Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én még eléggé új vagyok itt, főként olvasgatni szoktalak Benneteket, ha éppen nem vagyok megbizonyosodva valamiről a babavárással kapcsolatban. Szeretném én is a véleményeteket kérni, hogy szerintetek ez a teszt már vehető pozitívnak?(Tudom, meg kell bizonyosodni, hogy a menstruácio is elmarad- az 2 nap múlva lenne esedékes.)
Én is ACON típusú tesztet használtam ( ha jol gondolom, olyan mint szakadék-é. Ez egy igen érzékeny teszt (10 mIU/ml). A normál gyogyszertárival ebben a honapban nem probálkoztam.Azt sem tudom jelen esetben, hogy az már kimutatná-e.
(elnézést, de most valamiért nem akar hosszú o-t használni a gépem)
Köszi a segítséget! Kép 2 nap eredménye Kép szintén
andus_h

Andus!
A leghalványabb csík is terhesség, a hcg-t nem termeli csak úgy a szervezet!

És igen, egyforma a tesztünk.... szerencsét hoz!!!! :lol:
Szóval, Te most kismami vagy, ebbe bele kellene nyugodni....... Grtulálhatok ugye????????
GRATULÁLOK!!!!!!!!!

Mivel látom, hogy jó sokat csináltál, azt gondolom, nagyon vártátok már a babácskát!!!
Vendég

Kedves szakadék!

Április végén telt le a tisztulásos 3 honap, azota probálkozunk. A múlt honapban volt egy ilyen halvány csíkosom, de délután és másnap reggel már semmi, a doki azt mondta, hogy néha kicsit becsapnak a tesztek. Akkor nagyon megsirattuk a menstruáciomat. Úgyhogy most kicsit még ovatosan orulunk, nem szeretnénk csalodni. De azért nagyon köszönöm a gratuláciot. Én is gratulálok Nektek!
andus_h

Nézess progeszteron szintet..... A dokid simán tudja miről beszélek, kérd tőle!
Minden csík babácskát jelent, én kettőt vesztettem el!

Vigyázz magadra, és ha szükséges szedj progipótlást!!!!!

Rémesen örülök!!!! :):):):):):):):):):):):)
Vendég

Köszi a segítséget, jövő héten megyek hozzá, szabin van!
andus_h

Andus,
Ezek a tesztek nagyon is pozitívak :lol: Gratula :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szeretném én is megmutatni a 17.dpo-n készült tesztemet :D

Kép

KépKépKép
bambika

Szakadék!
Egy hónap után végre....
Júli 21 óta vagyunk rajta a baba projekten!!! Nekem már ez is sok volt. Csináltam már néhány tesztet, de az összes negatív, kivéve az utolsó kettőt.
Utolsó előtti halvány volt, nem igazán hittem el, de négy napra rá már egész szép csíkom lett...
Képet majd teszek fel, de most nem jó az adatkábelem. De dolgozunk rajta!!!
Mindenkinek üdv. és pozitív teszteket kívánok, boldog kismama életetet, és még boldogabb anyuka életet!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Pandácska!

Köszönöm a megerősítést! Ma már a gyógyszertári teszt is sokkal erősebb lett, mint az előzőek.
andus_h

Ez a mai nap termése:

15 DPO, ET+13
Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Itt is gratula!
Ez aztán jó határozott csíkocska!
Vendég

Kamilla!! Győőőőőnyőőőőrrrűűűűűűű!
Ezer gratula! Vigyázz magatokra!
Vendég

Kamilla!
Én is gratula!
ritt

Sziasztok!

Ez a 3 évvel ezelőtti tesztem :lol:
Kép

Szeretnék mihamarabb egy frisset is, addig is jó nézegetni ezt a sok 2 csíkoskát!!! :wink:

Mindenkinek a legjobbakat!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Én még uj vagyok itt! Csak másik topikba szoktam irogatni! Feltenném a péntek délutáni tesztemet..... mondtok róla véleményt? Mondjuk még csak holna kéne megjönnie....remélem nem fog.
Ma reggeli hőm mondjuk 37,16 volt.

Kép teszt

d.dodó

Dodó,
Egyértelműen pozitív nem kell rajta gondolkodni :wink: Gratulálok :lol:
Vendég

Dodó, szerintem is. Gratula!
Nekem ma kellett volna és a tegnapi negatív lett.A hőm ma reggel 37 felett lebegett, a közérzetem nagyon rossz.
Akkor szerintetek??? :roll:
ritt

Ritt!

Na?Muti a mai tesztet! :wink:
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!
Nekem elvileg ma kéne megjönnie, de nekem is 37 volt a reggeli hőm most!:) Ma a suli után veszek egy tesztet!

d.dodó

Nyulasz!

Nincs mit mutatni, vettem egy másikat és az is negatív lett. Akkor most mi van?

d.dodó

Remélem te jobban jársz, mint én! :D

Se mensi, se baba, akkor mi van? Én ezt nem értem, a lányommal egyszerű volt, a barátnőm tudta, hogy elkezdtünk próbálkozni és azt mondta a menzesz elött 1-2 nappal, hogy teszteljek,megcsináltam és pozitív lett. Nem lehetne mindig így?
De ezt mindenkinek kívánom!!!
ritt

Ritt,
Lehet késöbb volt az ovulációd és még azért nem mutatja ki :wink: pár nap múlva tesztelj megint.
Vendég

csináltam tesztet! Igaz, csak most délutáni pisiből! Mensi eddig nem jelentkezett!!!

Kép mai teszt

d.dodó

Dodó,
azt hiszem gratulálhatok!!! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest

dodó! De jó neked! Gratula!!!
ritt

Köszi a gratulációkat! Nem tudom miért, de még mindig nem igazán mertem beleélni magam!

d.dodó

Dodo!

Pedig nyugodtan beleélheted magad! Gratulálok! :lol:
Vendég

Sziasztok4 eSETT A HŐM :cry: de még nem jött meg,de megfog. Tuti! :? Valakinek vmi jó hír?
ritt

Sziasztok!
Mensinek még csak jele sincs! Ha ma sem jön meg akkor holnap reggel ismételeg még egy tesztet!

d.dodó

Dodó,
sztem fölösleges, inkább vegyél az árán valami finomságot magadnak. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

gabuska!
:wink: Még csak a kólát kívántam meg, az meg nem igazán egészséges.....pedig nem is igazán szerettem a kólát...most meg tudnék inni minden nap! :lol:

d.dodó

d.dodó

Neked mennyi volt ma a hőd?Neked nem esett?
ritt

Ritt!
Annyira nem....minimális. 37 volt igy is.....37,2 és 36 9 között ingadotott eddig is.

neked mennyi volt???

d.dodó

Dodó,
szénsavasat ne. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dodó, nekem eddig 37 -37,1 és ma 36,96
ritt

Ritt!
Az még nem gáz! Annyi eltérés lehet! :wink: 36,6 vagy 36,5 körülre lemegy, akkor várható mensi! :) Bár ez mindenkinél egyénileg változó!!! Drukkolok!!!

d.dodó

Jó reggelt!

Nálam megjelent a mikulás.Sebaj majd talán legközelebb összejön, de most biztos nem akarok ennyit foglalkozni vele.32.napra jött meg, az jó nem?
Nem hiába lett a teszt negatív. :?
Vkinél csíkosodás?
ritt

Lányok!
nekem is nagyon rossz hírrel kellett ma idejönnöm! :( Iszonyatos görcsök közepette megjött a mensim! Szóval baba mégsincs....vagy volt, de már nincs velem:( Majd talán legközelebb....de most nem fogok ennyit hőmérőzni, és foglalkozni vele!:( Majd jön, ha szeretne! Ja, és még hogy ne legyen minden olyan könnyű, még beteg is lettem. Alig látok a náthától!

d.dodó

Dodó!
Akkor mi nagyon egy ciőben járunk, ugyanígy gondolom én is és ráadásul nekem is olyan görcseim vannak, hogy nemrég 2 cataflánt vettem be! És hányingerem is van!
Akkor jobbulást neked is! :cry:
ritt

Ritt!
Annyi különbséggel, hogy nekem volt egy halványka tesztem, és annyira görcsöltem reggel hajnalban, hogy még sírtam is, és ennyire még sosem fájt, ebből gondolom, hogy egy spontán vetélés zajlott le:( :cry:

d.dodó

Dodó! Igen és ezért sajnállak is, mert neked az a pozitív teszt is ott volt!
De te is fel a fejjel!!!!
ritt

Ritt!
Jövő hónapban együtt jövünk a jó hírrel!! Ok?? :wink:

d.dodó

Dodo!

Kérlek menj orvoshoz!

1. Van egy pozitív teszted

2. Lehet, hogy még megmenthető a baba

3. Ha esetleg mégsem, jobb ha megnéznek, hogy normálisan lezajlott-e a vetélés
Vendég

Ok Dodó!!!
ritt

Dodó!!!!
HCG-t nem termel feleslegesen a szervezeted, ez bizony babácska volt...... Teljesmértékben egyetértek Grönlanddal!

A következő tesztednél azonnal orvoshoz, de én most sem haboznék a helyedben sokáig!

Rettentően sajnálom. Én kétszer jártam így mint Te, azóta viszont már tudom, hogy a betegségem okozta a korai vetéléseimet!
Vendég

Sziasztok! :D

Ime az en majusi tesztem: :D

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Dodó!
Ismerősöm a terhesség első 3 hónapjában mensi szerűen vérzett, de a baba megmaradt! Olyannyira, hogy 30 éves! :wink: De ha esetleg nálad mégsem, akkor is orvoshoz!!!
Drukkolok!
És remélem jövő hónapban csatlakozhatom hozzád és Ritthez eg ypozitív teszttel. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dodó! Tényleg igazuk van, főleg, hogy képzeljétek lakik egy csaj a házunkban 2 gyereke van és a harmadikkal úgy terhes már 32 hetes, hogy állítólag 20 hetesen vette észre, hogy terhes, mert mensizett végig. Ez oké, nekem csak az sántít, hogy egy 2 gyerekes anyuka nem érzi, hogy vki mocorog odabent?
Én 18 hetesen éreztem elöször a lányomnál a mocorgást és állítólag többszörös anyukák mindig elöbb érzik. Fura nem?
Úgyhogy, ha ő úgy vérzett, hogy nem vette észre csak 20 hetesen, akkor szerintem is a biztonság kedvéért menny el, nehogy vmi galiba legyen. :wink:
ritt

Tényleg Kamilla! Veled mi a helyzet a pozitív teszt óta? Voltál orvosnál? Hányadik hétnél jársz?

Hú gyerekek! Lent voltam de egy fél órát a babámmal megfagyta, most elaludt, most levittem a kuttyot pisilni és most mégjobban megfagytam! Jövőhétre megint 20 fokot mond! Hihetetlen ez az időjárás, ennyire régen nem volt rabszódikus, nem?
ritt

Hol vagytok ma csajok?
ritt

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?