Sziasztok!
Csináltam egy nevet magamnak, hogy ne legyek névtelen.
Tehát:
Gésák Titka, az igen. most végeztem el. De az csak intimtorna után jön.
hát az éppen arról szól, hogy mi magunk hogyan vetkõzzük le szexuális szorongásainkat,s tudjunk örülni, necsak kiszolgálni.
És kedves új hozzászóló! Nem választanál valami nevet, mert egy idõ után félek, hogy le foglak rövidíteni...
Szóval.
Ahogyan vki mondta, az intimtorna NEMCSAK testi tréning, de ezt már írtam is.
Másrészt.
Nekem is voltak gyerekkorból visszamaradt s felnõtt korban keletkezett szorongásaim a szex miatt. már nincsenek. pedig nem jártam se pszichológushoz, se pszichiáterhet, a házasságom abszolút mélypontján sem jártunk párterápiára.
Nem tartom helyesnek ezt az "egybõl szakemberhez rohanunk" világot.
Egyedül TE vagy, aki a gondjaidat megoldhatja, és neked kell merned elgondolkodni, magadba nézni, és változtatni.
Ha pedig eldöntöd, akkor kitartani és végigcsinálni.
Sok ismerõsöm van, aki mindenféle személyiségtréningekre és terápiára jár, mindnek kudarc a házassága, és nekem sikerült a párommal megoldanom a saját dolgaimat.
Merni kell beszélgetni, vitatkozni, elmondani, kibeszélni.
s változtatni.
A pszichológus annyit tesz, hogy kérdéseket tesz fel, amire úgyis csak te magad tudod a választ.
Harmadrészt:
ne haragudj, kedves új hozzászóló, de hogy mondhatsz ilyen marhaságot, hogy a férjedet sajnálod, amiért téged vett el?
Hát az nem véletlen, hogy téged vett el!
Olyanok a beírásaid, mintha csupán egy teljes csõdként élnéd meg saját létezésed.
Hát vedd már észre, hogy értékes ember vagy!!!
Elnézéseket kérek a kirohanásaimért, ilyen hirtelen ember vagyok.
Lehet rámszólni.
üdv
Rné