Új privát üzeneted érkezett!

andi, bocsi, rosszul írtalak, most küldtem, remélem átment :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Drága Zel,
hanyadik napon vagy? Bocsi ha már írtad,de nem találom.
Pihizz és sok-sok + energia!!!!!! :wink:
katata

Kata!
Hogy' is kell számolni? ET+7? Vagyis múlt héten hétfőn, 27-én volt a beültetés.

Kicsibé! Dolgozol még? Tényleg vigyázz magatokra!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
Igen Et+7 bár nem engem kérdeztél :oops: olvastam egy másik topicban hogy amnioról írtok. Nem kell az ICSI miatt menni csak ha van valami probléma és indoklot én is ICSI-s vagyok és nem kellett menni mert minden eredményünk rendben volt.
Vendég

Ilona, nagyon jó pihenést nektek!

Kicsiboris, hát nem vagy izgalommentes! Iszonyú sok hülye autós van az utakon! De jó hogy ilyen ügyes volt a párod :lol:

Panda, nagyon édi kis pocakod van :lol:

Kabóca, Zel++++++++++++++++++++

Nyunyi, neked sok drukk holnapra!

Kép
domo

Pandus! Okés! Már én is összekaptam az agyacskámat az amnioval kapcsolatban. Csak kicsit néha félrehordok... de tényleg úgy mondta a doki, hogy mivel nem "természetesen" termékenyül meg, hanem ők választanak, így ajánlott a vizsgálat a kockázatok miatt. Persze, ha minden oké, akkkor minek kellene. De azért neked is köszike.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

ZEL! Kabóca!!!!! Nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!

Hát inkább még nem rakok fel pocifotót, olyan röhejes. :) Meg hát még vonalzóm sincs, de pénteken csinálok, ha megjöttem a dokitól. Akkor leszek 5+1, szerintetek mit fog látni?

Pandácska! Most vagy 51 kg? Nem semmi.

Olyan hülye vagyok, minden este megkérdezem az Uramtól, hogy nőtt-e már a hasam, dehát tudom, hogy még kb. 2 hónapig nem is fog. :) Sőt, lehet, hogy több!
kamilla306

zelem, remélem te az ágyból netezel tényleg :lol: én még dógzom, sőt most eldöntöttem, hogy az októbert is bevállalom, meg amíg még bírom...kell a lóvé.
zel, nagyon szeretném ha neked nem kéne amnióra menned :!: :!:
és így is lesz :!: :!: :!:
hú de várom a tesztedet!!!!! puszóka :lol:

kamilla, rakjál feeeeeeeel, légysziiiiiiiiiiiii csak az én kedvemért :wink: én is rakokmfel csak várom, hogy a párom elküldje ide a reggeli pocakfotót :P
pénteken szerintem az uh-n petezsákot tuti láttok, meg talán már szívhangot is :lol: :lol: szupper lesz :lol: :lol: gondolom már várod :wink:

domo, hát nagyon megijedtem, de próbáltam stressz nélkül megúszni, de így is egész nap meg sem mozdult szegény icike -picike babunk. te most hogyan állsz?

Kép
kicsiboris

Kamilla,
Szerintem petezsákot már fogtok látni ha van egy pici szerencséd :wink: szívhangot nem mert az a betöltött 6.héttől van. Igen most vagyok.

Boris,
Várom a képet :wink:
Vendég

Kicsiboris, a 2. kényszer pihi hónapot tartom :( Jövőhétől újra dolgozom (4 hónap után), és nem tudom, hogy mikor tudom majd a köv. inszemet bevállalni.

Kép
domo

domo, hát akkor kitartás, de azért csak lesz inszemed :wink: nem?

pandi, a párom biztosan elaludt :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Nyunyi,
mesélj!!! Mi volt uh-án????
katata

tényleg, nyunyi :?: :?:

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Na túl vagyunk a második napon is! :lol: Ágota ismét jól viselkedett, nem sírt. Reggel csak úgy simán besurrant a csoport szobában, amin a vezetőnő is meglepődött. Szerinte, ritka az olyan gyerek, mint Ágota, hogy reggel ilyen szépen elválik a szülőtől. Pedig tegnap sem és ma sem hallottam ott gyerekeket sírni azért, mert a szülő otthagyja őket. Lehet, hogy ebbe az óvódába valamiért szívesebben járnak a gyerkőcök? Pár hónap múlva okosabbak leszünk e téren is.
Végre megjött, és így csütörtökön mehetek a klinikára! :lol: :lol:

Nyunyi!
Na mi volt az ultrahangon?

Zel! Kabóca!
Szorítok értetek!

Kép
sapé

Andi!
Egyben vagy még? CTG-n voltál?

Kép
sapé

Sapé!
Megvagyunk még, egyenlőre nem hat ránk a hideg front.
CTG-n minden rendben volt, Gergő folyamatosan püfölte az érzékelőket. Csütörtökön kell mennem legközelebb, aztán meg pénteken reggel vizsgálatra, de akkor már csomaggal, mert lehet hogy már nem engednek haza. :shock:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Kicsiboris!
Megkaptad a privit? Vagy én sem tudom átküldeni? :roll:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

andi, írtam, köszi!!! így egyszerűbb volt :lol: :lol: :lol:
tényleg és nagyon mozog Gergő?

sapé, na végre-végre beindul a mandula :lol:

Kép
kicsiboris

na megvan a pocakfotó, jó nagy már...
Kép

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Boriska: hát tényleg szép nagy a pocid! Csak így tovább!! :lol:

Sapé: hátha tényleg ilyen könnyen sikerülni fog. Neki is és nektek is jobb lenne.

Nyunyi: !!!!Hol vagy már?

Köszi mindenkinek a drukkokat. Remélem használ.

Puszi
kabócabobár

Boris,
Hű tényleg nagy :lol: nagyon szép :wink: :lol: párod akkor csak felébredt :lol:
Vendég

Sziasztok Drágáim!!!!!!!!!!

Nagyon aranyosak vagytok,hogy drukkoltok és kerestek!!!!!!Megvolt az uh,alakul végre még csütörtökig szuri aztán uh!!!!!És utána már meglesz az inszem!! :D Olyan ari volt a dokim,megmutatta uh a tüszöim,de nem igazán láttam,mondtam neki ott a lányom,erre ö és ha fiú!!!!!!Tök jó fej volt!!!!!!!!

Kicsi oris!!Cuki a pocó!!!!!!

Olyan szintemn megfáztam,nagyon fáj a torkom,meg ha köhögök akkor majd kiszakad a melkasom!!!Remélem a gyógyszer hat amit bevettem!!!!!!! :wink: Na most rohanok mert hulla vadok,meg álmos!!!Jóóóccaakkáááttt nektek!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Kicsit eltűntem az utolsó bejelentkezésem óta...
Szabin is voltam meg minden.. Csak azért jöttem most, hogy szoríjjjjjatok nekem holnap reggel hogy javíthassam a statisztikát itt... =D
Egyébként nem tudom mit gondoljak, mert van egy csomó jel amit figyelgetek magamon, hogy most igen vagy nem, de hát ugye ezek csak feltételezések. Minden esetre azért bizakodom, mert asszem talán most...
Viszont szeretném holnap már végre azt mondani valakinek aki megkérdezi hogy:
"Mennyire vagy terhes?"
"Pontosan két csíknyira!"
=D
Szoríjjatok, holnap minden kiderül, vagy beborul. De mivel most pont be van itt borúlva úgy gondolom inkább ki fog derülni. =D

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Egyébként amit a sikerért tettünk...:

Inszem után a Párocskám közölte: hátsó ülés, fekvés így mentünk a gyógyszertárig, ahová mindig én megyek be, most közölte: fekvés, minyá jövök..aztán így hazáig.
Otthon egész nap felpolcolva, olyannyira, hogy este már szédültem amikor fel kellett kelnem.
Persze amit a dokibácsi mondott (ugye tudjuk miről van szó) azt is betartottuk =))))
Meg aloe verát iszom minden reggel,
Meg nagyon szépen szedem a gyogyókat,
Illetve a megszokottamhoz képest több folyadékot, és zöldséget, meg gyümölcsöt veszek magamhoz.

Szóval amit tudtam megtettem.

gigus

Nyunyi,
Csak elindulnak azok a lusta tüszők :wink: Mennek a drukkok neked++++

Gigus,
Ne figyeljed a tüneteket :wink: holnapra mennek neked a drukkok két csíkkal várunk+++
Vendég

Nyunyi,
mennyi és mekkora nagy tüsződ van?

Boris,
nagyon szép a pocid és a kép is nagyon művészi, jó hangulatú. :D
katata

Gigus,
én még nem ismerlek, biztosan akkor jöttél, mikor én nyaraltam, de azért szorítok holnapra neked ezerrel!!!! ++++++++++++++++
Mit érzel? Milyen jelek vannak?
katata

A jelek?
Hát van egy amit kicsit pironkodva mondok...: a cicik.. úgy áll 4 napja, hogy már majdnem fáj a vége egyébként az egész fáj, de ez nem meglepő mert az normál esetben is Mensi elött szokott fájni. Meg úgy érzem a hajhullásom csillapodott, meg nem jöttek megszokott M. pattanások, nincs elviselhetetlen M. elötti kedvem., nem érzem hogy olyan nehéz lenne a pocim mint M. elött szokott lenni, és immel ámmal ugyan de néha "csipked" a pocim. azt az előző 2 inszemnél M. elött pont 4 nappal abahagyta. Igaz kicsit csillapodott ez, emiatt nyugtalankodom, de ez van.
Ha nem lesz baba akkor sem tudok mit tenni, de tényleg most bizakodom.
Meg az is hogy tényleg amit tudtunk betartottunk.
Hát én ezeket tartom jeleknek...
Nemtom azok-e...

gigus

Sziasztok Kedvesek!!

Katata!

Nem tom pontosan,azt mondta a doki alakul!!! :wink:

Köszike,holnapra a drukkokat!!

Gigus!!!!!Mi még nem ismerjük egymást!!!Hajráááááááááá!!!!!Pozítiv tesztet kívánok!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

KÖSZIIIIIIIIIIIIIIIIII

gigus

köszönöm a poci dícséreteket!!!!

pandi, érzed sokszor a babát? nekem pár napja annyira rugdos, olyan kis cukorfalat...nem húzódik a hasid, én esténként felébredek rá párszor.

gigus, nagyon szorítok, ügyi vagy, a gyümi+ sok folyadék szupi!!!
két csíkocskával gyere ám :lol: és mikor volt az inszem? azóta hányadik napon vagy?

nyunyi, de jó!!!! na akkor jó kis sikeres inszemecske elé nézünk :wink:

Kép
kicsiboris

Köszönöm!=D
Mavagyok a 14. napon aug 23.án volt az inszem.
És a Forgács doki"bácsi" csinálta.

gigus

Gigus,
nagyon igéretes!!!!! :lol:
katata

Boris,
Igen folyamatosan érzem csak kalimpál szerintem nem is alszik :lol: a hasam jól van nem húzódik.
Vendég

pandi, nekem felírt a doki magnézium/kalcium vitamint, erre a húzódásra szerinte jó...de nem nagyon használ...miért húzódik ennire szerinted?

gigus akkor már tényleg tesztelhetsz :lol: :lol: de izgi!!!

Kép
kicsiboris

Boris!

remélem izgi lesz!Amai szurimat olyan nehez adtam be 2 x kellett szurnom,nem akarta átszurni a böröm a tű,ez most fájt!!!!!! :shock:

Gigus!!!

Holnap reggel csinálod meg a tesztet!!!Akkor benézek ,olyan 7 fele!!Lehet hogy akkor még nem is csinálod meg de bekukkantok!!!!!!!Drukkolok nagyon!!!!!!! :wink:

Katata!

te hogy állsz tulajdon képpen,5 nap és baba lesz a pocóba?MIkor lesz a leszívás??????? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

hú nyunyi, na én erre nem lennék képes...kétszer bökni....rémes!!

odry? gyöngyibaba? tamar? jucmuc és a többiek merre jártok?

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Kicsibé! nagyon szép poci!! A kép is tök jó!

Gigus! Hú de izgi!!!

Nyunyi! jaaaj, tudom, milyen, ha csak másodikra megy be a tű.. Most lombik előtt 17 szurit böktem magamba. Volt ami nekem sem sikerült elsőre.... Mindegy már, túl vagyunk rajta. :lol: Drukk holnapra. Pihenj utána egy nagyot!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Boris,
Szerintem azért mert rohamosan nő a méhed a pocid. Nekem szúrni szokott a méhszalagok nyúlása miatt.

Nyunyi,
Nekem is volt ilyen elöször nem akart normálisan bemenni utána meg nem nyomtam be az egész lötyit így összesen háromszor szúrtam meg magam :? én béna :oops:
Vendég

Nyunyi,
nekem nem lesz leszívás, mert van fagyibabánk, még 19 db. Túl lettem stimulálva, ezért lett ennyi.
21 db volt, már nyár elején beültettek kettőt, de sajnos nem maradtak meg. Szóval most "csak" beültetés lesz.
Tegnap voltam vérvételen, majd pénteken kell menni megint és számításaim szerint olyan hétfő környékén lesz a beültetés. Múltkor 2 naposan, 4 sejtesen kaptam vissza őket. Most, a biológus javaslatársa 3 naposan és 8 sejtesen kapok vissza majd 2 babát.
katata

Köszönöm a drukkokat! De azért nem bízzuk el magunkat egyelőre!
=D

gigus

Hú,Lányok nagyon aranyosak vagytok!!Köszönöm a drukkokat!!! :wink: Hát sajna sok szuri után elvileg valamennyire megkeményedik az a rész ahol döffve volt azért nem egyszerű megszurni!!!De a cél érdekében mindent ha kell vagy 10 szer megszurom magam csak sikerüljön!!!!!!!! :wink:

Katata!!

Ez igen!!!21 db!!Gratula!!!Akkor már nem sok van hátra!!Drukkolok nagyon!!!!!!!!!! :wink:

Kisbé!!!!

Ugy hallotam neked is kicsik voltak a tüszöcskéid és mégis sikerült!!!!Mesélnél nekem erröl mi volt??????????

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gigus drukk holnapra!
Megmutatom milyet kell csinálnod holnap.
Kép

Aztán Zel remélem te is hasonló jó hírekkel jössz!! Nagyon drukkolok!!!!!

Hú Kata! Hát ismét itt tartunk! Ezúttal biztosan minden rendben lesz! :) Megmondjam mi a trükk? Én beleszugeráltam őket a hasamba. A szó szoros értelmében. Nap mint nap órákat töltöttem azzal, hogy feküdtem csukodt szemmel és elképzeltem ahogy fúrják be magukat a jó meleg paplanba.
kamilla306

Kamilla ! Igyekszem tartani magam a megadott paraméterekhez =D

gigus

Nyunyi,
köszi,hogy szorítasz, biztosan használ!! :wink:

Kamilla,
aranyos vagy,de én is valami ilyesmit csináltam az első beültetésnél és nem lett sikeres. Nekem úgy lehet valami más kell...
katata

Sziasztok!

Nyunyi!
Na, végre! :lol: A szurikhoz kitartást kívánok!

Gigus!
Ugyan nem ismerjük még egymást, de nagyon szorítok neked! :lol: Amikor én a lányommal várandós lettem, akkor nekem is feltűnt, hogy tisztább lett az arc bőrőm, de tényleg!

Boris!
Jaj, de édi pocid van! És már így félidőn túl, de nyugi lesz még nagyobb is! :lol: :lol: Majd az utolsó hetekben amikor már a cipő felvétel sem akar menni egyedül, az lesz az igazi! Csini kismami vagy! :lol:

Kata!
Mindjárt itt a hétfő, de jó akkor ti is egyenesbe jösztök! :lol: :lol: Gondolok rád hétfőn! :lol:

Kép
sapé

[size=24]csajok minden ok Borka-Lujzánkkal, és tuti kislány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOLDOGOK VAGYUNK LACIMMAL.
[/size]

Kép
kicsiboris

Kicsiborsi!!

Szoktalak olvasni benneteket!!

nagyon gratulálok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

GRATULÁLOOOOK!!!!!!!

gigus

Boris,
Éljen :lol: :lol: amúgy ez most minek az eredménye? Ciki de lemaradtam valahol :oops:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?