Jó reggelt Mamik!!
Olik: nagyon helyes kis pocakod van!
Chris: nekem is olyan a kiskönyvem, szerintem mostanság csak azt a fajtát adják..
Jaimee: örülök, hogy túl vagy a kellemetlen részen...Olyan érdekes, nekem tejet kellett innom, zsömit ennem..Azért az sokkal barátságosab..
Elkezdtük a vásárolagatást, de nem sok dolgot vettünk, mert itt vannak a festők és mindig felügyelőt játszom..Ma csinálják a baba szobát, már rettentő kíváncsi vagyok rá...Idáig a nappalit festették, meg apróbb javítgatásokat kellett eszközölni...
Betsy: nevünk még mindig nincs, de most már kezd alakulni...szerintem októberre csak kitalájuk
Niki: nagyon izgalmasakat írsz!! El sem hiszem, hogy mindjárt szülni fogsz....Nem semmi...Köszönöm, mi jól vagyunk, ma megyek dokihoz, hogy megnézze milyen állapotban van a méhszáj és még szívecskét is hallgatunk...
Nagyon gratulálok az álomlakáshoz!!! Mielőbbi költözködést!
A köteleztő uh-val kapcsolatban úgy vagyok, hogy én mindenképpen fogok menni...Ahogyan észrevettem a dokim nem nagy híve az uh-nak, de ez engem nem érdekel...Még szerencse, hogy az Istenhegyin is állandó vendég vagyok, szóval ismer az ottani doki is
Tudja az előzményeket, így megfeleően kezeli a hülye kérdéseimet...(Tényleg Jaimee, te már leszoktál a kérdezősködésről??)