Sziasztok csajszik!
Na, egy kicsit összeszedtem magam. Jelentem az anyává válás első lépcsőjén már elbuktam!
Akkora kupi van a lakásban, hogy mozdulni sem tudok, nem takarítottam, főzni főztem, de nem mosogattam el tegnap este, párom nem tudta felvenni a kedvenc nadrágját, mert nem mostam és nem is vasaltam, ellenben tegnap egész nap az ágyban heverésztem, olvastam, aludtam, tévét néztem.....és most tök jól érzem magam!!!
Szegény gyerek, ha tényleg lát engem, akkor most nagyon el lehet keseredve.
Azért annyi aktivitás volt bennem, hogy reggel elmentem futni. Régebben sokat futottam, heti rendszerességgel lefutottam kb. 10 km-t, kicsivel több, mint egy óra alatt, aztán a mostani munkahelyem maga alá gyűrt, nem volt idő, így abbahagytam. Mivel én is elhatároztam, hogy le kellene fogynom egy kicsit (mondjuk úgy 20 kilót
) és ez mozgás nélkül nem megy, így szombat reggel nekiindultam. Körbe futottam a lakótelepet 20 perc alatt, majd egy kis séta után még 10 percig futkostam a játszótér körül. Bár futásnak csak nagy jóindulattal lehetne nevezni azt a cammogást, amit produláltam. Szóval fél óra alatt kb. 2 km-t tettem meg. Majd' kiköptem a tüdőmet, estére olyan izomlázam lett a fenekemben, hogy még az ágyban fekve is meggondoltam, hogy átforduljak-e a másik oldalamra.
De azért ma reggel is nekiindultam és ugyanazt a lakótelep kört ma már 10 perc alatt le tudtam futni
, úgyhogy ma két kört kellett futnom
, hogy meglegyen ma is a 30 perc. Eszméletlem, hogy mennyire emlékezik a szervezet a korábbi testedzésekre, és míg tegnap nyüglődés volt az egész, ma már kifejezetten jól esett.
Luca! Lehet, hogy korán teszteltél! Próbáld meg 3 nap múlva! Ez a nagy fáradtság gyanús nekem is!
Vajon mi (ki) szívja el az energiádat?
Én a DM-ben vettem tesztet, One step a neve és elvileg a mensi elmaradását követő napon már kimutatja a terhességet. Bár nekem mindig egy csíkos lett, reménykedtem is benne, hogy rosszul működik, de mindig neki lett igaza.
Mimi! Megint csak azt tudom mondani, hogy szuperjófejek a gyerőcök! A fogyókúrában kitartást, együttérzek veled!! A spinning az nem semmi!! Én még sosem voltam, az igazi biciklizés után nem tudom rávenni magam a teremben biciklizésre, de tény hogy nagyon erős, nagyon megdolgoztatja az embert! Ügyes vagy, hogy végig csináltad! Van valami jó kis fogyókúrás tipped?
Kislibus! Fel a fejjel! Ez lesz az a hónap, amikor megfogannak az ikrek babáink! Szép az élet!!
Juca! Remélem két hét múlva kiderül, hogy jó alaposan megünnepeltétek-e a szülinapodat!
Kacika! Az ismerősi körben tapasztaltak szerint, nincs olyan gyerek, akiben előbb vagy utóbb ne okozna lázadást a tesó érkezése. Petinél ez előbb van, nem utóbb. Mindegy. A végén úgyis imádni fogja!
Zsuzsu! Nálatok sem lesz probléma, ha ilyen szerelmes apa!
Én nagyon sótlanul főzök, ami mondjuk nem baj, mert nem egészséges a sok só, de itthon mindig kapok érte, hogy nem szerelmes a szakácsnő.
Neked hogy áll az epekő műtéted? Megcsinálják szeptemberben? Gondolom a nyaralás miatt már nagyon izgulsz! Biztos szuper lesz!
Linácska! Sok sikert az ovizáshoz! Lili várja már?
Jajj! A Lili névről jut eszembe! Az egyik ismerősömnek szintén Lili a kislánya, szintén 3 éves, most született náluk kistesó és a tesó születése óta Lili teljesen agresszív lett, hisztizik, a szülők teljesen ki vannak készülve. Az a szerencse, hogy a tesóbaba nagyon jó gyerek, eszik-alszik, így jut Lilire sok idő, de ha például szoptatja a kicsit, Lili üvöltve hisztizik, hiába van otthon apa és játszik vele, neki akkor is anya kell. Márpedig a kicsit meg kell szoptatni, és ezt csak anya tudja. Úgyhogy Lili most tanulja, hogy kemény néha az élet és erre a tesója tanítja őt, akaratán kívül.
Pinki-Niki! Mi újság nálad? Régen írtál! Megkérdezted az orvost a Closti szedéséről? Szoktátok nézni a tüszőket uh-n, hogy mekkorák?
Nekem csütörtökön kell mennem megint. Remélem dolgozott Closti ebben a hónapban is!
Na, megyek takarítani!
Nektek jobb elfoglaltságot a mai napra!