Új privát üzeneted érkezett!

Lányok! El sem hiszem,hogy kész vannak a szerelők.Még van némi takaritás,de én már teljesen kipurcantam.Apa festi a babaszobát,utána tud nekem segitkezni.Addig nekem pihi van.

Krisztinka:Tényleg jobb lessz,ha előbb kigyógyitanak ebből a fránya gombából.
Képzeljétek az egyik barátnőm úgy járt,hogy még nem tudta,hogy terhes, elment tüdőszűrőre,és utána derült ki.Most el kell vetetniük a babát a sugárkezelés miatt.Biztos belebolondulnék...

Kép

Kép
ancsa03

Krisztinka! Tényleg ontos, hogy a gomba ki legyen kezelve, mert a katonácskák sem életképesek abban a közegben, amit a gomba teremt... Meg egészségesen mégis jobb! 8 hét nem is olyan sok, 1 ciklus kimarad, a következőnél, mire pé lesz, lehet próbálkozni!

Ancsa! Szomorú az ilyen, mert sose tudni tutira, hogy beteg lett volna :? De ha meg igen...
Jó hogy kész vannak a szerelők, mire itt a baba, szépen rendbe lesz minden :)
Nem úgy mint nálunk.. :evil:

Képzeljétek. Piri 3 napig tartott... A többi csak barna. Azzal is 6 napos volt. Műtét óta nem volt ilyen rövid és enyhe, a hétfői fetrengést leszámítva... :o

Kép
kislibus

Krisztinka, tényleg jobb így. Azt meg csak elfogadod valahogy,hogy júliusi lesz a babátok. Egyébként nagyon aranyos a férjed, hogy mik nem jutnak eszébe? Az enyém nem is foglalkozik ilyenekkel. Mármint szerintem nem is tudja, hogy mit lehet nézni, és mihez kell komolyabb vizsgálat.

Ancsa, milyen lesz a babaszoba?
Sajnálom a barátnődet. Tervezték a babát?

Kislibus, lehet, hogy most már beáll majd rendesen a ciklusod.

Én jelentem épségben hazaértem. Nagyon ügyi voltam.
Csak egy baj van, amint a párom beül mellém egyből elkezdek bénázni. :oops: :oops: Nem tudom miért van ez, mert nem szől bele egyáltalán. Ebből az a tanulság, hogy ha együtt megyünk akkor ő vezet, ha meg dolgom van, nyugodtan mehetek egyedül.

Zsu

Kép
bvigh

Graula!
Megmondom én mért bénázol! Azért, mert ha ül meletted egy olyan, aki szintén tud vezetni, akkor nem olyan létszükség, hogy 100-on teljesíts, és ez tudat alatt blokkol. Engem is blokkol a párom, mert április óta van jogsim, azóta vezettem Pestre meg vissza, Nyíregyházára meg vissza, Debrecenen át, Pesten, Nyíregyházás egyedül, és mégis, ha a párom melettem van előbb csábulok el, hogy inkább vezessen ő. Nade már most nagyon hiányzik a vezetés,
úgy néz ki hétvégén vezetek is egyet. Ami még engem nagyon blokkol, az az , ha fél akit szállítok. (mamát vittem és félt, ami eléggé lerontotta teljesítményemet)

A ciklusom remélem tényleg beáll, már ideje volna...

Kép
kislibus

No, lássam már nincs senki, megyek én is jó éjt!!!

Kép
kislibus

Nincs ma senki?

Hogy vagytok? Képzeljétek, mi ma a bolttól hazáig, ami vagy 800m gyalog jöttünk haza..ez persze Andris miatt nagy teljesítmény :lol: :lol:

Én jól vagyok, hál' Istennek, nincs semmi rosszullétem!!
Többi kismami?

Többieknek drukkolok!!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!!!

Megvolt a 18 heti Uh. Kislánynak néz ki :lol: :lol: :lol: 100%ra persze majd szülékor meglátjuk :wink: , mindenesetre nagyon boldogok vagyunk!!! minden adat tökéletes, AFP is.

Mindenkinek mihamarabbi babásodást kívánok és az összes kismaminak boldog várandóságot!!!
Majd jövök.
pusza

Kép
Kép
Kép
olik22

Ollik!

Nagyon jóóóóóóóóó! Biztos -zolika is nagyon várja a hugit! Lehet venni rózsaszin bababrugit! :D Nem hiszem el! Csak a vonalzókon látom hogy múlik az idő!

Klarka! Akkor nálad úgy néz ki, nem tartott sokáig a rosszullétes időszak! :D Mikor mész babakuksizóba?

Kép
kislibus

Azért azt a tegnapit elkiabáltam, még mindíg barnázok! :)

Kép
kislibus

Sziasztok!

Klarka, örülök, hogy már jobban vagy.Andris már nagyon ügyes, hogy ilyen sokat lehet vele sétálni.

Olik, gratulálok!

Kislibus, remélem holnapra elmúlik az a kis barna is.

És most egy kis izgalom, bár én nem érzek semmi szokatlant, kivéve, hogy még nem vagyok ingerült. De ennek még adok egy napot. (mert én mensi előtt néhány nappal tudjátok, hogy tök hülye vagyok)Még 4 napom van.

Kép

Szorítsatok egy kicsit nekem! :wink: :wink:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Én nagyon szoritok neked!
Szép a görbéd!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti, már megérte feltenni a göörbét, ha jelentkezel!!!!!!!!!!!!!
Puszi

Zsu

Kép
bvigh

Zsu: én is szorítok!!!! Tudom, annyira ígéretes érzés lehet!!!!

Kép
klarka

Zsu!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:
Egy vagy két hétig nem nagyon leszek,mert műtik anyukámat!!!!
2 hétig benne lessz a varrat a kezébe,nem tud majd semmit csinálni,hol itthon hol ott leszek!!!!!!!!!!!!!
De ha lessz időm,benézek!!!!!
Vendég

Kriszti, ok. Jobbulást anyukádnak!
Azért ha lesz időd adj életjelet magadról.

Klarka neked is köszi. Nem is tudom milyen érzés. Nagyon szeretnék bízni, de ennyi sikertelen hónap után nehéz........

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Köszi!
Ezzel én is igy vagyok,hogy ennyi sikertelen hónap után nehéz bizni!!!!!!!!!!!!!!!
És már megint itt egy ciklus vég!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Életjelre bejelentkezek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti:anyukádnak mielőbbi felépülést!!!

Zsu:azt hiszem tényleg van miért izgulni...szép görbe!

Én olvaslak titeket,de velem nem történik semmi.Dolgozom,görbém nincs,PÉ-m asszem a napokban...röviden ennyi!

Ideje lenne már egy új kismamit látni a topikban,rég volt már!!! :idea:
vedresandi

Andi!
Köszi!
Vendég

Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit!Új kismamit! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
klarka

Bocs, kicsit begolyóztam.......csak már megérdemelné megint valaki!!!

Kép
klarka

Klarka:én szeretnék lenni,én szeretnék lenni,én szeretnék lenni,én szeretnék lenni,én szeretnék lenni,én szeretnék lenni,én szeretnék lenni,én szeretnék lenni :!: Én is begolyóztam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Olik:Gratulálok a kislányhoz,de ha mégse,akkor a kisfiúhoz!!!!!!!

Zsu:Én részemről nagyon szoritok úgy neked,mint mindenkinek.......

Kriszti:Jobbulást kivánok az anyukádnak....

Klarka:Az szupi,hogy már nem vagy rosszul.Igy már azért könnyebb lessz.

Kép

Kép
ancsa03

OKAndiOKAndiOKAndiOKAndiOKAndiOKAndiOKAndiOKAndiOKAndi

Kép
klarka

Ancsa!

Köszi!

Na,szépen begolyózunk sorba!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt!
Vendég

énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!énis!

Zsu

Kép
bvigh

Begolyózott kismamák és kismama jelöltek topikja!!!!!!!!!!!!!!

Jól hangzik????????

Na,jó,lefekszem,mert jön értem a roham mentő,ha igy folytatjuk!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!
Vendég

No akkor végszóra : Babát!Babát!Babát!Babát!Babát!Babát!Babát!Babát!Babát!Babát!
Zsunak!T.Krisztinek!Andinak!Krisztinkának!Erzsinek!Nekem!Zsunak!T.Krisztinek!Andinak!Krisztinkának!Erzsinek!Nekem!Zsunak!T.Krisztinek!Andinak!Krisztinkának!Erzsinek!Nekem!Zsunak!T.Krisztinek!Andinak!Krisztinkának!Erzsinek!Nekem!Zsunak!T.Krisztinek!Andinak!Krisztinkának!Erzsinek!Nekem!Zsunak!T.Krisztinek!Andinak!Krisztinkának!Erzsinek!Nekem!

Kép
kislibus

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ezt a bulit nem hagyhattam ki!
T.Kriszti, Zsu! Én bízok helyettetek is, meg szoritok is, meg++++++++++energi !!!!!
Én meg ma letámadom apát, piri ide vagy oda!!!! :twisted:

Kép
kislibus

Andi! Ha pé van tessék cselekedni! :lol:

Kép
kislibus

BABÁT!BABÁT!BABÁT!BABÁT!BABÁT!BABÁT!BABÁT!BABÁT!BABÁT!BABÁT!BABÁT!BABÁT!BABÁT!BABÁT!BABÁT!

Itt a vég!
A csajok vagyis mi,begolyóztunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na,jó lelőttem magam,fekszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Holnap,folyt.köv!!!!!!!!
Vendég

Kislibus!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!
Vendég

És én Cavintont fogok szedni, az már fix..... :? :? :? :? :?

Kép
kislibus

Lövöm a pizsit én is!

Cuppanóst!

Kép
kislibus

Lányok, az én is, én is,nálam azt jelentette, hogy én is beállok a dilisek sorába????????????
Brrrrrrrrr. Én ezt nem akarom, de vagy a baba, vagy a gyogyó, valamelyik tuti bejön. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Hát ez elképesztő!!!
Minket mutogatni kellene!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Pálinkásat!

Andi!
Minket ország világ olvas!!!!!
Az,az elképesztő,hogy olvassák,hogy miket irunk!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Nem komolyan gondoltuk a begolyózást!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Inkább a baba jöjjön mint a gyogyó!!!!!!!!!!!!!
De ha igy haladunk közel vagyunk a gyogyóhoz!!!!!!!!!!!! :lol:

SZÉP 7 VÉGÉT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

NA látom jól elvoltatok tegnap :P
Mindenkinek lesz babója, kinek hamarabb,kinek picit később, de lesz.
Nekem tegnap egész jó napom volt nem nagyon vot hányinger, vagyis múlogat. Amit már nem is bánok..., meg lassan itt is lenne az ideje, így a 11.hétben.
Jövő héten jön haza a dokim a szabiból, csütörtökön megyek hozzá uh-ra, remélem minden oké lesz.

Ma van a sógornőm esküvője, oda megyünk este.
Jó kis passzos fekete térdig érő egybe-ruhát terveztem felvenni, akkor még nem volt baba.
Most már van, de abban megyek, a férjem szerint még mindig rendben van rajtam. Pici hasam már van, de épp csak egy icipici, de nem titok a dolog, ha rákérdeznének, így nem zavar :wink:
Szép hétvégét mindenkinek, pé közelieknek akciódúsat :lol:
Vendég

Sziasztok!

Most csak magamról két szót. Azt hiszem én a gyogyósok táborát gyarapítom. Ma elkezdtem barnázni.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

Ilyen korán??????
Nem sokára követlek!!!!!!!!!!
Aztán jön a gyogyó!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ok, Kriszti, legalább nem leszek egyedül............. :cry: :cry:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Azért annyira nem akarlak követni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ha muszály lessz akkor követlek!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu! Én akkor is barnáztam, mikor babás voltam... De az fix, hogy ha most is így leszek esetleg terhes, már irány is a táppénz....
Szoktál ilyen korán barnázni? Ha csak 1-2 nap, akkor lehet beágyazódás is.

Szóval amíg nem fetrengtek és nem ömlik, addig nincs veszve semmi! Kitartás!

Elkezdtem ma Tatu-t hallgatni oroszul... Nem kellett volna..... :cry:

NemdilizünkbeNemdilizünkbeNemdilizünkbeNemdilizünkbeNemdilizünkbe
NemdilizünkbeNemdilizünkbeNemdilizünkbeNemdilizünkbeNemdilizünkbe

Kép
kislibus

Lányok!

Senki nem fog bedilizni,csak bebabásodni.Ez tuti fix!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa:te nyertél!!!

Lányok, itt a választék :lol: :lol: :lol:
Kép
vedresandi

Hú, úgy látom egy negatív folyamatot indítottam el a Ctrl+C billentyűk alkalmazásával.........nem tudtam, hogy idáig fajul.. :D :D

Mi tegnap voltunk esküvőn, meg lagzin, gyerek itthon maradt nagymamával. Jó volt, de issszonyat sok kaja volt, amolyan igazi falusi lakodalom. Tyúkhúsleves, utána pörkölt nokkedlivel, de itt már tudtam, hogy nem szabad sokat enni, mert biztosan nincs vége a sornak, és bejött, mert utána érkezett a húsostál. Aztán a torta, majd töltött káposzta. Utóbbinál eszméletlen, amolyan kismamás vágyódást éreztem, hogy egy nagy tállal befaljak a káposztából, de tudtam, hogy nem lenne jó vége, ezért ellenálltam, de elhatároztam, hogy mihamarabb készítek egy lábossal itthon.

Szép vasárnapot mindenkinek, mi ma asszem elmegyünk gombászni.

Pusz!! :lol: :lol:

Kép
klarka

Klarka:egy ilyen lakodalom a kismamiknak kánaán :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

hát az volt...ráadásul kettesben....

Kép
klarka

Tiszta romantika.....ja, nem is kettesben, csak ez a picike élet még elég nyugis....nem kell utána szaladgálni...

Kép
klarka

Sziasztok!

Kriszti, nem is vágyom rá, hogy kövess!!!!!!!!!!!!!!!

Sajna én egyre jobban barnázom, pedig a hőm még ma is emelkedett.Majd azt is felteszem.Én már nem értem, és eléggé ki vagyok borulva, csak sírok egész délelőtt.
Lehet, hogy jobb lenne, ha egy kicsit hanyagolnám a témát, és nem is jönnék ide sem amíg rendet nem rakok a fejemben. Most éppen nagyon elegem van ................

Puszi, mindenkinek, és további szép napot.

Zsu

Kép
bvigh

Szóval itt a görbém:

Kép

És igen, mensi előtt 3-4 nappal elkezdek mindig barnázni. Ezért nem gondolom, hogy beágyazódás lenne. Pedig annyira bíztam ebben a hónapban, azért ekkora csalódás. Jól átvágott a görbém.

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?