Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Vali! Hehe! Legalább van önkritikája apának... :lol: :lol: :twisted: ne hagyd megad! Vágj vissza! :wink:

Lidke! Köszönjük szépen, a nyár eltelt... Volt dugulásunk, csőtörésünk, kidobtunk ezekre egy halom pénzt és remegve várjuk a vízdíjat... Viszont Zazi megtanult szakszerűen ásni, gödröt betemetni és különféle csodálatos bácsi-szerszámokat használni, mert hál'Istennek minden bácsi imádta őt és legalább ő remekül szórakozott a dolgokon. Szóval bátran ajánlom, mint nyári programot: jobban élvezte, mint az állatkertet. :shock: :lol:

Jó éjt mindenkinek! Merre jártok?

Melitta

Kép
nyf

Era: Boldog névnapot :)

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Lidke: Nem lehet Cataflamot szedni, plusz én most még antibigyót is kapkodok. Épp azért csinálták most, mert kivártuk a szopi végét.

Melitta: Legalább lesz egy ezermester a családban :) Csak kicsit költségek volt a taníttatása, de mi nem az? :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Era,
boldog névnapot Neked! Kép
angi79

Era!
Kép
Vendég

Era: boldog névnapot!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Era!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép
nancsika

Era, nagyon boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Köszike mindenkinek az allergiás tanácsokat :wink:

Alexnek jobbulást :) :) :)

Melitta, akkor megtaláltad a zsinórt :wink: (hosszabítót), mi még sose használtuk :roll:
Dumás Zazi édes lehet :D

pusz
vas

Hű Lidke
Gratulálok!
Isten éltessen benneteket!
17. héééét!!! nem semmi!
Hogy-hogy nem buktál le előbb???

Era
Boldog névnapot!

Nekem tegnap megvolt a kiállítás megnyitó, 8.-áig még meg lehet nézni... nagyon jól sikerült, igaz azt hittem többen jönnek, de biztos az esős idő volt az oka!

Apával megy köztünk a bunyó ugyanis szeptemberre nyertem Kecskemétre a kerámia stódióba egy pályázatot dolgozni, de nem akar elengedni... abban igaza volt, hogy Áront nem lehet itthagyni hiszen még ezerrel szopik... de úgy néz ki, hogy vihetem magammal... igaz akkor nem fogok tudni annyirt dolgozni de majd annyit dolgozok amennyit tudok...
Mi is ketteske gyártásban vagyunk így az elkövetkező jó pár évben már nem igazán lesz ilyesmire lehetőségem... szeretném kihasználni...
Lelkileg terrorizál, hogy ne menjek el... de én szeretnék... szerintem kettőnk kapcsolatának is csak jót tenne...
Bánatos buldog képpel néz rám egész nap, hogy én milyen gaztettet készülök ellene elkövetni...
...no mindegy valahogy majd csak lesz... hétfőn kezdődik addid valahogy le kellene játszani a boksz meccset... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Vali!
Kistesóról még eszembe jutott, hogy mondd meg Apának, hogy új házhoz új baba is jár! :wink:

Era!
Boldog névnapot! :D

Melitta!
Csőtörés: :( . És az autópályás bírságról van már valami hír?

Mamacka!
Gondoltam ám rád tegnap! Örülök, hogy a megnyitó jól sikerült! :D
Apával szerintem le kellene ülnöd beszélni, hogy mi az oka annak, hogy ő nem támogatja a TE hobbidat, munkádat, amiben ráadásul sikeres is vagy! :? :? :? Szerintem ez egy házasságban nagyon fontos lenne! Ha most ettől megfoszt téged, akkor egy életre benned marad, hogy mi lett volna, ha... Ráadásul Kecskemét nem a világ vége.
Néha engem is bosszant, hogy Attila táncol, de soha nem mondom neki, vagy nem éreztetem vele, mert tudom, hogy szereti csinálni, és ha azért hagyná abba, mert én azt kérem tőle, akkor az hosszú távon úgyis rajtam, vagy a házasságunkon csattanna.
Ja, és még annyi, hogy gondolom, Apa nem csak a háziasszony és anyuka Marcsiba szeretett bele, hanem az alkotóművészbe is! Akkor ezt most nem kéne elnyomni, mert később hiányozni fog neki, aztán nehogy majd ott álljon, hogy hol van az a nő, akibe beleszeretett? Ez most elég zavaros lett, de szerintem is fontos, hogy önmagadat, a saját igényeidet is meg tudd valósítani úgy, hogy közben nincs lelkiismeretfurdalásod! Drukkolok, ügyes legyél!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Vali, nagyon boldog huszadikat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép

(és bocsi az egynapos késésért :wink: :wink: )
vas

Ildi: Köszi :) Nagyon figyelmes vagy :)

Tortám nem volt, mert a szájzáram miatt úgyis alig tudok enni (meg már bazi nagy torta kéne, hogy az a sok gyertya ráférjen :? ) , viszont kapok nagyon kafa RAVAK mosdót az alsó fürdőszobába :lol: :lol: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ma vettem Aliznak egy bilit :) Van rajta egy édes sárga kacsa is, ami majd a jele lesz a bölcsiben :)
Egyelőre ez a funkciója :lol: :lol: :lol:
Úgy érzem messze még a szobatisztaság :roll:

Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali!
Boldog szülinapot tőlünk is! :D
(De jó, hogy Ildi legalább figyel! :oops: )
Alíz haláli! :lol:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Vali: boldog szülinapot!

Hoztam néhány mai képet:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

cory
Budapest

Vali!
Édes a csajod. :)
Alának is kacsa a jele a bölcsiben. A repülő, meg az autó már foglalt volt, így lett a kacsa. Persze előtte apával hosszasan egyeztettünk. :D:D:D:D

Kép

Kép
nancsika

Köszi mindenkinek a köszöntést lányok!

De rám már felesleges pazarolni, viszont:

Cory: Zsomának nagyon boldog negyediket :D

Kép

Látom jól sikerült a buli, a kis kiváncsi-fáncsi Liza nagyon cuki :)

Nancsika: Alából kiindulva, remélem akkor a kacsa jel jó ómen lesz a beszoktatáshoz :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Lidke, gratulálok! Boldog pocakosodást! HOgy bartátok eddig megállni, h ne szóljatok! :shock: Nem semmi...

Era, boldog névnapot!

Vali, boldog szülinapot! Édes a kacsajelű csajod! :)

Cory, Zsomának boldog szülinapot! Édesek nagyon a dedek! Liza, ahogy okosan nézi a bátyót, hááát, haláli.

Angi, Lidi milyen gyönyörű nagylány a képeken!

Nancsi, jobbulást Alának. HOgy van ma?

Boti lázas lett a 18 hóstól (meg újabb prevenart is kapott akkor szerdán), teljesen kész voltam tegnap, hogy az én örök virgonc fiam bágyadt, alig vártam, hogy csináljon vmi rosszat. Ma már pótolt :wink:, de még nem az igazi, viszont lement a hője.

Sziasztok.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mindjárt itthon van apa, úgyhogy tűkön ülök!

Addig netezgetek.

Nyúlanyó!
Bocsi, de nem tudom. de szerintem mehet a füge. Mondjuk én nem szeretem, úgyhogy nem próbáltam még. Én egyébként már szinte mindent adok Tüncinek (kivéve tejtermék), és persze amit nem eszik - pl. a sütőtököt - még most is sugárban kihányja, a málnát se szereti.

Niko!
Én még ezer éve Cory-tól okultam és jegyezttömb-file-t nyitok és abban megírom, aztán csak másolni kell.
Nem voltunk még liberós napon.

Vanillka!
Miért kellett kiműteni a bölcsifogat? Elromlott?

Nancsi!
Sajnálom Alexet. Jobbulást!

Melitta!
Én is úgy várom már a mondatkezdeményeket. De mi még az kéttagú szavaknál tartunk meg ott, hogy mindennek elismételjük a magánhangzóit, és ha valami nem jut eszünkbe, akkor az első betűjét. Tünci lányos dolgokat csinál, törölget és porszívózik, persze csak imitálja.

Kövecske!
Hát végleg majd csak decemberben jön haza, karácsony előtt.

Era!
Boldog névnapot!

Mamacka!
Kell az embernek valami saját "hobbi" szerintem. Én tegnap éjszaka tegnap éjszaka kartondobozokat ragasztgattam, meg tükröt tapétáztam körbe. Persze ezt nem lehet összehasonlítani a Tiéddel, viszont én nem is akarok megélni belőle. Annyira nem vagyok ügyi. Szóval apa örüljön neki, hogy van ilyen lehetőséged! Szerintem meggyőzhető!

Vanillka!
Tünci a bilit kakának hívja. Pár napja csokis sütit sütöttem és kapott ő is. Kiszedte a csokit, belerakta a bilibe és közölte, hogy kaka!

Cory!
Jaj, de édi Liza, ahogy kukkol át a bátyus válla felett!
Zsomának Boldog negyediket!

Tünde!
Ezer éve nem hallottam felőletek! Sok boldog névnapot Patríciának (így utólag) és Dorinának (így előre)!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Anita!
Hűha, ez komolynak hangzik! Remélem holnap már a régi lesz a kis örökmozgó Boti!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vali és Zsoma! Nagyon boldog szülinapot kívánok nektek! :)

Melitta

Kép
nyf

Vali és Zsoma,
boldog szülinapot kívánok Nektek!
Kép

Vali,
ez elég egyedi felhasználás Alíztól. :D :lol: Hogy vagy foghelyügyileg?
Évi,
mi lett Dórival? Hogy zúgott ki?
Melitta,
azta Zazi dumája nem semmi. Hozhatnál képet is róla!
Lidke,
jó nyaralást Nektek!
Anita,
sajnálom, hogy Boti belázasodott. Remélem ma már a múlté a láz.
Nancsi,
hogy van Ala?
Mamacka,
remélem apa rájön arra, hogy jobb lenne, ha elmennél Kecskemétre. Drukkolok!

Bartika?? Többiek?

Mindenkinek jó 7végét! Mi megyünk nagyszülőzni.
angi79

Anita: Ugye teljesen rendbejött már Boti?

Livi: Azóta nálatok is már újra együtt a család :) Tök jó :)
Bölcsességfogaimat azért kellett kiműteni, mert ennyi év alatt sem nőttek ki, nem is tudtak a szerencsétlenek, mert rosszul voltak bent az ínyben, nem kifelé, hanem előre álltak :( Néha mozgolódtak kicsit, olyankor az uccsó fogamnál begyulladt az íny, meg tolták előre a többi fogam, ezért van amelyik már kintebb áll a sorból :(

De jó, hogy Tünci ennyire házias :) Később lesz segítséged :) Majd szólok, mikor küldd át hozzánk :wink:

Angi: Jó nagyszülőzést :) Tesód teljesen helyrejött már?
A foghelyem köszi, de sajna még elég ramatyul van, ráadásul tegnap óta úgy nézek ki mint Malina Hedvig, nem is tudom, hogy ilyen kék-zöld-lila képpel hogy merészkedjek ki az utcára :roll:
Most próbálom ki, hogy az alapozóval mennyire tudok javítani a helyzeten. Holnap nem mehetek így a bölcsibe, még azt hiszik, hogy a gyerek valami szadista, hátrányos helyzetű családból való :shock:

Bartikát én is hiányolom, az nem lehet, hogy még mindig nyaralnak :wink: Remélem ő is kistesós hírekkel jön majd :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Minden szülinapost Isten éltessen!!!

Megvolt a kiállítás, majd teszek fel képeket... készítettem egy új oldalt is a munkáimnak, itt lesznek képek a kiállításokról is
imhol-e:
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

Sajnos elég kevesen voltak a megnyitón, gondolom az esős idő miatt is... legtöbben az Istvános topik kismamái jöttek el picúrokkal együtt! :)

Képzeljétek mi történt velünk... este fütyi huzogatás... nem végezzük sűrűn a dolgot, mert úgy gondoltam, hogy azt az elvet választom, hogy még ráérünk... férjem nézegeti, hogy szerinte van egy kis váladék alatta... ráadásul mintha szűkült volna...
Erre én megpróbálom lfelhúzni... pont azon gondolkodva, hogy ezt, hogy a bánatba tudják a dokik feltépni én még megfogni is alig tudom olyan pindur... erre egyszercsak egy pattanást érzek és képzeljétek felszakítottam :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: folyt a vér... akkor Áron csak nyiffantott... bezzeg azóta minden pisilés ordítással jár... (pedig ő nagyon jól viseli a fájdalmat... egy hős) hajnali fél négy körül aludtunk el... addig kínlódtunk...(ezért féldélkor keltünk) szegénykém annyira sajnálom, olyan rossz, hogy ilyen fájdalmat okoztam a kicsi fiamnak... ráadásul nem mer pisilni mindig csak keveset ereszt ki... úgy sajnálom megszakad a szívem... én nem éreztem, hogy ilyen erővel csináltam volna... pici bögyi... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Angy
Apa már enyhül... kedden indulunk, viszem Áront lesz két ágyas szobánk ahol a segítő is alhat...
Most igyekszünk együtt lenni, ma is el akartunk menni kirándulni csak sajnos a fügyi ügy közbeszólt... de azért még egy nagyobb séta belefér...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szelivi
Én csak úgy szoktam mondani, hogy van egy diplomás hobbim... :(
...pont azon nevettem miközben lógott a belem a kiállításrendezéstől... hogy ez röhej... kiteszem a lelkem egy csomó pénzt is kiadok keretek, papírok kaja-pia... egyebek... és semmit nem kapok cserébe, fizetés nem jár érte... a művészlét ingyencirkusz szervezés az embereknek, akiket ráadásul nagyrészt hidegen is hagy a dolog... :)
...a postán is legutóbb mikor megkaptam, hogy milyen témában kell dolgozni, hozzátették, hogy aztán ne ám valami művészit készítsek... legyen giccses, eladható... hát ezért érdemes elvégezni az egyetemet...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita
Botinak jobbulást!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ja és jófej dokim is ott volt a megnyitón... nagyon jókat beszélgettünk... szülésről, kórházról, "reformokról" ...meglehetősen kétségbeejtő a helyzet... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lidke
Köszönöm... azért jó férjem van ám... csak annyira ragaszkodik hozzám, hogy nagyon nehéz neki ha nem vagyok vele... ez egyrészt jó, másrészt nekem sokszor lelkiismeretfurdalást okoz...
Valószínűleg le fog jönni sokat Kecsóra... kapunk egy kétágyas szobát ahol a segítő is alhat anyum is kivett szabadságot, csak mivel apum nagyon rosszul van ő csak ingázni fog és nemtud állandóan lenn lenni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vanilka
Nagyon vagány a kiscsaj a bilivel a fején... mint egy vadnyugati nőci... :lol: :lol: :lol: :lol:

Boldogot! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gyártottam névjegyet is.. már épp ideje volt...
Kép

...na jó eldugulok mielőtt kitöltöm az oldalt... megyek a pasikhoz...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Nekünk a doki rántotta fel félévesen! :evil: Peti is nagyon sírt minden pisilésnél, de én minden pelenkázásnál átmostam kamillateával. Két napig borogattam, sőt kamilla teát raktunk a fürdővízbe is fele-fele arányban. Tovább nem ajánlott, mert szárít, viszont nyugtat!
Állítólag van valami kenöcs is, ami segíti a gyóygulást! Ne izgulj, most már ha minden fürdésnél szépen visszahúzzátok, már nem lesz gondotok a fütykössel!

Bocs, hogy bepofátlankodtam!!!!!!!!

Reni
Kép
prenata

Mamacka: jobbulást Áronnak :( Arra viszont nagyon figyelj, hogy ezentúl huzogasd rendesen, nehogy visszatapadjon, mert a hegesen visszatapadás rosszabb, meg most már ferőződhet :(

Köszönjük a köszöntéseket :)

cory
Budapest

Köszönjük mamik

Prenata
Meddig tartott?
Kedden mentünk volna agyagozni Kecskemétre elvihetem szerintetek így???

Cory
Szerinted Sudokrémet lehet rá kenni?
Az hámosít.
Minden fürdésnél teljesen húzzuk fel??? vagy azért ne feszegessük... én már nem merek fütyikhez nyúlni az életben... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: Ha kedden indultok, én a helyedben holnap még gyorsan megmutatnám a dokinak, csak azért, hogy megnyugodjak, meg lehet, hogy ad rá valami hasznos kenceficét. Az szerintem is fontos, hogy most már minden fürdésnél rendszeresen huzgáljátok. Talán így nemlesz vele többet gond. Jobbulást a kis hősnek!

Szuper, hogy apa végül megenyhült, és a névjegyed is nagyon klassz lett :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Mamacka: semmiképpen nem hámosítanék, nehogy visszaforrjon a cucc. Egyéb tippem nincs, nálunk nem volt ilyen gond, Zsomának 3 éves koráig egyáltalán nem nyúltunk hozzá a kukijához, és akkor is krémet kapott a dokitól a letapadásra. De ezt tényleg dokival beszéld meg.

cory
Budapest

Mamacka!

Nekünk 2-3 nap alatt rendbe jött a kamillás átmosástól, DE minden pelenkacserénél visszahúztam és átmostam!! Most már minden fürdésnél húzogatni kell!
Szerintem keddig rendbe jön! Egyébként én is nagyon be voltam szarva. A gyerekkel sírtam. (Azóta a fürdetés a férjemé és a húzogatás is! )

Reni
Kép
prenata

Sziasztok!!!

Megjöttünk a nyaralásból, pakolok, mosok, takarítok....
azután szépen visszaolvasok és írok is!!! :D

Puszi!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamac!
Nekünk valami vazelines kencét írt rá a doki. Holnap gyorsan nézed meg vele, sztem.
Bár nekünk nem vérzett, csak trutyis volt, és azért húzta fel. Piros volt, de a krémtől pikk-pakk rendbe jött.
Azóta fűrcsikor szigorúan mossuk neki, vagyis apa mossa. Én nem merem, mert képzeljétek feláll neki, ha én nyúlok hozzá! :D:D:D:D
Jó utat, meg jó melót nektek!

Cory!
Édes a pasid. :) Utólag nagyon boldogot neki!

Alám hála az égnek csüt óta láztalan. Cserébe tanyizik még most is, és péntek óta köhög. Úgyhogy holnap nem megy még bölcsibe, bár a doki már adott szerdán igazolást, h hétfőn mehet. :shock: De Dr. Stéger nem engedi, amíg taknyos tuti nem megy semiféle bölcsibe.
És az alvásában is változások lettek. Úton, útfélen elalszik. Eteteőszékben, padlón hasalva, kiságyba, stb. Kész vagyok tőle. Nem nézek rá 2 percig, és már be is dobta a szunyát, persze mindezt 10-11 óra körül, amikor "hivatalosan" 1-kor kellene szundiznia. :) Bezzeg ilyenkor este, ha nem alszik bele a szopiba, vagy felriad, amikor apa teszi be az ágyba, az istenért nem akar elaludni. Most is "harcolnak" Gabival.

Jók legyetek, futok, Apának kaját csomizni holnapra, azután meg felborulok.

Kép

Kép
nancsika

Tünde: Juhéjjj! :D Remélem szupi utatok volt! :) Képek lesznek ugye? :wink:

Légyszi légyszi mondd meg Petinek, hogy holnap amikor ráér, csörögjön rá Tibire konyha ügyileg! Köszi :)

Nancsika: Micsoda jó alvó lett Alex :shock: Holnap kezdjük Alizzal a beszoktatást, de jó is volna, ha rá is ilyen hatással lenne, bár nagyon nem bízom benne :roll:

Kukihúzogatás :lol: :lol: :lol:

Megyek eldőlök én is, nem tudom hogy fogok tudni fél 7-kor felkelni :( Vincével egyetemben én sem rajongok, hogy újra elkezdődik a suli :( Annyi pakkja lett a gyereknek így az első nap, hogy majdnem tehertaxi kell az elszállításhoz :shock:

Annácska: Most már tényleg tessék jelentkezni, irgum-burgum :wink: :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

A tegnapi levelem lett volna, csak a babanet nem engedte :-)))

Sziasztok!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A NÉVNAPI KÖSZÖNTÉSEKET!!!! Igazán jól esett!!!

Kérnénk egy kis drukkot, vasárnap tesztelek tesó projectben!!!

Vali, Zsoma: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!

Lidike: Hatalmas Gratula!!! 17. hét. Akkor biztos ficánkol :-))))

Jó éjt!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Íme a vasárnap reggeli teszt eredménye:

Kép

Az 5. topic tesó első fényképe :wink:

Jó éjt,

ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Era, juhhéééé. :) :)
Vendég

Jó reggelt!
Era,
gratula a Pocaklakóhoz!!!

Mindenk sulisnak "JÓ" ÉVKEZDÉST! :D
angi79

Era: gratulálok :)

cory
Budapest

Sziasztok!

Vali,Zsoma!
Boldog születésnapot!

Dorinának pedig Boldog Névnapot!

Kép

Era!
gratula a Pocaklakóhoz!!!! JUPPIJÉÉÉ!

Nekem meg még időm sincs rosszul lenni. Gyakorkatilag reggeltől estig érzek egy gombócot a torkomba és egy focilabdát a pocakomban. És éjszaka is, ha megébredek elgondolkozok rajta, h ki merjek menni a fürdőig, mert ugy émelygek és hányingerem van.Napközben amint lefekszek egy kicsit, jön édes lánykám és megdödönöz. :D
Szóval merjek rosszul lenni :lol:

Kellemes napot Nektek!
Vendég

Era: Óriási gratula :) Húúú micsoda szuper hírek hétfő reggel :)

Meli: Kitartást és jobbulást! Hátha nem tart olyan sokáig ez a rosszullétes időszak nálad!

10-re megyünk bölcsizni, kezdek izgulni :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Reggelt!

Era! Hatalmas gratula Kistesóhoz. :) Sok egészséget, és vigyázz magatokra! :)
(Kupont azóta sem vásároltam le, bár már nem is lehet, de sajna nem is lehett már kapni a játékot. Körbetelefonáltam a Brendont, de sehol nem volt már. :()

Vali!
Sok sikert a bölcsiben! Ne aggódj! Rendben lesz minden. Most még úgyis csak egy kicsit lesztek ott. Majd, ha már Te nem leszel ott vele, akkor lesz kakás egy pöttyet. De CSAK neked, Alíz simán fogja bírni! Hidd el! Ne parázz ezen! Persze, nekem is ezt mondták, és én sem hittem, és baromi sz@r volt, h nincs velem, stb. De amikor viszem a bölcsibe, és már mosolyog, amikor meglátja a házat, akkor minden megváltozik, és nyugott szívvel hagyom ott!

Alvásról: Sztem, most az antibikától punnyad el hamar. Ma pl. természetesen reggel 6-kor már kukorékolt, reggelizett, majd hívott a Barbi valamikor 9 körül. Alex felmészott rám az ágyra, és elszunyált a hasamon. Most betettem az ágyába, és alszik. Ez van. Majd, ha nem kell a lórugás antibiót szedni, akkor valszeg nem lesz ilyen nyomika.

Meli!
Kitartás! Hamarosan sokkal jobb lesz! ;)

Iskolásoknak nagy kalappal!

Nah, megyek is, mert akkor most főzök, mert ki tudja mi lesz még délután. Fog-e aludni, vagy kihúzza estig? Bár, az utóbbit erősen kétlem. Nah, jók legyetek!

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Gratula a kistesókhoz!!!

Olvasva a sorokat nem tudom megállni,hogy ne meséljem el Nektek tegnap délután mi is láthattuk ultrahangon az édes kis picikénket. :lol:

Puszi mindenkinek
Olgo és Heni +tesóka :lol:

Kép
olgo

Sziasztok!

Micsoda tesódömping! :D:D

Era!
Naaaaaaaaaaaaaaagyon nagy gratu a pozitiv teszthez!!!!!!! :D:D:D

Olgo!
Nagy gratu nektek is!!!!!!!!! :D Mekkora a kicsi?

Vali!
Veled vagyok!
Hanna sír még mindig, amikor elmegyek. Ő nem vezze olyan könnyen a dolgot, mint az Ala... Szerintem anyakínzás. Remélem Alíz könnyen beszokik! Bár Hannára is auz mondják a gondozók, hogy jól viseli.... Én tudok sírni rajta, nem is kicsit....

Mamacka!
Kukihúzás.... :(:( Biztos hamar begyógyul neki!!!

Nekünk ma van a házassági évfordulónk... keményen a második... :D:D:D:D
Bölcsi egyébknt nagyon jó hely. Aranyosak Hannával nagyon. Kedvesek vele tényleg. Hanna mosolyog is, ha megkérdezem, hogy menjünk-e bölcsibe, szóval tuti szeretei. És napról napra hamarabb nyugszik meg. És már bent aludt 2x is. Egyszer 1 órát, utána meg 1,5 órát aludt. Eszik rendesen. Nem úgy néz ki, mintha abba akarná ettől hagyni a cicit se, szóval nem olyan rossz a helyzet. :D Csak én vagyok szomorú.... Rájöttem,h ogy szeretek én otthon lenni a csajjal... :D:D

Megyek, mert mé van egy kis kipakolni valóm a suliban.

Puszi mindenkinek

Eszter
Kép
Kép
vok

Olgo: Azannnnnyaaaaa!!!! :D Gratula nektek is! :)
Húúú de beindultak a kistesók :lol:
Mekkora már a picurka?

Nancsika: Jó is, ha sokat alszik Alex, legalább gyorsan gyógyul.
Köszi a biztatást, elég jól ment ma minden, sokkal jobban, mint vártam :) Persze mikor kiléptem egy pillanatra a szobából, hogy bepakoljam a cuccait a szekrénybe, azonnal kiszúrta, és már ment is a gondozónőhőz, és húzta az ajtó felé :)
De nem volt nyafi, és én már ennek is nagyon örültem :)

Eszter: Húha ... ti mikor kezdtétek, hogy már ottalvás is volt? :shock:
A cirkusz egyébként mindig csak anyának szól, mikor már nem vagyunk ott, állítólag "nem is hiányzunk nekik", tök jól elvannak. Én is sokat bőgtem anno, mikor Vincét szoktattam, pedig ő nagyon jól viselte, Aliz sokkal keményebb dió lesz :roll:

Nagyon boldog házassági évfordulót :) Lesz este egy kis kiruccanás kettesben? :wink:

Ildi: Oli is kezdte az ovit? ... és Leventének hogy ízlett a korán kelés? :)

Húúúú ... Vince olyan szétszórt volt reggel, hogy kell neki tuti egy hét mire újra belerázódik ebbe az iskolásdisba :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?