Sziasztok!
Egész emberi időben jelentkezem, nem?
A kinti időről viszont inkább ne is beszéljünk, hihetetlenül szar
Nekem annyira lehangolja a kedvemet, ráadásul megfagyok. Az egyik kolléganőm hozott be egy hősugárzót, azzal elvagyunk!
Most aktuálisan Manna írta, korábban már más is, h köszönitek a táblát. Uggyan, említésre sem méltó
Nagyon szívesen csinálom, örülök, h tehetek ennyit értetek ill. a topikért, annak meg mégjobban, ha tetszik is
Manna! Azta, asszem, eddig a te nacidnak volt a legjobb ára! Ez szuper! Alkalom adtán kérünk képet is!!
Judit! Anno, olyan 2 éve kb. én is a Total Food-tól rendeltem a kaját, mondjuk én nem Béres Alexandrásat. Én meg vtam elégedve vele, rendes adagokat adtak, és még finom is volt! A kedvencem a palacsinta volt vanília mártással
Én levest sose kértem, nem vagyok egy nagy levesevő. Sztem megéri, próbáljátok ki! Az egyetlen bajom az volt vele, h egy megadott időben szállították, és hiába lett vna dolgom, nem tudtam intézni, mert mi van, ha épp akkor jönnek..
Ildi! Üdv itt, gratesz a babához!
Pepike, drága! Sok kitartás és rengeteg-rengeteg enerdzsi neked!!! Meglátod, semmi baj nem lesz, se a babával, se veled!!! Ne légy szomorú, örülj annak, amit mondtál, h egészséges a baba
Most ennyi vagyok, ma még remélem, jövök melóidő alatt is!