Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

A rossz hírt nem is mondtam,hogy jövöhéttől egy darabig nem lessz netem! Mert szolgáltatót váltunk. :cry:
Nagyon fog nekem mindenki hiányozni,de ezzennel szeretnélek megkérni benneteket,hogy a híreket küldjétek el nekem e-mailben.
légyszi!

Zel,Katata!És a többiek. :lol:

molnar.attila65@chello.hu
m. reni

Sziasztok!

Ha félregépelek, bocsika, de fekszem.
Apa idefektetett a gép elé. Átállította az asztal másik végére a monitort és elindított egy rajzfilmet. Majd átment a kisbolton dolgozni... A mesének vége, szörfös pngvinek voltak benne, nagyon jól szórakoztam. A billentyűzet meg vezeték nélküli. na????

Csak hát pont most nem írtatok olyan sokat..

Sapé! Tudom, már közhelxyszámba megy, de nem volt korai a teszt? Remélem, csak elsietted a dolgot.

Nyunyi! Mi van a tüszőkkel? Ugye csak kisebbek, mint a dokid várná? Azon ne aggódj, Kicsibének is kicsi tüszőkéje volt és tessék, babás..

Pandus! Köszi! Képzeld, apa naponta többször puszilja, simizi a pocikámat és beszélget a picikkel. Ő is mindig mondja, hogy csak kapaszkodjanak jó erősen. meg pihenjenek, meg jól aludtak-e , de a legjobb beszólása a KUKUCS! volt.

Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!

Nagyon édi a párod!tessék pihenni a babókkal. :lol:
BORIS!ÉS MÉG AKIT ÉRDEKEL!!!!JANÉ BABAKOCSI?PONTOSAN NEM TUDOM AZ ÁRÁT DE AZ ÚJ ÁRA,.de 150.000fton felül van Kifogástalan állapotban lévő, még garanciális babakocsi eladó!

-3 kerekű

-kézifék+lábfék (lejtős terepre is ideális)

-tároló, 5 pontos öv, tágas fekvőfelület, gyári pumpa, könnyű aluváz, levehető sportrész

Matrix mózes+hordozó+bizt.autósülés:

-adapterrel a kocsira rögzíthető

-egyedi megoldásként teljesen vízszintesig dönthető támla

-autóba köthető, az autó övével

-hatalamas kupola, lábvédő, szükítő újszülötteknek stb.
m. reni

Llicit nélkül:70.000ft Kép

http://www.teszvesz.hu/item230239192_ja ... html#photo

ezen az oldalon bővebben le van fotózva!!!!!
m. reni

pandácska!

Nekem ez az álom babkocsi,csak a színével van próblémám! :lol:
m. reni

Pandácska!!

Merionalt szurok 2 hete már!!!Nem igazán akarnak nőni!!!Van egy csomó,de nem nőnek!!!! :( Pedig kedd óta már 2 adagot kell beadnom naponta egyszerre!!! :( Majd kedden kiderül mi lesz!!!!!!!!!!Addig is egy kicsit ki vagyok!!!!!!!!!!! :cry: Sírhatnékom van egész nap!!!!!!!!!!

Zel!!!!Igen kissebek mint a doki várná!!!Most egy kicsit jobb kedvet csináltál nekem!!!!!!!!!!!!!!!!Kicsibé nem írkál már ide??????????Szívesen beszélgetnék vele!!!!!!!!!!!!!!!!!Inszemes gondolom,és hanyadikra sikerült neki????????????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

te, nyunyi, mi az hogy kicsi, hány mm? Megértelek velem is ez volt a 3. és a 6. inszemnél, már unta a banánt a szervezetem, más hormont akart, megkapta. Remélem neked erre nem lesz szükség! Akárhogy is lassan meg kell legyen az inszemed, gondolom szerdán! Szurkolok!

Sonjus, összevesztél a főnökkel, hogyhogy megszűnt a munkád? Sajnálom, kutya egy helyzet!
bbilona

Bbilona!!!

Azt ,hogy mekkora azt nem mondta csak,hogy kicsik!!!! :( Most meg ki vagyok mint állat,egyik ikres ismerösöm a 25 héten megszülte az ikreit és az egyik kislány,nagyon beteg!!!!!!!!!!!! :cry: Jaj csak ne történyen tragédia!!!!!!!!!!!! :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Reni,
Nagyon szép ez is :D én szeretem a pirosat :lol:

Nyunyi,
Akkor mennek az extra tüszőnövelő energiák :wink:

Boris, :D
Tessék a pocakom ma reggel:

Kép
Vendég

Sziasztok!!!

Pandácska!!!Köszönöm aranyos vagy!!!!!!!!!! :)

Gratula a pocihoz!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Pandácska, cuki a pocak. Én is rakjak fel egy 4+0-át? Vicces. Kissé homorú. :)

Sapé! Sajnálom a tesztedet. :(

Zel!+++++++ Mikor telik le a 2 hét?+++++++++
kamilla306

Kamilla,
Rakjál most már az is babás pocak :wink:

Nyunyi,
Köszi :D
Vendég

Sziasztok!

Hát megismételtem reggel a tesztet, és ugyan úgy negatív mint tegnap volt.Semmi változás nem volt. Tegnaptól már a hasam is fáj, ugyhogy biztosan meg fogjönni. Mától már a Duphastont sem szedem. Remélem pár napon belül megjön és mehetek vérvételre, ha minden rendben lesz.

Sonjus!
Csak nem a babaprojekt miatt szünt meg?Sajna engem sem vesznek vissza. :cry: Tőlünk most a második körben az összes Gyesest, Gyedest elküldték.Szép mi?

Panda!
Szépen növöget a pocakod!Gratulálok, csak így tovább!Csínos kismami vagy! :lol: :lol:

Kép
sapé

Pandus,
nagyon szép a pocid!! :wink:

Sapé,
a francba, nagyon sajnálom... :(
katata

Kata,

Sapé,
:( sajnálom hogy egy csíkos lett....
Vendég

Kukuccs!!!

Sapé!!!Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Kitartás kedves!!!!Majd a következő!!!!!Drukkolok!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Jóccakát nektek!!!Holnap jövök!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na jó nagyot,merre vaygtok???????????????????????????? :shock:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Köszönöm a vígasztaló sorokat, aranyosak vagytok!

Nyunyi!
Köszönöm neked is, és remélem én is, hogy a következő sikerül!

Kép
sapé

Sapé Drága!!!

Kitartás!!!!!!!!!! :wink:

Olyan kész vagyok,van egy lány a 30 hétem megszülte a lányait és az egyik kislánynak válságos az állapota!!!!!!!!!!!Nem hiszem el mire nem képes az élet!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Drukkoljatok kérlek nekik ti is hátha segít!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

lányok
pénteken majdnem meghaltunk. egy barom kielőzött a szembejövő sávból egy teherautó mögül. a párom egy zseni. átpördültünk a másik sávba, 4-szer, alig tudtunk megállni....de ő megfogta a kocsit 100-nál. neki köszönhetjük az életünket Borka-Lujzával...és hogy most veletek levelezhetek. a baba is rendben van, nagyon féltem...aznap egész nap nem mzgott.....aztán elmentünk ügyeletre és megnéztek. minden ok.
hát nálam ez a terhesség nem egy rózsaszín buborék....babások, hosszabb útra ne üljetek autóba, őrültek vannak az utakon
:evil: :evil: :evil:

sapém, drága sapém, nagyon sajnálom, de ahogy ézem jól jössz ki belőle, ez csodás, csak így tovább :wink: :wink: :wink: puszika, mindent bele a következőbe :!: :!: :!:

andika, priviben küldöm a számom :lol: :lol:

zelem, most lehet, hogy nem olvastam el mindent ...hány babót kaptál vissza???? a kedvesed nagyon cuki lehet, biztosan jó apukája lesz a babá (k) nak!!!!! és jól vagy, hasikád nem fáj???
olyan jó, hogy már itt tartunk :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

sapé, a fene egye ezt az egészet! Sok erőt kívánok!

pandácska, nagyon szép kis pocakod van!

kamilla, naná hogy a te pocakodról is kérjük a fotót!

nyunyi, a kislányok erősek, ( a mi keresztlányunk 28 hétre született, 1190 grammal), és gyönyörűséges, MAkk marcsi. Ilyet kívánok az ismerőseiteknek is!

babszitól kaptam levelet, nincs ereje ide jönni. Nem utazik sehová, sajnos, és nagyon el van keseredve.

kabóca, domo ++++

sonjus, spontán baba, mire hazajövök, meglepinek? :wink:

andi, Gergő remélem szép nagy egészséges kisfiúként jön közénk. Petyka miatt ne aggódj az a 3 nap nélküle gyorsan elszáll, és olyan stramm ksikölyök!

kicsiboris, reni sok pihenést!

zel++++++
katata, +++++
Jövő hét vége felé jövök újra! Nem menekültök!
bbilona

kicsiboris, sajnos igaz mindenki annyira siet, hogy a többi le van to.va. Hála Istennek, hogy minden rendben! Tessék otthon maradni (azt meg mégesm lehet :? )!
bbilona

Jaj Boriska,
hogy mindig van valami, amin lehet idegeskedni. :evil: Nagyon ügyes volt a párod!!! Huhh, biztos nagyon izgultál utána, de szerencsére jó végett lett a dolognak. :D
katata

Ilonkám,
na akkor holnap kezdődik a pihi! Szerencsére jó idő van itt és a következő egy hétre ezt is írják. 18-22 fokokat és napsütést, reméljük végig szerencsétek lesz és marad a jó idő! :wink: Ne felejts el magas faktorú naptejet hozni, mert a magas hegyekben sokkal veszélysebb a nap, mint otthon. Mi itt 30-ast szoktunk használni, arcot kezet, vállat a túráknál muszáj bekenni vele! Tudtad, hogy itt van a legtöbb bőrrákos beteg egész európában? Nekem is volt egy kolléganőm, akinek az orrán volt és máshonnan kellett odapótolni a bőrt és persze nagyon látszik szegénynek. Megfigyeltük, hogy mikor itt vagyunk sokkal erősebben süt a nap, mint mikor otthon nyaralunk. De egész évben, síeléskor is nagyon kell kenni magunkat. :roll:
Meddgi maradtok?1 hét?
katata

ilonka, nagyon-nagyon jó pihenést kívánok és tényleg vigyázzatok azzal a napocskával, ahogy kata írta :roll: aztán gyere csak, ne kímélj minket :!: :!: :!: hihihi, csak vicc vót :wink: na jó utat!!

kata, hát igen lacim (párom) már mondta is utána, hogy már jó lenn ha január lenne és megszületne a mi kicsi babánk...akkor kicsit megnugodhatunk...egyébként meg tényleg olyan furi, mindig vigyázni kell ebben a 9 hónapban, szerintem a szülés után kicsit majd fel is lélegzem :lol: holnap vérvételecske lesz, és nemsokáre pöttömök ülnek majd a hasikádban, de jó katám :lol:

pandi, de jó kis babás pocid van, mennyit híztál eddig? én most vagyok a másfél kilónál, remélem nem lódulnak meg a mázsák... :wink: én is rakok ám fel :wink:

Kép
kicsiboris

Hát igen Boriskám,
kezdek izgulni már megint. Annyira szeretném, ha most végre már babás maradnék!!
Várjuk a pocakfotót!!! :wink:
katata

Boris,
1 kg jött fel most vagyok 51 kg. Várom a képet :wink: tényleg veszélyes az utakon :?

Ilona,
Vendég

ne félj kata, veled vagyunk és annyira pozitívan alakul most a topikunk, senki sem maradhat ki ebből :lol:

Kép
kicsiboris

húúú pandi, akkor lekörözletel, igaz 3 héttel előrébb járok :wink:
ez még nem sok ugye?

Kép
kicsiboris

Boris,
Dehogy sok!!!! Mennyiről kezdted? Mert ugye ilyenkor az se mindegy.... Kép?
Vendég

Sziasztok!

Látom, lassan már verseny alakul ki, hogy ki hízik kevesebbet! :lol: Szerintem ez alkat függő is, tehát szinte mindegy. Szülés után fontos, hogy az ember odafigyeljen rendesen magára.

Nekem továbbra is roppant érzékeny a hasam és a cicim. Csütörtök reggel megyünk vérvételre és utána 11-re a dokihoz(Reni B.B.-hez járok). Sokat pihenek, rengeteget olvasok, és iszok, mint a gödény, minek révén 30-40 percenként pisilnem kell. :D

Kamilla: várjuk akkor a pocifotódat! :lol:

Zel: veled mi van? Hogy vagy(tok)? Pihensz sokat? Mivel te örökmozgó vagy, ezért gondolom milyen nagy kínszenvedés ez neked. Szorítok nagyon, hogy együtt babásodjunk!!!

Ilonám: jó pihenést! Kapcsolódj ki, és vigyázz, ahogy Kata is mondta.

Boriskám: tényleg őrültek vannak az utakon. Szerencse és a férjed tudása mentett meg benneteket is. Inkább maradj otthon és sétálgass!

Kata: sikerülni fog. Tudod Panda hozzáállását. Fő a + gondolkodás! Nagyon szorítok érted.

Pandácska: 51kg? Lánykoromban voltam ennyi. Hány cm magas vagy? Én 174, és ehhez 63kg. Az ikrekkel ledobtam magamról az elején sok kilót, így 15 hetes terhesen voltam ismét 63 kg. A róka nagyon szeretett itt lakni nálunk, pedig én utálatos voltam vele. :lol:

Sapé: tudom már utálod, de kitartás!

Mindenkinek puszi
kabócabobár

Kabóca,
Szerintem nincsen verseny :wink: tényleg alkati kérdés a végén meg lemegy szépen ami ott marad. Nővérem 25 kilót hízott és egy deka nem maradt rajta pedig nem tornázott és nem fogyizott utána. 163 cm vagyok. Decemberben még 45 kg voltam de azt mondták hízzak meg vagy nem leszek terhes. Lehet igazuk volt mert amikor 5 kilót felszedtem babás maradtam meg persze a lombik és a pozitív gondolkodás is segített :wink: de voltam már 40 kg pedig soha nem fogyiztam sokat is piszkáltak már emiatt és tudom hogy nem esztétikus :?
Vendég

Sziasztok!

Kicsibé! Bakker, maradj a fenekeden! Állandóan szívbajt kapok. Féltelek.
Néha kicsit görcsölget a pockom, de viselhető. Két babót kaptunk vissza.

Kabóca! Jól megfogalmaztad. Kínszenvedek. De valamit valakikért! Pihenj te is sokat!

Pandácska! naon szép poci!

Bbilonám! Jó pihit!

Kata! Már csak pár nap. Addig tessék egy csomó pozitív energiát elraktározni!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
Nekem is görcsölgetett :wink: a babák csinálják a helyet :wink:

Kata,
Most mit néznek a vérvételen?
Vendég

Sziasztok!

Lányok, nagyon arik vagytok, köszönöm szépen! A muris az, hogy szombattól nem szedem a Duphastont és még nem jött meg. Pedig már nagyon várom! :lol: :lol:
Képzeljétek! Ma volt Ágota először oviba, és jól érezte magát. Ott kellett hagynom pár órára. Az óvónő elmondása szerint szépen viselkedett, nem sírt, remélem így lesz tovább is.

Boris!
Te drága, mi nem történik veletek? Ez a terhességed igen kalandos!
Eredményes volt az utatok legalább? Betét sikerült?

Ilona!
Hogy fogsz innen hiányozni! Mikor jösztök haza? Jó pihenést kívánok, és szerencsés utat!

Kép
sapé

pandi, nálam pont fordítva volt...január elsején ráálltam a mérlegre és kiakadtam (meg a mérleg nyelve is...)..76,6-ot nyomtam.
Utána elkezdtem fogyózni, mert hallottam arról, hogy a 'jó fogyás segít a termékenységben...na én 3 hónap alatt leadtam 8 kg-ot,
a babánkat 68,5-ről 'indítottam, most 70 vagyok, remélem 80-nál megállok... szerintem meg jó ha az ember azért kicsit figyel a kilókra, nálam nagyon könnyen ingáznak a dekák..

kabóca én amiatt figyelek jobban, mert nagyon könnyen rámrakódik minden...
jujj de nagyon szorítok neked, hányadik napon vagy?

Kép
kicsiboris

Boris,
Így viszont nagyon szupi hogy csak ennyit híztál ügyes vagy!!!
Vendég

Boriskám: múlthét hétfőn rakták vissza a 3 picit, és előtte pénteken volt a leszívás. Mit nézzek, a termékenyítést, vagy a visszarakást?
kabócabobár

Kabóca,
A beültetést kell nézni és onnan számolni a napokat. Akkor a héten tesztelheszt vagy vérvételre mész?
Vendég

Csütörtök reggel vérvétel!
kabócabobár

Boris!!!!

Az igen!!! :shock: Ügyes a férjecskéd!!!!!!!! :wink:

Bbilona!!!

Remélem igy lesz!!!Az egyik kislány 1800 ,a másik 1900 al született!!És az egyik kislány tüdejében víz volt,meg nincs vérnyomása és géppel lélegeztetik,szörnyűűű!!!MNost stabil az állapota hála istennek!!!Ma viszik öket röntgenre!!!!Remélem helyre jönnek!!!!!!!!!Nagyon szórítok nekik!!!!!!!!!!! :cry:

Sapé!!!Az jó hogy igy szreti az óvit,biztos fog neki tetszeni!!!!!Kicsi fiam is már 6 kor felkelt és mondta menni akarok óviba!!!!!4 re megyek érte! :wink:

Ugy izgulok,holnap megyek uh-ra remélem mostmár jó lesz!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sapé!!

Kicsi lány természetes uton fogant??? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

kabóca, asszem egy vonalzó lassan olyan jó lenne, raksz fel egyet? :lol: :lol: :lol: akkor 7 napja vannak a pocidban :lol:
de izgike :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Nyunyi!
Nem, hanem inszeminálással, a 4.-re sikerült. Ugyhogy én már ezt egyszer végig csináltam. 3 évet vártunk a drágámra is.
Ebédnél a drágámat kérdeztem, hogy akkor holnap is menjünk ugye? Erre a válasza, ne menjünk oviba, hanem inkább iskolába! :lol: :lol: :lol: Jó mi?
Ti mennyi idő alatt szoktatok be? Az óvónő szerint 1,5 hét lesz nekünk.
Holnapi ultrahangon szorítok neked!

Kép
sapé

Boris, Kabóca,
köszike, bizakodó vagyok nagyon...

Kabóca,
szorítok a vérvételhez!! Csak jó híreket kaphatsz és punktum!!! :lol:

Zel,
igyekszem raktározni a pozitív energiákat!!!

Pandácska,
azt nézik, hol áll a ciklusom, hogy mikor lesz pém és akkor tudják,mikor kell felébreszteni a két babácskát.

Nyunyi,
nagyon szorítok holnapra, hogy sok szép nagy tüszőcskéd legyen végre!! ++++++++
katata

Zel,
neked mikor lesz vérvétel? vagy mikor tesztelsz?
katata

Kata!

Dévai doki azt mondta, a beültitől számítva a 21. napon kell UH-ra mennem. Másban nem egyeztünk meg. Majd a jövő héten valamikor tesztelek. Ha merek.

Kép
Kép
Kép
zel

Boris!
Nem kaptam privit! :(

Ilona!
Nagyon jó pihenést nektek! Érezzétek jól egymást! :lol:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

zel, nagyon izgulok érted, amint látom te is értem :wink:
jajaja, nekem már nyugiban kell lennem, úgy látszik bármit csinálok előbújik a kisördög....jobb a nyugi :lol: de te is pihizz ám!!!!!

Kép
kicsiboris

Sapé!!!

Nekem hamar beszokott!!!Kb 1 hét,vagy ha jobban bele gondolok nem is kellet egy hét!Kb 12 hónap után már nemkarat menni,vannak ilyen hullám völgyek,egyszer nagyon akarnak menni máskor nem! :wink: Köszike a drukkot!!!!!!!!!! :wink:

Katata!!

Köszike neked is drága vagy!!!!!!!!!!! :wink:

Megyek,majd holnap jövök,!!!!!remélem jó hírekkel!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?