Új privát üzeneted érkezett!

Benszi
szerintem nem is drága a kocsi,ha azt nézed hogy egy egyszemélyes is van 130-160ig,ez meg ugye mindenből dupla :lol: :lol: :lol: kiváncsi vagyok a szobára nagyon :oops:

Luki
már vagyok :P

Gabicsibe
köszi az infót,majd kipróbálom :oops: :oops: neked meg kivánom hogy nemsokára valamilyen babakocsit kelljen venned,mindegy hogy egy vagy több személyes :P :P drukkolok nagyon :oops:

Juciéknak sok sok drukk továbbra is :oops: :oops:

Zsókuci család
hogy vagytok?meggyógyultatok már?reméelm igen :oops: :oops:

bibar

Sziasztok csajok. Mostmár eléggé bevagyok tojva.Holnap lesz a méhlepénybiopszia!!!Ma felhivtam a Villányi dokit,hogy nem lehetne-e úgy,hogy majd csak reggel mennék be?? Hát nem!!! Nem tudja valaki véletlenül, hogy miért kell ma este befeküdni???? Ugyis csak reggel csinálják!!! Írjátok meg ha tudjátok!! Köszi
fiona66

Juci nagyon örülök,hogy picit javult a helyzet,továbbra is nagyon-nagyon szorítok Nektek!

Napcsi köszi,bár ahogy hallgattam az időjárás előrejelzést ezen a héten tudjuk majd nélkülözni a babakocsit.Kérünk szépen pocakos képet.Nem semmi,hogy elrepült az idő,nemsokára Te is kezedben tarthatod majd Nóri babát :wink: .

Málna küldök baciűzőt :twisted: :twisted: :twisted: !

Fiona a 3 hónap rövid idő :shock: ,látom már edzett vagy :wink: !

Lanett mielőbbi gyógyulást kívánok Édesanyádnak!

Benszi és ez még csak a kezdet :wink: :lol: !Várjuk a képet a babaszobáról.

Réka drukk a minimum 36.héthez!

Lucia jobbulást kívánok Luca és Zsombi babának!

Baby sok-sok babatapit küldök Neked,nagyon szorítok!

Numa mekkorát nőtt megint a pocakod :o .Nagyon csini vagy.
Dolgozol még,cukroddal mi újság?

Sharon drukkolok,hogy minden rendben legyen a mai vizsgálaton!

Bibar jó kukkolást Nektek,aztán képet remélem kapunk majd!
Gratulálok a félidőhöz és kívánok én is mégegyszer ennyit :wink: !

Gabi drukkolok,hogy nemsokára Nektek is legyen ilyen szép babakocsitok!

Gica mi újság,még egyben Vagytok?

Ma voltunk bevásárolni a Csajokkal,beültettem őket a bevásárlókocsiba jött egy kedves idős házaspár és megkérdezték,hogy melyik polcon lehet ilyen gyerekeket találni :D

Kismamik vigyázzatok Magatokra ebben a hidegfrontos időszakban!

Kép Nutellás palacsintát eszünk :D !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lippa Drága!!!!!!!!!!

Én is vennék ilyen szép kislányokat ha lehetne kapni!!!!!!!!!!!!!!Lackó mellé!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Édes kis tündérek!!!!!!!! :D

Fiona!!!Drukkolok,minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Bibarcinak is elötte való nap kellett befeküdnie!!!!! :wink: Nem tom mért!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lippa:
Egy kis palacsintát küldhetnél nekem is. Nyami-nyami.
Benszi:
Köszi, hogy küldöd az infókat Juciékról. Örülök, hogy stabil az állapot.
Sharon:
Pihenj sokat akkor!

AFP-eredményem:

AFP-terhes : 45,28 ng/ml
MOM : 1,09
korr MOM: 1,18

Remélem ez jó.
Vendég

Estrella
ez szerintem teljesen jó,gratula :P :P :P

Lippa
megzabálom őket ahogy tömik a fejüket :P :P :P aranyos lehetett a beszólás :P :P nutis palit én is kééééérek :P :P :P imádom

Fiona
én sem tudom miért de kötelezö befeküdni,mondjuk én a végén nem bántam mert csupa biopsziással voltam és megnyugtattak,volt akinek az első gyerekénél is volt és nem is izgult,jól kipletyiztem magam :oops: :oops: sok sikert hozzá,és nem félni!

bibar

Estrella,Bibar sajnos mind elfogyott,de legközelebb küldök :wink: !

Estrella szerintem is teljesen jók az értékek,gratulálok én is.Most már hamarosan azt is megtudjátok,hogy mi van a lábaközött.

Nyunyi köszi,holnapra mennek a drukkok Neked!

Lippa

lippa

Esterella!!!

Szerintem is jó eredmények!!!!!!!! :wink: Gratula!!!Ha nem lennének jók az eredmények akkor mondták volna!!!!!!!!! :wink:

Lippa Kedves!!!!!

Köszike!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi csajok, remélem hogy látszani fog hamarosan az is, hogy fiú-e vagy lány. :)
Vendég

Lippa,
kár hogy elfogyott az az incsi-fincsi pali, én is beneveztem volna rá... :( :D :D Mit néznek a csajok miközben esznek? Annyira egy irányba néznek mind a ketten... :?:

Estrella,
gratu a jó eredményhez, én is szeretnék ilyent csütörtökön!!!!

Bibar,
már félidő??? Gratu neked is! :D :D :D :D

Numa,
szép pocika! :D :D

Juci babáknak továbbra is millió drukk!!!!!!!!!

2 hét szabi után ma voltam először dolgozni, hááát, nem volt valami kellemes. Viszont úgy néz ki, hogy megvan az ember a helyemre, és így lehet hogy csak szeptember végéig fogok dolgozni! De jó! :D

Kép

Kép
mamm

megjöttünk,minden szuper,az összes szerve rendben van,szép nagy baba,a doki 21 hetesnek mondta :P :P a videófilm egy 2 perces valami,nem nagyon lehet rajta látni semmit :oops: :oops: de nem baj,az a lényeg hogy most már teljesen megnyugodtam :P :P

bibar

Bibar,
szuper hírek!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Lányok!

Köszönöm, hogy drukkoltatok, hogy minden rendben legyen a mai vizsgálaton! Ma délután volt egy erős görcsöm, alig bírtam felegyenesedni, még a könnyeim is kifolytak.... :oops:
Sajnos bekövetkezett amitől féltem! :cry: :cry: :cry:
Kinyílt egy kicsit a külső méhszájam. Még nem kellett befeküdnöm, de csak pisilni kelhetek fel és a következő görcsnél azonnal kórház! Ha komolyabb lesz a dolog, akkor nem is Kaposvár, hanem Pécs, mert ott van PIC!
Annyira félek, hogy el sem tudom mondani! Még annyira picike, még semmi esélye sincs az életre! Még legalább 10 hetet ki kéne bírnia, de még akkor is korai lenne!
Szorítsatok értünk!!!

Kép

Kép
sharon

Sharon:
Nagyon vigyázz magadra! Pihenj sokat!
Bibar:
Örülök, hogy minden rendben van.
Juci:
Továbbra is sokat gondolok rátok, puszi a lányoknak is!

Az ígért pocakfotó (amit apa összefirkált) ma formában volt :?
Kép
Kép
Vendég

Sharon

kitartás,nekem 22 hét 4 naposan nyilt ki,látod,alig később mint neked.Én is rettenetesen megilyedtem(még most is félek)ugyhogy megértelek.Én is csak pisilni kelek fel,mondjuk az nálam egész napos járkálást jelent :oops: meg néha enni,de nem mindig.Ma megint ezerrel keményedett a hasam,pedig már egész jó volt.Biztos a hidegfront,csak sajna ezt a méhszájamnak hiába mondanám.... :?

Estrella

a derekad hogy a csudába maradt ilyen karcsú? Nem éééér :lol: :lol:

Bibarci

gratula az egészséges férfihoz :D

Kép
lukrécia

Sharon,
nagyon szorítok, és ne aggódj, minden rendben lesz!!!! Sok-sok pihi, ahogy Lukrécia teszi, és semmi gond nem lesz, okés? :)

Estrella,
csini poci! :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Sharon
nagyon vigyázz magadra,és tényleg feküdj,akkor bizti nem lesz gond :oops: :oops:

Estrella
aranyos a pocakod :P :P

Luki
:P :P :P

Mamm
köszi :lol: :lol:

na a hüvöst vártam de ezt az esőt nem :cry: :cry: olyan szarul aludtam,4 kor felébredtem és onnantól kezdve forgolodás,alig vártam hogy a párom kelljen és akkor én is kipattantam :oops: :oops:

Benszi
még nem válaszoltam,de nemsoká megteszem :P :P Juciékkal mi van?tudsz új infót?

bibar

Sziasztok, jó reggelt!

Benszi, köszi az infot, Juciéknak továbbra is mennek a megadrukkok :!: :!:

Gicával mi lehet? csak neeem??? :wink:

Sharon, most már határozottan látszik :!: :!: :lol:

Lippa, igen, még ebben a hónapban dolgozom, de továbbra is itthonról.Aztán októbertől semmi.Cukromat csütörtökön fogják újra nézni, remélem minden jó lesz.Lányok tündériek, mint mindig.Tényleg, küldesz nekem pü-ben róluk egészen kicsikori képet?olyan kiváncsi vagyok!!!

puszi

Numa[/b]

Kép
numato

Mamm mesét néznek közben :D .Majd küldök Neked is a paliból legközelebb :wink: .De jó,hogy már nemsokára abbahagyhatod a munkát :) !

Bibar szupi hírek,örülök neki :D .Hát ettől ez esőtől én is megőrűlök és egész hétre ilyet mondanak sajna :twisted: .Nem baj,majd shoppingolunk a Csajokkal,úgyis kell egy csomó őszi cucc nekik :) .

Sharon csak azt tudom mondani amit többiek is pihi,pihi,pihi és nem lesz semmi baj.Képet mikor kapunk már?

Estrella nagyon szép a pocakod(a rajz is nagyon jó :lol: )és tényleg milyen karcsú maradt a derekad :o !

Numa akkor kitartás már mindjárt itt az október :wink: .Drukkolok,hogy jó legyen a cukor eredmény!Küldök pü-t!

Juciéknak továbbra is nagyon szorítok,remélem kapunk ma jó híreket Róluk!

Gicáék már lehet,hogy hármasban vannak :?:

Jó pihenést Mindenkinek ebben a pocsék időben!

Puszi
Lippa

lippa

Juci írta,hogy nem sikerült még levenni az oxigénről Lilit és Dorka vérnyomását csak erős gyógyszerekkel tudják fenntartani!Veséje sem jó és eléggé kezd kimerülni Juci lelkilg,pedig tudja messze még a vége!

Bibarka!
Grat a jó genetikai eredményhez!Nyomok majd mélt,csak döglés van!
Fiona!
Drukk mára!Minden rendben lesz!
Lippa!
Hát csodásak ezek a kis puniellák!
Estrella!
Nagyon jó az AFP értéked!egy babánál a MOM értéknek 1,0 a jó!Tökéletes a tied!Csinos vagy és nagyon vékony!
Sharon!
Sajnálom a méhszáj nyílását,de fekvés szigorúan,ami nagyon szar,de kell!
Vendég

Luki hirek
tegnap nagyon keményedett este és éjszaka,ezért ma számüzetésbe
vonult a kórházba egy két napra.nincs gond,nem nyilt ki a méhszáj tovább,de biztos ami biztos benntmarad egy két napig. :oops: :oops: :oops:

Benszi
vigyázz te is ebben a szar időben :oops: :oops:

Juci
kitartás,annyian drukkolunk nektek :oops:

bibar

Bibarka!
Köszi a Luki infót!
Csókoltatom és jó kezekben van benn!
Vígyázok,mert ma egésznap punnyadtam és aludtam!Viszont tudom,hogy jobb lesz a vízben!Már várom!Szerintem jövőhét lesz nekünk a nagy napunk kettőnknek!Bécs tolva 13-ig!
Vendég

Benszikém
átadom :lol: jól tetted hogy pihiztél,én is azt csináltam egész nap.hajrá jövö hét :lol: :lol: :lol: Bécs meg megvár,bár nagyon kiváncsi vagyok mit mondasz érdemes e kimenni,mert mi is tervezteük,aztán a párom mondta hogy bizti jó e nekem a hosszú út?na aztán irtad hogy ti mentek,erre mondtam neki hogy na nehogymáááá te az ikrekkel elmerjél indulni én meg nem :lol: :lol: na majd meglátjuk mit mesélsz.

bibar

Sziajjasztok!!!!!!!!!!!!!!

Nem hiszem el mi történt tegnap óta!!!!! :shock: Sharon,Lukrécia!!!!!!!!Nagyon szorítok nektek is!!!!!!!!!! :( Hihetetlen,mik vannak!!!!!!Estrella ari a pocid! :wink:

Voltam ma uh,alakul a dolog még ma meg holnap szuri aztán csütörtök uh,és meglátjuk!!!!!!!!!!!Szűcs doki kedves volt,megmutatta a tüszöket,de nem sokat láttam belölle,mondtam neki ott a lányom,erre ö és ha fiu!!!!!!!!!!!Meg nevetettem!!!!!!Nagyon kedves doki!!!!!!!!!!!! :wink: Mára lépek,remélem minden rendben lesz mostmár mindenkivel!!!!!!!!!!!JÓCAKÁT!!!!!!!!!

Bibarci!!!Örülök,hogy minden oké a kis Olival!!!!!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sharon,Lukrécia

Vigyázzatok magatokra és tényleg szigorú fekvés!Minden rendben lesz!

Bibar
Hurrá és most már nyugi!!!

Juciéknak továbbra is nagyon szorítok!!!
gabicsibe

Juciéknak továbbra is nagyon szorítok!!!!

És kiváncsian várom a híreket Gicáékról :lol:

Sharon, Luki néni, drukkolok nektek, és pihizzetek sokat!

Bibarci, gratula a félidőhöz :wink: Én többször is jártam Bécsben a terhesség alatt, nekem nem jelentett semmi gondot, legföljebb a pisilőhely keresés :roll:

Lippa, egyből gondoltam, hogy mesét néznek, olyan jellegzetes a szinta tátott szájjal bámulás :lol: Édesek :lol:
Hát igen, repülnek a hetek :roll:
Jó shoppingolást a hétre nektek!

Numa, szépen megnőtt ám a pocid :wink: Tök jó!

Estrella, gratulálok neked is a jó eredményekhez, és nagyon csini vagy :wink:

Ma reggel csináltunk egy apus fotót is, ha hozzájárul a nyilvános megjelenéshez az én kedves uram, akkor holnap felteszem.
Most nincs itthon.

Hát, ma betojtam ám csajok rendesen... Klassz kis jóslófájásaim voltak, amiről csak most tudom, hogy jósló volt, közben nem tudtam eldönteni, csak mikor már múlófélben volt. Igaz, hogy rendszertelenek voltak, de időnként erősödtek, így csak vártam, hogy most akkor kórház, vagy nem :shock:
Aztán beültem egy kád meleg vízbe, és enyhült, majd elmúlt.
Izgalmas volt. asszem, holnap véglegesítem a kórházi batyumat, ma már nincs kedvem, csak pihizni.
De továbbra is csak okt. 1-én szándékozom szülni :lol: :roll: :wink:

Hát, tényleg mindenki vigyázzon magára ebben a klassz időben!

KépKép
naposoldal

Sziasztok,

Itt vagyok ám én is, csak nagyon zűrös napjaim vannak, sok a meló, meg egyéb nyalánkságok, nem is részletezem :roll:
Jaj lányok, mi a tök van? Csupa nem jó hír… Most már elég, és mostantól szigorúan szép és boldogságos hírt szeretnék olvasni, jó? :wink: :lol:

Lanett drága,
Sajnálom, hogy anyud ilyen komoly műtét előtt áll! :( Mielőbbi gyógyulást neki!

Réka,
Ne is gondolj a mumusra! Koncentrálj arra, hogy mikorra vagy kiírva, minden mást törölj a buksiból! Jó? :D
Pociképet kapunk? :wink:

Numa,
Szép nagyot nőtt a pocid!! :D Kár, hogy ilyen kicsi a kép, de így is jól látszik :wink: Puszillak!

Bibarci,
Jaj szegény Lukinéni!!! Millió puszi neki! Ügyes lány nagyon, hogy bement inkább! Ott jó kezekben lesz!
Gratula, hogy túl vagy a félidőn! :D Hogy rohan az idő… :shock: Nagyon örülök, hogy minden rendben volt az UH-n!! :D:D:D
Köszönöm érdeklődésedet, talán kicsit már jobb a helyzet, de még mindig nem 100% a gyógyulásunk. Lassan csak kilábalunk belőle :roll:

Kismoni,
Vigyi magatokra! Mikor mész legközelebb dokihoz? Pihizz sokat!!!

Fiona,
Biztos már rég túl vagy a biopszián! Pihizz sokat, és utána jelentkezz, hogy mi volt!

Lippa,
Megzabálom ezt a két nutellás-palacsintát zabáló tündért! :D:D Ja, és a köv. adag sütésből erre is küldjél majd :wink: :lol:

Estrella,
Gratulálok a szuper AFP-hez! :D És csudacsini a pocakod! :D

Sharon,
Jaj drága, nem jó, hogy ilyen hírekkel jöttél! Az „jó”, hogy csak a külső nyitott, ugye? Mármint a lehetséges rosszak közül a jobb, nem?
Nagyon szorítok, de kérlek, próbálj megnyugodni!!! Bent marad az a babóca, hidd el még sok-sok héten át, és minden jól fog alakulni, meglátod!!!!

Napcsi,
Hű, nem csoda ha megijedtél! :shock: Várjuk a fotót Apával! :D

Chestikém,
Millió puszi!!!!

Judit drága,
Kitartás! Igaz még messze a vége, mikor boldogan hazamehettek! De hidd el, megéri! Legyél türelmes, és higyj abban, hogy Dorka is meggyógyul! Nagyon-nagyon drukkolok Értetek!!! Minden rendben lesz!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ez a fránya hidegfront sok-sok bajt csinál! :( Vigyázzatok magatokra nagyon!!!! Kép

Kép

Kép
zsókuci

sziasztok!!Pusszantás mindenkinek!!Túléltem!! :D :D :D Na jó nem volt egy fáklyásmenet de azthiszem nem kellett volna ennyire parázni! :lol: :lol: 5-en voltunk.és kb fejenként 8 percig tartott. De most szigorúan pihi van 2-3 napig amit én nem nagyon szeretek.De komolyan ez az egész napos fekvés valahogy nem megy nekem!!Ma még a fejem is megfájdult pedig nem szokott!!!Két doki volt bent az egyik nézte az u.h.-on a másik mag szúrt. Kérdeztem az u.h.-ost,hogy dobog a szive???Mire Ő:Hát nem látja drága hogy mennyire ficánkol???Erre én :de látom de a szive azis dobog?? :lol: :lol: Nem is nézett furcsán!! :lol: Szóval ma elvoltam kicsit varázsolodva :oops: Azután kb 2-kor jöttek be a szobába körülnézni én meg szép hangos jó estét köszöntem :oops: :lol: :lol: Na mára ennyit.Mindenkinek megy a drukk ezerrel akinek kell!!! Szép almokat
fiona66

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat, aranyosak vagytok.
Puszi nektek:
Estrella
Kép
Vendég

Jó nagyot Kicsi mamák!!!!!!!!!!

Naposoldal!!!!Izgi nagyon,én is igy keztem és 2 múlva szülés lett belőlle!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Gondolok rád!!!Hajráááááá!!!Izgi nagyon!!! :wink:

Gica??????????

Jucikáékkal helyzet? :roll: Szóritok nektek nagyon!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibarka te félidős!
Szerintem Bécs végleg lefújva!Már nehéz akár egy órát is ülni a kocsiban,no a pisiről meg nem beszélek!Tőlünk 15perc a Campona és alig várom hogy odaérjek,de előtte itthon elmegyek,nos megérkezem és a jegyvétel előtt irány a kló!Szerinted milyen élmény lenne velem Bécs? :lol: :oops:
Piriparapéter uradnak mond meg nyugodtan te még kimehetsz simán ne tojjon be!Csak óránként lábkinyújtózás oszt ennyi!Nyunyi!
Kezd izgalmas lewnni!
Napcsi!
Ajjaj jósló közeleg a kis csodád!Nem kell apa beleegyezése,ide azzal a képpel!
Lanett!
Mamidnak kitartást és jobbulást!Képet a kiscsajról!
Fiona!
Jó,hogy túl vagy rajta és minden ok volt!
Zsókuci!
jobbulást neked!
Lukika!
Minden ok????Tudom majd Bibarka leírja úgyis!
Csajok!
Annyira jót úsztam tegnap,hogy na!Az a baj,hogy csak kétszer van egy héten!Sokkal jobb a derekam tőle!
De ez a kúva hidegfront,hogy állandóan az ágyhoz köt,ez kikészít!
Vendég

Sziasztok!

Drága Juci és kicsi lánykái!
Nagyon sokat gondolok Rátok és nagyon szorítok Értetek! Tudom hogy nehéz pozitívan gondolkodni, de próbáld meg! Magadon is sokat segítesz ezzel.
Igen, ezt gondoltam, hogy Juci is ki fog bukni lelkileg ennyi idő után. Nekem is mindig a legrosszabb járt a fejemben, de Réka nem volt ilyen súlyos állapotban, de én ilyenkorra már csak bőgtem szinte megállás nélkül.
Imádkozom Értetek!!!!!

Benszike!
Priviben nem küldenéd át Juci számát? Írnék neki egy smst. Tudom hogy milyen sokat jelent. Engem is csak Zsókuci bírt felrázni a telefonjaival. Egyébként hol vannak a lányok? Legalább Fehérváron?

Sharon, Luki!
Pihi ezerrel!Vigyázzatok magatokra!

Ja Sharon! Orvosban már sajna nem tudok segíteni. Drága dokibácsim áldozatul esett a Pécsi Egyetem leépítési hullámának. Nem bírok napirendre térni az ügy felett :cry: Nem tudom hogy majd hol talál munkát, de remélem nem annyira messze hogy ne tudnék utánamenni. Majd 13.-án megyek rákszűrésre, akkor rákérdezek a részletekre.

Fiona!
Örülök, hogy jól alakultak a dolgok! Pihenj, ezt most vedd komolyan! Mikor lesz eredmény?

Estrella!
Helyes a pocod! :lol: Úgy örülök hogy már Te is gömbölyödsz! Mindig előttem van amikor úgy elkeseredtél,írtad hogy nem jössz többé a fórumra, meg megváltoztattad a neved, és most végre Te is boldog kismama vagy!

Lippa!
Olyan édesek a lányok! És gratula hogy a nutellás palacsinta ellenére a ruházat azért milyen szép tiszta maradt! :D

Jaj szegény anyukám már biztos a műtőben van :( Szorítsatok Érte is. Ő ma az egyetlen nagyműtétes úgyhogy vele kezdtek 9kor. Remélem minden oké lesz. Délután megyünk fel Siófokra, mivel az első nap az intenzíven lesz, Rékus babusra anyósom felügyel. Hááááttttt.. :?

lanett

Benszike!!igen kezd!! :wink: Csak sikerüljön!!!!!!!!!!! :roll:

Lanett!!!Drukkolok anyudnak,biztos minden rendben lesz!!!Megkérdezhetem milyen mütét lesz? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Köszi!
Sajna ki kell pakolni.A szervezete nem tudta mire vélni a változókort.

lanett

Lanett!!!

Értem!Minden rendben lesz!!Drukkolok nagyon,majd gyere a hírekkel!!!Kitartás Kedves! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajszikák! lanett!Megy a drukk meg a szorítás.Nem lesz semmi baj hidd el.Ez ma már nem olyan veszélyes műtét!!Sőt hallottam ahol nem is vágnak hanem hüvelyen keresztül csinálják.Szóval nem lesz baj tuti!!! Én 14-én délután 5-re mehetek az eredményért. De!!!! Az egyik csajszi akivel együtt csinálták már szerdán mehet az eredményéért!!!Szerintetek miért???Esetleg telefonáljak már szerdán én is?? :lol: :lol: Hu ez a kényszerfekvés. Ráadásul tök egyedül vagyok itthon. mondjuk hoztam vagy 10 db ujságot. Persze mind ilyen Tudományos Folyóiratot mint pl a:Kiskegyed stb :roll: :lol: :lol: :lol: Nyunyi! megy a drukk holnapra.Nagyon szurkolok Jucinak és a pindurkáknak.Aztmondják isten annyit mér amennyit elbírunk! Remélem ez tényleg igy van.Sziasztok majd délután még jövök ha nem untatlak benneteket! :roll: Puszika
fiona66

Fiona!

Köszike a drukkot,én is drukkolok neked ,biztos minden rendben lesz!! :wink: Szerintem teliz be szerdán! :wink: Ja és nem untatsz senkit!!! :wink: Pusz

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Juci továbbra is nagyon drukkolok Nektek,nem telik el olyan pillanat,hogy ne gondolnék Rátok!

Köszi a dícséreteket a Csajok nevében :D Mindenkinek!

Benszi jó punnyadást ebben az időben :wink: .

Bibar mondd meg légyszíves Lukréciának,hogy drukkolok Neki,biztos minden rendben lesz!

Nyunyi örülök,hogy jól alakulnak a dolgok.

Napcsi kezd izgalmas lenni a dolog.Várom a fotót én is :wink: .Hát ami a shoppingolást illeti,ma azt is feladtam ugyanis amíg a kocsihoz :twisted: érünk bőrig ázunk,utána amíg az autósülésből beteszem őket a babakocsiba,addig szétázik a babakocsi is,mire az üzlethez érünk szintén bőrig ázunk stb.,stb....

Zsókuci drága már hiányoztál.Legközelebb küldök Neked is palit mindenképp :wink: .

Fiona örülök,hogy túl vagy rajta.Hát vannak ilyen napjai az embernek :lol: .

Lanett nagyon szorítok,hogy Édesanyád mielőbb rendbe jöjjön.
Igen ezt most sikerült elég tisztán megúsznunk :lol: !

Chesti,hogy bírjátok Nikivel ezt az időt.Én már megőrűlök,hogy nem tudunk kimozdulni a lakásból :evil: !

Gica :?: :?: :?:

Mindenki vigyázzon Magára és a Babá(k)ra!

Puszi
Lippa

lippa

Kép Napcsi anya és Napcsi apa :-)

Hát, remélem, látható belőle valami...

Különben sül a sütőben a fele almás- fele túrós pite... Ha valaki enne, nyissa az ablakot :lol:

És vár a teregetni való pelenka-had :P :lol: Minő öröm :lol:

Lanett, drukkolok anyukádnak, kívánom, hogy hamar felépüljön!

KépKép
naposoldal

Napcsi

Szépek vagy, csak úgy árad belőletek a boldogság :D

Lanett
Remélem anyukáddal minden rendben ment!!!
gabicsibe

Köszönöm Gabikám! :oops: :lol:

KépKép
naposoldal

Napcsi :P
Hú nagyon csini vagy és már mindjárt finiselsz! Szuper!!!!
Nagyon helyesek vagytok a pároddal! :wink:
manda

Napcsi
annnnyira szépek vagytok :P :P :P :P csini vagy és az urad is :oops: :oops: :oops:

Luki jol van,hétfőn jöhet haza a kórházból ,ma volt uh,látta a babát és azon rötyögtünk hogy neki is 1 héttel nagyobb :P :P :P mit csináltak a bmc-ben? :shock: :shock: :shock: puszil mindenkit :P

Benszi
jól teszitek hogy nem mentek,te már nem ugrálhatsz :lol: :lol: :lol:

bibar

Lippa!!
KÖszike drága! :wink:

Naposoldal!!!

Tuti a kép,aranyosak vagytok nadon!!!!!!!!!!!!! :wink: Mindjárt a kezedben tarthatod a kicsikédet!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Benszi,
Juditékról van valami híred? Annyit gondolok Rájuk!!!
Szerintem jól döntöttél Béccsel kapcsolatosan. Majd mész a gyerekekkel :D

Fiona,
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton, és hogy kellemesen csalódtál benne. Akárhogy nem szeretsz feküdni, azért kérlek, tartsd be az orvos tanácsát, bírd ki ezt a pár napot :wink:

Lanett drágám,
Remélem anyud sikeresen túlvan a műtéten! Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!

Napcsi,
Hű, mekkora lett a pocid! :shock: Nagyon szépek vagytok Apával!!! :D:D:D:D

Bibarci,
Köszi a Luki-infót! :D Ma akartam hívni a drágát, de annyi minden volt ma is :? Talán holnap sikerül :wink:
Te hogy vagy?

Gica?????

Mi jól vagyunk, mármint már majdnem teljesen jól – mert még mindig tart az influ vége… Már nagyon unom… Ez a hülye idő meg totál kikészít. Annyira fáradt, álmos vagyok tőle, hogy alig élek. És borzalmasan hideg lett :shock: Úgy érzem, hogy nagyon jókor voltunk nyaralni :lol:
Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Szép estét Nektek!
Kicsit átpofátlankodtam hozzátok!KÉpeket nézegetni, olvasgatni.....

Zabálnivalók a képek a babákról!!!!
Betegeknek jobbulást, családtagoknak is!!!!

Napcsika!
Te még mindig nagyon csinos kismami vagy!!!! :lol: :lol: Helyesek vagytok a pároddal!

MIndnekinek nagyon jó egészséget kívánok, és sok sok örömet a babákban!!!
Puszi nektek!
Vendég

És még kaptok friss, ropogós táblát is :D:D

Brigi,
Boldog 1. hófordulót a lánykáidnak! :D:D

Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Napcsi,
nagyon helyesek vagytok együtt! :D És mindjárt hármasban!!! :D

Lanett,
hogy sikerült ancid műtétje? Jól viselte? Nem teszel fel képek Réka babáról?

Lukrécia,
örülök, hogy jobban vagy! :D

Sharon,
hogy vagy??? Megy a pihi?

Zsókuci,
én már kifelé megyek a betegségből, de elég lassan múlik.... Kitartás!

Nekem holnap lesz AFP eredményem, és uh is. Szorítsatok, este jövök az eredményekkel!

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Kriszti!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél!

Mamm!
Szorítok, hogy minden rendben legyen az AFP eredménnyel.

Juciékról friss infó?

Köszönöm a drukkokat!
Anyukám túl van a műtéten, nem első volt végül mert bejött egy sürgősségi műtét.
Egyelőre nagyon sápadt, nagyon kába, mondta hogy nagy fájdalmai vannak, és zsibbad a háta mert még nem fordulhat el oldalra. Remélem holnapra azért már egy kicsit jobban lesz!

lanett

Sziasztok!

Juditnak ma reggel kivették a varratokak, és kaptunk egy ágyat az intenzív mellett.
A reggeli órákban Dórka baba úgy gondolta, hogy leköti magát a lélegeztetőgépről és maga fog lélegezni. Lilikéről is levették a gépet.
Már kezdtünk kicsit megnyugodni, mikor délután fél 4 körül Dorka baba összeomlott. Szegény Judit pont akkor ment volna be hozzájuk, látta hogy dokik hogy rohangásznak.
Hát Dorkát visszatették a gépre, szegény még nem bírja sokáig a saját levegővételt.
Most jelenleg ott vagyunk ahol elkezdtük, kicsi a vérnyomás, kevés a szaturáció.
Szegénykém a gép ellen akar lélegezni, küzd, nem tudom milyen erős.

Hát ennyit tudok , rohanok vissza a kórházba

Üdv.: Attiska
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?