Új privát üzeneted érkezett!

pro

Kép
mushuka

na jo,feladom.

Kép
mushuka

Szia Soja!Mi is jól vagyunk,mocorog,ha úgy van kedve.Sokan mondják,hogy valószínüleg úgy fekszik,hogy elfér a medencémben,ami elég széles,így nem érzem olyan brutálisnak a mozgásait.Még nem kérdeztem a tarifáról sem,Te,kérdezted?Béna vagyok.Én is csináltam vonalzót,megkaptam a kódokat,de lövésem sincs,hogy miként másoljam be a profilomba.Jaj!Ezt szeretem...rácsücsült a hólyagomra,képes egy fél napig ott maradni. :D Nem semmi árak vannak azért.Tudom,hogy megéri,de azért mégis.Szakmát váltok,mi műtösnők bérből és fizetésből élünkés az esetek 90%-ban mi dolgozunk az asszisztens doki helyett.Mindegy.Mushuka

Kép
mushuka

proba

Kép
mushuka

Mushuka!
Nem tudom, miért nem sikerült neked. Azért ne add fel. Megkaptad e-mail-ben a két kódot? Mert ha igen, akkor valami itt a profilnál lehet gond. Neked ez a BBCode be van kapcsolva? Egyébként nem muszáj elküldened a megírt üzit. Ha az előnézetre lépsz, akkor már meg kellene jelennie a vonalzónak is. Soja

Kép
soja

Mindent megkaptam,be van kapcsolva a BBCode,és a HTML is engedélyezve van.Nem értem.Mushuka

Kép
mushuka

Sziasztok!

Először is köszönöm Mindenkinek a gratulációkat!

Abalord! Az orvosom dr. Sabjányi László. Ő már nem fiatal doki, nem tudom, hogy vállal-e még új betegeket. Én már 10 éve járok hozzá a magánrendelésére, eddig nem volt semmi problémám vele.
Sajnos sokat kellett vágni szülésnél, mert nagy volt a baba. Egy rossz pillanatban egy kicsit még repedtem is egy rossz tolás következtében, szóval rendesen össze kellett varrni a végén. 12 és 1/2 óra telt el a magzatvíz elfolyásától a baba megszületéséig, este fél 11-kor indultunk a kórházba, és másnap de 11.02-re lett meg Gergő. A kitolási szakasz fél órán át tartott. Mivel nagy volt a baba feje, kitolás közben egy kicsit visszacsúszott, és felülről is nyomni kellett a hasamat, hogy kibújjon végre.

Mushuka! A kétagyas alapítványi szobában 1 éjszaka 5000 FT volt. Úgy tudom, az egyágyasban 1 éjszaka 8000 Ft.

Soja! Miután beértünk a kórházba, a doki megvizsgált, és megállapította, hogy már 3 cm-re kitágultam, pedig még nem is voltak fájásaim. Hajnal fél 2 körül még mindig nem akartak jönni rendszeresen a fájások, adtak egy kis oxitocin injekciót, hogy meggyorsítsák a dolgot. Ettől beindultak a fájások, hajnal 5 körül kértem epidurált, mert nehezen viseltem a fájásokat. Szép lassan tágultam, és de. 10 óra után azt mondta a doki, hogy akkor most szülünk. Fél 11-kor keztem tolni, és - ahogy már írtam - 11.02-re lett meg a kisfiam.
Utána még majd egy óra volt, míg a doki összevarrt. A férjem végig benn volt velem, ez nagyon sokat segített.

Ha vannak még kérdéseitek a részletekkel kapcsolatban, írjátok meg nyugodtan.

Most megyek, hív a kisfiam.
Üdv Mindenkinek
Catwoman

Kép
catwoman

Szia Catwoman!
Nagyon édes a kisfiad! Hosszú vajúdás volt, de ahogy látom megérte :) Sok boldogságot együtt! Nekem az lenne a kérdésem, hogy a szülés után azonnal megkaptad a babát? És utána már végig veled volt? És hány nap után mentetek haza?
Mushuka!
Az e-mail-ben kapott kódra rákattintva már ott megmutatja a vonalzót. Neked is?

Nekem a PHPBB kódom ilyen sok:

[img]http:// babafalva.hu/tickers/fjs.png
[/img]

Kép
soja

Szia Soja!Köszike,segedelmeddel végre sikerült.Már a párom is játszott vele 1 órát.Catwoman,köszi az infót,majd meggondolom.Tényleg édes a kisfiad.Én most voltam 4d-n,31,5hetesen volt a BPD-nk:82,87mm.,és 1903grammosak voltunk.Szerinted mire számítsak?Én úgy tudom,hogy odaadják a babát,de bármikor leadhatod,főleg,ha az első.Hagynak pihenni.Soja!Nemsokára szülünk ám!Mushuka

Kép
mushuka

Sziasztok!
Na most valamit állítottam hogy legyen vonalzóm, próba cseresznye!!!

KépKép
roxii

Na ez nem jött össze :D

KépKép
roxii

na most talán...

KépKép
roxii

most se :shock:

KépKép
roxii

Yupppiiiiiiii 8)

KépKép
roxii

Sziasztok!
Na végre sikerült beállítani kis noácskám vonalzóját végre :-))
Hogy vagytok lányok?
Én 23 án utazok ki olaszországba a páromhoz szobát stb csinálni nézegetni mit hogyan lakásválasztás stb... Kis Noánk nagyon sokat mozog, hihetetlen!!!
Mi a helyzet nálatok?Mushuka látom, hogy te is hasonló időben fogsz ott járni a péterffyben :-))))
23 án megyek még egy 4 d -re már nagyon várom!!!!!

szép estét nektek!!! 8)

KépKép
roxii

Sziasztok!Látom,nem csak nekem gyűlt meg a bajom a vonalzóval.Igen,már írtam,hogy mi 3-an kb. egy időben leszünk bent.Érdekes,Dani tegnap alig mozgott,igaz,megint front volt(le is szakadt az ég),vagy a fúk lustábbak,vagy relatív,hogy ki,mit és hogyan érez,esetleg testalkattól is függ????????Nem tudom.Az uh alapján minden ok.Szerintetek miként működik ez az egész?A családomat ilyenkor a sírba teszem(ha jön a hideg,és nyomja le a meleget,én is ingerlékeny vagyok,és a baba sem ficánkol aktívan/vagy csak én nem érzem/).Roxii!Nem félsz kimenni nagy pocakkal?Mushuka

Kép
mushuka

Sziasztok!
Én már alig várom, hogy mehessek ki, mert nagyon hiányzik a párom!Itt már mindent előkészítettem, és ugye ott is elő kell, mert itt is és javában ott leszünk!
A szobáját Noának az ikeából rendeztem be, kinnt is majd csinálunk neki egy gyönyörű kis szobát neki!
Én nekem egész nap jár megy a hasam, hullámzik olyan vicces :-) és szerintem ez alkatfüggő is mert nővéremnek kisfia született 9 hónappal ezelőtt, s neki is állandóan mozgott!
Nincs nagy pocom szerintem, 92 cm a körmérete.. Úgy vettem észre a velem egyidősöknek sokkal nagyobb, ami megint attól is függ, hogy helyezkedik el a babóca!
Ha úgy adja a sors nem ijedek meg, szülünk Rómába!De hát elvileg szeptember 12 én jövök haza, ami elégnek kell hogy legyen, hisz okt 23 ra vagyok kiírva, és ez 5 héttel van korábban :-)
Szerencsére nem híztam sokat se, mondjuk én előtte sportoló voltam biztos is közrejátszik benne :-)
Tényleg, ti mennyi idősek vagytok?Első v második baba lesz?Kinél szültök?
Én elvileg, mikor hazajövök szept 12 körül mennem kell be a péterffybe vérvételre meg ilyenek... szülésznőt választani meg körbenézni, lehet ti is ott lesztek akkor?
Mushuka ne aggódj, ne pánikolj mert a babócád is megérzi!Minden rendben lesz!
:D
Mindenkinek szép napot!
sziasztok, roxi Kép mi

KépKép
roxii

Sziasztok Lányok!
Látom nagy nehézségek árán, de végül sikerült feltenni a vonalzót :) Mushuka, szerintem se aggódj, minden rendben van a kisfiaddal. Csak vannak lustább, és aktívabb babák. Abban is ellentétesek vagyunk, hogy neked a frontkor nem mozog annyit. Én még éjfélkor nem aludtam, mert akárhogy feküdtem, mindig bökdöste a hasamat. Most persze csend van :) Szóval ez babától függ.
Roxii, én sem vállakoznék már egy ilyen hosszú útra. Én még azon is gondolkodom, hogy szeptemberben hazautazzunk-e a családhoz, pedig csak Debrecenig kellene menni.

Én egyébként most úgy érzem, hogy nem tudnám leadni a kicsit szülés után. Aztán lehet, hogy örülni fogok ennek a lehetőségnek. Hú, már tényleg nagyon közel van az idő. Főleg ha belegondolok, hogy mennyi mindent kell még addig csinálni. Jó ez a vonalzó, mint a gyerekek vissza tudunk számolni, hogy mennyit kell még aludni :)

Kép
soja

Gratulálok mindenkinek a vonalzóhoz. Én mostanában töröltem ki...:))

Roxii, nagyon csinos kismama vagy!! Csinálj sok képet a pocakodról. Olyan jó visszanézni. Az én orvosom is mondogatta, hogy örökítsük meg mert olyan szép. :)
Megkaptad a kórházi listát? Kinél fogsz szülni?

Soja, nyugodtan menj el Debrecenbe. Ha egészséges a terhességed semmi gond nem lesz. A babádat biztos nem fogod leadni. Én császárral szültem és nem adtam le. Olyan jó volt a közelsége.

Mushuka, a frontok megviselnek. Olyankor a babák is többet alszanak. Engem a hidegfront mindig ágynak döntött. Kitartást.

Catwoman, gyönyörű a kisfiad. Gratulálok.

Megyünk tízóraizni. :)
rolex

Sziasztok!Köszi mindenkinek a bíztatást.Roxii!Nekem 120cm-es a pocim,elvileg van helye Babucinak.Első baba,így érthető,hogy többet aggódok a kelleténél.31 éves múltam,Te?Ja,és nagyon széles a csípőm is(jó,most felesleg is van rajta,nem is kevés,mert iszonyú édesszájú lettem terhesen.Elötte rá sem néztem az édességre).Én itthon tornázgattam,de régen aerobicoztam,nagyon aktivan.Midenesetre mielött elutazol,kérdezd meg a dokit,hogy minden ok-e,nem lenne szerencsés,ha a repülőn rádjönne a szülés.Soja!Ha minden ok,értem itt a méhszájadat,szerintem is nyugodtan elmehetsz Debrecenbe.Elötte úgy is mész dokihoz,Te is kérdezzél rá.Ja,Roxii!Én a Rácz dokinál fogok szülni.Mushuka

Kép
mushuka

Mushuka!
Én is nagyon édesszájú lettem. Olyan dolgokat kívánok meg, amiket előtte nem is nagyon szerettem. Például a palacsinta nekem lekvárral szóba sem jöhetett. Most meg... :oops: De most már visszavettem belőle, mert ez már nem normális. A dokit mindenképpen megkérdezem az utazásról, még jó is, hogy pont előtte kell mennem hozzá.
Rolex, szerintem sem valószínű, hogy leadnám, mert már annyira vágyom rá, hogy itt legyen velem. Soja

Kép
soja

Sziasztok!2-3om hétre szervízbe adjuk a gépet,ezért nem leszek veletek.Addig is mindenkinek kitartást,és jó egészséget!Mushuka

Kép
mushuka

[quote]R írta:oxii, nagyon csinos kismama vagy!!

Pláne úgy, hogy rövidesen szülni fogsz, minden elismerésem. :))

Bár én is vékony vagyok, futok rendszeresen (hosszútávfutónak készülök), de én is félek egy kicsit, főleg a meglévő PCO-m és a vele együtt járó inzulinrezisztencia miatt. De csak nem lesz baj, csak jöjjön a babóca végre. :)
porcika283

Sziasztok!
Mi újság veletek?Soja, veletek mizu?
Mushuka írta nem jó a gépe megy szervízbe, remélem minden rendben lesz vele!!
Várom már a csütörtököt nagyon mert megyek 4 d-re és ki olaszba a páromhoz :-)
Szép napot, :D roxi

KépKép
roxii

Sziasztok!
Mushuka, te is vigyázz magadra, míg nem tudsz újra fellépni (remélem még ezt olvasod)
Roxii, velünk semmi újság nincs most, mi két hete voltunk 4D-n, majd 30-án megyek újra UH-ra, de csak a kórházba. Azért már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit nőtt az eltelt idő alatt :)
Ezen a képen hány hetes terhes vagy? Tényleg olyan, mintha nem lenne pocid (vagy csak a kép csalóka)
Jók legyetek! Soja

Kép
soja

Szia Soja!
Aug- 2 án készült a kép, 19 napja 29 körül lehettem!Most sincs sokkal nagyobb pocom :-)
Nemrég voltam fotozáson is, a kismama magazinban lesz benne majd októberben :-)

KépKép
roxii

Sziasztok!

Segítsetek kérlek, a dokimról aki a Péterfyben külsősként praktizál kiderült hogy már nem végez szülést, úgyhogy most doki nélkül maradtam... a 13. hetet tapossuk, még nincs vészhelyzet :) viszont mindenképpen olyan dokibácsit vagy dokinénit keresek akihez a kórházba be lehet járni, a szomszédban lakom.
vagy ha teljesen elkerülhetetlen a magánrendelés akkor valahol a közelben dolgozik...
egyenlőre bízok a rendszerben.. meg abban h nem hiába fizettem be annyi tbt..

köszi minden tippet előre is!
dka
dka

Szia dka!

Én dr. Rácz Tiborhoz járok, nála fogok szülni októberben a Péterfyben. Most a magánrendelésére járok, ami a kórház mellett, a Bethlen G. téren van. Ha esetleg érdekel az elérhetősége, szólj! Soja

Kép
soja

dka!

Én tudom ajánlani Anga-Kis Balázst. A rendelőben el lehet őt érni, és oda is lehet járrni terhesgondozásra!

Gondtalan és szép terhességet kívánok! :D

kispiskóta

dka: Hogy mindenképp a bőség zavarában szenvedj, én pedig Timmermann Gábort. :D

Magánrendelése ugyan a II. kerületben van, de a Péterfyben dolgozik a szülészet-nőgyógyászati osztályon. Rendkívül kedves, normális, nem gyilkol a tekintetével ha kérdezel. Korábban írtam róla, asszem itt is, nem írom le megint, mert akkor megint fel kell töröljem a nyálam utána és most lusta vagyok, meg fáradt.
porcika283

szia dka!

tovább növelem az ajánlható dokik sorát:
én Dr. Zacher Pálnál szültem tavaly októberben.
Melegszívvel ajánlom őt!
ha kérdésed van, írj!
minden jót!

abalord02

DKA! Dr Móricz Katalin magánrendelése a kórházhoz egészen közel van. Jó szívvel ajánlom őt. (peterfyszuleszet.hu-n megtalálod a címet&rendelést).
B.
bukcsi

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm még 1x Mindenkinek a gratulációkat! :)

Soja!
Szülés után közvetlenül a hasamra tették a babát, majd a mérések meg a vizsgálatok után a férjemnek adták, amíg engem a doki összevarrt. Utána, még a szülőszobában megkaptam, és meg is szoptattam. Ügyes volt a baba, azonnal tudta, hogyan kell. Amikor átvittek a kórterembe, akkor elvitték. Aznap még 2x behozták szoptatni, de az első éjszaka kivitték, hogy tudjak pihenni. Másnaptól velem volt végig. Ha szeretnél éjszaka nyugodtan aludni, akkor éjszakára lehet kérni, hogy elvigyék, de ha nagyon sír, és nem bírják lecsendesíteni, úgyis visszahozzák, hogy szoptasd meg.
Ebben a kórházban ha 13 óráig de. megszülsz, akkor onnantól számítva a 3. napon, ha utána, akkor a 4. napon engednek haza a kórházból, ha nincs semmi gond.

A vonalzóval én is kínlódtam, de végül is sikerült. :)

Üdv
Catwoman

Kép
catwoman

sziasztok!
Catwoman gratulálok a kisfiadhoz gyönyörű!
Remélem minden rendben zajlott és zajlik körületettek!
Minden jót!!!
Soja!!
Holnap délelőtt még fel tudok jönni búcsúzkodni, aztán már megyek ki olaszba a páromhoz!S ahogy lesz lehetőség, úgy feljövök majd helyzetjelentést adni!!
Remélem addig minden okés lesz mindenkivel!!!
Puszi :D roxi

KépKép
roxii

Sziasztok!
Catwoman, köszi a tájékoztatást!
Roxii, jó utat neked holnapra, és vigyázz magadra, meg persze a kislányodra! Majd jelentkezz, ha tudsz! Soja

Kép
soja

Sziasztok!!
Mindenki vigyázzon magára, ha tudok jönni a netre jövök, nem tudom lesz e stb... minden jót, s majd jelentkezem puszi nektek!!! :D

KépKép
roxii

Sziasztok!Lenyúltam egy gyors mail-re a nővérem laptopját.Roxii!Jó utat,vigyázz Magatokra,és jelentkezzél,ha tudsz.Egyél helyettünk finom olasz pizzát,és helyettem egy kis ruccolát(imádom).Szóval,Buon viaggo!Dka!Én is Dr.Rácz Tiborhoz járok,szintén csak ajánlani tudom.Tényleg,Roxii!Milyen volt a 4d?Ma voltál nem?Szia Soja!Hogy vagytok?Birjátok ezt az idétlen időjárást?Én nem mindig.Mindenkinek szia,ha tudok,jelentkezem.Mushuka

Kép
mushuka

Szia Mushuka!
Jó, hogy be tudtál ugrani. Minden rendben veletek? Én ki vagyok facsarva a melegtől. Tegnap kifestették a gyerekszobát, kezdünk alakulni. Csak még iszonyú kupi van a lakás minden részén :( És természetesen most jött a védőnő látogatóba!
Vigyázzatok magatokra, és ha tudsz jelentkezz! Soja

Kép
soja

Sziasztok!
millió köszi a rengeteg tippet!
majd beszámolok kit sikerül nyakoncsípnünk a jövő héten, mert muszály lesz... utána nyaralni megyünk és lecsúszok a 16. heti vérvételről...
jó pihenést a hétvégére, használjátok ki hogy nagyon szép idő lesz!
dka
dka

Szia Soja!A festés mindig kupival jár,szerencsére mi túl vagyunk rajta,bár a 42 fokban sikerült festeni...A meleg engem is kifacsar,mivel fülledt meleg van.Egyébként jól vagyunk,remélem csütörtökön a doki is igy látja majd.Ti,jól vagytok?Mushuka

Kép
mushuka

Szia Mushuka!
Visszakaptátok a gépet vagy megint a nővéred gépéről pötyögtél? Mi egyébként jól vagyunk, de az ősz csak nem akar jönni :( Én is kíváncsi vagyok mit mond az orvos csütörtökön, mert tőle függ, hogy haza tudunk-e utazni még egy család látogatásra. Remélem engedi. Össze készítetted már a kórházba vonulós csomagodat? Mert állítólag a 32. hét után az már jó, ha egyben van. Mindent beszereztetek már a picurnak? Vigyázz magadra! Soja

Kép
soja

Sziasztok!!!
Mi ujsag?
itt minden rendben van, nagy a csend a topicban!Remelem mindenkinel minden rendben!
Soja?mushuka?
puszi mindenkinek!!!!

KépKép
roxii

Szia Roxii!
Még kintről írsz Olaszból? Hogy vagy? Mizujs veled, mesélj! Mi jól vagyunk, köszi szépen, várjuk a nagy napot, nagyon készülünk rá. Egyébként semmi újdonságot nem tudok mondani. Mushuka gépe szerintem még nincs készen, mert régen lépett be.
Ha tudsz, írj még! Vigyázz magadra! Soja

Kép
soja

Szia!
Igen meg kinn vagyok olaszba, szeptember 12 en fogok hazamenni aztan keszulodni ami meg hatravan :-)
Minden velunk oke, tudunk pihenni ez nagyon jo!!!
Majd ha tudok akkor jelentkezek!
Vigyazz magadra, puszi roxi

KépKép
roxii

Sziasztok!Újra itt!Bár,ha jó lett volna a gép.akkor sem tudtam volna írni,mert pénteken este be kellett rongyolnom a korházba.Felment a vérnyomásom 160-ra.Persze ott fogtak,megnézték a vizeletet,nem volt benne fehérje(szerencsére),NST-ztek,mértét a vérnyomást.Aztán gyógyszert adtak,így most 2szer 1 Corinfart kell szednem,ezzel 120-130 között van a nyomás.Szóval,volt egy pocsék hétvégém,ráadásul szétmartak a szúnyogok minket.Volt egy pozitívum is,megismertem egy aranyos lányt,aki az ikreit várja,lehet,hogy már a héten megszületnek,mivel már a 38.hétben van Remélem hamarosan Ő is csatlakozik a topikhoz.Veletek minden ok?Soja:El tudtál utazni?Mit mondott a doki?Nekem lehet,hogy császár lesz a vérnyomásom miatt.Viszont,megkérdeztük az alapítványi szobát,van 2 ágyas napi 5000ft,van 1 ágyas napi 7000 ft.Szerintem érdemes,mert a köz wc nem túl tiszta,meg az egész szülészet odajár,a zuhanyzó,meg úgy működik,hogy van 1 kulcs a nővérszoba melletti hűtőn,az ajtó külsö kilincs gomb,tehát,ha egy ember zuhanyzik,más nem tud bemenni.Ha esetleg rosszul leszel,van egy növérhívó,bár nem biztos,lesz erőd elkúszni odáig.Tényleg,Soja,miért van az,hogy mi a rendelőben sosem beszélünk egymással?Roxi.hogy vagytok?Milyen az idő odakint?Nekünk még meg kell vnni néhány dolgot,és lassan összepakoljuk a kórházi cuccokat is.Ha tudtok írjatok.Mushuka

Kép
mushuka

Sziasztok mamik!
Értesítek mindenkit,hogy péntekenként újra lehet jönni zenebölcsizni a II. ker.be(Máriaremetei út ), 9.30 és 10.30-kor lesznek a foglalkozások. Illetve szerda délután zeneovi indul lelkes csemetékkel Várlak Titeket szeretettel. Ha kérdésetek van, írjatok bátran az info@sunizene.hu cimre.
Jó pocakosodást, szoptatást, beszéditanitast Mindenkinek! Es éljenek a gyermekdalok, mondókák!
üdv.
Norka
norkini

Szia Mushuka!
De jó, hogy újra fel tudtál lépni! Mi jól vagyunk, a doki szerencsére hazaengedett, holnap megyünk. Amúgy minden oké. Lassan mi is a végére érünk a listának. Egy dolgot nem tudok: miben kellene hazahozni a manót? Úgy értem, hogy már most bundazsákban, vagy elég csak valami vastagabb ruha, és takaró? Mert ha ilyen lesz az idő mint most, akkor belefagy a bébihordozóba! Te hogy gondolod?
Az alapítványi szobán én mindenképpen gondolkodtam, kérdés, hogy akkor, amikor nekem szükségem lesz rá, akkor lesz-e szabad szoba. Hát ez majd csak ott dől el :)
Jó kérdés, hogy miért nem beszélünk egymással, pedig sokkal egyszerűbb lenne. Én megyek 20-án megint hozzá, igaz 16-ra. Ha ott leszel, bepótoljuk.
Remélem egyébként minden rendben már nálad, és jól érzed magad. Vigyázz magadra, és ne idegesítsd fel magad! Puszi: Soja

Kép
soja

Szia Soja!Mi vettünk egy polyát,abban hozzuk majd haza,persze alatta majd meleg ruci.Aztán lehet,hogy nyár lesz akkor.Mindenesetre a korházban sincs túl meleg.Majd meglátjuk.Vigyázz magadra otthon.Mennyi időre mentek?Gondolom addig nem lépsz fel a topicra.Én is 20-án megyek,16.15-re.Gondolom látni akar minket,mert 22-től egy hétig szabin lesz.majd megkérdezem tőle ezt az alapítványi szoba dolgot,hátha tudja.Úgy tünik,így gyógyszer mellett jó lesz a nyomásom,és így is marad.Vigyázz Magatokra.Mushuka

Kép
mushuka

Sziasztok!
Minden rendben van itt nálunk szerencsere, az is 25-28 korul mozog bar tegnap esett!!
En nekem a dokim ugy intezte h egy agyasba leszek, de ha egyidobe megyunk hozzam johettek :-))))
Soja!
Án is polyaba hozom haza meg a babakocsim babadoboza leveheto abba, meg persze alatta meleg ruciba!!!!
Mushuka!
Orulok hogy minden rendben!
Nekem is hianyzik meg egy dolog amit be kell potolnom,jujujujju de mar aprosagok!A legfontosabb az ossejt mert meg nem kotottem meg a szerzodest mert ugye addig meg nem jott meg az eredmenyem, de most mar az is sinen van :-)))
mindenkinek szep napot, vigyazzatok magatokra!puszi, roxi

KépKép
roxii

Sziasztok!

Mushuka, én kérdeztem a dokit a szobáról. Ő is csak annyit mondott, hogy ha szabad lesz, akkor nincs akadálya. De ha éppen foglaltak a szobák, akkor nincs mit tenni. Nekem azt mondta, hogy mivel pontosan nem lehet tudni, hogy mikor születik a baba, ezért foglalás nincs. Holnap megyünk haza, és kedden jövünk. Addig nem tudok fellépni, de utána jelentkezem. Pólya nekünk is van, meg vettünk egy pár meleg rucit kicsi méretben, úgyhogy az marad. De nem bánnám, ha akkor nem lenne ennyire hűvös, nyirkos idő.
Vigyázzatok magatokra, míg nem vagyok! Puszi nektek: Soja

Kép
soja

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?