Új privát üzeneted érkezett!

Lecso, egyszerű, reggel nehezen emészti meg az inulin a cukrot, így ajánlatos akkor kevesebbet enni, akkor még alszik az inzulin. Aztán ébredezik és jobban dolgozik, akkor már lehet a cukrot emelni. Ezért írtam, hogy reggel 20 gr, aztán a többit emeld meg szépen ennek megfelelöen!
Vendég

kincs :-) köszi a fogam már oké :-)
Nem azért nem írok mert nem történik semmi, hanem mert nincs időm, annyi minden történik :-)
Most például egy vacsira kellene rohannunk, de tudjátok hogy van az! Férfiak!!
Itt sürget, hogy készüjjekmá készüjjek má, mert elkésünk, aztán mikor készen vagyunk, leissza magát kávéval, és nekiáll tollászkodni még fél órát, úgyhogy én addig babanetezek :-)

Holnap Lochesba megyünk, ide:
Kép

Ez a Loire-völgy egyik legérintetlenebb épségben megmaradt középkori városa, az alábbi képen látható az óváros legszélesebb főutcája piac idején (nem vicc, tényleg ez a legszélesebb):
Kép
Ez a csúcsos épület szemben pedig konkrétan a városháza, és a főtér :-)
(ezek nem az én fotóim, csak lopikáztam őket, de holnap minden négyzetcentimétert lefotózok :-))
Kép
krumplis pogácsa

Sziasztok!

Nálunk sincs semmi, ezért nem jelentkeztem...
eked drukkolok ;)

Rejo: Nagyon ügyi vagy! Természetesen mindegy, hogy magadtól vagy egy kis mintával, az eredmény a lényeg.
Régen én hímeztem, Anyum szoktatott rá, de ma már nincs hozzá sem türelmem, sem időm :(

Pogi: Nagyon hangulatosnak tűnik ez hely. Majd várjuk a többi fotót! Ígérd meg, hogy teszel fel majd néhány saját készítésűt is.

Azt mondjátok 3 hónap alatt történhet annyi változás a met szedés közben, hogy érdemes lehet hormont nézetni. Hát, ezen mofondíroztam én is, hogy kellene lassan. Majd a doki megmondja érdemes-e, hiszen olyan szép 31 napos ciklusom lesz most, hogy ihaj. És mindezt csak 3 hónap alatt :shock: Persze remélem, hogy inkább uh lesz belőle :D Jövő pénteken délután megyek nénidokihoz, úgy hogy a 3. napi vérvételt sajnos lehet, hogy bukom, min 4. vagy max 6. napi lehetne belőle, mert csak hétfőn tudnám levetetni :(

Mára ennyi lettem volna. Mindenkinek kitartást!
Pussz

Kép

Kép
bettica

Most látom történt egy kis ziccer. Szóval azt a részt mégegyszer:

Lecso: :( Részvétem a rossz eredmények miatt! Én neked drukkolok ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!
Pogi! Esz a sárga irigység! Ez igen érezzétek jól magatokat! Sok ilyan képet nézegetnék én is.
Gyerekek. diétás tanács még mindig rám férne, nagyon durva, hogy 1200 Kcal egy nap meg 140 Ch túléséi stratésia éhség esetére, Csináltam magamnak barna kenyeret még egyelőre gyári lisztből aminek az összetétele 65 % roszliszt, 25 % búzaliszt 8% napraforgó de ennek 3, fölött van a gramra vetített kcal szórzója és a ch is magas. pedig finom és laktat. így viszont netom tartani a 1200 ckal-os napi adagot.
Bocsi a nyavajgásért. Minden tanácsot szívesen fogadok!
Rejó! Ez aztán a türelemjáték és még szépek is lesznek. Én csak a kórházban tudtam nekiállni egy 15*15 cm es darabkának, mert se kézügyim se idegzetem, úgyhogy elismerésem!
Vendég

Sziasztok!

Monee

voltam tegnap uh. Nincsenek ciszták,de tüsző sincsen. Stimulálni fognak (gyógyi,injekció) Hajrá ikrek!!!!
léni

Sziasztok!

Van egy tök jó cikk a Kismama magazin szeptemberi számában a PCOS-ról! :D:D:D
Remélem ezáltal még többen eltalálnak a megfelelő helyre, a megfelelő orvosokhoz!

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee megelőztél a hírrel!
Én is újságolni akartama csajoknak.Sajnos a kismama.hu-n ez a cikk nincs fent,így akit érdekel meg kell vennie vagy barátnőtől elkérnie.
Nekem is a barátnőm hozta át tegnap.

Kép

Kép
lecso

Hupsz, megyek is az újságoshoz!!!!
Köszi lányok!
Vendég

A doktornő válaszára gondoltatok? Az tényleg nagyon jó!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok,

Kincs : duphastont szedek 2*1-t 10napig, még a nőgyógyász írta fel legutóbb. a norcolut ua-t a célt szolgálja? h megjöjjön?

Pogi: nagyon szép helyekre fogtok menni. nem semmi! érezzéktek jól magatokat!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Anyooka nálad mennyi ideig tartott az álmatlanság a mettől?

Én már csak röhögök magamon. gyakorlatilag az összes mellékhatást produkálom, a fosást és émelygést-hányingert kivéve! :lol: Olyan vagyok, mint az orvosi ló! :lol:

De tény, 3-4 napja éjjel 1 körül megyek aludni, és legalább két órát forgolódok álmatlanul, mire nagy nehezen hajnali 3 körül el bírok aludni. és közben állandóan a kaján jár az eszem. tegnap éjjel 1-kor ki is kellett mennem enni. érdekes, mondjuk nappal nem vagyok fáradtabb, mint különben.

eddig mindig nagyon jó alvó voltam, 10 órákat képes voltam aludni egyfolytában, és nagyon jóízűeket. már nagyon elegem van.

Kép

Kép
rejo

Rejo, úgy emlékszem, 1-2 hét lehetett... Igyál többet, az kicsit segít!
Apóka pedig hozott nekem Hova tablettát, abból 2 szem kellett hozzá hogy átaludjam az éjszakát. Anélkül ha elaludtam is, akkor sem mélyen. álmodtam hülyeségeket...
Az emelésnél (500-ról 850-re) szintén előjött, de akkor csak 2-3 nap volt és nem viselt meg annyira, bogyó nélkül is sikerült átvészelnem, úgy hogy többet ittam.
Ne félj, pár nap múlva ez is el fog múlni, kitartás! :wink:
Fosást ne akard, kegyetlen dolog mikor nem ott pisilsz ahol kéne... :evil: Az elején egyébként nekem is inkább szorulásom volt tőle.... Ezt ki érti?! :shock:

Kép

Kép
anyoooka

jajj anyóka dehogy akarom, csak írom legalább az elkerült. nekem is inkább szorulásom van tőle. ne idegesíts, aztán neked lett hasmas is?? Azért azt kihagynám szívesen. most is, később is.

Gyógyzsertárban lehet venni ezt a Hova tablettát? mi van benne?

Én is ugyanígy vagyok, ha el is alszom, nagyon felszínes, és nem pihentető. soha életemben nem volt még ilyen.

mondjuk altatót nem merek bevenni, ki fog akkor felkelni Johannához, ha iszi vagy cumi kell? Apa dolgozik másnap, meg hisztis lesz ha kelnie kell.

Kép

Kép
rejo

nem akarlak elkeseríteni, de jött utána a fofás is... Ki kell tapasztalni, hogy mi az amit Nálad nem bír a met. én krumplit nem ehetek...

Hova tabletta gyógyszertárban kapható, 45,5 mg szárított komló kivonat és 200,2 mg szárított macskagyökér kivonat van benne.
Nem egy ütős valami, ne félj! Mivel januárban, mikor nekem kellett, még Dorka is fel-felébredt éjjel, én azt csináltam, hogy este csak egy szemet vettem be, attól simán felébredtem ha kellett, és akkor ettem meg a másik szemet amitől aludtam tovább reggelig. nálunk apa fel sem ébred ha Dorka szól éjjel...

Kép

Kép
anyoooka

Rejó, Anyóka:
képzeljétek, én meg tök álomkóros vagyok (szerintem a mettől). tegnap nagy pangás volt a cégnél is és még az asztalra is leborultam, el is szundítottam kicsit. a munkatársam kérdezett vmit, állítólag válaszoltam is, de nem emlékszem semmire. de már hétfő óta ez van.
ja és nekem sincs hasmasom. bár én annak tudtam be, h én inkább szorulásos vagyok alapba is :cry: , de mintha rosszabbodott volna a helyzet :cry: .
hogy van ez?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

sziasztok!

Ma voltam Tűű dokinál!
Jújgatotott egyet a vc terhelés eredményén,de kezébe nyomtam a tegnapi és mai vc eredményeket.Azt mondta szerinte nem lesz semmi baj,csak így tovább diétázzak.A reggelit csökkentsem 25 ch-ra.
Megdícsért a súlyom miatt+ az 1 kg mínuszért is.Figyeljek oda továbbra is a súlyomra.
A 75 gr vc terhelés a merckformin miatt lett ilyen rossz szerinte!Én így reagálok rá!Ezek szerint még jó,hogy abbahagytam!!!

A továbbiakaban nem ő figyeli a vc-rom,hanem itt a X.ker-ben a Bajcsyban.Mindennel egyet értett amit a prof mondott.
Szóval ez van!Tűűhöz mostanában már nem kell mennem.Talán ha meg lesz a baba akkor csak.

a mai vc:

reggeli előtte 4,0
utána 7,3 (ez még egy kicsit sok,de ez 30 gr ch-tal van,ezért kell 25-re csökkenteni)

ebéd előtte 4,4
utána 6,5

Szóval nem is olyan rossz a helyzet,mint ahogy látszott szerdán!

Legyetek jók!
Puszi

Kép

Kép
lecso

Sziasztok lányok,

bocsánat előre is, hogy most senkire nem reagálok,de megvannak a szerdai vérvétel eredmények,még mindig alig hiszem el:

vércukor 0': 4,21 120':5,12
inzulin 0': 7,28 120':32,57
progeszteron: 1,2
prolaktin: 69,2
LH:7,9
FSH:7,2
tesztoszteron:1,28
ösztradiol:139,8

Olyan, mintha meggyógyultam volna!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

3 hónappal ezelőtt az inzulin 16 felett , terhelés után 102 volt, most meg.... majdem tökéletes...!!! A vc már közelített a 10-hez, most tökéletes ! az LH/FSH arány 1 !! Ez 3 hónapja 2:1 volt...
Olyan de olyan boldog vagyok, hogy nem tudom szavakba önteni... 2 hónapja volt a katarzis, amikor besokalltam mindennel, Andi diétáját elkezdtem, kemény sportolásba fogtam, és ezt életmód szinten csinálom és csinálni is fogom tovább ! És ennyit számit,csajok.... az inzulin 70 egységet esett.... az LH/ FSH arány normalizálódott....

ÉS JÓL ÉRZEM MAGAM A BŐRŐMBEN !!!!! :lol: :lol: :lol: IMÁDOM AZ ÉLETET !!!! Na, hát ezt az örömömet szerettem volna veletek is megosztani.....

Még 10-15 kg fogyás, és tökéletes leszek, készen állok majd egy kisbaba fogadására, testileg is és lelkileg is.....

Puszi nektek !!
zsizsik

lecso, a bajcsyban fogsz szülni??

rejo, igyál tényleg sok-sok vizet. nekem az bevált anno!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Hello Zsizsik!

Nagyon örülök az eredményedhez és főként, hogy boldog vagy (ettől vagy az új életformától)! :lol:

KépKép
charlott

:shock: :shock:
Zsizsik! Ez csodálatos! Gratulálok! Teljesen kicserélődtél, hormonálisan is!

Innentől már tényleg csak picike lépés.......
Nagyon drukkolok, és azért drukkolok, hogy ne várasson soká titeket az a cseppecske!
Vendég

Zsizsik, ez nagyszerű! Annyira örülök Neked! Csodásak ezek az eredmények!
Drukkolok, szorítok Neked nagyon, hogy ilyen javulás után már tényleg mielőbb beköltözzön a pocidba az annyira várt babácska!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Zsiszsik gratulálok az eredményeidhez!!!Csak így tovább a diétával+ az edzéssel!

Dimet igen a Bajcsyban szülök.Levi is ott született!Miért?

Kép

Kép
lecso

Zsizsik!! :D

GRATULÁLOK! És ezt magadnak köszönheted! Nagyon ügyes vagy!!
Példaértékü az eseted, hogy mennyit számít a diéta és a testmozgás!

Lona
lona1

Köszi csajok !! Aranyosak vagytok hogy velem örültök !! Velem ma madarat lehet fogatni !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pogi, láttam a képeket, ilyen hely nincs is, csak a mesében... :wink: Bitosan gyönyörű életben is !

Szia Charlott, te nem kérdezted meg az eredményeidet ? Én nem bírtam volna szept. 13-ig.... muszáj volt megkérdezzem....
zsizsik

Zsizsik, gratulálok. Örülök, hogy a diéta és a torna neked is segít, meglátod, meglesz az eredménye! :D

Lecsó, ha a diétában tudok segíteni, szólj!
Vendég

Sziasztok!

Zsizsik tök jóóó! :D :D :D :D :D
Nagyon örülök, meséltem a férjemnek és ő is gratulál a fogyáshoz és a jó eredményekhez!
(azt mondta ő is akar még fogyni, modtam hogy te tornázol is! :) )

Lecsó örülök,hogy neked is jobb a cukrod,és reméljük ennél már csak jobb lesz!

Monee érezted a pé-t,mérsz hőt?

Bettica köszi a Kikkás híreket! Puszilom, ha írsz neki!

Kandika ha olvasol írj kicsit magadról, a privis kérdéseimre sem írtál.

Ki van most tesztközelben?? DRUKKKKKK :!:

Czinkeb igen a norcolut is mensimeghozó, azért kérdeztem,hogy doki írta e ki vagy hőmérőzöl e,mert soha nem lehet tudni,és érdemes megbizonyosodni,hogy nincs e baba vagy nem volt e pé-d.

Rejo van türelmed! :D én azt hiszem nem tudnám csinálni,régen próbálgattam kötni meg hímezni de nem volt sikerem..
Tetszik ,szép! Jó dolga lesz Johannának :)

Pogi naggyon tetszenek a képek,várom a tiedet is érezzétek jól magatokat!! (gondoljatok kicsit ránk)

Apple,hogy vagyol?
Bőröd, ciklus??

Lafi bekukkantottam a másik topikba, aranyos gyerek Hunor :lol:

Szép estét!
Vendég

oké Lafi! :D

Köszike

Kép

Kép
lecso

Sziasztok mindenki!

Zsizsik, Lecso: gratula a jó eredményekhez! :)

Rólam annyit hogy tegnap óta megint dolgozom hál istennek (munkanélküli voltam 2szer is ebben az évben), fáradt vagyok mint állat. Ma is fél 4 felé majdnem elaludtam az asztal mellett a takaróra való jelfelvarrogatás közben. Úgy látszik enegm is elkapott a fosika sajna. :( Bár kezdek rájönni arra hogy amikor tejfölös cuccost kajálok akkor van gáz.
Szorítsatok, hogy holnap jó idő legyen mert megyünk a férjemmel kirándulni Eger-Szépasszonyvölgybe (veszünk fincsi veresborocskát) és lehet átruccanunk Egerszalókra is.

Bocsi hogy nem szóltam mindenkihez személy szerint, de annyi sokat írtatok hogy nagyon nem tudtam megjegyezni. Dehát ez már a korral jár. :)

Ja és a hőm olyan szép hogy na. Soha nem volt ilyen a görbém, még talán closti alatt sem. És ez most magától lett ilyen, vagy a mettől????

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Hazajöttünk. Itthon vagyunk. :)

Zsizsik!
Óriási gratuláció megy feléd!!! Nagyon ügyes vagy!!!

Annyira örülök Neked!!!

Lafival ketten vagytok a példaképek. :D

Kincs!
Itt is gratula! :)

Pusz mindenkinek.

Olvasgattam már, nagyjából képben is vagyok, hogy kivel mi van. :)
Jók legyetek.

Jövő héttől meló. :? Ez elég rosszúl hangzik. :roll:

Kavics
11+3
Vendég

De jó Kavicska, hogy itthon vagytok!!!!Gondolom, nagggyon tutti volt a nyaralás!!!!!!!!Hogy vagy, vagytok?
Vendég

Sziasztok!

Kincs!

Köszi a kérdést! Igen :D volt Pé, éreztem is, meg látszik is a görbémen. Mutatom: :D
Kép

Hajni!

Remélem jó időtök lesz! Itt nálunk, az ország másik felében szépen süt a nap. :)
Fogd a metre a szép ciklust! :wink:

Zsizsik!

A többiek már mindent elmondtak amit gondolok. Én is gratulálok Neked! :D Képet lehet nézni, ilyen volt-ilyen lett stílusban?
Tudoooom... mondtad hogy még akarsz egy jó pár kilót ledobni, de érdekes lehet a köztes állapot is. :) HA MÁR A KISMAMIK NEM RAKNAK FEL KÉPET!!!! :twisted: :lol:

Pogi!

Nagyon jók ezek a képek! Én kifejezetten sárgulok az irígységtől. :D
Várom a Ti képeiteket és az élménybeszámolót! :)

Rejo!

Már vagy százszor akartam írni, de valahogy mindig elmaradt, hogy ilyen hullámszerűen én is keresztszemesezek. Most éppen nem, mert van ezer más dolgom helyette, de valszeg a télen megint elő fogom venni.
Nekem legjobban a gyerek képek jönnek be, meg az olyanok, ami olyan mintha festmény lenne (de nem virágos!). Szerintem több száz kivarrásra váró kép van elmentve a gépemen. :D
Én ilyeneket szoktam csinálni:
Kép

Lecso!

Gratulálok hogy a diétával ilyen szépen rendben tudod tartani a cukrod!

Nálunk ma a festés kellemesebb részével fog folytatódni a nap. Kata szobájára kerül fel a virágos minta. Szurkoljatok nekem hogy szép legyen! Még sosem csináltam ilyet. :D
Az már kevésbé kellemes hogy nemsokára elmegy a Férjem itthonról és csak holnap reggel jön haza. Céges buli lesz, ahová az "asszonyokat" nem vihetik magukkal. Agrrr.... :evil:

Jövök még!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Zsizsik: Ez fantörpikus! Példakép lett belőled :D Gratulálok a szuper eredményekhez. Most már tényleg lassan a finisben leszel. Before, after kép tényleg jó lenne...

Dimet: Hogy szalad az idő! Már elmúltatok 1 hónaposak. Hogy vagytok?

Léni: Sok szerencsét a stimuhoz! Hamarosan Te is bebabásodsz meglásd ;)

Hajni: Szép lesz az idő :) Érezzétek jól magatokat. Beszámoló majd jöhet ;) És a szép görbéhez is gratula. Drukkolhatunk? (Nagyából egy időben vagyunk, hihi :D )

Kavicska: Üdv újra itthon. Jól éreztétek magatokat? Mesélj majd!

Monee: Szép pé, csak így tovább. Drukkolok nektek is nagyon! Látom jól kihasználtátok az alkalmat... ;)

Pussza

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Végre hétvége !!! Hurráá-hurrráá !!

Mindenkinek Szép napsütéses napot kívánok ! :)
tyche

Zsizsik, fantörpikus az eredményed!!

Látod-látod... Tűű dr. azt szokta mondani, 40% a gyógyszer, de 60% az életmód-váltás!!

Mondjuk én is nagyon lelkes vagyok most! Nekem is megjött a laborom, az Avandametnél 2 hónap után 60 volt a terheléses inzulinom, most pedig 26-ra csökkent újabb 3 hó után!!!

Ha azt vesszük, ez már nem is IR kategória!! :shock:

Tegnap pedig megvolt sorozatban a 3. spontán pé-m, hőmérőznöm se kell, annyira egyértelmű volt. :roll: Már szerdán egy 25 mm-es valamit láttak UH-n, el kellett mennem, annyira fájt a hasam. Azt hittem, ciszta. Végül tegnap kidurrant, konkrétan este. :P
Vendég

Sziasztok,

Kavits!!! Végre itthon...! De örülök neked ! :lol: :lol: :lol: :lol: Mesélj, hogy vagy, milyen volt a nyaralás...?

Monee, szép ez a görbusz, és pé is volt, sőt, az a hő egészen magasra felszökkent.... jó jel ! :wink:

Norka, ez zseniális .... :shock: 26-os inzulin az már nem IR. Bakker, ez hihetetlen. Te is meggyógyulni látszol....Állati jó !
Remélem Tűű doki büszke lesz rám ,mikor megyke hozzá, már alig várom, hogy együtt örüljünk az eredményeknek !
Anyám kérdezte, és bevallom őszintén, nem tudtam a választ: ha teljesen lemegy az inzulin, lefogytam, minden hormon eredményem szuper, akkor mi van ? El lehet hagyni a metformint, vagy ezt most már örök életemben szednem kell ? Norka, neked mit mondott Tűű ? Szeded tovább az Avandát ?
De hogy ilyen erőteljes pé-d legyen, azért ez sem semmi....Norka, meggyógyultál ! :lol: :lol: :lol: :lol:
zsizsik

Isten őrizz, hogy abbhagyjam az Avandát... :? Végre egy gyógyi ami hat is, gyógyít is, meg még csak rosszul sem vagyok tőle... megbeszélem Tűűvel a folytatást, még az sincs különben kizárva, hogy a rozi mennyiségén növelünk még. Mert nekem egyértelmű, hogy az hozott változást, nem a sima met.

De hogy meddig szedjem, jó kérdés... terhesen biztos nem fogom majd. :lol: Utána se tudom, mi legyen. Talán mert mindenféle hülye aggodalmak vannak a gyógyszer miatt, az élethosszig való szedés biztosan nem alternatíva, úgyhogy passz.

Nekem is mozogni kellene és megfelelően enni, de nem tudom észrevettétek-e, ebben a kérdésben én mindig lapítok. :oops: Talán ha Bogi kicsit nagyobb lesz és több időm lesz erre odafigyelni.
Vendég

Norka gratulálok a pédhez!!!Na meg a terheléses eredményhez is!!!Széééép!
Vendég

Hát mennyi jó hír!

Zsizsik, Lecsó, Norka gartulálok a szép eredményekhez!

Kavics! Szia! Remélem sikerült kipihenni magatokat!

Kincsecske, köszönöm kérdésed, jól vagyok! Bőröm egész normális.
Úgy vettem észre, h a közérzetemnek jót tett, h az esti adagomat 850mgra növelte Tűű doki. Csak lenne 30 napos ciklusom!!!
Szorítok az UH-hoz!

Kép
apple

Sziasztok!

Ma is szupi napom volt!Úgy örülök neki! :D :D :D

reggeli 4,5 5,8
ebéd 3,9 5,3
vacsora 3,6 5,5

Igaz az előttiek kicsit alacsonyak.Majd rákérdezek a dokitól van-e teendő vele.Ez a merckformintól ilyen alacsony Tűű doki szerint.Ezek után akkor nem is kell csodálkozni,hogy kb 2.5 óránként ennem kellett eddig ,másképp rosszul voltam(hipóztam).De most semmi bajom a 3 órás evéssel.

Drukkolok Hajni és Monee,hogy ez a hónap a ti hónapotok legyen!
Kép

Norka gratulálok én is laboreredményedhez!

Kép

Legyetek jók!Jó éjt,szép álmokat!

Kép

Kép
lecso

Lecso,persze, ezért is mondják, hogy a met mellett 3 óránként enni kell!
Az alacsony kaja előtti vc tipikus a terhes diabosoknál!Ezen ne aggódj, Tűű doki is ezt mondja, nekem pl. a 3,5-t sem éri el olyankor!
Vendég

Szia Lafi!

Akkor nincs semmi teendőnk az étkezés előtti alacsonyabb vc-ral?!
Nagyon úgy néz ki,most még nem kapok inzulint!Hála Istennek! :) Persze a későbbiekben még sok minden előfordulhat,hisz még csak 14 hetes terhes vagyok és az inzulin érzékenységem egyre romlik ha jól tudom a 34. vagy a 36.hétig.
De nem adom fel!!!! :D :D :D

Kép

Kép
lecso

Lecso, szerintem semmit sem lehet tenni ellene, állítólag mélyről indul a terhességi diabosoknál az étkezés előtti szint.Szóval ennyi, de a 3,5 teljesen jó,sok helyen olvastam, vettem diabos könyvet és ezt írják benne, szóval nyugi.
És igen, sajnos, egyre rosszabbak lesznek majd az eredmények...én is kezdem észrevenni ahogy haladok előre....(ugyanazzal a kajával kórházi körülmények mellett a kaja után már 4,4, tudom, Rejo, most mit mondanál... :wink: igen, az még teljesen tökéletes, csak annyi, hogy érezhetően el kezdett emelkedni...)
Vendég

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Lafi megnéztem a Levinél vezettet értékeket és tényleg ott is ilyen alacsonyak a kaja előtti vc értékek,pedig még azt sem tudtam,hogy létezik merckformin nevű gyógyszer.Akkoriban nem izgattam magam rajta.Gondoltam ha nem jó úgy is szólnak.Megbízom a prof tudásában.

Dimet nem válaszoltál,hogy miért kérdezted a Bajcsy kórházat.Roszz tapasztalat?

Szupi jó napot kívánok!

Kép

Kép

Kép
lecso

Jó reggelt!

Zizik: Türelmesen kivárom a keddet, nincs sok már hátra. Szerintem nálam most nem lesz nagy változás, hiszen csak az első 3 hónap met szedésen vagyok túl. De bizakodom, hogy javulást fogok kiolvasni a leleteimből. :wink:

Végre megjöttek a piros manók, igaz nem 28. napra, hanem 32-re! (Úgy néz ki, hogy hosszabb ciklusú vagyok.) De minden nem lehet tökéletes. :)

KépKép
charlott

Zsizsik bocsánat, még nagyon reggel van! :oops: Zizi, én vagyok! Kép

KépKép
charlott

Sziasztok!

Kicsit nehéz időszakomat élem. Zsizsik eredményei nagyon fejbevágtak. (Zsizsik, nagyon nagyon örülök neked!!!) Ennyit számítana az étkezés, és a mozgás??? Én mindig csak sunnyogok, nem jön össze nekem az életmód váltás. Voltam ugyan Andinál, de nem tudom teljes mértékben betartani, amit mondott. Méricskélni nem tudok, kivitelezhetetlen, másrészt kell valami édes reggel, mert egyébként behipozom. Úgy döntöttem hallgatok inkább a szervezetemre némileg kordában tartva a tanácsadáson hallottak szerint. A mozgás a másik kényes téma. Mikor? Ha vége van a napnak, annak örülök, ha sikerül hazaérnem.
Szóval most kicsit megtorpanni látom a javulásomat, annak ellenére, hogy valószínűleg egy 28 napos pés ciklust egy másik 35 napos pés c. követ. Ami még a met szedés óta azt hiszem nem is fordult elő. Eddig maximum csak minden második ciklus volt igazi.

A vérvétel persze majd reálisabb képet ad arról, hogy javulok-e, vagy nem, de kicsit úgy érzem, a további javulás érdekében nkem kéne lépnem. És ez valahogy nem jön össze.

Szóval velem ez van.

Zsizsik, mégegyszer óriási gratula! Hős vagy!

Lecso, csak nem lesz szükség inzulinra! Korán elkaptátok, hátha ez számít!

Kavicska, mesélj! Hol jártatok?

Kézimunkázók... hmmm nem semmi! Én is szeretnék már baba mellett hímezgetni! ;)

Elfelejtettem, mit akartam még írni. Többieknek: :D

Kép
mamint

Sziasztok!

kavicska üdv itthon! Képeket kérünk!!

kincs fogsz te még hímezgetni meg kötögetni a terhesség alatt leendő gyermekednek! :wink:

bettica, baboca, mamint, Monee köszönöm a hímzés dícséretet! Olyan jól esik! monee neked pedig gartula, nagyon szépen hímzel! majd muti ám a többit is! ha kell minta, csak szólj!

Lecso visszakérdezek hogy jól értettem-e: tehát Tűű szerint neked a mercktől lett rossz a terheléses vc értéked, mert te így reagálsz rá?? :roll: és azóta jók a cukorértékeid, amióta elhagytad ametet? ja meg persze a diéta. nem tudom melyik miatt jó most a cukrod. vagy mindkettő.

ha ez tényleg így van, ez nagyon elgondolkodtató eredmény, tényleg egyénileg kell elbírálni és kitapasztalni ki szedje terhesen és ki nem, meg mennyit.

Mondtam norkának, olyannak kéne lennie ennek, mint amikor szemüveget írnak fel nekünk. mindenkinek belövik pontosan negyed dioptriánként. hát valahogy így kéne a met adaggal is. akár terhes az illető, akár nem.

Zsizsik tegnap nem maradtunk kicsit sokáig? Mikor hazaértünk döbbentünk rá, mennyi idő van... :roll: :lol:

Kép

Kép
rejo

Rejo,pontosítanék, nem azért jók Lecsó eredményei, mert elhagyta a metet, hanem mert diétáznia kell. Ha elhagyta a metet de nem diétázik, durva eredményei lennének.Lásd a nemtom hány grammos reggeli értékeit, ami miatt csökkentenie kellett a reggeli ch bevitelt.
A met nem csodaszer, de nem is felelős egy diab kialakulásában.Lecsó diabos volt Levinél, hol volt akkor a met neki....
Vendég

"A 75 gr vc terhelés a merckformin miatt lett ilyen rossz szerinte!Én így reagálok rá!Ezek szerint még jó,hogy abbahagytam!!! "

én ezeket a sorokat értelmeztem így Lafi. ezért kérdeztem vissza lecsonál, jól értelmeztem-e.

na előző terhességből okulva ezek szerint a met sem tudta nála megakadályozni az újabb diab kialakulását. csak a diéta. ezt értem, ha elhagyja a metet és nem diétázik, akkor durva értékei lesznek. de ha nem hagyja el a metet és nem diétázik, akkor is durva értékei vannak! :? én úgy veszem észre nála a met nem javít a dolgokon, sőőőt....

Kép

Kép
rejo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?