Szia Edi!
Ez jó,mert én is 32 múltam és ezek szerint hasonló koruak a tökmagjaink is.
Igen én Siófoki vagyok,ezért is ajánlottam,hogy ha gondolod néha összefuthatnánk.Szeretem a várost,bár a nagy nyári forgatag után olyan furcsa a nagy csend a városban,ősszel.
Ezek szerint,ha a fiacskád bölibe megy dolgozni fogsz?Gondolom egyedül azért minden nehezebb.
Oviról:még igazán nem érdeklődtem utána milyenek a siófoki ovik,de terveim nekem is van a gyerekemmel kapcsolatban.Nem tudom majd ő milyen képet vág hozzá?!
Dávid is jobbára a hablatynyelvet gyakorolja,de azért már próbálkozik:anya,apa,mama,papa,enni,inni,cica,Ceci(cica neve)Ninni(Cintia uncsitesó),nénje,és amit tökéletesen ki tud mondani "Andi".Ha nem hallgatok az anyára akkor már zengi is:Andiiiiiiiiiii!
Nagyon helyes Illéske!!!!!!!!Honnan a név választás?
Mi elég nagy dilemmában voltunk,mivel sok lány van a családban úgy gondoltuk nekünk is lányunk lesz.A 33. hétig nem tudták megmondani mi lesz,így egész addig Vivienneztük(szegény).Viszont mikor megmondták,hogy fiú lesz,hát egy normális nevet nem találtunk ami mindkettőnknek tetszett volna,apa meg nem akarta,hogy az ő nevét kapja(Norbert).Aztán mikor mentem szülni akkor mondtam apának,Dávid lesz és kész.Nem volt ellenvetése.
További szép napot!Bár emiatt az eső miatt nem mondhatnám,hogy szép nap.
Andi