Sziasztok lányok,
Chrissyy, jó, hogy újra írogatsz, olyan jó olvasni, hogy mozog, hallottad a szivét és örülsz, hogy már itt tartotok
Ani, már a cégesre elküldtem, este megnézem a benti e-maileket, ha beenged a szerver és akkor át is küldöm. Ha nem, akkor holnap reggel a ládádban lesz
Ti hogy álltok görbe és peteérés terén???? Hőd szerint volt már, vagy most lesz???? Kicsit fura nekem ez a ciklus.hu. Te mit dolgozol, hogy ilyen sokat tudtok utazni és ilyen későn kelsz???
Nekem reggeltől megint beindul a hajnali 5-ös kelés, hatos indulás
Esküvői képeket nem küldesz egyet-kettőt??? Olyan jó lenne látni!!!
Kata, Judy, már tényleg nektek is csak napok, 1-2 hét és érzitek a rugdosást
Az lesz ám az igazi
Kata, Mastot szedtem, de véletlen az elején csak 20-at cseppentettem, majd kb egy hónapja vettem észre, hogy 30-at kellett volna... Elkezdtem a 30-at, de most meg elfogyott, holott még két hetem lenne a 3 hónapból... Nem tudom, hogy beállt-e a prolactinom, de bromot nem szeretnék szedni, nem szeretem a drasztikus beavatkozásokat.... Majd még veszek mastot, de holnap meginterjúvolom BB-t mi legyen
Macika, hogy állsz a terhestünetekkel????
Vannak még / már???
Vicuska, nem is mondtad, hogy mentek nyaralni!!!! Hát ez szuper!!!!! Piri miatt meg ne aggódj, lehet, hogy megijedet a szuritól és most nem jön vagy 9 hónapig
Az lenne csak az igazán jó, igaz? Hát én drukkolok, hogy így legyen!!!!
Itt van az ősz itt van újra.... Hát igen, ebből már nem igen lesz nyár az idén