Hello Lanyok,
Koszonom, hogy aggodtatok ertem, es gondoltatok ram!
Adrienn,
Megcsinaltad a tesztet? En a debreceni Kaaliba jarok.
Karmen,
Nekem 100 ezer korul jott ki a koltseg ugy, hogy korabban abbahagytuk a Gonalt. En nem kapok progi szurit, csak ket ampulla Profasit kaptam a transzfer ota. Viszont bogyokban bovelkedek: Divitren, Utro., MagneB6, Medrol, Aspirin, Elevit.
Hidd el, ket lehetoseg nagyon sok! Egy is eleg lesz! Ugy tisztellek benneteket, Emit is, hogy jozan esszel tudtok gondolkodni, es inkabb vartok egy kicsit, hogy jobbak legyenek a korulmenyek, eselyek. Sajnos en erre most meg nem vagyok kepes. Remenykedni pedig mindig kell, jol teszed, hogy minden egyes alkalommal bizakodsz, csak igy lehet tulelni ezt az egeszet!
Emi,
Azert vigyazzatok a korai punkcioval! A nyalkahartya szempontjabol nem biztos, hogy a legjobb megoldas. Nekem is gondot okozott. Ugyes vagy, hogy varsz egy kicsit.
Sac,
Orulok, hogy jobb kedved lett, es arra ne is gondolj, hogy nem tudsz majd terhesseget kihordani! A hormonokat be lehet allitani, az nem lehet problema. Ne hallgass az ismerosodre, igenis kuzdeni kell addig, amig sikerul! Mert biztosan sikerulni fog mindenkinek! Es ez nem eroltetes, hanem probalkozas, de igazad van, ezt mas nem is ertheti.
Szep az idezet!
Nina,
Neked beindultak mar a dolgok?
Tamas,
Koszonjuk a batoritast es sok-sok boldogsagot nektek!
Lanyok,
A leggomb szindroma tovabbra is tart, mar azt varom, mikor fogok felszallni
Egyre jobban aggaszt, mar aludni sem tudok. Volt valakinek ilyen? Azt hiszem, holnap felhivom a dokit es megkerdezem. Erdekes, hogy a punkcio utan nem ereztem ilyesmit, csak a transzfer utani egy-ket napban, de aztan elmult, es most napok ota megint erzem.
Borzasztoan felek, ahogy kozeledik az ido egyre jobban! Nagyon-nagyon szeretnem, ha sikerulne!
Sac,
Nekem kedden kell mennem vervetelre, tesztet nem csinalok.
Puszi mindenkinek,
Bella