Új privát üzeneted érkezett!

Aranyosak vagytok nagyon!Remélem Luca is hallgatni fog rám!

Cleo,nem feljtettem el a logopédust,de a suliba igy nem tudtam bemenni,a másik meg horvát-o-ban van nyaral.Vasárnap felhívom ha itthon lesznek már!

Kép
Kép
tundi24

Petri! :)
Akkor jövő héten... akár ki is mehetnénk a tiszaligeti játszóhoz is ( nekem most az a nagy kedvencem 8) ). Remélem csak hűvös lesz és eső nem.
Mások is jöhetnének és akkor már egész tali formája lenne az egésznek.... úgyis olyan régen láttuk már egymást. :)
szilbee

Szilbee: Itt is- Mi volt a bölcsiben?

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Szilbee: Ja, megvagy! Bocsi! :oops: :oops:

jaimee

Jaimee! :)
[quote="szilbee"][ írta:szilbeecolor=darkblue]
Rólunk:
Bölcsi megvolt. Levente nagyon jól érezte magát, jó hosszan el is játszott. Nem igen akart eljönni, csak mikor felvetettem, hogy megyünk haza autóval joghurtot enni... :lol: Hiába... ez a gyengéje... :lol:
Én még mindig nem érzem, hogy olyan nagyon szupi ötlet a bölcsi, úgyhogy eldöntötem, hogy csak pár órát fog naponta bölcsiben lenni, épp annyit hogy azért gyerektársaságban is legyen... aztán hozom is haza... :)
[/color]
szilbee

Judit!
ja... én is azt hittem, hogy a tiszaligetin voltatok Marcival.
És milyen nagyfiús vonásai vannak már a fiadnak... hihetetlen... :shock: :lol: 8)
szilbee

Évi.

Te tudtad,hogy csütörtökönként Nemes Kati rendelési idej 16-17:30-ra változott? Mentünk ma 3-ra és már jöhettünk is haza :? -most mindjárt indulhatunk újra.
Mondjuk igaz,hogy már 1000éve nem jártunk rendelésen. :D
Azt is láttam kiírva,hogy képzeld..Nagy Editnek magánrendelése is van itt-gyermek pulmonológus.
Ha nem újak az infók,akkor bocsi :wink:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo!
Majd számolj be feltétlen, hogy mit mondott a doki!!!
szilbee

Szilvi.

Mivel a vizelet-eredménye teljesen negatív lett,így a dokinéni teljesen meg van nyugodva-pedig még szerintem elég sűrűn pisil (igaz sokat is itatom).Befejezzük azért a bizti kedvéért az antibigyó kúrát (még3nap),utána szintén csak a biztonság kedvéért elküldünk vizeletet tenyésztésre...hát ennyi.
Remélem azért majd javulgat...végülis semmi tünet,csak sokszor pisil

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi!
Hát ez jó hír! :) Az pedig különösen jó, ha sokat itatod! 8)
Én magamról tudom, hogy ha feszült vagyok (nem várandósan), akkor képes vagyok 10-20 percenként is pisilni... Lehet esetleg, hogy pszichés alapon van ez Zsoltinál? (persze ha nem a sok folyadéktól van!!)
szilbee

Szilvi.

Hát én már azt sem tartom kizártnak...akkor kezdődött az egész nála,mikor raktam össze a már hónapok óta áhítozott exo-force (majd megtanuljátok még ezen neveket pici fiús anyukák :twisted: )Legóját
De majd meglátjuk hogy alakul :roll:
Most nagyon élvezik,mert pancsiznak-és lett önte a vízbe cickafarkos-áztatmány..-egy jó nagy adag---------kergetik a filtereket :lol: :lol: -mert ugye az volt a kívánságuk,hogy azok is fürcsi :twisted: :lol:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ja Tündi,

köszi,hogy nem feledkeztél el,de nem sűrgős,most az a lényeg,hogy jól vagy és piiiihiikee... :)

pusza

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

szép jó reggelt mindenkinek!!!

Cleo,persze,hogy nem feljtettem el :)

Nem tudjátok hol lehet kapni szép alkalmi kismama ruhákat? Ma estére kellene,mert apáéknak a honvédségnél ma öltönyös vmi lesz,és nekem meg nincs csini ruhám ami oda illene.Ma be kellene szereznem,hogy el tudjak menni arra az 1 max 2 óra hosszára :)

Szép napot mindenkinek!

Mit szóltok ehez a hüsi időhöz? :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Cleo: ez aranyos, hogy a teafilterrel fürödtek a gyerkőcök :D
Az a lényeg, hogy negatív az eredmény, szóval nincs baj. Milyen antibogyót kap? Mostanában én is úgy vettem észre, hogy Marcinál is hamarabb telik be a pelus, szóval többet pisil, de én olyankor szoktam aggódni, amikor keveset iszik.
Különben ma megyünk Abonyba a kontrollra. Remélem, most már minden rendben van a veséjével.

Tündi: én örülök a hűvős időnek, csak ne essen folyamatosan.
Sajnos fogalmam sincs, hol lehet alkalmi kismama ruhákat kapni, hátha mások okosabbak lesznek :)

Szilbee, Petri: tényleg nem a tiszaligeti játszón voltunk, hanem a Mikszáth közben :) ott is nagyon hasonló játékok vannak.
Hát igen, Marcinak egyre nagyfiúsabbak a vonásai, de van amikor még babás arca van, főleg amikor elbambul, vagy csodálkozik valamin.
judit_79

Judit melyik dokihoz jártok abonyba?Szurkolok,hogy minden rendben legyen.

Kép
Kép
tundi24

Andi, de jó, hogy javul Zsolti! Köszi az infókat, nem hallottam még róla :) Szerencsére nem nagyon vagyunk gyakori látogatók a doktornőnél!
De jó, hogy Nagy Editnek van magánrendelése. Végre még egy gyermek pulmológus :) Kürti nem nagyon csípem. És ez enyhe kifejezés volt.... :?

Évi és
Kép
csongianya

Évi küldtem pü-t!!!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Évi.

Miért nem csíped Kürtit?
Mi is voltunk már többször nála,de úgy voltam vele ő sem tud semmivel sem többet mint pl Kati....sőt...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Tegnap sikerült rucit vennem a tófenék úton,szép kis összegért :( De jól sikerült a party,nem maradtunk sokáig. És képzeljétek telóztak ház ügyben szept közepén jönnek megkötni a szerződést és okt közepén költözhetünk!!!!!
Éljen :) :)

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Hú, Tündi, de jó, nektek is lesz házatok! Éééén is aaakarok egyet :lol:

Andi, a Kürti ügy egy hosszú történet.... Csongi sokat volt beteges a bölcsiben, és egyszer elvittem Kürtihez magánrendelésre. 2 perc, semmi eredmény, 3000 Ft. (ez 4 éve volt). Pár hét múlva a kórházban kötöttünk ki, mert nem evett, nem ivott Csongi, lázas volt, féltem, hogy kiszárad. (Én hülye nem Katit hívtam). Benn tartották a 2 éves gyereket, úgy, hogy nem maradhattam benn vele. Könyörögtem, zsaroltam, sírtam, de nem engedték. Kürtinek egészségügyi törvényt lobogtattam, mire az volt a válasz, hogy elvihetem máshová. A szívem szakadt meg, ennyit 30 éve alatt nem bőgtem, mikor napi szinten 2x kellett otthagynon a gyereket minden látogatás után. A "poén" az lett, hogy tüszös mandulával vették fel, majd 4!!!! nap után megállapították, hogy afták vannak a szájában, kenegetni, cataflam, nem is kell antibiotikum vénásan, és másnap jobban volt a gyerek, jöhettünk haza.
Na, nekem ne mondja senki, hogy egy osztályvezető főorvos nem veszi észre, hogy amit lát az nem tüszös mandula, hanem afta. Az meg hogy a 2 éves gyereknek mit okoztak a lelki világában...Brrrr, utálok erre még emlékezni is. Ezek után, én Kürtihez nem megyek!

Évi és
Kép
csongianya

Évi.

Ez nagyon szörnyű történet. :cry: megértelek,márcsak azért is,mert nekünk is volt Zsoltival egy hasonló esetünk-ő is pont 2évesen 1napot töltött kórházban (szintén olyan miatt ami nem igényelte) én teljesen kikészültem-Apukája volt benn vele nappal-mert én sírás nélkül nem tudtam...utána éjszakára saját felelősségre hazahoztuk.de nem is részletezem,mert még rá gondolni is rossz...
de egyet megfogadtam...ha még egyszer ilyenre kerül a sor én biz meg sem kérdezem,hogy lehet-e maradni-ha akarnak dobassanak ki a rendőrökkel...(de ne kerüljön rá sor soha....)
Akkor tényleg kerüljétek Kürtit...meg minden dokit kerüljünk...akkor jó :)

Csajok..én nem vagyok nagy nyárimádó,de nekem már hüsi van,nagyon...főleg így estefelé... :?

Jó éccakát...holnap Táborfalvára megyünk régi barinőmhöz :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi.de jó,akkor meglesz az öröm az új lakás :)
Nem készült kép a csini-ruciban?

Dokihoz mikor kell menned legközelebb?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo,nem készült kép,de majd csináltatok apával egyet :) Az új háznak örülünk nagyon,jó lesz újra kertes házban lakni :)

Szerdán megyek utsó vérvételre+cukorterhelés:( Csütörtökön NST+ Jakab. Pénteken tanácsadás + tüdőszűrő. Sűrű lesz a hét vizsgálatok szempontjából.

Csongi,hát elég rémes történet amit leirtál.Borzalmas dolog kórházban lenni,ne keljen menni senkinek sem.Brr...

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Látom mindenkinek jól telik a vasárnap :wink:

Én ma átvittem vonattal a fiam és az unokatesóját anyuékhoz Miklósra. Hááát, lányok, hogy mennyire hozzá tud nőni az emberlánya seggéhez egy autó... A férjem elment vele, én meg teljesen szenvedek, hogy buszoznom, meg vonatoznom kell.

Voltatok tegnap a Szolnok napján? Mi 3 órát töltöttünk ott, de még így sem tudtak Csongiék minden játékot kipróbálni! Nagyon klassz volt!
Megnéztük a moziban a Lecsót, hát nekem felejthető volt, Csongi a felénél már ki akart jönni, de az uncsitesó miatt azért végignéztük...

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Pénteken voltunk kontrollon Abonyban, szerencsére minden rendben. Marcika nagyon tiltakozott, de a végére már nem is sírt. Az a doktornő nagyon aranyos, olyan igazi gyerekorvos. Marci egyik veséje kétüregű, de ez önmagában nem veszélyes. Csak ellenőrizni kell évente, hogy hogyan fejlődik.

Utána bementünk a városba, épp akkor voltak a katonazenekarok a Hild téren. Egy csomó ismerősünk ott volt, és találkoztunk Mongival és Antóniával is :) Nagyon aranyosak voltak. Antónia olyan kis huncut, és nagyon szép kislány!

Mi nem voltunk a Szolnok napján, úgy hallottam, inkább nagyobbaknak való játékok voltak! A Tiszaligetbe vittük Marcit, még onnan is lehetett hallani a zenét.
Évi: ismerős a dolog, mi is mindenhová kocsival megyünk... Ha azt mondom, Marcika életében egyszer buszozott, sokat elárul :) Egyszer vonatoztunk is vele, a Balatonon, mert az neki élmény volt. Megállapítottuk, hogy a vonatozás abszolút nem éri meg ezekkel az árakkal. Már szinte egy embernek is megéri inkább kocsival menni, kettőnek meg vastagon. A körülményekről nem is beszélve.

Kórházas dolog, szörnyű lehetett :( Csak ne kerüljön sor ilyenre senkinél.

Tündi: hová költöztök?

Üdv,
judit_79

Csongi mi nem voltunk kint a szolnok napján. a lecsót megnézném én is,de apának nem volt kedve tegnap menni,igy majd jó drágán nézzük.

Judit abonyba költözünk :) Én oda valósi vagyok amugy is,de most itt lakunk szolnokon albérletbe,de már nem sokáig :) Éljen :)

Cleo,tegnap utána érdeklődtem a logopédusnak,megkérdezik,hogy vállal-e még vkit,mert tele van.És ha lesz hely akkor szólnak. A suliba is megkérdezem még.Remélem tudok segíteni.

Kép
Kép
tundi24

tündi: nekem is jó sűrű hetem lesz, bár én múlt héten már letudtam a vérvétel dolgot, meg az első NST-t is. Kedden megyek terhesgondozás+tüdőszűrő, szedán meg megint a dokihoz+NST.
Mi elmentünk vasárnap moziba, a Harry Pottert néztük nagyon jó volt, csak a kis manó ilyesztett ránk...volt a film közben két jóslófájás, úgyhogy a mozi után már mindent összeszedtünk, de aztán rájöttünk,hogy csak vaklárma volt :oops:
Tündi ha nem túl indiszkrét a kérdés mennyiért vettétek a házat, és mekkora? Ugyanis mi kb. 1 év múlva tudunk költözni és mi is Abonyban szeretnénk házat venni.

A katonazenekarokat mi is megnéztük (mivel nálunk a férjem is katona), de nagyon tetszett. Sőt Emmát is elég sokáig lekötötte (tapsikolt is), így elég sokat meg tudtuk hallgatni. Aztán randiztuk a nővéremékkel a Tiszaligeti játszón, és rájöttem milyen igazatok volt a felújításával kapcsolatban. A nővérem három éves kislányának már úgy ahogy jó volt de Emma még kicsi hozzá. Régebbi verzió jobban tetszett.

Judit_79: anno mi is voltunk Abonyban Emmával, hasi ultrahangon és kutacs ultrahangon (a családban már előfordult betegségek miatt, biztos ami biztos), és tényleg nagyon rendes a doktornő.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Liz: Szegény Pisti biztos frászt kapott a film hangerejétől, nem? :D

jaimee

Sziasztok!

A focicsapat, ahová a fiam jár focizni vár 2001-2002-ben született fiúkat! Ha van ismerősötök, akinek a kisfia szeretne focizni járni, akkor szóljatok. Az edzések a Piros (Kőrösi) iskolában vannak, általában heti kétszer, havi díj: 1500 Ft. Mennek kupákra, kapnak érmet, ha ügyes a csapat, szóval, ha valakit érdekel, állok a rendelkezésére :lol:

No, mi a katonazenéről lemaradtunk, pedig azt Csongi is csípi :lol: A Szolnok Napján tényleg a játékok 90%-a olyan Csongi korúaknak való volt. Ezért is élvezte annyira. Én már kevésbé, mert iszonyúan fáradt voltam. Délelőtt 10-kor mentünk el otthonról, és este 5-re értünk haza.

Évi és
Kép
csongianya

Bocsi mindenkitől, hogy most nem reagálok...

... sok most a dolgom...

Petri!
Lehet nem lesz jó ez a hét a talira... :( Párom egész héten túlórázik :cry: ... pénteken nem lesz talán túlóra ... de akkor meg gyerekorvoshoz megyünk (csak a bölcsihez kérünk igazolást, hogy Levente egészséges).

Szép Napot mindenkinek... megyek vissza a mókuskerékbe...
szilbee

lizocska, a fő úton van a ház amit megvettünk,vagyis lízingelni fogjuk,ebbe belesegít ahonvédség is,az albérlet támogatást beleszámítják.Sajátban laktok most vagy szolgálati vagy albi?
A ház egyébként 90nm,van hozzá alsó konyha(hozzá van építve a házhoz),pince, meg még egy alsó épület+garázs,meg istálló-ami jó nagy,le van betonozva szerencsére-az lesz a lomosunk :) meg van hozzá parkosított kert,az udavr többi része pedig le van viakolorozva.Ez igy 10millió. Voltak felmérni és azt mondták nagyon jó állapotban van,3 éve újították fel,de azért alap dolgok vannak rajta hátra,mint pl festés,meg újra rakjuk a lamináltat és a fürdősz-t is szétverjük :) :)
Melyik alakulatnál van a férjed egyébként?

Kép
Kép
tundi24

sziasztok

Judit.Örülök,hogy Marcika rendben van.:) Az legyen a legnagyobb baj,hogy ellenőrizni kell néha.

Évi.Háát...az én fiam 2002-es,de az ő érzékeny lelke+a foci :lol: -bár ki tudja,lehet magabiztosabb lenne... :roll: -olyan jó,hogy Csonginak van már most "hobbija" amit szívesen csinál.

Mi nem voltunk kinn sajnos Szolnok napján,Táborfalván voltunk rég nem látott barinőméknél.2éves lesz a kisfia-de ezek 3-an olyan jól elvoltak :)
A gulyásfesztivál mikor lesz tudja vki?Na még ott sem voltam...hátha idén...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi: kicsi a világ szóval mind a ketten katonafeleségek vagyunk, egyszerre szülünk, s még egyidősek is vagyunk :lol: :lol:
Ezek szerint ti a lakáslízinggel vesztek házat. Nos ez nekünk nem lehetséges mert lassan két éve szolgálati lakásban lakunk, még Emma születése előtt nem sokkal kaptuk (Emma miatt előrébb kerültünk a listán). Ezért kell még várnunk egy évet a költözéssel (tudod 3 év után jár a lelépési pénzt és azt nem akarjuk elszalasztani). És pont a házárak miatt akarunk Abonyba költözni, ami most is beigazolódott, hihetetlen ilyen ház ennyiért. Egyébként nekem anyukám abonyi és jelenleg keresztanyukám és pár távoli rokon él ott.
A férjem egyébként a 86. szolnok helikopter bázisnál van.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Judit!
Örülök, hogy minden ok! :D A kétfalúságnál van az, hogy könnyebben gyullad be a vese? azért is kell ilyen gyakorisággal kontrollozni?

Abony:
Ott vannak annyira jó kertesházak!!! és egész jó áron!!! Én már néztem ki párat, de mindig le kellett tennünk róla.
:?
szilbee

Cleo,most hétvégén lesz a gulyásfesztivál :)

Lizocska,mi is beadtuk szolgálati lakásra,most lett volna elbírálás,de mivel sikerült a lízing igy visszamondtuk,valaki majd örülni fog neki :) Ha letelik a 3év és megkapjátok a lelépésit,akkor utána is kezdhettek lizingelni,(én úgy tudom)és beleadjátok azt a pénzt,mert bármikor bele lehet fizetni,akkor ti is ki tudjátok ezt használni. Mivel nincs saját lakásotok igy kérhetitek az albi támogatást,és azt beleszámolják.Tegnap tudtuk meg,hogyha nem szolnokon lízingeltek,akkor 1 gyerek után 60ezer ft jár,2 gyerek után nem tudom.
az én férjem a szárazföldieknél van :)

Szilbee,néha ki lehet fogni jókat jó áron,próbálkozni kell :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hát, én a vidékkel teljesen máshogy vagyok.... Én ugyi alapból T.miklósi vagyok. Átéltem azt, hogy évekig bejártam Szolnokra tanulni. Hóban, szélben, esőben, 40 fokban vártam a vonatra, mindig időre kellett menni... Helyben kevés a lehetőség, a korosztályom 80%-a már nincs otthon.

Szóval én már nem költöznék vissza. Pedig meghalt a nagymamám a tavasszal, ott a háza üresen, jó helyen, lehetne rá építeni... De még anyukám is azt mondta, ne menjünk vissza.
Szeretnék kertes házat, de itt Szolnokon.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Szilbee! Igazából azért kell ellenőrzini, hogy lássák, hogyan fejlődik a vese. Az is lehet tőle, hogy könnyebben gyullad be a vese. Viszont ha Marci nem betegedett volna meg, akkor ez ki sem derül, hogy ilyen a veséje. Mondta a doktornő, valakinél csak 5-6 éves korban derült ki.

Lizocska: akkor a férjeink kollégák :)

Mi is szolgálati lakásban lakunk, hallottunk erről a lakáslízingről is. Én úgy tudom, annak nem jár a lelépési pénz, aki a lízinget igénybe veszi. Mi egyelőre nem akarunk innen elköltözni, jó ez a lakás nagyon, hármunknak.
Abony nagyon szép kisváros, amennyit láttam belőle, mikor mentünk az orvoshoz! Van egy klassz vadiúj játszótér is a rendelő mellett.
Nem is a messzeséggel van baj, mert nagyon is közel van, csak a közlekedés a 4-esen! Borzasztó, amilyen őrültek vannak.
judit_79

Tündi: még van egy évünk gondolkodni, addig csak-csak elférünk. Az az igazság ,hogy igyekszünk minden apró helyet kihasználni. De mindig mikor úgy érzem kicsi a lakás a barátnőmre gondolok akik egy szobás lakásban vannak négyen. Ilyenkor nagy és szuper lesz a szememben a lakás.

judit_79: milyen kicsi a világ.
Mi azért gondoltunk Abonyra mert egyrészt szép házak vannak jó áron, a jövőre gondolva : jó általános iskolák vannak, az abonyi busz pedig(ha már bejárnak a gyerekek) sűrűbben jár,mint némelyik szolnoki helyijárat(én a pletykafaluban nőttem fel és suliba is és hazafelé is az abonyi busszal jártam mert sűrűbben járt a helyijáratnál)

Túl vagyok az utolsó terhesgondozáson! :lol: :lol: A védőnő még utalt valami hetente bejárásra...de szerencsére a doki nem osztotta a véleményét (végül is igaza van, mert hetente úgyis járok a dokimhoz ki a kórházba). Végre már nem kell szednem a magnézium óriástablettákat sem :lol: :lol: És megvan a férjecskémnek a most már apás szüléshez kötelező zsilipruha. Nem tudom jó lesz-e rá, de túl sok választás nincs, mert egy méretben van csak. (bár Pisti elég normál alkat, de mivan akkor ha valaki kicsit magasabb vagy izmosabb?? :shock: )

Most viszont nagy dilemmám van: 15-én lesz a 10 éves általános iskolai osztálytalálkozóm. Igaz,hogy csak 28-ára vagyok kiírva,de a barátnőm azt mondta,hogy ő ahogy abbahagyta a magnéziumot pár napra rá meg is szült. Én ugye most hagyom abba...Na majd meglátjuk ezt úgysem én döntöm el, majd a kis pocaklakó dönt,hogy mikor akar kibújni..

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Szilbee
Semmi baj, jó lesz a jövőhét is! Addigra legalább már apjuk is melózik, mi meg nyugodtan csavaroghatunk :wink: :D Na meg ilyen ramaty időben nincs kedvem kidugni még az orromat se.

Na jó azért holnap megyünk gyerektornára és az SZTK-ba is. Mostanában reggelre ammónia szagú Timi pelusa :shock:
Kérdeztem a szomszédasszonyt -a dokink aszisztense- hogy mitől lehet. A kiszáradás egyik jele és a cukor betegségé :shock: :shock: hát szép, remélem egyik se! Az tény hogy nagyon keveset iszik Timi, kínálgatom én sokszor de mit csináljak ha elég neki 1-2 korty? A cici az persze még mindíg megy ezerrel. Így fogalmam sincs mennyi folyadékot iszik.

Évi
Hát én se jönnék ide vissza Szolnokról az tuti! Bár Szolnokra se költöznék. :? Ha már mennénk akkor közelebb Pesthez vagy inkább a dunántúlra. De még nem nyertünk a lottón..

na pá

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Liz!
De jó neked, hogy már nem kell többet menned! Nekem sajna még mindig kell. Jövő hét hétfőre beszéltük meg a védőnővel, de akkor kezdjük a beszoktatást és párom nem tud szabit kivenni, hogy vigyázzon Leventére... szóval szerintem én így az egyik gondozást ki is hagyom.
Én 3 nappal a szülés előtt még a sógornőm (Dorka) esküvőjén voltam. Nem mondom, hogy nem volt megterhelő, de azért jó volt még így kiruccani egyett a babázós időszak előtt.

Petri!
Ezzel én is így vagyok... Nagyon rosszkedvet csináló idő van... lehet lassan beizzítom a gyertyákat, hogy kicsit barátságosabb, melegebb fények legyenek!
Ja nálunk akkor volt amóniaszagú a pisi, mikor koncentráltabb volt a pisi... bár ez csak 1-2 alkalommal fordult még elő, mert egyébként képes meginni reggelire 2 bögre kakaót és délelőtt egy kancsó roibos teát...
szilbee

BbJudit!
Szeretnénk még rendelni tőletek mézet! Ha megoldható... :)

2 akác és 2 selyemfű kéne... egyenlőre..., de még megkérdem a családot is, hogy kell e valakinek!!
szilbee

sziasztok!
Nagyon sokat írtatok, olvasni volt időm de nem tudok most reagálni...bocsika

Jól vagyunk már csak négy nap és suli sajno:-(

Hétvégén összetörtem a kocsink elejét....szerencsére nekünk semmi bajunk nem lett az illyedtségen kívül

Bettike ma van először az oviban egyedül...egy 45 perc múlva kell visszamennem. Ugy hiányzik...olyan rosz nélküle itthon egyedül.
Amugy nagyon nehezen birok vele az oviba. Nem akar ott maradni, nem akar tölem elmenni, nem akar játszani a többi gyerekkkel kivéve van egy kislány Kriszti de ő meg sajna másik csoprotban van.

Hu most egyenlőre ennyit majd össze szedem magam s írok.

Puszika

Kép
kbernadett

Most jöttem meg a dokitól. Miután megvizsgált az mondta közeledik. Kérdeztem mennyire. Erre a válasz,hogy hétfőn szeretne látni férjestől, csomagostól, mert ha így haladok akkor,hogy szó szerint idézzem: "lökünk rajta egyet", és szülünk.
Azt valaki tudja mit jelentenek pontosan ezek a hüvely vizsgálati számok? Múlt hét csütörtökön 2111 volt ma pedig 1222. Tehát szemmel látható a változás.

Amúgy képzeljétek , ahogy vártam a hatodikon a dokira jött három friss anyuka és ott az orrunk előtt tolták a kis kocsin a pindurka babákat. Hát én isten bizony nem emlékeztem rá,hogy ennyire pici volt Emma is. Hihetetlen ,hogy nem sokára nekünk is lesz mégegy ilyen csöppségünk. :lol:

Ja és tegnap be mertem vallani Pistinek, hogy én nem annyira szeretném ha a fiunk Pisti lenne. Valahogy van ezzel kapcsolatban egy furcsa érzésem, nem tudom elmondani ,hogy milyen de semmiképp sem jó. Így tegnap írtam egy listát , ő kihúzogatta azt ami neki nem tetszik, én is ami nekem nem annyira és így maradt:
Bálint
Bence
Dénes
Gábor
András
Ebből már nem tudott választani ,mert időközben elaludt a lánnyal. Majd ma ha hazajön folytatjuk. Azt hittem nagyon mérges lesz,hogy változtatok, de azt mondta akkor lenne mérges ha a szülőágyon jutott volna mindez eszembe :oops:

Na megyek kihasználom ,hogy Emma alszik és vasalom a kis pocaklakó ruhácskáit. Ezer éve ki lettek mosva csak a nagy melegben a fenének volt kedve vasalni. De most hűvös van, s amint kiderült már túl sok időm sincs hátra... :shock:

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok.

Lizocska.Akkor tényleg minden órás vagy már :shock: :) .
A méhszájad e szerint meg van teljesen rövidülve és 2ujjnyira nyitva vagy (teljesen).Én ilyen értékkel mentem szülni mind2 gyereket-igaz rendszeres fájásokkal. :)
Bizti hamar meglesz már a kicsifiú.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Liz: Húú, nekem ebből mind tetszik! Nekünk a lánynevekkel van gondunk, eddig volt tuti Emese, most megint ott tartunk, ahol a legelején, hogy:

Emese
Enikő
Kinga
Réka
+ jön hozzá Anna a nagymamám után :shock: :shock:

Szóval egy jottányit sem haladunk előre. Várom az isteni szikrát, hogy egyszer megvilágosodunk és eldől a baba neve. :D

Érdekes, mert én ösztönösen azt érzem, hogy túl fogom hordani, illetve hogy a 40. hét előtt nem születik meg....Nem tudom megmagyarázni, csak ezt érzem. Aztán lehet, hogy tök másképp lesz............................

Szilbee mami: Hogy vagytok? Napokon belül 10 hét alatt lesztek. :shock: :D

Van valakinek Bergonos babakocsival tapasztalata? Nekünk úgy tűnik, jó az ár-érték aránya, főleg, ha bolygós a kereke. Emeletre cipelni nem kell. Mózesbetétet vennénk bele. Max. ktgvetési keret babakocsira: 70 000 Ft, ezt azért tudni kell.

Üdv mindenkinek ebben a gyönyörű időben! :D

jaimee

Betti.

Hidd el változni fog ez Bettikénél az oviban.Nekem Zsolti hetekig igényelte,hogy reggelente vele maradjak egy kicsit.Ebben a ..ar időben még a gyerekek hangulata sem rózsás.Meg én csak azt mondom,hogy kicsik még 3évesen :wink: -amúgy én is izgulok az ovi miatt.mi hétfőn megyünk először (Zsolti is akkor kezd mint Sziszi-hátha így könnyebb lesz mindenkinek)El kell telni egy kis időnek,hogy rájöjjenek,hogy milyen jó is gyerekekkel játszani egész nap,mellette persze Anya hiányát is meg kell szokni (Sziszi pl még nem is volt nélkülem egész napokra sehol :roll: )
Sajnálom a kocsit,de tényleg az a lényeg,hogy nem lett nektek bajotok-persze még így is megviseli az embert lelkileg.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Betti!
Nagyon át tudom érezni, hogy milyen rossz lehet neked most, hogy nincs ki csicseregjen melletted. :( :?
Az a 45 perc is iszonyat sok tud lenni...

Liz!
Hát ez tök király! :D
Nem vagyok képben... miért kell megindítani korábban? ... valami dereng, de nem tiszta...
Nekem is vasalni kéne, de Levente most átállt arra, hogy délután kevesebbet alszik... bezzeg a melegben 3-4 órákat aludt. Most is azt várom, hogy abbahagyja a dumálást és elaludjon, aztán én is megyek hunyni...

Jaimee!
Mami??? :shock: :lol: :lol:
Ja! igen! Repül az idő... nem?! ;) :lol:
Bergonosról én eddig csak rosszat hallottam a fórumon, de személyes tapasztalaton nincs vele kapcsolatban. :?

Pocakosok!
Hogy álltok a babaszobával?
Nekünk szerencsére nem kell csináltatni bababútort, mert ugye Leventétől azt megörökli, helyette Leventének kell csináltatnunk ágyat és szekrényt. Most várjuk az árajánlatot a szentgyörgyi fickótól... már nagyon kíváncsi vagyok mennyibe fog fájni. Elég speckó darab lesz.
szilbee

Szilbee: A Bergon ELVILEG mindent tud, ami nálunk szempont. Mégis, mi szólhat ellene....Most már marha kíváncsi vagyok.

Babaszobáról: (ami mellesleg nincs is) Elvileg öröklünk egy szép kiságyat+pelenkázót, amit egy asztalos mester készített, emellé veszünk egy komódot a babaruháknak, cuccoknak. Ez a terv, aztán meglátjuk. Nagyon szép bababútorokat láttam az egyik honlapon, nem is túl drágán, az is egy opció.

jaimee

Jaimee!
Itt találtam néhány véleményt...

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?id ... umid=81368
http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=156985
http://www.kismama.hu/forumkifejt.php?i ... m_nyitva=1
Többnyire végig kell olvasni a hsz-kat, mire megleli az ember, a Bergonos véleményeket... de elég sok felől van megvilágítva a téma.

No menek hunyni, mert Levente végre elaludt! 8)
szilbee

Jaimee
A boltbajáráshoz volt nekem rettentő rossz a Bergon. Igaz az enyém nem bolygós kerekű volt, nehezen fértem el pl a DM-ben, Rossmannban. Az ételhordó se fért el alul a kosárban :evil:
Én mégegyszer nem vennék ilyet az tuti.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?