Jó reggelt!!!
Évi!!
Én csak saccbol mondtam a két hetet,az időpontra.Lehet,hogy aztán nem kell annyít várni nem tudom.Sajna én se voltam nála miota Miron megszületett.
Nálam ís tervbe van véve,hogy meglátogassam.
Igen kecsegtető ajánlat ez az állás,és nem is a hellyel van a gond,hanem az emberekkel.Már bocsánat de el se tudod képzelni milyen kiboritó emberek vannak,és hát nap mint nap kiszolgálni őket az elég idegtépő.Ja és persze vannak olyanok akik akármilyen kedves ís vagy vele,ő hátba dőf.Egy példa gyes elött a Ludwig Pékségben dolgoztam,ott aztán föleg voltak "alakok",na volt ott egy úrfi aki ugye mindig mézes-mázas volt velünk,aztán egyszercsak kiderült,hogy bizony azt a sok "jót" ő irogatja be a pékség honlapján levő vendégkönyvbe.A hsz-böl kilehetett venni,melyik müszakra gondolt,és még azt ís leirta miket vett.Igy síkerült beazonositani.Az a bosszantó,hogy mi meg mindig mindenböl a legjobbat adtuk neki,ő ott mókázott velünk.Aztán hazament és irta a magáét!!De ez még a jobbik eset,van aki már a helyszinen idegtépő.
Szóval én ebböl nem kérek,köszönöm.Az a baj,hogy én elégé a lelkemre tudom venni ha ilyenek aztán ídeges leszek amit persze megosztok az itthoniakkal.
Akkor már inkább takaritgatok magamnak,ott legalább nem "csesztett" senki.És még jobban is keresek,ha ugyanannyít dolgozok mint egy üzletbe.De azért nem ez az életcélom,szivesen csínálnék valami irodai adminisztrácios munkát is ahol csak az agyamat kell használni,az ídegeimet nem.
A Terranovánál természetesen még folyik a bányászás,hiszen ebböl él a cég,bár lassan elfogyik a hegyecske aztán lépniük kell,ami persze nem lesz egyszerű ugyanis elég "kökemény"
magánkézbe van a folytatás,amit meg kéne valahogy venni.A Varázskő tulajdona ugyanis a még erdővel boritott kis hegyecske.
Ha jól tudom évek ota megy az egyezkedés,de hát hülye lenne akármit is aláirni,ha tudja hogy egyre nagyobb szükség lesz rá,ami ugye egyre többet ér.
Hajni!!
Ez tényleg jó ajándék!!!
Remélem valaki hasznát veszi.Nekünk már van néhány beseball sapkánk,bár polonk még nincs terranovás de azért azt nélkülözni tudjuk.
Én ennyíre nem őrültem a prémcsínek,mert mint Gábornak is mondtam ez tulajdonképpen neki nem is prémium,hanem kifizették a ledolgozott túlórái egy részét.Azért ő napi átlag 4 orát tulorázik ingyen és bérmentve.
Ez rohadtul nem tetszik,kevesebb órabére van ha visszaosztunk mint nekem a vasalással.
Ugyhogy gondolhatod,mennyít keres.
Ha 8 orát dolgozna ennyíért azt mondom megérné,de nem 12-t.
Ráadásul ugye igy nekem is nehezebb lesz a melo,ugyhogy nem tudom mi lesz.Még az is elképzelhető,hogy lépni fog,mert ez igy két gyerek melett nem igazán kivitelezhető.Legalább keresne jól akkor nem érdekelne.De igy!!!
Na nem baj,még januárig meggondoljuk.
Most lépek,mert Miron ébredezik és ilyenkor vísít a kakaojáért!!
Szép napot mindenkinek.
Holnap megyek át dél körül Szentivánra oda az 500 ft-os ruhavásárra.Remélem kapok Miminek nadrágot és vékony pulcsit!