Nah, kibankoztuk magunkat
Csp utalásához az államkincstárnak kell egy papír, hogy rendelkezhetek a párom számlája felett
(az enyémet már régen felmondtam) A TB bezzeg akárhova elutalja, bemondásra...
Márti, cuki a lányod ebben a szerkóban
Kati, én a 6 hetes kontrollra pénteken megyek
Ha jól számolom 12. hét. Jakab szabin volt, én állat meg nem jelentkeztem be időben. Csak 7-ére kaptam időpontot (magán). Végülis tökmindegy, nincs semmi eü-i problémám.
Olga, ilyenek ezek
Várjuk a Gyulás képeket
Én nem kaptam cseppeket. Bimbóvédőt sem használtam, pedig nagy volt a kísértés... Csütörtökön szültem, szombaton már iszonyat sebesek voltak a bimbóim, összeszorított fogakkal szoptattam (a gyerek meg véres tejcsit szopott...). Ráadásul szinte non-stop, merugye Annalucus fogyott, és vasárnap nagyon haza akartam már jönni (nem sikerült
).
A mellettem fekvő fiatal anyuka viszont használta, a babája seperc alatt megszokta, és amíg bent voltunk, nem apadt a teje - mondjuk volt neki bőven, jó sűrű
Én csak általános iskolás talin voltam - ketten szerveztük egy másik jánnyal
Nem volt ott mindenki, de sztem ezt nem is lehetne összehozni. Meghívtuk az oszifőt is (még mindig marha jó fej pasas
), meg a biosztanárnőnket (akit szintén kedveltünk), és tök jót beszélgettünk - velük is, egymással is
Az érettségisre is szívesen elmennék, de még nem szervezte meg senki... én nem fogom, az tuti