Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Új vagyok itt, örülök ennek a fórumnak. 11 hetesek vagyunk :lol: és XXIII. kerületiek. Érdekelne ez a várandós foglalkozás -amit bettem3 írt-, nem tudom ahonlapjukon megnézni :(
Aki már volt, hogyan működik ez? Be kell jelentkezni előre?
Köszi!
hanna2008

Szia Hanna2008!

Beszélgetés keddenként szokott lenni 14 órától. Szerintem nagyon jók, nem a korház szervezi hanem alapítvány, igy anyagi vonzata is van, viszont ha a JF-ben fogsz szülni akkor betekintést nyersz dolgokra. A jövőheti beszélgetést ajánlom akkor szülésznő is jelen lesz egyébként a 8.-on van kint egy tájékoztató hogy mikor milyen témákról esik szó. Több alkalommal van utána szülőszoba látogatás is, mert ugye a mostani dömping idején nem lehet tudni mikor szabad a szoba hogy meg lehessen nézni. És miután több kismamával is találkozol érdeklődni tudsz dokikról meg szülésznőkről is.

kit-kat
kit-kat

Kit-kat: köszi a választ! Akkor nem kell bejelentkezni, ugye? Jövő héten megyek mindenképp :D
hanna2008

Helló Csajok!

Bocsi, hogy ritkán jövök, de a manók egyre több időmet veszik igénybe. Sokkal többet vannak ébren és egyre többet játszunk.

Hanna2008!
Üdv közöttünk! Első babádat várod? Tudod már a nemét?

Hexina!
Bár én császárral szültem a két baba miatt, azért szerintem sem szabad a reményt elvesztened. Olyan sok kismamától hallottam, hogy az utolsó pillanatban befordult a babája! Szerintem még bőven van idő rá, hogy a pici "irányba" forduljon.
Biztos nagyon nehéz lehet a diétát tartani, s az sem túl kellemes, hogy minden héten vizsgálatra kell menned. Kitartást kívánok hozzá! Nem tudom mi az a vércukor profil, majd írd meg, hogy mi volt!

Cas!
Szülésznő ügyben nem tudok segíteni (programozott császárral szültem), de nekem a CTG-t mindig másik szülésznő csinálta, s mindegyik nagyon kedves volt.
Helyileg én a JF-hez tartozom, de sokan vannak itt a topikon, akik nem ide tartoznak, és még senkitől sem hallottam arról, hogy azért mert nem a kórház ellátási területéhez tartozik, valamilyen hátrány érte volna.

Eszti, Szandra!
Bár már nincs igazán nyári idő, azért remélem jól sikerül a nyaralás. Jó pihenést kívánok Nektek!

Dalma!
Nagyon szépek a csajok! Flóra egy édes kis gombóc! Jázmin pedig igazi kis hölgy! :D

Jucus!
Nagyon édik a srácok! :D És már Levi is milyen nagy fiú! Gergőnek utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Finike!
Vicus nagyon szép kislány! És nagyon klassz, hogy már ilyen ügyesen megy! :D

Szami!
Jobban viseli már Szofi a tornát?

Komolyan mondom, hogy ezek a kis pindukák olyan szépek!

Képzeljétek Zéti már egy hete áll:
Kép

Zsófi még csak az üléssel próbálkozik, de ő sokkal combosabb, sőt súlyban is elhagyta Zétit.

Most mennem kell, mert tízóraizunk...

Szép napot mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Szia Adra!
Nagyon cukik az ikreid :lol:
Igen, első baba lesz, és még csak a 11. hétben vagyunk, úgyhogy még nem tudom a nemét. De már nagyon kíváncsi vagyok :lol:
hanna2008

Hexina!
A vércukorprofil: 24 ó kórházi bentlét, mikor minden étkezés után vért vesznek. Az eredmények adják a profilt. Ha gáz, inzulin jön.... :( Nekem is ez néz ki, ezért tudom! Neked mennyi a cukrod?
Anna
vicanna

Adri
Köszi az infókat! :)
Az ikrek nagyon helyesek, és Zéti pláne nagyon ügyes, hogy már áll!!!! (A neve nagyon tetsz, a fiúnevek között volt nálam most is, csakhogy lányunk lesz... :))
Zsófi buksiján jól látom, az haemangióma?

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok,

Írtam egy hosszú hozzászólást, erre elszállt az egész :evil:
Másodikra már csak röviden van erőm...
Túl vagyunk a költözésen, már egész jól berendezkedtünk. Gyerkőcök tök jól viselik a dolgot. Élvezik, hogy egy szobában alszanak. Én már kevésbé, mert esténként elalvás helyett bandáznak:-)
Legjobban a füdést élvezik, itt végre van kád :)
Majd még jövök, de most nagyon álmos vagyok...

Finike,

Viki nagyon édes kis horgász!

Adra,

Gratula Zétinek az álldogáláshoz!

Bettem,

Ennyi idősen még Szonjus is faros volt, még simán megfordulhat. Én mindkettőt császárral szültem, de egyik sem volt programozott, így ne mtudom, hogy olyan esetben mi a protokol. Egyelőre ne is foglalkozz vele :D

Feltesezk egy fürdőkádas képet:-)

Jó éjszakát mindenkinek!

Judit

Kép

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Sajnos a nyaralásunk kedden kezdődött és szerdán véget is ért mert nagyon hideg volt és a házban kő van lerakva így az Edóka sem tudott mászkálni mert két nadrágon keresztül is nagyon fázott így a kezünkbe kellett fogni amit nagyon rosszul viselt, a Tami minden áron haza akart jönni mert szakadt az eső és nem lehetett kimenni a házból és jól tudjuk egy majd 3 éves gyereket lekötni egész napra bent egy házban ahol nincs egy csomó játék... :roll: . Ez első nap ment is valahogy, de a második nap hiába játszottam vele mindenen csak nyafogott, és akkor még előreláthatatlan ideig szakadó esőt mondtak így apa közölte az ebédnél, hogy nem nagyon érzi itt jól magát mert a gyerekeknek sem jó (más az amikor 30 fok van és lehet egész nap bandázni a Balcsiban) nekem sem volt az álmaim nyaralása így amit kedden itthon összepakoltam ott kipakoltam, azt szerdán ott összepakoltam és itthon kipakoltam . Jóóóó móka volt :shock: .

Itthon azóta jó, csak azt sajnálom, hogy nem másztam ki a mókuskerékből.

Húúúú, a képek azok fantasztikusak. Csajok tényleg ideje lesz már egy találkozónak mert élőben is meg szeretném csodálni őket. Ha Frickyék is hazajöttek akkor egyeztessünk.

Most megyek mert reggelit kell csinálnom, de később még jövök

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Ebéd utáni szieszta van nálunk, mindenki alszik, csak én nem, mivel mosok, és most vasaltam be, és mivel a gép a vasaló mellett van, így úgy gondoltam írok Nektek. :D

Szandra,
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtatok pihizni. :cry:

Judit,
Édes ez a kép a gyerkőcökről. Mindig együtt fürdenek? Örülök, hogy sikerült már beköltöznötök a házikótokba. Mivel fürdeted Szonjust? Mi még mindig a mosakodókrémmel, amit a gyerekorvos ír fel, de az nem habzik így, és Vicus biztos élvezné a sok habot. :lol:

Adra,
Tünemény ahogy Zéti áll és mosolyog. Nagyon ügyes, gratulálok a mutatványhoz!!! Amúgy mászik már? Ha nem akkor lehet, hogy el fog indulni lassan. HIHETETLEN!!!!
És még mondják ezek után, hogy a lányok sokkal ügyesebbek és hamarabb érnek!!!! :lol: :D

Hanna2008,
Üdv közöttünk, és gratulálok a babátokhoz, jó babavárást kívánok Nektek!! Szerintem nem kell bejelentkezned, legalábbis tavaly nem kellett (tavaly fizetni sem kellett amikor mentem szülőszobalátogatásra) :roll: :wink:

Képzeljétek, holnap megyünk esküvőre. :shock: Vasárnap még sohasem voltam esküvőn. Szerintem nem túl jó időpont, mert ugye késő estig (hajnalig) buli, aztán hétfőn munka. Vasárnap még fodrász sincs, hogy megcsinálja az ember séróját. Hál'isten nekem a szomszédom mindkét lánya fodrász, úgyhogyaz egyikük bevállalt reggel 10-re. Nagyon rendes. A Gundel kertjében lesz a party és a szertartás is. Még soha nem voltam ott, majd most jól megnézem, mert szerintem többet nem megyek oda az árak miatt... Még azt sem tudom mit vegyek fel (tudjátok..."nincs egy ruhám amit felvegyek" :lol: 8) ) Közeli rokon így valami csili vilit kell magamra szednem, majd mindjárt divatbemutatózok, amíg alszik a sereg. 8) :lol:
Vicuskámnak nagyon jönnek a fogai, borzalmasan be vannak dagadva az ínyei (alul-felül is) nagyon szenved tőle, mindent rág. Tegnap alig aludt, és éjszaka is fenn voltam vele kb. 2-ig. Aztán teljesen lemerült így végül elaludt. Hiába kentem neki semmi. Most remélem behozza a lemaradást. :lol: Még mindig csak kettő van alul. Nagyon lassan jönnek. :roll: :?

Most megyek mert még rengeteg dolgom van, amíg alszanak a gyerekek. :oops: :lol:
Mindenkinek jó hétvégét!!!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Jaj, majd elfelejtettem megkérdezni...
Pocilo,
Mi volt az uh-on? Remélem minden rendben volt Marcussal!

Ja, és Hexina,
Ha hazajöttél a kórházból írjál már, hogy mi volt.

Most már tényleg mennem kell... :oops: [/b]

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Adra!

nem Te voltál tegnap este 6 körül Viktornál? mintha úgy hallottam volna...

Zéti nagyon ügyes kisember, Zsófi pedig bájos kisasszony :D

Szép napot mindenkinek!

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Finike!
Szerintem nyugodtan füdetheted Vikit gyerek tusival, nálunk is azzal fürdenek a csajok együtt a kádban. Én a Gabit használom az illata is isteni és semmi kiütése nem lett az Edónak sem. Már kb 7 hónapos kora óta azzal fürdetem őt is, mióta tud ülni egyedül azóta fürdenek együtt így már őt is azzal fürdettem amival a Tamit. Szerintem nyugodtan próbáld ki. Bocsi a beledumáért :oops: .

Szandra

szandrakiss

Finike,

Csak csatlakozni tudok Szandrához. Én utáltam a fürdetőkrémet, így én elég gyorsan lecseréltem. Először egy Bebe márkájú illat- és színezékmentes habfürdőre, most pedig már a lila Johnson&Johnsont, vagy a Gabi esti fürdetőt használjuk. Nálam is az illat a döntő:-) Szerintem is nyugodtan kipróbálhatod.

Szandra,

Sajnálom, hogy így alakult a nyaralás, főleg, hgoy már szinte vége a nyárnak. Én is nagyon kíváncsi vagyok már a gyerekekre élőben. Tényleg jó lenne már találkozni!

Egyébként már teljesen belaktuk anyósom lakását. Még élvezem is egy kicsit a változást. Azt persze majd még jobban fogom élvezni, ha végre a házunkba költözünk be.

Most megyek teregetni...

Jó éjszakát mindenkienk!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok,

Szandra,
Szívesen fogadok minden jó tanácsot! Nem rég váltottam ki a fürdetőkrémjét, így amíg van addig azt használjuk és utána veszek én is Gabi fürdetőt. Köszike a tanácsot! :D Edó csípi a hajmosást? Te hogy csinálod? Nekünk Vicus majd kiugrik a kádból, utálja. :cry: Lehet, hogy valamit rosszul csinálok? :oops: Hiába szeretnénk hátra dönteni, hogy ne menejen a szemébe nem hagyja, így ültetve mossuk meg a haját, így óhatatlan, hogy bele ne menjen a szemébe. :cry:

Teljesen kivagyok, mert átmentünk anyukámékhoz és ott lenyírtuk a füvet (nem kis terület!) és kikapáltuk a virágoskertet a párommal, úgyhogy kidolgoztuk magunkat. Muszáj volt valamit csinálnom, mert képzeljétek, mostanában minden este álmodom valami rosszat, és emlékszem is rá, és ettől teljesen lefáradok. Kb. hajnali 5-tól, amikor megy a párom dolgozni, akkor felébredek elköszönök tőle, és mikor visszaalszom akkor álmodom sületlenségeket. Nem tudom magam kipihenni. Na most megpróbáltam magam jól lefárasztani (ami sikerült is :roll: ), kiváncsi vagyok mi lesz. Holnap meg ez az esküvő. :roll: Most először fogja más megfürdetni a kiscsajt. HÚÚÚÚÚ nehéz lesz nélküle, már úgy megszoktam, hogy velem van, hogy mi fürdetjük, etetjük, altatjuk. NEHÉZ! 8) :oops: :cry: Remélem jól fogjuk érezni magunkat a bulin, megpróbáljuk, bár nem lesz könnyű. :oops:

Szép estét mindenkinek! Megyek fürdök, és veszek egy szaltót az ágy felé... :D

Kép
Kép
finike

Judit,
Köszike a tanácsot, megfogadom, csak tudod első gyereknél mindenki óvatos és megfogadja a gyerekorvos tanácsát, csak már én is utálom ezt a krémet, már alig várom, hogy elfogyon!!!

Bi-bi-bííí én már kiteregettem!!! 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
finike

Finike!
Kívánom, hogy nagyon jól érezzétek magatokat az esküvőn. Vica kivel fog elaludni? Anyukáddal?
Mi is az Esti fürdetőt használjuk, kegyetlen jó az illata, a fürdető krémet meg én is utáltam.
A hajmosás nálunk halál nyugiba zajlik, amíg játszik ülve a kádban addig megmosom neki és csak úgy öblítem le, hogy a kezemet a homlokára teszem, hogy ne menjen a szemébe a víz és lelocsolom egy adag vízzel, néha hápog nagyokat de ha látja, hogy én csak vigyorgok akkor ő is nevet rajta. Nem szoktam egyáltalán hátra dönteni, azt baromira nem csípik ha le kell feküdni vagy hanyat kell dölni, nálunk a pelenkázás kész tortúra mert menne mint a gép én meg lefektetem :roll: :) .

Szerintem próbáld ki így a hajmosást, nekik nem kell annyira öblögetni mint nekünk mert sokkal könnyebben kijön belőle a sampon, tényleg csak két lötty aztán már mehet is a játék 8) .

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Szandra! én gondoltam is Rátok, hogy nincs túl jó időtök a Balcsin. Sajnálom, hogy így alakult. Viszont tök jó kis programokat tudtok szervezni itthonra is. Gellérthegyen vannak a jó kis csúszdák és ott homok van tehát Edót is le tudod tenni. Margitszigeten is jó játszótér van meg pónilovaglás /200 Ft/ de gondolom Nektek is vannak ötleteitek hogy üssétek el az időt.
Egyébként Egerben tudok ajánlani egy jó kis szállodát vannak két szobás apartmanjaik és 3 éjszaka 17900,-Ft/fő reggelivel. ott jókat lehet sétizni,van belső medence, kinti játszótér, minigolf, stb.

Judit! nagyon szépek a lurkók. És hihetetlen milyen nagy már Szonjus. Most albérletbe költöztetek? vagy már kész is a ház? :shock:

Adra! Zétinek grat az álláshoz. Nagyon szépek az ikrek és ők is jól megnőttek. A Savoyában még milyen pindurok voltak. Nagyon megy az idő.

Finike! Kíváncsi vagyok milyen lesz az esküvő. Vicus is bulizik?

Jók a nyaralós képek, nagyot nőtte a lurkók.
én még mindig nem tudok képeket tölteni.

Tali már jó lenne. Játszóházban kéne összehozni.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Finike!
Mi is Gabi esti fürdetőt használunk. Úgy látom mindenkinél az a nyerő. :D Gergőt néha der-meddel fürdetjük, mert hamar kiszárad a bőre, és az nagyon jó rá. Levinek még a gyógyszertári van, de lassan lecseréljük. Bár én higítva használom. Egy flakonba nyomok a krémből, bele vízet, összerázom, és tök jó tusfürdő állaga lesz.
Remélem szép napotok lesz az esküvőn.
Ja, Gergő utálja a hajmosást. Végig üvölti, nem tudom miért, pedig nagyon vigyázunk, hogy ne menjen a szemébe, mert azt is nagyon utálja.

Szandra!
Sajnálom, hogy így alakult a nyaralás. :( Jövő hétre márcsak 15 fokot mond. :shock:

Pocilo! Mi volt az ultrahangon?

Üdv, az új kismamáknak!!

Adra! Nagyon ügyes Zéti! Biztos tesó is hamar követi a példáját.

Levi kedden megkapta a 3 hós szurit. Nagyon ügyes volt, nem sírt! Viszont hallott a doktornő megint szívzörejt nála. Már a kórházi zárón is írták, és sajnos még mindig hallatszik. Ezért, ha a 4 hós szurinál is hallatszik, akkor kapunk beutalót kardiológushoz. :( Lányok, volt vkinél ilyesmi?

Cas!
Én sem a dél pestibe tartozom területileg, és semmiféle megkülömböztetésben nem részesültem.

Végül egy kép, ami most a kedvencem!
Kép Tesók

jucus1

Sziasztok Lányok!
Köszönöm az érdeklődést mindent rendbe találtak:o)

Finike!
Remélem jól érzitek magatokat az esküvőn(jó egy kicsit kimozdulni) :D
Mi nagyon hamar a Johnson fürdetőt kezdtük használni a krémes fürdetés nagyon macerás volt.
Szandra!
Nagyon sajnálom, hogy rövidre sikeredett a nyaralás, de sajna nagyon hidegek vannak mostanság.
Judit!
Ügyes vagy, hogy ilyen gyorsan sikerült belakni a lakást.Látszik Dancán és Szonjuson hogy élvezik a pancsolást. Nagyon babák.
Hogy haladnak a munkák a házatokon??
Jucus!
Tünemények a fiúk. Levi szopizik gondolom nagyon vasgyúró.
Adra!
Nem semmi Zéti merje valaki azt mondani, hogy a fiúk lusták.
Zsófiais hamar beéri éri majd.
Tali nagyon jó lenne :o))
Többiek Mazsuzs,Dalmácska,Szami,Bogár1,g.zsoltné,Friky,Hexina???,bettem3
Megyek mindenkinek puszi
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok Csajszik!

Olyan szépek ezek a babucik!!! Miért nem előbb kezdtetek képeket felrakni??? :lol: :lol: :lol:

Kicsit most mesélek! Szóval holnap lesz a szülinapom, de ma volt apa szabadnapos, tesómmal meglepi napot szerveztek nekem! Olyan arik voltak! :D Az ajándékom az volt, hogy bejelentkeztek a babamoziba, és elmentünk megnézni Misi babát. Húúú, csak lepődtem, még a könnyem is kicsordult. :oops: Aztán értek csak a meglepetések! Misike ugyanis most megfordult, én pedig előtte lelkesen újságoltam a pocakom "tartalmát". Itt a kis feneke, lába, stb. ,közben pedig kiderült, hogy megvezettem a fiúkat! mit kaptam én utána! :wink: De a lényeg, nagyon jó meglepi volt! Ásítozott, nyújtogatta a nyelvét a kis lúrkó. Sokat nőtt, husi lett, olyan szépen láttuk a kis arcocskáját! A méretei alapján, (már 1258g) nov. 17-ét számolta a gép. Persze jön majd Ő , amikor, és ahogyan akar! Utána elmenzünk a Trófeába vacsizni, és meglepi tortát is intéztek ezek a fiúk! Hát, csak muszáj volt ezt megosztani veletek! 8)

Hexina, írj,hogy mi lett az eredmény!

Többi kismama is írjon!! Bogár! Költözködtök? Mizu?

Sziasztok mamik, kismamik, babócák pocakban, és pocakon kívüliek!

Kép
bettem3

Sziasztok!

Sid!
Nevettem mikor olvastam, hogy írtad, szuper program a Gellért-hegy mert pont azt beszéltük apával, hogy el kéne menni oda és mára azt is terveztük és véghez is vittük. Nagyon jó volt egy kicsit sétálni, felmentünk a Citadellához, a Taminak nagyon tetszett a kilátás. Csodaszép képeket csináltam, majd teszek fel. Sajnos a szupi játszót nem találtam meg amit írtál, majd legközelebb. Ami nagyon pozitív volt, hogy mikor a Tami meglátta a Szabadság-szobor mellett a jégkrém árust egyből nyaggatott, hogy szeretne enni, na mondom szupi lesz vagy egy fizu egy jégkrém erre 400 és 500 forint volt a Magnum meg ehhez hasonló bűnöző társai. Sokkal drágábbra számítottam és tessék, hál istennek érik még pozitív dolgok az embert.
Köszi a tippeket kirándulás ügyben, jó volt olvasni, hogy megerősítettél minket a programválasztásban :lol:

Puszi
Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy nem győztem visszaolvasni... :lol: 8) Na most én írok annyit, csak győzzetek utolérni... :lol: 8) :lol:

Nagyon álmos vagyok!!!! Talán ma ez a legjobb szó, hogy milyen állapotban is vagyok. Éjjel 1-re értünk haza, mert a nagyszülők vigyáztak Vicusra, és nem akartak itt aludni, így inkább megvártak minket nálunk. Vicust most először nem mi fürdettük, nagyon fura volt minden percben rá gondoltam, de azért próbáltam magam jól érezni. :oops: Az esküvő nagyon modernre sikeredett. Mivel a Gundelben volt, így a kajákról csak annyit, hogy sokszor nem is tudtam mit eszek. :roll: :shock: Négy fogás volt, előétel libamáj (3 kocka), pirított hagymával meg egy-két gerezd pici paprika. Utána libaleves vagy mi, három darab ici-pici grízgombócszerűséggel. Főétel: Kacsamell és kacsacomb, lilakáposzta kacsamájas tört burgonyával. Desszert, valami túrós- étcsokis- áfonyás süti. Nem mondhatnám, hogy mind a fogamra való volt (még jó hogy előtte ettem egy picit itthon, mintha megéreztem volna). Ezek a kaják a párom ínyére voltak valók. A kacsa rágós és zsíros volt. Amitől én teljesen kiakadtam azok a pincérek. :evil: Ezt a stílust amit ott levágtak.... Hát kedvem lett volna bepanaszolni őket. :x Mutatjuk az egyiknek, hogy kérünk még vizet, erre ő bólint, majd hátat fordított és eltűnt egész estére, víz meg sehol. :shock: Szólnunk kellett egy másiknak. Akkor volt olyan, hogy az egyik vendég kért bort (épp töltögetett a felszolgáló), erre mondja neki és mutatja is, hogy türelem! :shock: Mi az hogy türelem??? Hogy mondhat ilyet egy Gundelben dolgozó felszolgáló????? Akkor kértünk kávét, erre mikor kihozzák, közlik hogy nincs cappuccino, így hozott nekem hosszúkávét tejjel. :shock: :evil: Mi az hogy nincs cappuccino? Később a párom egy másik kedvesebb felszolgálónál újra megpróbálkozott a capuccinoval. Ki is hozta neki! Akkor hogy is van ez? Na mindegy, így legalább már tudom, hogy itt biztos nem lesz a mi esküvőnk. A mennyasszonytánc nem éjfélkor volt hanem fél 12-kor. A menyecske ruha színe zöld volt. :shock: Szóval voltak furcsaságok. A vőfény ( lehet, hogy rosszul írom :oops: ) Harsányi Levente volt. Ott volt vendégként még Ungár Anikó (bűvész), és Fodor Gábor (SZDSZ). Szóval voltak hírességek. Ungár Anikó a férjével jött és késtek fél órát, pont a szertartás közepette érkeztek. :? Levente kb. 5x felszólalt mondott valami poénosat és kész. Volt még az este folyamán valami humorista is egy fiatal srác a nevére nem emlékszem, láttam már tévében (Fábri showban). Valami Olivér vagy Oszkár, mindegy. Volt még vacsi közben, ((mert képezljétek minden fogás közben legalább fél óra telt el, lehet, hogy azért, hogy mindent nyugodtan megőröljünk? :shock: :lol: )) vetítés is az ifjú pár sorsáról. Azt tudnotok kell, hogy a feleségnek nagyon nehéz élete volt, tizenéves korában meghaltak a szülei, a tesójával egyedül maradtak, és a férj családja akkoriban befogadta és ők nevelték fel. Így ismerkedett meg a férjével tíz évvel ezelőtt. Szóval a férjnek a tesója is meg a felesége is lett a lány. :lol: Régi képeket vetítettek, olyan megható volt. :oops:
Táncoltunk is. A zenekar fiatalokból állt, jók voltak. 80-as évek beli számokat játszottak. Mulatós zene nyet - (nem volt). A vacsi alatt egy csaj nyekergett, de borzasztóan, majdnem elaludtunk. Ez van ez egy nagyon modern esküvő volt. Én régi hagyományosat szeretnék azt már tudom!!!

Na jó most már befejezem az élménybeszámolómat. :oops: 8)

Szandra,
Nagyon szupik lettek a képek, tényleg jó idő volt tegnap. :lol: Amúgy úgy próbáljuk mosni a haját, ahogy Te írtad, de amikor leöntjük, majd kiugrik a kádból, pedig nem is megy a szemébe. Valahogy nem csípi. :roll:

Bettem3,
Isten éltessen sokáig!!! Örülök, hogy befordult Misike. Látod érdemes velük beszélgetni. :lol: Kérünk szépen képeket Róla (ha van)!

Csajok! Mindenkinek köszönöm a tanácsokat, aranyosak vagytok!

Jucus,
Remélem semmi komoly nincs Levike szívével! Szorítok, hogy a következő oltásnál már ne halljanak semmi zörejt!

Pociló,
Mi volt az uh-on? Költözéssel hogy álltok?

Szia SID!!!
Hát Te is megvagy még? 8) :lol: Rég írtál! Mi van Veletek? Gyerkőcök hogy vannak????

Hexina?
Mi volt a kórházban?

Vicanna,
Veletek mizújs?

Tali ezen a héten? Szerdán vagy csütörtökön? Lurdy játszóház???

Eszti,
Ti már visszajöttetek a nyaralásból, nem? :oops:

Most mennem kell ebédet főzni. Jó lenne aludni is, de ez nem hiszem, hogy megvalósul a mai napon, majd este. Szegény párom reggel hatkor ment dolgozni, jó fáradt lehet. :cry:

Kép
Kép
finike

Sziasztok!
35 hetes terhes vagyok, és ma derült ki, hogy myasthenia gravis miatt a JFK-ban kell szülnöm. Természetesen semmit nem tudok a kórházról és az orvosokról, eddig Kiskunhalasra jártam. Tudnátok nekem írni arról, hogy hogy működnek a dolgok? És priviben le tudnátok írni, hogy mennyibe kerül ebben a kórházban egy szülés? Én csak a vidéki árakat ismerem és már elég kevés időm van arra, hogy kiderítsek bármit....
Esetleg leírná nekem valaki priviben Csákány doktor elérhetőségét??

Előre is köszi a segítséget!

marek

Helló Csajok!

Judit!
Örülök, hogy sikerült berendezkednetek az új lakásban! Nagyon édik a srácok a fürdőkádban! :D Már én is alig várom,hogy mindketten biztosan üljenek, mert akkor irány a nagy kád mindkettőnek!

Szandra!
Sajnálom, hogy nem sikerült a nyaralás, de örülök, hogy a hétvégét ilyen jól töltöttétek! Nagyon szépek a csajok! :D Edó pedig nagyon sokat nőtt!

Jucus!
Nagyon jó a kép! Levi hatalmas szemekkel csodálkozik rá a világra! :D
Zsófinak a 3 hónapos vizsgálaton hallottak egy kis zörejt, de a félévesnél már nem volt semmi. Remélem semmi komoly gond nem lesz Levivel. Majd írd meg, hogy mi volt a kardiológusnál.

Hexina!
Mi lett a vércukorprofil eredménye?

Bettem!
Látod nem is kellett sokáig várni, s a kis babuci megfordult! Biztos nagyon szépen kérted őt! Gratulálok és nagyon boldog születésnapot kívánok!

Hanna, Vicanna!
Csináljatok légyszi vonalzót, mert úgy könnyebb lenne követni, hogy éppen hol tartotok időben!

Cas!
Igen, Zsófinak haemangiómája van: 3 db. Egy a buksin, egy nagy a karján, és egy apró a lábán. Érdekes, hogy mindegyik a bal oldalán van. Magától is felszívódnának, de mi járunk a Heim Pálba fagyasztásra, így előbb múlik. Csak nem a te babódnak is van/volt?

Mesi!
Igen, pénteken ott voltam a rendelőben, és kb. 6 körül mentem el.
Sajnálom, hogy elmulasztottam a személyes találkozást, lehet, hogy egy következő alkalommal sikerül személyesen is találkoznunk.
Hogy vagy(tok)? Hányadik hétnél tartasz? Csinálj légyszi Te is vonalzót, és akkor nem kérdezek ilyeneket!

Köszönöm Zéti nevében is a gratulációkat. Zsófi úgy tűnik, megirigyelte a tesóját, mert kapaszkodva felül, és már állni is próbálkozik. Csak azért nem sikerül neki még, mert ülésből próbálkozik úgy, hogy a lábai kilógnak a rácson túl, így hiába húzza fel magát, nem tud a lábain megtámaszkodni, mert arra még nem jött rá, hogy közben azokat be kellene húznia. Olyan édin csinálja, és nem adja fel egykönnyen, nagyon sokszor próbálja!

További szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Hali!

Nagyon aranyosak a gyerkőcök lányok :)

Adra!

én is sajnálom, hogy nem taliztunk,na majd legközelebb :)
a 15. hetet töltöttük be tegnap. Jól vagyunk,köszi.
nem semmi Zsófi sem...nagyon ügyes babáid vannak :D

készítettem vonalzót :D

szép napot mindenkinek Kép !

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Szandra! tavaly mi is voltunk a Gellérthegyen és nagyon jól éreztük magunkat. Aztán sétáltunk egy nagyon át a Szabadság-hídon aztán végig a Váci u-n és vissza az Erzsébet-hídon. Olyan volt mintha nyaraltunk volna. Örülök, hogy Ti is jól éreztétek magatokat. Képek nagyon jók, lányok gyönyörűek.

Finike! tényleg érdekes esküvő lehetett. Mi két éve voltunk a Hiltonban esküvőn. Az egyik pincér pont úgy nézett ki mint a Medgyessy Péter. Vicces volt. Hát a kaja sztem ott sem volt nagy szám. A újházi tyúkleves sztem szimpla zacskós leves volt. és a menü... na mindegy, de legalább drága :lol:
Vicus jól elvolt nélkületek? simán elaludt meg minden?

POcilo! örülök hogy minden rendben volt az uh-n.

Jucus! Remélem Levivel minden rendben lesz. Nagyon szépek a fiúk.

Marek! Csákány dr-t itt is el tudod érni, Gyuri néven szokott írni.
vagy pedig a kórház központi számán is fel tudod venni Vele a kapcsolatot.
Ebben a kórházban nagyon jó kezekben leszel. Egyik ismerősöm kb ugyanennyi idős kismama volt mikor terhességi cukorbetegség miatt itt szült. nagyon meg volt elégedve a kórházzal és Csákány dr-ral is.

Johanna csütörtökön megy nyaralni anyósomékkal Kosra 10 napra. Hááát már nagyon várom a jővőhét vasárnapot amikor hazaérkeznek. Tudom hogy nagyon jól fogja érezni magát és tele lesz élményekkel, de nagyon messze lesz...
Egyébként nincs gépünk mert a régi elromlott az újat még nem kaptuk meg. Most anyu laptopját birtokolom egy picit amíg neki nem lesz előfizetése.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Szandra! tavaly mi is voltunk a Gellérthegyen és nagyon jól éreztük magunkat. Aztán sétáltunk egy nagyon át a Szabadság-hídon aztán végig a Váci u-n és vissza az Erzsébet-hídon. Olyan volt mintha nyaraltunk volna. Örülök, hogy Ti is jól éreztétek magatokat. Képek nagyon jók, lányok gyönyörűek.

Finike! tényleg érdekes esküvő lehetett. Mi két éve voltunk a Hiltonban esküvőn. Az egyik pincér pont úgy nézett ki mint a Medgyessy Péter. Vicces volt. Hát a kaja sztem ott sem volt nagy szám. A újházi tyúkleves sztem szimpla zacskós leves volt. és a menü... na mindegy, de legalább drága :lol:

Ebben a kórházban nagyon jó kezekben leszel. Egyik ismerősöm kb ugyanennyi idős kismama volt mikor terhességi cukorbetegség miatt itt szült. nagyon meg volt elégedve a kórházzal és Csákány dr-ral is.

Johanna csütörtökön megy nyaralni anyósomékkal Kosra 10 napra. Hááát már nagyon várom a jővőhét vasárnapot amikor hazaérkeznek. Tudom hogy nagyon jól fogja érezni magát és tele lesz élményekkel, de nagyon messze lesz...
Egyébként nincs gépünk mert a régi elromlott az újat még nem kaptuk meg. Most anyu laptopját birtokolom egy picit amíg neki nem lesz előfizetése.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Szia Mindenki!
Köszönjük az érdeklődést, megvagyunk. Sajna megint pampogni fogok a cukor miatt, de hát mindenkinek a maga keresztje... 8) Finike, köszönöm a lelkitámaszt!
Voltam előadáson, megnéztük a szülőszobát-gyermekágyat, ok a hely. Valószínűleg kipróbálom a relaxációt, használta vki szülésnél a technikát?

Adra!
Egyenlőre Dorka még mínuszos, nov. elején születik! :lol: Majd utána csinálunk vonalzót...

Finike!
Mi egyszer voltunk a Gundelben, soha többet!!!!! Nálunk is felismerhetetlen volt a menű (flancos nevek, nehogy tudd, mit eszel), ellenben fejenként egy pincér állt a hátunk mögött, hogy rögtön elvigye a tányért, amint koppant a kanál, villa. Útáltam! És akkor még nem is beszéltünk a számláról....

Anna
vicanna

Hát sziasztok!!

Már régen írtam Nektek rólunk... Jól vagyunk!! Köszönjük!!
Hát szóval a 4D-s ultrahangon ismét nem sokat láttunk a mi kis Bogárkánkból, de sebaj majd ha kibújik...
Elöszőr a 26. héten voltunk és azt számolták ki, hogy kb.: 1140g.
Az szerintetek jó?
Az utolsó ultrahangon még nem fordult be a Kisbogár, de nekem azt mindta a doki bácsi, hogy nem gond, a 36. héten is ráér, mert második baba.
Bár egy hete másként érzem a mozgásait, és a védőnő is azt mondta, hogy megfordult szerinte.. Vajon honnan veszi??? A szívhangból???

Szept. 19-én megyünk elöszőr a JFK-ba, ügyeletes délután a doki bácsink, és bent lesz a szülésznőnk is, azt mondták mindent megmutatnak nekünk, persze ha nem foglaltak a szülőszobák.. :D

A költözködés kb 3-4 hét múlva lesz esedékes.
Nagyon sokat dolgozunk a háznál, hogy minden rendben legyen, de igazán csak a baba érkezésére lesz rendben szerintem!

Nagyon jók a a felrakott képek, várom már, hogy én is mutogathassam a kis Bogarunkat akinek még mindíg nincsen neve!!!

Üdvözlet mindenkinek: Bea

Kép
bogár1

Vicanna,

olyan vonalzót is lehet csinálno, ahol a még meg nem született mazsolákat lehet követni! Adri szerintem olyanra gondolt.

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok mamák!
Értesítek mindenkit,hogy péntekenként újra lehet jönni zenebölcsizni a II. ker.be(Máriaremetei út ), 9.30 és 10.30-kor lesznek a foglalkozások. Illetve szerda délután zeneovi indul lelkes csemetékkel Várlak Titeket szeretettel. Ha kérdésetek van, írjatok bátran az info@sunizene.hu cimre.
Jó pocakosodást, szoptatást, beszéditanitast Mindenkinek! Es éljenek a gyermekdalok, mondókák!
üdv.
Norka
norkini

Sziasztok!

hát jó sokszor sikerült a hsz-m. bocsi egy párszor ráklikkeltem az elküld gombra.

Bogár! lényeg, hogy minden rendben van Bogárkával. Majd élőben gyönyörködtök benne. Hova költöztök? bocsi ha már írtad.
Tényleg tudsz csinálni pocaklakós vonalzót és akkor pontosan tudjuk mikor bővül a csapat.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Beesek hozzátok kismamiként... Régebben írtam néha néha, de lassan elkezdem én is az infokat gyűjteni. Bár már többször voltam a JFK-ban, így csak szülésznőről érdeklődnék... Bár még az is ráér... :)

Most a cukorterhelést nem értem. Azt mondta a dokim, hogy egyek meg otthon 1 zsömit + igyak 2 dl tejet és menjek be. Étk. után 1 órával vetessem le a vért. Hát őszinte legyek szerintem ez nem fog túl reális eredményt mutatni. 1 nem tudjuk az éhgyomrit csak a múltkorit. 2. amíg beérek, ledolgozok egy csomó energiát. Szerintetek, ha odamegyek, levetetem az éhgyomrit, majd megeszem amit kell, és levetetem az 1 órásat is, megcsinálják? Nektek milyen volt a cuk. terhelés, ugyanilyen bementetek 1 órával később??

Köszönöm a segítséget!

Gyönyörűek a gyerkőcök még mindig!!!! :D Sőt egyre szebbek... :D

Kép
Kép
sleepin

Viki,

Üdv köztünk:-)

Ne izgulj, reális lesz az eredmény. Első körben így szokták. Ha eltérést mutat, akkor jön az éhgyomri vérvétel, majd a cukros lötty utáni vérvétel. Nekem is így csinálták mindkét gyerkőcnél, és minden rendben volt.

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Jó' van na.....! :lol:

Kép
vicanna

Megpróbálkozom a vonalzóval :)

Kép
hanna2008

Köszönöm, Judit! :) Akkor így csinálom, aztán meglátjuk... Mondjuk eddig jó az éhgyomrim... :)

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!

Sleepin Üdv köztünk. Jól látom a kis pocaklakó mosolyog?
Csodaszilvásgombócról lehet már tudni fiúcska vagy leányzó:o)

Hanna ,Vicanna nagyon szupi a vonalzótok és majdnem egyforma.

Buli van megyek.
Sziasztok:Poci :lol:

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok Csajok!

Sikeresen megérkeztünk tegnap!
Hát, Alsópáhok CSÚCSSZUPER hely!
Még csak gondolni sem mertem, hogy ilyen klassz lesz!
Igaz, az időnk nem volt a legjobb - sebaj, jövőre június végén v. július elején megyünk majd!

Nem tudom volt-e már valaki közületek a Kolpingban, de csak ajánlani tudom! Olyan szinten gyerek-centrikus, hogy el sem hiszitek!
Majd rakok fel képeket, készült vagy 300 :lol:

Most mosok ezerrel, aztán meg kivasalok, megpróbálok visszaolvasni!

A képeket láttam, míg legördültem a lap aljára, Szandra: csuda szépek a lányok, és Zéti milyen ügyes! Gergő és Levi is tündéri, Danca meg Szonjus milyen édesen pancsol!

Most húzok mint a vadliba, pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Pocilo, köszönöm a köszöntést! Igen, nagyon kis édes volt, 19. héten voltunk genetikai UH-n Istenhegyi úton, és olyan aktív volt, hogy alíg bírta a dr.nő lemérni... Folyamatosan elmászott (mosolygott, tátogott, szopizta az ujját, orrba rúgta magát stb...) Nagyon aktív, már nagyon korán éreztem mozgást (pedig első baba). Már a 13-14. héten. :) Igen, tudjuk: KISFIÚ! :) Hartmann doki ránézett páromra, mosolygott és közölte: tökös. :)

Lányok! Aki H.G-nál szült. Megkérhetem, hogy dobjon egy privit a borítékról? Mennyire legyen vastag... Vagy kérdezzek rá? De azt valahogy olyan furának tartom... Főleg, hogy mostmár nem annál szülsz, akinél szeretnél. Vagy hogy megy JFK-ban ez a dolog?

Köszönöm előre is!

Kép
Kép
sleepin

Kép

Kép
nutella

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?