Sziasztok lanyok!
Koszi mindenkinek a kancsalsaggal kapcsolatos valaszokat!
Ki jon kozuletek a Kaska-fele talira szombaton?
Zsuzso, Toffifee, Heni,
Nagyon edesek a gyerekek!
Mano,
Irtad, hogy gumicsonakban viszed be a gyerkocot a toba. En is valami hasonlo megoldason gondolkodom, bar Petra meg csak 4 es fel honapos lesz, amikor mi a Balatonra megyunk. Ti tesztek majd valami uszogumit vagy "karuszot" a babara? En valahogy nagyobb biztonsagban ereznem magunkat, csak nem tudom, hogy ilyen picinek letezik-e valami ilyesmi. Vagy marad a ferjemmel felvaltva uszizas - felvaltva gyermekorzes a parton.
Toffifee,
En meg azert erzem hulyen magam, mert tanacsot keszulok adni Neked az egyhonapnyi tapasztalatommal.
Szoval Petra is hajlamos kozvetlenul szopi utan (mondjuk 170 g bepusszantasat kovetoen) hatarozottan ugy csinalni, mint aki majd' ehen hal. De rajottunk, hogy ez csak a nagyon eros kereso reflex miatt van, ugyanis cumival ugyanugy meg lehet nyugtatni, mint a cicivel (amin egyebkent mar csak felalomban nyammogna). Szerintem (es ezt tobben is irtak mar itt) ezek a pici babak meg nem tudjak eldonteni, hogy ehesek-e meg, es ugy erzik magukat leginkabb biztonsagban, ha a cici a szajukban van. Viszont azt szerintem azert nem jo hagyni, hogy emiatt mar fajjon a cicid. (Most latom, hogy elegge egymasnak ellentmondo valaszokat kapsz, hat most legy okos!
)
Urszila,
Petra
BB temaban tenyleg nem voltam kepben.
Koszi a kancsalsag infot, most varom a dokinenit, es ot is meg fogom kerdezni, de megnyugtattal.
Amugy mi is probaljuk olyankor ravenni, hogy mashova nezzen.
Gyorgyi,
Koszi, varom a kepet.
A zserbot en is imadom!
Es a novered mit mondott, miert vette ki Rekat a babakocsibol?
Mariann
Kitartas! Biztosan nagyon kemeny ez az idoszak, de milyen jo is lesz, mikor mar otthon lesz veletek Marci!
Mielobbi teljes gyogyulast kivnok neki, es sok-sok boldogsagot mindharmotoknak!
A tej mennyisege biztosan noni fog, annyira kiuriteni fejessel sosem fogod tudni, mint amennyire Marci kiszippantja. Es ez a legbiztosabb ut a tej szaporitasahoz.
Beu,
Orulok, hogy ilyet is hallani, hogy nem "rontottak el" a babat a rokonoknal.
(Bar vegul Miszikeeknel sem volt egyertelmu az ok-okozat.
) Ugyanis mi is megyunk nemsokara anyosomekhoz Miskolcra.
1-2 het mulva esetleg en is szivesen csatlakoznek a Ligetben hozzatok... Ha nem baj...
Miszike,
Varjuk a kepeket!
Drukkdrukk a teljes gyogyulashoz!
Ellimami,
En anno a mensis gorcsot a hasamban ereztem, a joslofajasok (ha azok voltak egyaltalan?
) szinten a hasamban jelentkeztek, de hosszabb ideig tartottak, es nem voltak periodikusak. A fajasokat a hasamban is de foleg a derekamban ereztem, kezdetben alig erezhetoen (de szabalyos idokozonkent, jol korulhatarolhatoan), kesobb aztan mar nagyon is egyertelmuen.
Mivel Neked mensinel is a derekad fajt, nem hiszem, hogy sokat segitettem.
Marti,
Aztaaa, mar Te is szulni keszulsz?
Kaskaeknal talalkozunk, csak legyen jo az ido!!!
Malnalevel: en ha jol emlekszem, 37+0-nal kezdtem, napi 2x3 dl-rel. Egy het mulva emeltem 3x3 dl-re. 3 dl forro vizhez tettem masfel teaskanalnyit a malnalevelbol, 10 percig azott, aztan leszurtem. Az utolso napokban talan tobbet is ittam, es erosebbre foztem. Nalam hatott, vagy legalabbis valamiert konnyu szulesem volt.
Myssnia,
Ooooo, Te szegeny...
Nagyon rosszul lehettel tegnap, nekem kisgyerek korom ota nem volt ilyen magas lazam... Remelem, holnapra mar teljesen jol leszel.
Szilard futasat en is megneztem, hat hihetetlenul edes!
Egesz delelott itt ultem keszenletben, mert vartam a doktornenit, es most telefonalt, hogy inkabb csak holnap jonne...
Bar igy legalabb elolvastam a termest, es irtam is.
Na puszi:
Leszter es 10h ota szundizo Petra