Sziasztok,
Kicsit elvesztem, de most pörögtek az események, állandóan úton voltunk, ezt a meleget nem csípem itthon a lakásban. Lent voltunk anyóséknál, meg Szentesen is voltunk dokinál. Hétfő óta meg érettségiztetek. Épp most értem haza az osztályom érettségi bankettjéről. Édesek voltak. Ma voltam dokinál is, szerencsére minden rendben van. Bár babó lustika egy kicsit, de ő is elfáradhatott a mai nyüzsiben, mert ma megint osztályfőnök voltam és rehangáltam egész nap. Holnap folyt. köv. de azt lazábbra fogom venni. Próbálok pihizni, mert ma nagyon elfáradtam.
Lina,
Most olvastalak, még csak itt, mert nem is tudom a babavárós topikban hány1000 oldalt kellene visszaolvasnom. Nagyon sajnálom, ami történt, mégiscsak igazad volt aggódás tekintetében. De ahogy Móni is írta, tök jó, hogy ilyen pozitívan gondolkodsz. Remélem hamarosan egy egészséges kisbabó fog kárpótolni mindazért, amin most átmentél. Nagyon drukkolok nektek. Férjed nagyon megviselte?
Most kicsit rosszul érzem magam, mert olyan .... nem tudom, leírni mit érzek.... Tudod, amiatt, hogy szinte egyszerre lettünk volna kiírva.
Jók az új képek Liliről.
Moncsi,
Émelygés kevesebb.
Én is imádok úszni, de ezt ma elfelejtettem megkérdezni a dokitól mehetek-e vízbe, de majd a 12. hét után. 2 éve a Refibe jártam úszni heti 1-2 alkalommal. Nagyon jó volt. most is akarok. Állítólag a term. vizek még biztonságosabbak, mint az uszik. Én fogok menni. Ha zárva a méhszáj, nagy gáz nem lehet, szerintem.
Manó,
Írtam pü-t.
Szép napot!