Sziasztok!
Olyan jó hétfőnként azzal bejönni, hogy első gondolatként, na, vajh' kivel mi történt a hét végén?
Munka: én egyetértek mindenkivek, aki már decembertől otthon marad, szívem szerint én is azt tenném. Még dilemmázom, mert főkönyvelő vagyok, annyira nem egyszerű itthagyni a céget pont az éves zárásban, fair lenne maradnom január végéig.
Viszont januárban olyan hajtás van, hogy tavaly volt, amikor bejöttem hétfő reggel és csak kedd éjjel mentem haza, na, ezt nem fogom vállalni semmi pénzért. Igazán én is csak fél napot dolgoznék, mert ha jól vagyok, annyit bőven bírok, viszont valamikor muszáj lenne bevásárolni is a gyereknek.
Szóval, nem tudom... ahogy magamat ismerem, túl lelkiismeretes vagyok, valószínű a január vége,de sok múlik kedvenc főúnököm viselkedésén is, ha genyó, akár már október is lehet
Képzeljétek, én is megvettem az első kismama nadrágot, a Brendonban, méregdrága volt, de az én magasságomra nem könnyű normálisat találni, ami nem zsákszerű (178 centi vagyok, asszem Aranykavics írta a 180 cm-t, részvétem
, hasonló problémáink lehetnek). És olyan jó volt kényelmesen ülni, úgy, hogy nem nyomott sehol sem, mint az eddigi farmerok!
Mi is voltunk moziban, megnéztük a Simpson családot, szerintem 10-ből 9 pontos és a Hajlakkot, az 10-ből kb. 7, mindkettőt bátran ajánlom bárkinek, nagyon jók voltak! A Hajlakk második felét már úgy néztük, hogy apuci keze a pocakomon, rajtam a kismama nadrág, most először éreztem magam igazi kismamának!
Hajfestés: én a szőkét vissza sem tudnám festetni, mert ledobná róla az eredeti barnát, úgyhogy ugyanúgy havonta mehetnék immár barnára festetni, aztán amikor végre visszaállna, akkor meg mi lenne, ha kiderülne, hogy még őszülök is??? Annyi ideje festetem már, hogy azon gondolkodtam, hogy nem is venném észre, ha őszülök... máshol gyanta, itt festék, majd ha elkezd a szemöldököm is őszülni, akkor fogok rádöbbenni, hogy öregszem
!
Na, szaladok kicsit dolgozni, mindenkinek szép hétfőt! (lassan már nem is kell hányás/émelygésmenteset, mert mindannyian túlleszünk rajta és ez olllllyan jó!)
Sziasztok,
Eszter