Csajszik
köszi a tippeket. A masszázs majd megpróbálom. Ma a következöképen zajlott a délután:
1. összesen 4x evett (mostanában ezt csinálja, + az esti szopika)
2. az uccsó szopi fél 6-kor volt, elötte kb. fél 3-tól aludt! Anyuéknál, velem együtt (fekve szopiztattam, de én sajna nem tudtam elaludni, viszont nem ébredt fel, mikor felkeltem mellöle. Tán mert hüvös és sötét volt??!!!).
3. kajcsi elött pocimasszázs volt, mert kivételesen nem tojta össze magát álmában
4. kajcsi után már ébren volt
5. negyed 8-ra értünk haza, ö tök csöndben, nézelödve, fürdéskor elnyúlt a kádban, úgy élvezi
6. utána öltöztetéskor (föleg sapka) ordiba indul. Szál bodyban, sapiban, hálózsák nélkül felvettem
7. cicire tettem, ott pedig egy darabig csend volt, aztán feszengés, nyávogás
7/a. sapka levesz
8. áttettem a MÁSIK cicire, abból tán jobban jön a kajcsi
9. ott is feszengett
10. vállra vettem, megnyugodott
11. kiságyába tételkor nyávogott
12. visszatettem cicire, és leültem Babanetezni
13. feszt nyávog
14. vállra vettem, és Momot meg Zsuzsit olvastam, örülve, hogy nincs két, esetleg három ugyanilyen szerkezet a lakásban
15. ott elaludt
16. ágyába tettem, de a hálózsáknak csak egyik vállpántját tudtam begombolni, meg becipzáraztam az oldalát. Idö: 19.55
17. azóta csend van
Nem gáz a résnyire ablaknál sapi nélkül? Mondjuk 50 fok van ... Csak mert olyan hajasbaba, azért kicsit aggódom ...
Momo
párod királyfi jellegü, Zsebi innen nézve tök hasonlit Julcsira, a feredözö banya meg ennivaló
Zsófi
kérek mán egy kis DNS-t a férjedtöl. A csendesgén érdekelne
Mondjuk szavam nem lehet, mert Julcsi amúgy egész nap csöndes ...
Zulu
ügyi voltál az esküvövel ... de az éjszakai bolyongásért nem irigyellek ...
Manó
úgy is van, szervezz magad köré társaságot! Nem ám bedepizni!
Gombóc
pedig muszáj odahagynod néha Zsombit! Különben késöbb sem fogsz tudni megmozdulni nélküle, és az nemcsak neked, hanem neki is rossz lesz!!! A férjednek meg muszáj kikapcsiznia, de ne aggódj, Zsombi hamarosan átalussza az éjszakát, és elmehettek pl moziba együtt. Addig kezdj el megbizható babysittert keresni!!! (... én a húgomat fütöm, de ö csak hétvégén ér rá, mert még általánosba jár, akkor meg ugye mi a hegyre megyünk)
Urszila
a ma délután történtek a te álláspontodat látszanak alátámasztani ...
Franyoooooo
cukibokréta a ruci! Nyám-nyám!
A ded azóta is alszik. Megyek, irok egy örömódát és elö is adom
Nem, inkább eszem egy falást ...
Pussz
Kangi + félvállas sapkátlan Julcsi