Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na,de a viccet félre téve persze ő még kicsi ehez!!!!
Vendég

Sziasztok!

Katus!

Igazabol 3 honap volt, most majd meglatjuk. Nem sürget semmi.
A melo jo, jo egy kicsit kikapcsolodni, de többet nem vallalnek, mert akkor itthon fut minden. Lara vagy a nagyival van vagy Dieterrel ha itthon van.

Aniko!

Lara tenyleg tiszta apja. Mi volt a vizsgalaton?

Rik!

Ezt a csakot meg Au.-ba kaptuk egy etterembe az autopalya melett. Azota vagy Lara hordja vagy a lova. :)

Viol!

Felteszem ide a kepet.
köszi! Kép

Kép
Kép
reni76

Rik,
egyszer találkozatm vele ügyeleten és nagyon nem volt szimpi :cry: :cry:
Fogalmam sincs mit csináljak.

Kép
Kép
Kép
amica

Reni, micsoda szőke szépség ez a kisasszony!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Reni!Nagyon szép Lara és egyre jobban kezd rád is hasonlítani! :D :D :D
Vendég

Basszus olyan hideg van itt bent,hogy fázok.Már azon gondolkodtam délután lehet beizzítom a kandeszt!!De azért ez még elég durva lenne!Én még mindíg apát várom most már csak jön,mert eksönözni akarok!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Erikák (Rik, Nercsi)!

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!

Kép
Viol!

Jocó nagyon sokat segít, már csak ő kell szinte fel a Mátéhoz, meg ha hazaér onnantól szinte mindent ő csinál...
Juj, az olyan jó mikor bújnak, puszilnak, Máté is egy kis bujos nyuszi, nagy puncsgép, főleg ha rosszat csinál, mondom neki "akarsz menni a szobádba gondolkodni?" Erre jön, puszil ahol ér, na így legyek kemény :lol:

Reni!

Nagyon szép Lara.
Most hetente hányszor dolgozol?

Rik!

Hát durva, de legalább elmondja, ez szerintem tök jó kapcsolatot mutat köztetek, meg tudjátok beszélni stb....
Tesód?

Gabó!

Este időben jött a párod? :oops: :lol: :P :wink:

katus78

Jó reggelt!

Katus,nem váltottunk orvost,eddig ő volt a helyettesítő!Most nem tudom hogy lesz,az volt az ajtóra írva,hogy a körzet ellátásáról az önkormányzat gondoskodik.

Andi,hát én csak 2szer voltam nála,először nagyon durva,bunkó volt,azt mondtam,hogy soha többet,de a kényszer rávitt.Most egész normális volt.De nem választanám őt.Ki helyett lesz?

Erika,filmezés:durva!Olyan nehéz ezt a témát kezelni...Meddig szokott fenn lenni a Réka,hogy ilyesmit látott?
A csúnya beszédért én is naponta figyelmeztetek,Bence úgy ismétli a szavakat,mint egy papagáj :lol: most a legsűrűbben mondott az addoda :D és az engegggyél!!!! :lol:
semmilyen jel nem mutat megfázásra vagy torokfájdalomra,pedig azt mondta a dr.nő,hogy biztos fáj neki :shock: Mindegy,lényeg,hogy jobban van.

Anikó a pogi másnap is jó?Vagy nem szokott maradni? :wink: :lol: Azt gondoltam vasárnap megsütöm és Isti vihetne a suliba.Na meg én is a dolgozóba :? A barátnőm is volt nemrég a kisfiával ezen a szemvizsgálaton.ha egyszer van ez a lehetőség,igénybe kell venni.

Kép

Kép
hajnus

Ó,Erikáinknak nagyon boldog névnapot!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
hajnus

Erikáink, boldog névnapot kívánunk!! :)
Gabó,
és a tepsit ki kell kenni vmivel?

[quote]& írta:quot;akarsz menni a szobádba gondolkodni?"

ez jóóóóóóóóóóó!!!!!!!! :) :) Jajjj, de megmosolyogtam!! :) mert elképzeltem az utána lévő bújós jelenetet! :D olyan aranyosak!! :)
Jocótól meg nagyon renid, hogy így segít, igazi Apuka! :wink:
[quote]E írta:rre jön, puszil ahol ér, na így legyek kemény

ez meg még rímel is! :lol:

Dorka egyszeri alvása ma nem jön össze, reggel fél 7-kor kelt, így nem lehetne megoldani. Pedig volt már majdnem fél 9 este, mikor letettem, és tök nyugiban aludt el, mint aki hűha de álmos. éjjel egyszer volt fent, pár perc sírás, aztán reggelig csend. majd csak átbillen egyszer, hogy reggelente később kel...

na, megyek, pakolgatok én is kicsit, meg vár a kaja is. bár majd frissen.

KépKép
viol81

[quote]r írta:enid

ez rendi akart lenni

KépKép
viol81

Hélo-élo, hol vagytok??

KépKép
viol81

Sziasztok!!
Köszi mindenkinek,aranyosak vagytok!!Férjecském is ünnepel,ma 32 éves!!

Gyors leszek,mert szalad a ház,én meg vásárolgattam a gyerekekkel a suliba d.e.!

HAjni
beszéltem a Mikola asszisztensével,azt mondja nem biztos hogy ő lesz a helyettesitő továbbra i sha ide költözik a Jerevánra. A másik (Aminek én nagyon örülnék:)Hogy ugy néz ki a Lenkey utcába költöznek ők meg!!!
Jól vagytok??
Réka 10 ig volt fent,de ugy néz ki kicsit kitolta egy kis Hustler tv nézéssel.Most szigoruan fél 10 kor alvás!! :evil:

Gabó
hazaért??????

Viol
sajnálom,hogy ilyen korán kelt.HA ez vigasztal Petra fél 10-kor aludt el,és már 7-kor kukorékolt! :x Majd csak beáll a kisasszony!!!
Vendég

Erika és Nercsi nagyon boldog névnapot!!
Na jóvan képet most nem tudok csatolni hozzá,mert száz évet gondolkodik!

Katus!Nercsiékkel mizu van?Még mindíg annyit összejártok?
Időben 11-után jött meg!Vacsiztak egyet érzékeny búcsút vettek a Hegétől azt jött haza!Azért az nagyon jó,hogy Jocó ennyit segít+még a gyereket is lefoglalja és ő kel hozzá!Én ismerek olyat aki most terhes a másodikkal és szinte a férj le sem szarja! :twisted: :twisted: :twisted:

rik!Igen épéségben hazaért bár úgy bementem volna érte,hogy vezessek hazáig!! :) :) :)

viol!Be fog állni Dorkánál Levusnál több ilyen fázis volt!Míg nagyon pici volt egy idő mikor 10-kor kelt aztán egy másik idő mikor 8-9 között ez elég sokáig be is állt aztán most volt egy pát hét mikor már fél 7-kor fent volt(na ez a halálom),de hál isten visszaállt a 8-körüli kelésre!
Vendég

Ja és voltam a DM-be leadta az önéletrajzomat majd szept. közepén hívnak be mindenkit elbeszélgetésre és okt.1-el kéne kezdeni!4-órába állandó 2-től 6-ig minden 3.-szombat netto 40.000-ért!Csak a baj(ezért én nem is fűzök hozzá nagy reményeket)keri végzettség(ami nekem nincs)1-2 -év gyakorlat ami nekem 7-év nem tudom ez elég lesz-e!
Beadtam a Lidlbe is hétvégi melóra csak szombat-vasárnap még ez is jó lenne!Majd meglátjuk!Jövő héten bemegyek a munkaügyre is CBA-ba is Interfructba is aztán csak lesz valami!
Vendég

Sziasztok!

Erikáknak nagyon boldog névnapot!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Gyulának pedig boldog 32. évet!!!

Én nem panaszkodom: Kincső este 7től aludt reggel fél 7ig :lol: :lol: :lol: . Jó az idő, csavizunk is ezerrel! Délután megnézzük a Szüreti napok borfelhozatalát Nyuszival, szigorúan alkoholmentesen :x :evil: . Délelőtt a sulimban voltunk kint. Hát sokat nem beszélgettem a kollégákkal, miután Kincső felfedezte a lépcsőt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .

Hajnus-én megeszem másnap is, de Kálmán már nem, mert nem marad ropogós...Szerintem finom úgy is, de talán Katus is tud véleményt mondani 8) 8) 8) .

Én csak csöndben mondom: nekünk Dollmayer Ilse lett volna a körzetisünk, nem ajánlották.... Ezért mentünk máshová.

Rik-ez a tv kérdés elég húzós :evil: , hiszen már nagylány, önállósodik. De legalább nem tetszett neki, és te is tudod ellenőrizni, hogy mikor mit néz. Én a számítógépen filózok már most, legyen majd Nyuszinál? Mire ő akkora lesz, talán már mobilról fognak netezni...És mikortól legyen neki mobilja? Ovi? Isi? Kell egyáltalán?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,majd hétfőn megírom hogy ízlett :D A számítógép már most gond Bencénél,folyton ott ülne,ő is szereti az egyszervolt.hu-t,de mondogatja,hogy dádá,tehát,hogy vmi lövöldözőst szeretne,mint Isti.Akkor van nyugalom,ha nincs bekapcsolva egyik gép se,ilyenkor azt mondom,hogy csak Apa tudja bekapcsolni :D és akkor megnyugszik.Isti tavaly(3.ban) kapott telefont,amikor egyedül kezdett suliba járni.
Szüreti napok:holnap malacfuttatás lesz!Szerintem megnézzük :lol: :lol: nagyon kíváncsi vagyok!

Erika,Gyulának nagyon boldog szülinapot!Hú,nagyon örülnék,ha a Mikoláék kicsit beljebb költöznének,régen is ott rendelt.Istinek mostanában fél 11kor még könyörgök,hogy aludjon már.Kíváncsi vagyok mi lesz a jövő héten...
Bence jobban,ma még csak 2szer volt kaka :D

Gabó,fel a fejjel,majd csak összejön vmi!Nagyon drukkolok!

Kép

Kép
hajnus

Viol!Bocsi igen ki kell kenni a tepsit!
Vendég

HAjnus
akkor Bence halad az egészség utján!!!Gyógypuszi neki!! :wink:
Még mi is akkor választottuk MIkolát amikor a Lenkeyben volt,ezért lett ő.Előtte a Szász volt,de akkor a Torna utcában laktunk,és közelebb volt a doktornő.Erre elköltözött ő is,rövidesen mi is.De én nagyon meg vagyok elégedve vele,és nem is szeretnék váltani!!Igy marad most is!!! :wink:

Anikó
Rékának is most 3.ban lett mobilja,mert arra érett meg az agya hogy használni is tudja.De most már nem elég az alaptelefon kamerást kér a Jézuska szülőktől!! :shock:

Nem is tudom melyiktek irta,hogy jó lehet a Rékával a kapcsolatom ha elmond ilyeneket!!
Én lekopogom,de nagyon megbizik bennünk,és mindent elmond.HA valami bántja egyből jön.ÉS kérdésekkel is bombáz persze,ami néha kinos,de elmondom neki akkor is.Inkább tőlem tudj meg,bármi is legyen az!!
Remélem Petrával is uyganez lesz a szitu.Hát ugyanugy neveljük,aztán meglátjuk... :D

KAtus
hogy vagy ma???

Jaj,és ma elvoltam fekvős babakocsit nézni Petrának:CSajok,az árak!! :roll: :evil: még turisban is néztem,ott is csak fél ár.... :evil:
Nem tudtok valakit aki megszabadulna a FEKVŐS játékbabakocsijátol???NAgyon kéne!!!
Vendég

Anikó!Tán kocsival mész,hogy nem kóstolhatsz fini borokat?Vagy Kincső mellett nem akarsz?
Nálunk ma meg holnap Dödölle és bornapok vannak asszem mi is lemegyünk egyet csavarogni holnap!

Hajnus!Köszi csak lesz valahogy! Istit el is lehet érni telefonon?Az öcsémet sokszor nem,mert vagy nem viszi magával vagy süketet játszik!!Nem is értem miért van neki!!Már többször lebasztam emiatt!Ezek a mai kisgyerekek teljesen rá vannak kattanva a gépre!Levi is itt ül ha az apja játszik vagy zenét hallgat meg persze nyomkodja ezerrel!! :twisted: :twisted:

rik!Boldog szülinapot uradnak!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyen fiatal!!! :P :P :D :D
Vendég

Nercsi!!Boldog névnapot kivánunk Neked!!
Vendég

Köszi CSajok GYulám köszöntését!Jólesett neki!! :oops:
ÉS igen fiatal,2 évesen apává tettem!!! :oops: :oops:
Vendég

2 évesen,huha,kicsit fiatal lettvolna hozzá!!21 évesen!!
Vendég

rik!Ennyire szeretne egy babakocsit Petra?
Az nagyon jó dolog,hogy már most ilyen jó a viszonyotok.
Nekem anyuval 15-éves korom óta barátnői a viszonyunk!
Vendég

Tyű,de fiatalka vot!! :) :)
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk, még csak a kipakolás volt, nézegettük, én a borokat lesegettem... :evil: Kálmán elutazott a hétvégére, így nem lehet inni, egyedül vagyok Kincsővel.

Olyan fura, Kincső kezd komolyodni, nem olyan mosolygós mindenkivel, mint régen. Elrontottam valamit? Itthon is olyan magának való, jövő-menő, egyedül játszó, ha leülök mellé, mászik, nevet, játszunk, de sokat akar egyedül lenni...
Mondjuk máskor állandóan rajtam lóg....

Anikó

Kép[/url]
quito

Dehogy rontottál el valamit!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Most ebbe a korszakba lépet!Levusnál is volt ilyen meg szerintem minden gyereknél!
Vendég

Sziasztok!

Rik!

Boldog Szülinapot Gyuládnak!

Jól vagyok, azt leszámítva, hogy a keresztcsontomnál nagyon fáj a hátam, de ez már van szinte 2 hete, meg néha a hasam is, nem tudom ez mit jelent, nem emlékszem, hogy a Máténál lett volna ilyen, próbálom agyban rendbe tenni a dolgokat, hogy nincs semmi baj, de megmondom őszintén nagyon félek ettől a terhességtől.... :cry:

Ma délelőtt itt voltak az anyukámék, nagyon jól esett, a Balcsira mentek, és előtte felugrottak ide meglátogatni :D

Fiúk is a bor napokra mentek motorral :lol: kicsit félek mi lesz ha isznak :lol: :lol: :lol:

Rik!

Elgondolkoztatott amit írtál, hogy fekvő babakocsit nézel a Petrának.....mire lelesett, hogy játék babakocsit :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó!

Szerintem sem rontottál el semmit. :D

Gabó!

Szoktunk találkozni viszonylag sokszor az Erikával, Alíz is nagy lurkó már, szereti Máté nagyon :D

katus78

Katus!Ne izgulj nekem végig fájt a hasam!Nem elsz semmi baj!Küldök egy kis pozitív energiát!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Katus!Annyira jó nézni az alsó szalagodat!!! :D :D :D :D
Vendég

Erika,
Gyuládnak mi is boldog szülinapot kívánunk!! :)

Gabó,
lehet, hogy a 7 év gyakorlatod kompenzálja a kerivégzettség-hiányodat! :roll: A remény hal meg utoljára! :) Csak bízz! :)

mobil: sztem csak iskolás korban, és akkor is csak akkor, ha mi szülők érezzük szükségességét, nem azért mert a gyerek könyörög, hogy "mert majdnem mindenkinek van már..." :?

tv: nálunk dorka már most is néz, mesecsatornát, vagy berakok dvd-t. számítógép is érdekelné, de azt nem engedem.

Anikó,
nem rontottál el semmit, Dorka is sokat játszik egyedül, ha idegen helyre megyünk vagy idegenek - vagy nekünk ismerősök, barátok - nézik, ő is bizalmatlan néha. De minden gyerek más, van aki nehezebben oldódik fel.

[quote="Katus"]M írta:Katusa délelőtt itt voltak az anyukámék, nagyon jól esett, a Balcsira mentek, és előtte felugrottak ide meglátogatni

Hisz útbaesett, nem igaz? :wink: :P Nagyon aranyosak!! :)
Veletek meg minden rendben lesz, ne aggódj!! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Csak légy türelmes, pihenj sokat! :)

KépKép
viol81

Sziasztok!

Kisasszony alszik :lol: :lol: :lol:
Kösz a válaszokat,akkor most ez van :? Tv nálunk egész nap megy :oops: :oops: :oops: , terhesen rászoktam, de Kincsőt csak a reklámok érdeklik és a Telesport, de csak akkor szigorúan, ha pasi a bemondó :roll: . Ja, és a Magonyi Szilviát is szereti, aki a Napkeltében a programokat mondja. Mesét még nem nézünk :oops: :oops: , igazán nincs türelme se a tv-hez, se a mondókás játékokhoz, mióta lépeget, mászik.

Katus-én is küldöm:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, szerintem természetes, hogy félsz, én is be voltam tojva 9 8,5 hónapot. Akkor nyugodtam meg, mikor Nyuszi megszületett, valahogy az volt bennem, hogy süket :? :? , a mai napig lesem: reagál a hangokra??? De a szobájából kitrappol, mikor a reklámokat meghallja :lol:, nagy baj nem lehet.
Pihenj, pihenj, pihenj, és igyál meleg fahéjas tejet, az olyan megnyugtató, otthonos és kellemes....

Anikó

Kép[/url]
quito

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
na de miért gyanakodtál a fülére?? :shock:

KépKép
viol81

Viol-nem igazán reagált a pocakban a hangokra, csak a simogatásra, és Kálmán éneklésére... Volt egy kolléganőm, akinek a hangjára is mindig reagált. Úgyhogy az Adriennek állandóan beszélnie kellett, Kálmánnak pedig énekelnie, ha idegesített a mozdulatlanság :? :? . Aztán rájöttem, hogy csak utálta az én babám az állandó futkorászásomat, folyamatos munkavégzésemet, mert ha csak egy picit is leültem, ő mocorgott! A érettségit imádta, mert órákat kellett ülnöm a feleletek alatt és addig ő kedvére bálnázhatott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De azért akkor nyugodtam meg, mikor Kálmán tüsszentéseire mindig elsírta magát pár naposan, mikor hazahoztuk... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
na, ha más valaki - pl. kolleganőd - hangjára regaált, akkor nem lehetett semmi baj! :)

KépKép
viol81

Anikó
babakocsi :lol: :lol:
Ma voltam a plázába is,ott is drága,de nem annyira mint a városban,érdekes!!JA és ikerbabakocsi is volt ott!!

Gabó
szerintem is igéretes hogy van 7 év gyakorlatod!!! :wink:
Tudosits hogy álla helyzet!!!

HAjnus
hétfőn kezdesz dolizni????

Katus
nekem is fájt picit a hasam az elején,meg sokat jártam pisilni!!!
Volt hogy kicsit bement amikor megláttam már a wc-t! :oops:
Miért félsz ettől a terhességtől?Mert Máté ott van már,és nem tudsz ugy pihizni??

Cajok!
Nálunk olyan hideg van a lakásban!!Brrr...

Gyula
köszöni a köszöntéseket!!!
Vendég

Anikó
érdekes hogy a kolléganőd hangjára mocorgott!!! :wink:
Végülis akkor nyugis baba volt a pocakban is,most is ezt folytatja!!!
Petra is mindig mosolygott mindenkire.Most meg égett a pofám,mert minden kisbabának odasikoltott hogy elment mellettük.Tiszta gáz volt.Néha nagyon neveletlen,és nem tom mit tudnék vele csinálni.Mert amikor mondom neki,hogy ne csináld,buta kislányok csinálnak igy,akkor azt mondja jó.Aztán meg..... :evil: Szerintem ez is életkori sajátosság...VAgy????
Vendég

Sziasztok!

ERIKA, NERCSI BOLDOG NEVNAPOT ES GYULANAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Katus!

Heti 3 napot dolgozom, de persze csak 4 oraban (elvileg). Minden nap szinte valakinek eszebe jut 5.45-kor bejönni es szemüveget venni. Ilyenkor aztan muszaly ott lenni tovabb is. De tenyleg meg talan egyszer sem tudtam eljönni idöben.
Ne izgulj, biztosan minden okes lesz.

Gabo!

Neked drukkolok, hogy sikerüljön valahol melozni.
Gondolom nem nagyon ragaszkodnak a sulihoz hanem inkabb a tudas es a ratermettseg meg a szimpatia szamit. HAJRA!! :wink:

Viol!

Elküldjem a kepet inkabb az e-mail cimedre vagy innen is le tudod kicsinyiteni? ( kicsit feljebb megtalalod!)

Kepzeletek most rendeltem magamnak folsavat a neten, tök ugyanaz mint itt a gyogyszertarba, csak csupan 10 euroval olcsobb. :?: :roll: :D

Na jo ejszakat MINDENKINEK!!!

RENI

Kép
Kép
reni76

Viol!

Sikerült egyedül!!! :)

Kép
Kép
reni76

Reni
és milyen helyes lett!!Ügyi vagy!!!! :lol: :lol: :lol:
És a Te képed is jó!!

Viol
mekkora barommal akadtál össze a soproni oldalon??? :x :evil:
Vendég

Erikáinknak boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Anikó,
Mártonnál én is mindig a fülét figyeltem :oops: , Ágnesnál meg a szemeit :oops: :oops: :oops: :oops:
Szerencsére látnak és hallanak
:wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Erika,
hja, vannak ilyenek... :? de nem hagyom magam... igaz, hogy tényleg 3-szor ment el, de azt hittem, hogy abba a felső vastag részbe kerül majd maga az eladásra kínált dolog. mert az úgy ki van emelve, szembetűnő. erre a nevem. ezért adtam fel újra. aztán meg a tel.szám maradt le. de hogy annak miért bökte a csőrét?? :?
te hogy keveredtél oda?

Cajok,
Dorka még mindig alszik! :shock: :D

Reni,
látom már megvan! :) A képet már letöltöttem, csak még kellett volna a jelszavad ahhoz, hogy belépjek a profilodba és betegyem a kódt. Csak elfelejtettem megkérdezni... :roll: :oops: :P Te meg gyorsabb voltál! :wink: Ügyi vagy, megy ez! :) Persze ha máskor is van valami, szólj nyugodtan, segítek.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Kincső betermelt egy hatalmas adag anyukám féle paprikáskrumplit :shock: kölyökvirslivel, és a prószát is kivettem a sütőből! Mikorra hűl ez meg :roll: :roll: :roll: !

Anikó

Kép[/url]
quito

Köszi indenkinek a bíztatást jól esik!

Na az én gyerekem aludt kemény 3/4-órát! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Gabó,az enyém is csak 1 órát :? Pedig d.u. vendégeink lesznek,jó lett volna kicsit nyugiban takarítgatni...

Erika,igen,hétfőn...Majd gondolj rám,jó?

Anikó,érdekes,én is Bencének a hallásával voltam megáldva.Hetekig ezzel "zaklattam" a férjemet :lol:

Katus,ne izgulj!Biztos azért,mert Mátéval olyan nehéz volt a terhesség,sok a negatív tapasztalatod+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
hajnus

viol
hogy mit kerestem ott?Hát babakocsit!!!!!! :lol: :lol:

Gabó,Hajnus
Ne szomorkodjatok!Nálunk vendégek voltak Petra alvásidejében.Igy most alszik :arrow: itt az ölemben! :)

Hajnus
persze hogy gondolok hétfőn rád!ahogy lesz időd irj,millyen volt a nagybetűs Életben!
:mrgreen: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a biztatást mindenkinek, aranyosak vagytok!

Anikó!

Nem semmi kislányod van, gratula, szereti a pociját! :D

Reni!

Állandó délutánosban dolgozol? Messze van a melóhely?
Anyukádék meglátogatnak majd valamikor benneteket, vagy?
Ti idén karácsonykor hazajöttök?

Hajnus!

Én is gondolok rád hétfőn, kezdesz, mint a kisiskolások, izgulsz?

Mi ma a Balcsin voltunk, kellemes kirándulós, sétálós idő volt.
Máté sem volt hajlandó aludni csak visszafelé az autóban....

katus78

Sziasztok!

Katus-Kálmán is a Balcsin van, "dolgozik" :evil: :evil: :evil: :evil: .

Én ma este csendben leszek, elmerülök a Titanic-kal a depresszió mélyére :? :? , reggel találkozunk!

Anikó

Kép[/url]
quito

Jó reggelt Mindenkinek! :)

Ma is szép nap lesz, mert süt! :) :wink:

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?