Sziasztok drágáim,
már megint nem tudom utolérni magam olvasásban.
Megint "szuper" napokon és éjszakákon vagyunk túl. Nem tudom, hogy a meleg, az idõjárás vagy valami más az oka, de kezdem egyre nehezebben bírni a strapát. Tegnap végre kicsit normálisabb volt az éjszakánk, csak egyszer kelt fel a ded, így ma jobban bírom magam(egyenlõre).
Norka,
zuhanytálcában való fürdetésre nekem a következõ gondolatok pattantak ki lestrapált agyamból:
1.) nagy mûanyag lavór, olyan dézsa szerû
2.) felfújható gyerekmedence, ez késõbb is jól jön majd
Bocs, ha nagyon debil az ötlet
A gyermekek mind nagyon édik és az apukánk is helyesek, gondolom mindegyik utálja, ha felkerül a képe a Babanetre, legalább is a saját tapasztalat ez.
De mit tegyünk, ha egyszer büszkék vagyunk rájuk, na meg elfogultak.
Sapis témában szeretnénk mi is idulni:
Kangi,
érdekes reggelre ma nekünk is sárgás volt a kaki, pedig mostanában inkább a zöldes volt a jellemzõ, mitõl lehet ez, nem értem.
Viszont tegnap megijedtem kicsit, mert szinte alig volt pisi a pelusokban. Párom szerint kiizzadja a vizet ebben a melegben azért, szerintetek?
Naptej ügyben köszönöm Mindenkinek a válaszokat, egyenlõre még nem sikerült venni, de legalább infóm van róluk.
Orsoly, Bübchen naptejet hol vetted?
Magdi,
köszi a választ tej ügyben.
Drukk az utolsó hetekhez és a szüléshez!!!
Myssnia,
sajnálom, hogy ez a mellgyuszi ennyire megviselt. Pedig én nagyon drukkoltam. Mikor volt a csomóm, amirõl azt hittem, hogy mellgyuszi vagy tejcsatorna elzáródás, akkor olvastam, hogy ha belerúg a baby a cicibe, attól bizony mindkettõ lehet. Szóval lehet, hogy ez az oka a mellgyuszidnak, ami nem nagy vigasz, fõleg, hogy tisztába tevéskor nem igen lehet kivédeni ezeket a rúgásokat.
Jobbulást kívánok és hogy helyreálljon a tejtermelõdés!
Tej ügyben köszi a linket! Ahogy olvasom, ez is olyan, mint a szoptatás, mindenki mást mond!
Iboly szerint hûtõben 6 nap, Magdi 3at írt, a cikk pedig 2-t és már olvastam 24órát is.
Szerintem maradok a 2-3napnál, abból tán nem lehet baj.
Megyek foglalkozom egy kicsit a deddel, megpróbálom lefárasztani, hogy éjjel aludjon végre!
Pusza,
Timici