Új privát üzeneted érkezett!

Anikó
"elmerültél a depresszio mélyére" végül?? :lol: :lol:
CSak nem Öszöd van???

Viol
tegnap küldtem mailt,megkaptad??

HAjnus
már csak egy nap!!!!! :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Elsűllyedtem és kiemelkedtem habjaimból! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kálmán megjött éjjel :P .
Kincső gyönyörűen aludt éjjel, süt a nap, csak szép lehet minden ezután!

Anikó

Kép[/url]
quito

[/i]KIncső baba mindjárt egy éves!!!!
Vendég

Szép napot!

Hajnus!Már holnap kezdesz?Izgulsz?

Anikó!Én is néztem a Titanicot este fél 1-kor feküdtem le! :) :)
Mit csinál Kálmán a Balcsin?

Katus!Melyik részen voltatok?

Mi tegnap szülinapi bilban voltunk(Levi unokaöccse)2-éves lett!
Jó volt Levi élvezte főleg a tortaevést!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja és ha nem mondtam volna egy hete jogsi tulaj vagyok!! :lol: :lol: :lol:
Iszonyú más a Logant vezetni kicsit össze is zörrentünk tegnap mikor hazaértünk,mert én úgy vezetek egyenlőre ahogy tanultam aztán majd hozz az év!Értem ezalatt a váltó kezelést(mikor kapcsolok fel és vissza).A Loganba sokkal durvább-nehezebb a váltót kezelni mint a suzukiba(iszonyat)!!Vágül is csak ezzel van gondom egyenlőre meg,hogy én a Suzukiba a fordulatmérőt nem igen néztem,mert úgy váltottam,hogy 20-30 között 2-be 30-40 között 3-ba tartós 50-nél pedig 4-be!ABalázs meg azzal cseszeget,hogy nézzem a fordulatmárőt és az alapján váltsak! :x :x :x :x Szar lesz megszokni,de ezen kívűl nincs bajom vele!
Vendég

Szép napot!

Erika,köszi,hogy figyelmeztetsz! :twisted: :lol: Már benn van a zabszem a ...

Majd holnap este jövök és mesélek...

Katus,remélem azért még tudunk majd találkozni,ha máskor nem,hát
délután. :roll:

Gabó,gratula a jogsihoz!Mennyi ideig tartott összesen?

Kép

Kép
hajnus

Erika,
nem tudok belépni a freemailbe, mert ahogy belépek, visszaugrik a főoldalra, és kiírja, hogy "letelt a biztonsági időkorlát, lépj be újra". belépnék én, de megint kiírja. pedig pár mp-re megjelenik a saját oldalam, mert látom, hogy van 7 új levelem, erre visszaugrik a főoldalra... :? :x

Dorka is két napja nincs fent éjjel. :) Tegnap fél 9-kor kelt reggel, ma meg fél 7-kor. Ki érti ezt a lányt?? :shock: :P :roll:

Gabó,
sztem sem kell tekingetni a fordultmérőt, minek? Érzed, amikor feljebb kell kapcsolni! Pláne, most míg friss vagy, inkább a forgalmat nézd.

Hajnus,
egy kalappal holnapra! :P meg az elkövetkezendő néhány évre... :wink: :roll:

Anikó,
tényleg, mi volt Kálmánnak a Balcsin? Fejtágítás?

KépKép
viol81

Erika,
az egyik már megvan, mindjárt nézem a másikat. Te hogy próbáltad bemásolni?
Vendég

A mailben két kódot küldtek, egy HTML, és egy PHPBB kódot. Csak az egyiket kellett.

Na, megyek, ha felkeltek a Gosztolák :D , megyünk ebédelni anyósékhoz, délután meg meccs! :D

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Rik, micsoda új vonalzók! :lol:

Viol-ja, fejtágítás volt, némi bulival összekötve :twisted: :twisted: :twisted: , és látták az egészségügyi miniszter esküvője utáni tűzijátékot...

Gabó-én se nézem soha a fordulatszámmérőt :oops: , viszon én már sokszor 30-40nél 4-be rakom a váltót. De az 5ös sose sikerül, felváltani még csak-csak, de visszaváltani.... :evil:

Megyek, kész az ebéd! Annyira bejött tegnap a prósza, hogy ma is csináltam. :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Na mi megjöttünk egy kis fűnyírásból(még több mint a fele hátra van :( :( :( )!Olyan ari eddig a Levus ott nyírtam mellettem a nyírókájával a fűvet!Most meg ebédel és nézi a Jane és a sárkányt!
Egyre jobban leköti a mese főleg ez a Minimax!

Anikó!Na örülök,hogy ennyire ízlett a prósza!!

Na megvagyok nyugodva,hogy ti sem nézitek!!Megőrít ez a faszi ezzel!! :x :x :x A váltó nagyon durva a Loganba még nekem sem nagyon a visszaváltás vele!A Suzukinál soha nem volt gondom!!

Hajnus!3-hónap és 3-hét volt!Elég hosszúnak tűnik,de van aki 5-6 hóig tanul!
Kíváncsi leszek nagyon milyen lesz holnap!! :) :) :) :)

Na megyek elpakolom kint a Levi játékait amíg elül a székben!

Jó étvágyat az ebédhez!
Vendég

Viol
köszi!!!
Bemásolni se tudtam,mert(tudom béna vagyok)gondolom ugy csinálod a bemásolást,hogy freemail olalt lekicsinyited,meg a babanetes profil oldalt is,és átmásolod????VAgy nem igy kell??
ÉS akkor mikor rákkatintottam a másolásra, a másik oldal tul fedésben volt,nem tudtam a helyére rakni.NA ezt jól elmagyaráztam!! :roll: :mrgreen: :| Köszi Viol!!!
JA és a freemail nekem is azt csinálta,valamiért szarakodott.De é kicsesztem vele.Kértem a régi verziot,és ott simán bejött!!! :)

Különben untam a másikakat,és a képeiket is.Mivel nincs friss igy nézze el mindenki,hogy nincs kép! :oops:

Anikó
ÖSzöd???(Balcsi,férjurad)
Ma jó napod van???

GAbó
Gartula a jogsihoz!!!
Amit irtál(fordulatszámmérő)én nem tok hozzá szolni,mert nincs jogsim!
:evil: :?

Hajnus
kifffiad jól van már?Isti várja sulit???
Egy kalappal holnapra!!

Katus
Hogy vagy ma???
Tegnap szülők után mentetek abalcsira???
Hideg már a viz,mi??(gondolom nem fürödni mentetek!)
Vendég

Veróról tudtok valamit?Olyan régen nem láttam!!
Mekkora lehet Ivánka!!! :roll:
Vendég

Erika,pont tegnap láttam Ivánt,Apa tolta a kocsiban :D Nagy fiú nagyon!!Persze nem mentem oda...Bence jól van,a szemcseppet még kapja.De nagyon nyűgös,hisztis ma. :twisted:

Gabó,5-6 hó?Jesszusom!De lényeg,hogy túl vagy rajta.Férjem kérdezi,hogy de amúgy jó a Logan?Szeretitek?

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!Igen nagyon jó kicsit több mint egy éve van meg,de nagyon imádjuk le nem cserélnénk semmi pénzért!Csak nekem szokatlan!
Vendég

Egy gond van vele légkondi mellett nem igazán akar gyorsulni!Ha ki van kapcsolva kkor megy mint a golyó!
Vendég

Sziasztok!

Jelentem én is néztem a Titanikot :D , de nem bírtam végig nézni...

Anikó!

Hol volt a férjed, Balcsin?
Na ezt a proszát nekem is ki kell próbálnom....ma pogit sütünk később.

Rik!

Köszi, ma jól vagyok, csak émelygek.
A szüleimet mentünk meglátogatni, Füreden voltak. Nem emlékszem, hogy valaha lettem volna már Füreden, nagyon szép.
Mi mindig a déli partra jártunk, azt a részt ismerem, imádom. :D
Csak sétáltunk, nem volt olyan hu de jó idő...

Veroék jól vannak, nagyok a fiúk, náluk is iskola kezdési láz van...

Gabó!

Gratula a jogsihoz! :D

Én sem figyelem!:wink:

katus78

hali, bocsi gyors leszek

erika,
egyszerű a másolás, nem kell kicsinyíteni semmi oldalt. kijelölöd a szöveget, jobb egérrel klikkelsz a szövegre, előjön egy kis helyi menü, ott kiválasztod a másolást, bemész a másik oldalra, ahova másolni akarsz, és ott megint jobbal klikkelsz, előjön megint az a menü, most meg a beillesztésre klikkelsz, és ott van, beszúrta. közben meg mindegy, hogy hány oldal van megnyitva, te az egér bal gombjával bármennyit klikkelsz bárhova, attól még a számítógép okos kis fejében bent marad, hogy a jobb gombbal te mit jelöltél ki, vagy mit akarsz csinálni. :)

mindjárt megyek meccsre, bocsi most csak ennyi voltam

KépKép
viol81

á, még annyit..... pechem van a babkocsis érdeklődőkkel.... tegnapelőtt adtam fel, azt hiszem, vagy tegnap, mindegy, már 3-an érdeklődtek... de!! 2 pesti meg egy kaposvári... :?
megyeinek senkinek nem kell babakocsi?? :shock: :?

ti nem tudtok vkit?

KépKép
viol81

Hello Viol!

Én is gyors leszek! Jó meccs nézést, szurkolást!

Nem tudok senkit akinek kéne babakocsi, de egy kérdés, lehet én is eladom a régit, mert nem szeretem, hol hirdetted meg?

katus78

Katus
én is régen déli parta jártam szüleimmel.Miota házasok vagyunk,azóta csak az északira járunk.Ott lehet fürödni és uszni is.NAgy a viz!!!
Babakocsi ügy:passz!!Vannak a www.sopron.hu oldal ott meg lehet hirdetni.(Viol itt is hirdette)Miért bnem szereted a kocsit??
Amugy én is imádtam e mi kocsinkat,de kereke állandóan kijött.Szvr és kész,de mégse adnám el.Olyan enyém érzésem van vele!!(aztán lehet soha többé nem szülök :) )

Gabó
mi is az a prósza????(kukoricás??)

Viol
látod erre nme igondoltam.Azt hittem hogy nem emlékszik rá.... :) Na majd( ha kell) akkor megprobálom mégegyszer!!!
Vendég

Prósza:2db kefír,2db tojás,2kk. cukor,só,liszt(amennyit felvesz,de maradjon folyós).Ezt összekutyulni,tepsit kikenni,beleönteni,a tetejére dzsem kupacokat és mehet a sütőbe!
Vendég

Sziasztok!

Ma is elfogyott egy tepsi prósza :oops: :oops: :oops: , Kincső is benyomott egy szeletet ebéd után. Most rizsliszttel csináltam. Ma végiggyalogolta a kisasszony a Fő teret és az utcánkat. Mindenkivel haverkodott :twisted: :twisted: :twisted: .

Katus-Keszthelyen volt Kálmán.

Rik-mi ma próbafűtést csinálunk :lol: 8) , Kincsőnél olyan hideg van éjjel, hogy elővettem a téli takaróját :shock:

Anikó

Kép[/url]
quito

És az jó, hogy nem csak én voltam ilyen túlaggódós a pocaklakó hallásával :oops: :oops: :oops: :oops: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Gabó-a kk. kiskanál vagy kávéskanál? :shock:

Anikó

Kép[/url]
quito

Igen,de én többet szoktam bele tenni,mert édes tésztának szeretem!
Vendég

Na én lépek Shrek 3-at nézni meg enni lisztestojást paradicsommal,paprikával,uborkával és friss ropogós kenyérrel!!!
Nyami!!

Jóccakát!!
Vendég

gabó,
shrek 3?? honnan? :)

anikó,
[quote]M írta:indenkivel haverkodott

na, látod, pár napja még az volt a baj, hogy nem haverkodik! :wink:

katus,
óóóóó, én rengeteg oldalon megjelentettem:
www.babaapro.hu
www.babafalva.hu
www.babanet.hu
www.babaszoba.hu
www.babazo.hu
www.bebilap.hu/bababorze
ill. soproni oldalakon:
http://index.sopronnet.hu/apro.asp?tip=v

http://www.sopron.hu/sopron/main.php?param=234

http://www.kisalfold.hu/index.php?sessi ... 227&id=218

http://sopronibazar.hu/

el lehet vele tökölni... :wink: :? :roll:

KépKép
viol81

jah, és még azt szeretném tőled kérdezni, Katus,
terhesgondozásra hova jársz?
ha sopronba, és szépen megkérlek, kiakasztod nekem a hirdetést? ott annyi ilyen van, meg hát sok várakozó kismama... :D
tulajdonképpen unokatesóm is megy vmikor, amelyikőtök előbb megy, annak küldeném el... :oops: :roll: :D :wink:

KépKép
viol81

Szép jó reggelt Cajok! :P

KépKép
viol81

Jó reggelt!!

Csa egy gyors kukk,mert megyek töltött paprikát csinálni!
Holnap megyek egy állát megnézni!Tegnap küldtem el az önéletrajzomat emilben(Telefonközpontos)és reggel hívott is a faszi,hogy holnap menjek 10-re!ez 4-órás lenne és csak délután!!
Remélem sikerül!

Na megyek azt majd jövök!
Vendég

Gabóóóóóóóóóó!!!!!!!!!
Naaaaaaaaaaaaaaa, ez jó hír!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++

Szegény Hajnus, már nyomja ezerrel!! :roll:

KépKép
viol81

Cajok, ezt nem akartam elhinni... :shock:

Lefektettem Dorkát, kicsit tovább húzodott neki, sírt, gondoltam bemegyek hozzá, elsimogatom. Belépek a szobájába, iszonyatos sz@rszag fogad. Bent ül az ágyában, pelus nélkül, keze, szája, ágyneműje, ruhája, mindene tiszta sz@r... Azt hittem rosszul leszek. Még a fogai közül is kisikálni...Miután lezuhanyoztam, átöltöztettem, rendbetettem, megnéztem, hogy mi is történt, azt hittem levette a kakis pelust és úgy dolgozott rajta. De nem, a pelus üres volt, és csak úgy simán kakilt, pisilt... Nem hasmenése volt, normális. Formázható. És ő meg is tette... Jaaaaaaaaaajjjjjjjj........

KépKép
viol81

JAJJAJJAJJAJJAJJAJJAJJAJJjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!
Uram isten!!!!Elképzeltem magam elé Dorkát!!Jesszus úr isten!!!
Talán nem tűri meg a pelust azért vette le!!!
Jaj istenem!!!!
Vendég

Shrek 3.A Baránőm tötötte le még egy hónapja!!Mozi felvétel,de megnézhető!!
Vendég

Gabó,
de eddig még sosem zavarta, még csak nem is próbálta levenni... Csak amikor felrakom rá, néha piszkálja a szalagot, megnézi mi az. Nyilván tudja hogy kell levenni, de még nem csinálta.
Ezentúl mindig adok rá vmi gatyót is vagy harisnyát, azt még nem tudja levenni. Most az is gond volt, hogy csak body volt rajt, kigombolta és máris hozzáfért... :?

Emlékszem Ági vmelyik fia is csinált ilyet anno... :roll:
Együttérzek, Ági! :? :P
Már biztosan otthon vagy!! :P

KépKép
viol81

Jah, a tegnapit meg még nem is írtam.
Fürdés előtt bilizés. Amíg ült, én levetkőztettem. Volt pisi, nem sok. Gondoltam amíg megcsinálom a vizet, had menjen kicsit meztelenül. Kiment, visszajött. Hátrapillantottam, mutogat a földre. Ott állt egy naaaaaaagy tócsa pisiben. Szóltam Gábornak, hozza a felmosót, addig én kivettem a gyereket a tócsából, nehogy elcsússzon, odállítottam magam mellé a kádhoz. Amíg megnéztem milyen a víz meg elzártam, gondolta ő még szalad egyet. És úgy rohant ki, mint egy őrült... Cajok, akkorát vágódott a járólapon a pisiben, kis feneke sztem le sem ért, egyből a hátára. :( Egy olyan igazi, nagy esés, ahogy kell, hanyatt esett, qrva nagyot koppant a feje. Tiszta pisi volt a haja, a háta, ahogy felvettem és vigasztaltam, folyt végig a hátán... Lett is púp a fején... De utána ugyanolyan jó kedve volt, mint máskor. Kisbabám... :roll:

KépKép
viol81

Édese kis Dorka!!Hát miért nem maradtál anya mellett!!Jajjaj!!!
Jóvan lesz még sérülése bőven!!Jó persze nem mindegy hogyan szerzi,de ugye ezek a kis manók nem érnek rá rohanni kell mindenhova.Husi sérüléseinek 99%-a is rohanásból származik!
Ma az arcát ütötte meg és még hol van az este!!
Vendég

Sziasztok Csajok!!!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!!! Aranyosak vagytok hogy nem felejtettetek el, pedig már 100000 éve nem voltam.

Közbe azért bekukkantok ám, látom valaki kistesóra gyúr, valaki munkába áll..... mennyi változás. Mi egyenlőre az előbbiekhez tartozunk, aztán majd meglátjuk.

Jól vagyunk, Alíz egy-két szót mond már, legújabb a kaki éés a bácsi, ja és a haja is kezd neki nőni, bár a copftól még messze vagyunk..

Szép napot!!!
Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia Erikaaaaaaaaaaa!!!!

De jó hallani/olvasni :wink: felőletek!! :) Hajrá a kistesóhoz!! :) Leszel olyan aranyos és teszel fel nekünk egy (vagy több :wink:) képet Alízról? Olyan kíváncsi vagyok rá!! :)

Gabó,
hát Levi sem egy elülős pasi, ez tény... :roll:

KépKép
viol81

Szia Nercsi!

Már nagyon hiányoltunk ám!Jöhetnél kicsit gyakrabban is!
Mindent bele a kistesóhoz!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

Kép

Ő az.... :lol: :lol: :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Viol!

Persze kiteszem a hirdetést, kb 3-4 hét múlva megyek....
Juj, de durva ami történt, nem semmi Dorka is megéri a pénzét! :D
Bizti szív görcsöt kaptam volna....hülye kérdés, gondolom nem jutott eszedbe, de kár, hogy nem fotóztad le.

Gabó!

Nagyon szorítok a munka miatt!

Nercsi!

Hello :wink:

Hajnus!

Ha van időd, energiád beszámolót kérünk!

katus78

sziasztok cajok!

mindenkinek (akinek mostanában volt) nagyon boldog szülinapot,névnapot!!!!

mi is lassacskán megvagyunk,túl az ablakcserén és az új nagytakarításon!olllyyyan por volt utána(egy hete rakták be),csak álltunk péterrel a könyvespolcok előtt és nem volt lelkierőnk újra hozzákezdeni.vastagon a por a frissen kipakolt cuccokon.de már túlvagyunk rajta,az ablakok pedig szuperek.és ma még a suli,ovi is elkezdődött(a bölcsi majd jövő hétfőn),én pedig ezerrel küldözgetem szét az önéletrajzomat az interneten a nagyvilágba.jó lenne már túllenni ezen is és "csak" az életre,hétköznapokra,hétvégékre koncentrálni(irigylem is hajnust,hogy a régi helyére vissza tudott menni)!
látom gabó,te is hasonló cipőben jársz!drukkolok neked,hogy sikerüljön JÓ melót találni.

kriszti
a míra hajában az a lógó vacak csak csattra kötött bőrszalag.már 3 csatt el is törött,de leszedtem róluk a lógókat,majd újra kötöm valahova.nagyon szereti míra is az ilyen vacakokat!

viol
azért a nagy sajnálkozás mellett jókat kuncogtam magamban :wink: .mindenki a saját hülyeségéből tanul.apropó,olyan meleg van nálatok,hogy elég egy body a nagylányra?én majd megfagyok itthon.

ja,és ma kaptam kölcsön egy pici lányt(sógornőm suliba jár,3 napig áthozza a picit délelőttönként) és rájöttem,hogy annyira már nem is vágyom ilyen csöppség után!azt hiszem mégis benőtt a fejem lágya és elég nekem 3 gyerek :lol: :lol: :lol: :!:

szép napot mindenkinek!
nemsokára indulunk míra-szecső összeszedésre

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

mármint nem az óriási esésen kuncogtam(azt nagyon sajnálom!!!,szegény,annyira meg tudják ütni magukat),hanem a gyurmázáson!tényleg,fotó nincs róla?!végüli pedig te nagy fotós vagy :wink: :twisted:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Erika,
de szééééééééép! olyan nagylány már Alíz!!!!!!!!!!!!!:) :) és tényleg nől a haja!! :)

Katus,
köszönöm, közben már a szomszédunk elvitte a hirdetést, ma ment a t.gondozóba. :P

nem fényképeztem, tényleg akkor csak arra tudtam gondolni, hogy mielőbb lemossam, illetve kitakarítsam a száját... jó, nem volt benne sok, de azt hiszem ebből, ha csak egy borsónyi is kerül az ember szájába, fogai közé, az már sok... na bocsi mindenki, nem részletezem... :roll: :shock: :P
de Ági anno lefényképezte!!

csilla,
különben neked mi a végzettséged? :shock: nem is tudom, említetted-e már. hol voltál a gyerekek előtt?
hűűű, akkor most nagy nálatok is a jövés-menés, azután meg bölcsi!! :shock: közel van?
azért utóülag én is mosolygok ám, csak akkor és ott hát hogy is mondjam, furi volt. sokkolóóóóó! :D
ja, ma nem volt rossz idő, dorka meg amúgy is olyan kis izzadós ha alszik, így meg nem szokott.
azért a ti fényképeiteken is nagy a meztelenkedés!! :wink:

fényképezésre visszatérve, azért is siettem a gyerek "rendbetételével", mert közben sírt, sz@r volt a szájában, azonnal vittem a kádba. csak utána néztem meg az ágyat, hogy mi vár rám, akkor meg már a szag miatt siettem... :roll: :P túl akartam lenni rajt. kicsit paráztam/parázok is, mert hát nem a legegészségesebb dolog, nem tudom le is nyelt-e vmit, vagy csak megragadt a fogain... :?: :roll: :shock:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Katus,szia.Nincs energiám :D kapásból 6tól 4ig voltam :shock: :? fáj mindenem és fáradt vagyok,de tök jó volt! :D Na,majd jövök!

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Be kellett fűtenünk a fürdetésre :evil: :evil: :evil: . Ma após elvitte Nyuszit sétálni, kicsit tanakodtam, hogy aludjak, olvassak vagy takarítsak, aztán a muszáj döntött: takarítás. Most pedig jön a 4. műszak: vasalás :twisted:

Rik-írtam privit!

Hajnus-fújd ki magad! Bence hiányzott? Bocs, ha írtad már, de böliben volt vagy vigyázott rá valaki? Hogy viselte a távollétedet?

Viol-micsoda horrortörténet! Szóval, ilyen tényleg megtörténik...Kincső is mindig piszkálja a pelusát. Örjítő játéka is van: mikor végre nagy harcok árán peluscsere közben sikerül az egyik tépőzárat odanyomni,mire a másikat tenném, kitépi az előzőt és újra :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

Szóval: Őrjítő :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Anikó

Kép[/url]
quito

Szijjja, Hajnus,
azért próbálj meg pihenni!! :)
Tényleg, hogy viselte Bencus az anyuhiányt?

Anikó,
és merre jártak apósodék?
Ennyire hideg van Sopronban? És milyen fűtésetek van?
Ismerős, amit Kincső tisztába tevéséről írtál... :roll: :?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Nem tudjátok, javít valaki Sopronban cipzárt? A babakocsin a tetőn ment a cipzár szét, beragadt, se fel se le.
Elakarom adni, alig használtuk ezt.

KépKép
KépKép
mirama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?