Csá Csajszikák!
Melinda, köszi, hogy megírtad a festék nevét. Tök jó, hogy így együtt a tudásanyag beadódik a közösbe, ha értitek, mire gondolok
Eszter, szerintem az Istvános tapasztalatokat te se priviben kérd, mert az is hasznos lehet másnak is.
Pumperka! Mi ahelyzet a dokiddal? Úgy tűnik, én váltok, de csak 18-20. hét körül, mert az AFP-t még itt csináltatom meg (ki van fizetve a magánlabor
). Meg nem akarok forró fejjel dönteni, de már 90% hogy lépek.
A vérzés ugye teljesen megszűnt? Szurkolok!!!
Mni! Majd mesélj az értekezletről, mi volt. MAjd az arcokat figyeld!!
Rima! Hogy kerültél Londonba? Mesélsz még az ottani kismam-ellátásról?
Lexa, tényleg sokat dologozhatsz ha ennyire nem írsz. Jövő héten már én is megyek (kizárólag a magam szórakoztatására) dolgozni. Legalábbis ha így javul a hányinger.
Mikor is mész uh-ra és hova?
Képzeljétek, ma reggel mentem (reggel???? a 6 órás kelés nem reggel
) apu kőmíveseiért be Pestre, persze késésben voltam, erre Érden előttem néhány autóval ütöttek el egy bácsit, szerintem kb. 1 perccel korábban. Csak ott állt a sok méla ember a fekvő, vérző ember felett és néztek ki nagggyon bután a kicsi fejükből... Tipikus!!!!!!!!! Természetesen megálltam, odamentem (elvileg kötelességem mint állatorvosnak, meg rajta is van a kocsimon, hogy állatorvos, elég gáz lett volna továbbmenni.
Szerencsére nem volt olyan sérülés, amit el kellett volna látni a mentőkig, csak vérzett a feje (nem gyengén..) meg fájlalta a lábát. Kirángattam a kocsimból törölközőt, takarót, végül is annyit tudtam segíteni, hogy betakargattam, a feje alá tettem a törcsit és nyugtatgattam, hogy ne mocorogjon. Meg ellenőriztem időnként a keringését, amíg megjöttek a mentők. Fasza volt, mert tegnap raktam ki az orvosi tatyóm a kocsiból, arra meg persze nem gondoltam, hogy mentőláda is van a világon
Így aztán gumikesztyű híján nyakig véres voltam, mehettem haza mosakodni és fertőtlentíteni, jól elkéstem a munkásoktól.
Azon röhögtem, hogy babásan nekem mindig ez jut...
Gordonnal 5 hónaposan balesetes kutyához hívtak le a lakótelepen (akkor még Bp-en) éjszaka.
8 hónapos pocival meg egy hajnali kutyastáltatáson egy 80 kg-os kaukázusit téptem le a saját kutyámról (ez szó szerint így történt, több métert repült a kutya, idegből..., nem volt ott senki, nem volt más választásom, az a köcsög dög meg kiszökött otthonról. Ezután hazavittem a sajátomat, majd a kaukázusit, újgazdag pöcsé volt, ismerem
addig az esetig 4 kutyát sebesített meg (egy belehalt) na gondolhatjátok, mit rendeztem nagy hassal ezek után..
mondtam neki hogy én lesz.rom a pénzét, kap 2 hetet arra, hogy bezárja a kutyát, kennelt építsen vagy megkösse vagy akármi, ha azután meglátom kint a kutyát, en nem fenyegetőzni fogom, meg feljelentgetni, meg cirkuszolni, hanem elmegyek éjszaka hozzájuk és beleállítom a kutyába a végleges altatót.
Természetesen ezek után többet nem volt kint a kutya).
Szóval pocival mindig ez van