Én is érintett vagyok... a vitában egy dolog nem került még felszínre, a körülmetélés-ellenzõk egy adata, ami szerint a 30% nem sikerül jól. Tehát csúnya lesz, vagy késõbb fájdalmas merevedés lesz stb.
Annyit tennék hozzá, hogy egyesek most már tényleg magukba fordulhatnának, mielõtt hülységeket írnak, különösen a kedves anyuákat inteném...
A körülmetélésem botrányos lett a Heim Pál kórház és Sárközi doktor jóvoltából.
A merevedéskor fájdalmas érzésem van, élvezhetetlen a szex. Ezt kiegészíteném azzal, hogy abban a formában élvezhetetlen, ahogy az átlag ûzi (józanon, segédanyagok nélkül).
Masztusbálásra is vonatkozik mindez.
A makkot nem véletlenül fedi a bõr, sok esetben ez kifejezetten - szervezettõl függõen - még jobban kellhet. Én azt látom, hogy nekem kellene emiatt is, a makk ugyanis kiszáradt, sõt, hámlani is szokott.
A varrás botrányosan rossz lett, a vágás nagyon otromba.
Nemrég (kb 15 évvel a mûtét után!) még szedtem ki varratot, a helyén középen, legjobban látható helyen szép kis lyuk maradt. Nem forr be, sõt, alámegy az, amit késõbb érdemes kiszednem, ha nem akarom, hogy ott büdösödjön. Na, ennyit a higiéniáról is.
A makkom foltos, olyan, mint egy nemibetegnek.
Orvoshoz fordultam persze, hogy vmit nem lehetne-e tenni, de mindegyik elhajtott.
Egyetlen tanulság van az egészbõl: lehet, hogy vannak boldog körülmetéltek, de én nem tartozom közéjük, és bárki lehet sorstársam (neten már jóval többen vállalták ezt)... nem kell, hogy a mûtét alatt, vagy közvetlenül utána legyen komplikáció, nekem semmi nem tûnt föl, pedig kisgyerekkoromban végezte el Sárközy úr, és csak 14 éves korom táján lett kifejezetten kellemetlen.
Érdekes, hogy itt a neten találkoztam olyannal, aki hozzám hasonló, sõt, két olyannal is, aki kb ugyanakkor (80as évek eleje-közepe) járt a Heim Pálban és szintén Sárközy bánt el vele, egyikük talán meg is látogatta õt... bár utólag már sok értelme biztos nem volt
Látom a nagy izgatottságot itt a névtelenség és arctalanság miatt. Ezért én készítettem fotókat, amiket ki fogok tenni a netre vmikor.
És még valami: pesti vagyok és ha bárki úgy érzi, hogy valami miatt nem voltam korrekt, vagy azt képzeli, hogy hazudok, vagy névtelenül csak hülyeségeket beszélek, nekik, valamint a buzgó metéléspárti családanyáknak nagyon szívesen orrához dörgölöm azt, ami már nagyon régóra szenvedést okoz nekem.
Hamarosan visszanézek....