Sziasztok!
Petitpois, Lili!
Hogy félreértés ne essen.
Én egyáltalán nem vagyok babonás. Semmilyen babonában nem hiszek.
Egyszerűen a józan ész mondatta velem, hogy várjuk meg a 12-ik heti UHt. (én már 4 + 2 hetesen tettem tickert és a kollegáim a 7-ik héttől tudták)
Ja babonák...
Jut eszembe...
Szabi első napján anyóséknál szépszámban összegyűlt a család és mindenki az én babásodásom osztotta...
Tudjátok ez olyan, hogy utólag mindenki okos.
Ők már látták rajtam a múltkor amikor találkoztuk...., mert foltos az arcom (szeplős vagyok és minden nyáron iszonyú barna foltosan barnul az arcom, de jól áll
). Meg a párom másképp mosolygott
No meg egyéb hasonló dolgokból ők már TUDTÁK, mert ÉSZREVETTÉK.
No, ez még hagyján, csak mosolyogni tudok rajtuk. Hadd érezzék jól magukat.
Ez után jött a "fekete leves" a párom nagyijától.
Kérdezte van e a köppenyemen zseb? Hordok e zsebes ruhát???
Mondom persze. És teszek e dolgokat a zsebbe?? Mondom hamár van zseb, akkor hogyne tennék.
Jajj, !!! Ne tegyek semmit bele!!! Mert a babának foltos lesz a bőre. Mert van egy ismerős, aki pirospaprikát tett a zsebébe és tiszta piros foltos lett a gyerek arca.
Ne hordjak övet sem, semmilyen formában, mert a gyerek nyakára FOG!!! TEKEREDNI!!! a köldökzsinor és megfullad!!!
Beszarok.
Mondom röhögve, hogy én nem hiszek a babonákban, nekem tök fölösleges ezeket elmondani. Esetleg megmosolygom.
És ekkor jött a nyúl!
A fenyegetőzés!!!
Hogy majd MEGTAPASZTALOM!!! HIÁBA NEM HISZEK BENNE!!! MEG FOGOM LÁTNI ÉS MEG FOGOM TAPASZTALNI!!!
Ekkor már elborult az agyam. És leszoltam a nagyit, hogy azonnal hagyja abba és ne beszéljen nekem ilyen hülyeségeket és ne fenyegetőzzön. Úgy csinál mintha bárcsak... és különben is milyen hite van az olyan embernek aki elhiszi a babonákat és aszerint él???
Szegény, csak ült, és annyit mondott, hogy jó: akkor ő többet nem mond semmit.
Én még mindig idegesen azt válaszoltam, hogyha ilyen hülyeségeket beszél, akkor inkább ne is mondjon semmit.
Két napig nem szólt hozzám. Aztán egyszer csak megbékélt.
Utánna egy szó butaság sem hagyta el a száját.
No, csak kikivánkozott belőlem. Egyébként egy nagyon aranyos idősnénike.
Lafi!
Akkor most mivan????
Én mán semmit sem értek.
Fiú vagy lány? Lány vagy fiú???
Hát türelmetlenül várom a következő UHt.
Petitpois!
Én azt hittem, hogy nyugat európa fejlettebb országában sokkal kultúráltabbak az emberek. Ezek szerint tévedtem.
Nekem szerencsém van. A kollegák nagyon tiszteletben tartják.
Fendike, Csiperke!
A ti cigis esetetek sem egyszerű. Engem nem zavar a dohányos ember, mindaddig, amíg nem akarja befüstölni az általam beszipákolandó tiszta levegőt.
Donika!
Köszönöm a drukkot.
Orsi!
Eltüntél...
12+1