Új privát üzeneted érkezett!

Babszika: nefürgyéle!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Babszi:a mondás szerint csak az mossa, aki lusta vakarni... :wink: :lol:
Vendég

jajj Babszi, hát gratulálok, ügyi vagy!!!!(üdvözlöm a gyógyszeredet) :lol:
Vendég

MUHAHAAAAA :lol: Mármitn Andi beszólásán.. és nem rád értve Babszika..
Én ezen midnig olyat jót nevetek: ne fürgyééé le! :D :P
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan jelentkezem. Nagyon jó itt a hangulat, átfutottam a hozzászólásokat, de most nincs sok időm irni!

Babszi,
gratula a telt vonalas görbédhez, csak igy tovább!!! Ez azt jelenti, hogy jó kezekben vagy. :D

Arikon,
azért tedd fel a görbéd!
sirkici

Hanna: Ha benéznél ide: nem bírtam, utánadnéztem és...
GRATULÁLOK!! :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Más forrásból, de én is megtudtam... :)
úgyhogy Hanna drága.... Vigyázz nagyon magatokra, és hatalmas GRATULÁCIÓ!
Vendég

Na itt a "gyönyörűséges" görbém: Kép
Vendég

Sziasztok Csajok!

Köszi Mindenkinek a sok drukkot!
A mai vérvételem eredménye a 12. napon 192 Hcg.
Az uh-ig, csak halk gratulát! :wink:

Nektek is mielőbbi babásodást kívánok!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Babszika: Sikerült a fürdés? Mi újság volt a dokinál?

Kép
csucsu05

Halihó!

Lett víz is... de minek?!
Elmentem a dokinénihez, aki a héten még nem neged dolgozni.
Hosszú a sztori... kaptam új gyógyszert, de lehet, h el kell mennem egy gasztroenteorlógushoz (vagy mi) ... :roll:

Hanna!
Én nagyon halkan gratulálok, de már alig bírom visszafogni a hangosat :wink: :lol:

Pöttye!
Ezen a "MUHAHAAAAA"-n tök jót röhögök :lol: :lol:

Nóri!
Átadtam a gyógyszeremnek, de azt üzeni, h ő nem ismer és nem is akar téged ismerni! :lol: :wink:

babszika

Sajnálom Babszika. :cry:

Hanna: Halkan gratulálok !

Kép
csucsu05

Helló Lánykák!

Visszaolvastam ammenyire tudtam, hát én is halálra röhögtem magam. Olyan szupi, hogy itt ilyen jó a hangulat :D Meg lesz ennek a foganatja...így könnyebb a babó felé vezető út mint görcsöléssel.
Sajnos most nincs sok időm írni, de a fél szeme azért itt van. Nálam semmi extra esemény.
mindenkinek puszi, és nagy nagy drukkok
mirci74

Jóóóóóóóóóóóóóó reggelt!:D
A MUHAHHAÁÁT én is szeretem...az az igazi öblös nevetés imitációja :D
Vendég

Sziasztok!

De jó olvasni titeket :D

Hanna

Halk gratula! Vigyázz magatokra!

Babszi :( gyógyulgass!

Tegnap a kedvenc kajámat /aranygaluska/ csináltam , rá sem bírtam nézni.Este mikor a férjemnek vittem, majdnem elhánytam magamat :(

KépKépKép
bambika

Sziasztok!

Itt olyan fostalicska idő van, h szívem szerint ki sem bújnék az ágyból!

Bambi!
Mikor lesz babás vonalzód?

babszika

Babszi

10.-én délután 4-re megyek vissza a dokihoz. Ha lesz szívhang csinálok vonalzót.

Itt is nagyon rossz idő van. Ráadásul tegnap megvették a kocsimat, sétálhattam a két gyerekkel szakadó esőben az oviba :(

Hogy érzed magad?

KépKépKép
bambika

Hát, hazudnék, ha azt mondanám, h szuperul, de tudom, h délután jobb lesz! :wink: 3 óra fele már kicsit jobb szokott lenni.

Mondjuk, nekem szerencsére nem kell kimozdulnom.... egyenlőre.
Remélem, h mire elindulunk burkoló anyagokat venni, addigra szebb lesz az idő. :roll:

babszika

Sziasztok klubtársak!

Voltam dokinál, sajnos úgy néz ki, bővült az állatparkom, van egy polipom. Párom azt mondja, nem baj, ezt is felneveljük. Öcsém meg, hogy a gatyánk is rá fog menni a sok cipőre. Ma már hála Isten tudtam ezen nevetni, a tegnapi napomat nem kívánom senkinek. Két hét múlva kontroll. Aztán majd kicsípik, hiába áll mögöttem a család, én babát akarok s nem polipot! :lol:
Vendég

Bíborlány:én is rendelkezem egy kis plusszal odabent...mioma.Kezet foghatunk.Nekem is kiszedi, ha nem jön össze 1-2 hónapon belül.
Jópofák, hogy próbálnak felvidítani, de tudom, hogy ez mennyire nem tud vicces lenni... :roll:
Vendég

[quote="bíborlány"]S írta:bíborlányziasztok klubtársak!

Voltam dokinál, sajnos úgy néz ki, bővült az állatparkom, van egy polipom. Párom azt mondja, nem baj, ezt is felneveljük. Öcsém meg, hogy a gatyánk is rá fog menni a sok cipőre. Ma már hála Isten tudtam ezen nevetni, a tegnapi napomat nem kívánom senkinek. Két hét múlva kontroll. Aztán majd kicsípik, hiába áll mögöttem a család, én babát akarok s nem polipot! :lol:

Sziasztok!

Elnézést,hogy hivatlanul beleszólok a beszélgetésbe.Nekem is volt múlt hétig egy helyes kis polipom,amit a doki egy kb. 10 perces eljárás keretében(hsg) ki is csípett.Szóval ettől nem kell félni! :wink:
kicsimálna

Nóri, drukkolok nagyon Neked, láttunk már olyat, hogy így is sikerül!!!

Kicsimálna, jó hogy jöttél, köszönöm! Mindenesetre jobban hangzik, mint a műtét, amit én elképzeltem magamnak...de ezt a hsg-t nem értem, az az a kontrasztanyagos vmi, hogy tudta közben kicsípni? 10 perc? De jó is lenne már túllenni!
Vendég

Nekem ultrahangos hsg-m volt.Az egész pár perc volt és semmi fájdalommal nem járt.Megcsinálta az átjárhatóságit,aztán ha már ott voltam,gyorsan kézbe kapott egy elsőre ijesztő eszközt és kicsípte.Észre sem vettem! Komolyan,egy szúnyogcsípés jobban tud fájni!
Miómám is volt már sokszor,de azok 2-3 hónap alatt meguntak,és önként távoztak tőlem! :)
kicsimálna

De jóóó! Így már értem, nekem a hsg-ről egyből a röntgen jutott eszembe, így nem állt össze a kép...Nekem egyszer a kiműtjük, másszor a kicsípjük szót használta, s hogy később majd megbeszéljük, de ha lehet szavazni, én is az utóbbit választanám.

Kicsimálna, klassz a dokid, a miómáidról nem is beszélve! :lol:
Vendég

Ennyi "pízért" már legyen is klassz! :lol:

Nekem is két külön megjelenéssel tudta volna le,de aztán mivel nem vált le mensikor és sajnáltam magamat olyan nagyon,ő meg engem,így gyorsba megszabadított a kis lakómtól.Bár azt mondta,hogy az endo-val is távozhat mensikor,ez szokott lenni a sorsuk.De nekem ugye nem így volt... :cry:
De most már minden oké!
Neked is fel a buksival,nem lesz baj ebből a csúnya állatkából odabent!
kicsimálna

Sziasztok!

Hanna,
halk gratula, vigyázzatok magatokra!
sirkici

Kicsimálna, a végén még teljesen megnyugtatsz! :D Még egy kérdést, ha megengedsz: Milyen endoval távozhat? Ez mit jelent? És az nem lehet, hogy magától simán elmenne mensivel? Titkon erre gyúrok, de nem tudom, létezik e ilyen?

De klassz, hogy túl vagy már rajta!!!
Vendég

Nagyon halkan gratulálok!!!!!!!!! Annyira örülök Nektek :D Teszteltél már? Azt is kell, legyen majd emlék :wink: :D :D :D :D :D :D
puszika
( majd várunk odaát, gyere :D )

Kép
Kép
Kép
olik22

Igen,a mensivel szokott nagyon nagy %-ban távozni,mikor megjön,ugye leválik a nyálkahártya és azzal együtt a polipka is jobblétre szenderül idekünn! :lol: :lol: :lol: :lol:
(endo=nyálkahártya)
Bocsi! :oops:
kicsimálna

Kicsimálna, így már teljesen fel vagyok világosítva, kiképezve mindenféle soklábú ellen, tehát simán el is üldözhetem, de jóóó! Köszönöm!Köszönöm!Köszönöm! :lol: :lol:
Vendég

Bíbor!
Én nem üldözném el a helyedben. A polipból jó kis vacsit tudnál csinálni :lol: szóval, inkább csalogasd ki és gyorsan dobd a forró vízes fazékba :lol: :lol: (na jó, dugultam) :lol:

babszika

Jajj Babszi, neked csak a vízen jár az eszed tegnap óta mi?! :wink: :lol:
Vendég

:lol: naná :lol:
tegnap este mondta is a Bálint, h tök fölöslegesen fürdök, hiszen du. tudtam csak és azalatt a kis idő alatt még időm sem volt bekoszolódni :lol:

babszika

Könyörgöm, vegetáriánus vagyok!!! :lol: :lol:
Vendég

Bíbi:ezesetben több marad nekünk a vacsiból! :wink: :lol:
Vendég

Hanna!

Halk gratula! :lol: Mikor mész UH-ra?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Hanna, én is gratulálok egy halkat! :lol:

Christell?neked viszont egy jó hangosat!! :lol: Ha földrengést észlelsz arrafelé, akkor én voltam!! :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Köszi szépen! :lol: Régen láttalak! Mizu veled?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Chris!

Köszönöm jól vagyunk , de látom ti annál jobban!!! :lol: :lol:
Nagyon-nagyon ügyik voltatok!
Jó lenne, ha már mi is itt tarthatnánk, de hát azóta se semmi :?
Mióta is próbálkoztatok Chris?
Tényleg nagyon örülök minden ilyen jó hírnek!! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Jó reggelt!

Ezt nézzétek:

Kép

Nem tudom mit gondoljak? Nekem mostanában sosem késett, de ha a 17. napon volt pé, akkor ma kellene, hogy megjöjjön. A hőm fent, de a derekam meg az alhasam majd leszakad, tényleg, mintha bármelyik pillanatban megjöhetne. Már szombat óta érzek "mensis" fájdalmakat, de ennyire mint ma, ez az első ilyen nagyobb fájdalom. Most mit gondoljak? Létezik olyan, hogy késik és magas hő mellett megjön?
sirkici

Hanna: nagyon halk, de annál nagyobb gratula!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Sirkici, én azt gondolom, hogy neked most nagyon drukk, mert lehet, hoyg hamarosan halk gratula is jön... :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Sirkici,
én nem tudom, h. a hő hogyan viselkedik menszikor, de mindenesetre a hőd szuper, szerintem nagyon bíztató! :D NAGYON szurkolok!!!!

Én viszont nagyon szomorú vagyok :( Még mindig nem jött meg, azonban a mai tesztem negatív lett :cry: felhívtam a dokim, és péntekre berendelt magához. Nagyon félek :cry:

Ja és a hőm is össze-vissza ugrál; két nappal ezelőtt 35,8 volt ma 36,5. Egyszerűen nem értem
Vendég

Sirkici: Nagyon szép a görbéd és holnap már 14 DPO leszel, jöhetne egy teszt, ha még mindig fent lesz a hőd :wink: Én a 13DPO-n teszteltem, mert magas maradt. Mensis fájdalmak voltak ezerrel, Jaimee-nek is!!! :wink: Megadrukk!!!!!!!

Betty: Már azt hittem itt hagytál minket :) Nagyon jó, hogy jöttél. Gyere át a szomszédba is 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Gyabi: Te is nagyon ritkán jössz :( Tudom, olvasó üzemmód :)

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó reggelt mindenkinek!

Sirkici: Háááát, van akinek megjön magas hő mellett, asszem Krisz ilyen lyány....de a többségnek leesik mensi előtt valamivel. Szóval, drukk, drukk, drukk!!!! :wink: Szép felfelé ívelő, igen biztató kis görbusz. :wink: :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jó reggelt!

Egy ilyen szép görbe mellett nem lehet elmenni szó nélkül...Hát Olikkal értek egyet.Hama nem jön meg,akkor tesztre fel.Nagyon drukkolok!
vedresandi

Sziasztok!

Sirkici! Irtó szép a görbéd!!! Mennek a ++++++++++++++++++++++++ enerdzsik!!!!
Igen nekem már 36,9-nél is jött meg vagy 2x. De a legtöbbször nekem is leesik a mensi előtt. Szóval ne agyld nagyon magad!

Hanna! Hatalmas HALK gartula! Ez fantasztikus!

Betty! De jó, hogy visszatértél!

Babszi! Hogy vagy ma? Sok-sok gyógypuszi!!!

Én már lassan kezdek bekattanni szex nélkül! Na igaz van más megoldás is erre :oops: , na de az nem olyan. Na de kell a válozatosság, egy kis izgalom! :lol: :lol:

Dobok én is görbuszt, igaz nálam most nem kell izgulni, de legalább színesítem még ezzel is az oldalt!

Kép

Szép Napocskát Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Rettentő szép a görbuszod Sirkici, ebből még bármi lehet! :wink: Tesztelni kérem,tesztelni... :wink: ++++++++++++++++++++++

Krisztinka,és Olik: Jó érzés "hallani", hogy hiányoltatok, és örültök nekem

:D
Pedig már azt hittem mindenki elfelejtett :lol:

Olik: Nem tudom melyik topicba vagytok, de majd keresgélek.... :wink:

betty615

És tőlem is 1 görbusz.....csak hogy szinesítsem az oldalt :lol: :wink: Kép

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?