Új privát üzeneted érkezett!

Vikike, nem mondod, hogy ezeket mind te írtad magadtól???? Hát én most így egy végigtáncolós buli után jókat vígadtam rajtuk :lol: Köszi, nagyon jóóóóóóóóók!!!!!!!!!
Jó éjt lányok, este ismét ugyanitt (ja persze csak egy kicsit korábban :wink: )
Vendég

Nati, nem én írtam, de szerintem is nagyon jók és van is benne igazság. Hol buliztatok?

Kép
vikike_

Sziasztok,

Nati, végre itthon?? :lol:

Vikike, na erről beszéltem a talin, hogy milyen jó dumák vannak, ez volt az anyalettem.hu oldalon, nem?? :roll:

Vicuska? :wink: Jól látom? Már egy pozitívan gondolkodó leendő anyuka jön???? :lol:

Ani, majd, ha dobsz egy táblát, légyszi írd be, hogy szept 5. doki uh, szept 17. afp. Köszi

Ja, és lányok, a tali estéjén nem lett semmi bajom a spagettitől, de tegnap ebéd után óta sz@r a gyomrom, délután meg randiztam rókáékkal :? :lol: Valaki vegye már el tőlem!!!!!!

Judy? Merre jársz??

Maci?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata,

Olvaslak benneteket, később jövök, rengeteg a meló. Bocsi.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok,

Nati, végre itthon?? :lol:

Vikike, na erről beszéltem a talin, hogy milyen jó dumák vannak, ez volt az anyalettem.hu oldalon, nem?? :roll:

Vicuska? :wink: Jól látom? Már egy pozitívan gondolkodó leendő anyuka jön???? :lol:

Ani, majd, ha dobsz egy táblát, légyszi írd be, hogy szept 5. doki uh, szept 17. afp. Köszi

Ja, és lányok, a tali estéjén nem lett semmi bajom a spagettitől, de tegnap ebéd után óta sz@r a gyomrom, délután meg randiztam rókáékkal :? :lol: Valaki vegye már el tőlem!!!!!!

Judy? Merre jársz??

Maci?

Kép

Kép

hoppá

Bocs, meghülyült a gépem... frissítettem, erre újból betette a hsz-emet. :shock:

Kép

Kép

hoppá

Kata, ezt a szöveget egy anyukától kaptam ahova járok ebédért, de akkor lehet, hogy onnan nyomtatták ki, nekem nagyon tetszett :D .
Szeptember 5-én megint láthatod a babucit :D , tök jó én már alig vártam mindig, hogy menjek a magánrendelésre uh.-ra.

Többiek, merre vagytok? Judy olvastam neked most sok a meló. Majd gyertek ám.

Puszi

Kép
vikike_

Sziasztok,

Vicuska,

Nem nagyon tudok mit mondani. Sajnálom, hogy ennyire rossz élmény volt az egész, de legalább kiderült,hogy a jobb petevezetővel van valami. Azt ha helyreteszik jöhet a babóka. Csak ez lebegjen a szemed előtt, és ha már elindultál ezen az uton, ne térj le róla, még akkor sem, ha ez az ut tele van buktatókkal.

Délután majd gyere és mondd el, hogy mit mondott a Deák az uh-on.

Kata,

Abban bizti lehetsz, hogy én nem fogom elvinni a rókádat :lol: :lol: add od valamelyik csajszinak, ők már alig várják.

Nati,

No problem, a legközelebbi talin te is ott leszel. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ja, most jut eszembe, van egy délceg fiatalember, aki még nem jelölt vissza iwiwen.... :lol: Vikike, segítenél?? Hátha tudsz a fiatalemberre hatni, Levinek hívják... :wink:

Judy, persze nem rád gondoltam a rókacsalád költöztetésénél :wink: zerintem van rá jelentkező bőven...

Vicuska??

Chrissy?

Maci?

Kép

Kép

hoppá

Haaaaaaaahhhhóóóóóóóóóó.....

Merre vagytok???

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés!
Itt vagyok, csak zsúfoltak a napjaim.
Holnap délelőtt jövök és megpróbálok reagálni mindenre!
És mesélek a mai védőnői látogatásról is.
Ja és az októberi tali jó lenne, akkor még remélem, hogy egyben leszek! :-)

Holnap írok még!
Puszi nektek, jó éjszakát!
Vendég

Sziasztok!

Kata, visszajelölt a délceg fiatalember, szóltam neki, hogy van egy függő kapcsolata és már rohant is a géphez :D .
Nagyon sokáig látogat téged rókakoma, most már jó lenne ha átmenne más családhoz :roll: .

Chrissyy, jó hogy jelentkeztél, akkor holnap gyere mesélni, hogy mi újság, gondolom hullámoztatja rendesen a pocid a kis csöppötök :D .
Örülök, hogy jönnél az októberi talira, remélem mindenki ott tud lenni!

Vicuska, mi volt a dokinál? Remélem jó hírek!

Nati, nagyon széttáncolhattad a cipellőid, hogy nem jöttél ma :D , hol volt az ereszd el a hajam?

Macika hová tűntél? Nekem már fogy a vasalnivalóm, de kéne még takarítanom is, szerintem majd csak jövőhéten szánom rá magam.

Kismamik, leendő kismamák mit szólnátok akkor az októberi talihoz? Tudom még messze van :roll: .

Judy, mikor Danika született, akkor nem volt féltékeny Bazsi, nem "fejlődött" vissza babába? Már hallottam mástól, hogy mikor megszületett a kistesó akkor ő is akart cumit stb..., csak kíváncsiskodom, hogy majd mire számítsak, bár tudom gyerekfüggő.

Kép
vikike_

Látom már mindenki szundít, vagy babaprojekt van ma este :D. Megyek én is, nem írogatok magamnak. :roll:

Jóccakát mindenkinek, holnap gyertek többen ha időtök engedi.

Kép
vikike_

Jó reggelt!

Vicuska
Micsoda megpróbáltatásokon mentél át. A lényeg, hogy túlélted.
Meg ne próbálj lelépni! Vannak jó és rossz napok, ez teljesen természetes.
Doki bácsi mit mondott? Minden OK?

Nati
Úgy legyen! Zebrajárás rendel! :D

Vikike
Ezt én is ismerem. :)
A vasalnivaló nemhogy csökkenne, inkább tovább nő. :( Lusta röfi vagyok! :D De a jövő héten szétcsapok köztük. :D
Taliról nyilatkozni még nem tudok. Indulnak az ilyenkor szokásos okítások, nekem is lesz 1-2.
Vendég

Szép jó reggelt!!! :lol: :lol: :lol:

Teljesen fel vagyok dobva!rám se ismernétek!!!!!!!!!! :P :P
A doki miatt!azt mondta,jövő ciklusban indítjuk a stimut+1.-és utolsó :wink: -inszemet. (az utolsót nem ő mondta,hanem én gondoltam 8) )
Irt fel Merional inj-t 75 NE,a mensi 3.napjától kell szuriznom magam :shock: -uram nem hajlandó seggen szúrni engem-és lesz UH-s tüszőnövekedés nézés és repesztő szuri és inszem.
Azt mondja nem régóta csinálják,de meglepően jó sikeraránnyal!
Ezzel a baloldali pf-met is tüszőérésre kényszerítik!! :lol:

Ebből ha szerencsém van,még ikrek is lehetnek!!!!!!!!!!! :P :wink:
persze 2 nél több ne legyen eccerre :roll:

Na pusz,majd még jövök,most nem olvastam,csak gyorsan irtam,mielőtt megint leb....t kapok,hogy nem jelentkezem doki után! :oops: :P
Vendég

Vicuska
Tényleg jó kedved van! :) Örülök neki, hajrá tüszőcskék!!!
Vendég

Sziasztok,
jó újra itt :P

Vicuska, ez szuper!!!! Nagyon drukkolok, hidd el, sikerülni fog!!!!! A Merional tüszőserkentő inj? Megírnád nekem (akár priviben), hogy mennyibe kerül mindez? S miért kellett pénteken visszamenned, ezeket miért nem tudták szerdán az átjárhatósági után elmondani? (újabb konzi díj?) Köszi előre is.

Én hétfőn megyek BB-hez siófokra és mindenről kifaggatom, most már én is szeretnék eredményt. Apánál lassúak a kiskatonák, eddig evett cinket, most vettem neki macát, mire a cinket abbahagyta.... az őrületbe kerget!!!! :roll:

A buli még almádiban volt a szállodában, ahol az összes szeánsz. Keddtől péntekig tartott a ciklusindító (a gyógyszeriparban van 3 ciklus egy évben és mindegyik előtt van ilyen ciklusindító -új stratégiák, eddigi eredmények, tervek, szakmai előadások, stb). Legközelebbi januárban lesz, de az pesten a margit szigeten.
Nem nekem való már ez az éjszakázás, tegnap délután mikor hazaértem hatkor le kellett feküdnöm két órára, majd este újra tudtam húzni a lóbőrt :wink:

Nagyon sajnálom a talit, de remélhetőleg az októberin már ott leszek, illetve leszünk, addigra babás leszek :wink: illetve leszünk és akkor már hívhatjuk kismamik és mami találkozónak :P

Nekem most ez az utolsó (remélhetőleg) stimus hónap, meglátjuk, mit hoz??!!!!

Kata, ha más jelentkező nincs, én szívesen átveszem Vuk-ot!!!! kb 15 éve úgy se járt nálam, ideje lenne egy szorosabb barátsához :wink:

Most futok, mert készül az ebéd, s most anyósék is itt esznek.. :roll:

Puszi mindnekinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Vicuska, ez nagyon jó hír :D , a fenekedbe kell adni a szurit :? , én biztos paráznék, bár a baba érdekében mindent :D , nagyon szurkolok, hogy hamar legyen egy pocaklakód!

Nati, szúrd le apát, hogy eszegesse csak a bogyeszokat, és a kiskatonáknak üzenem, hogy ne lustálkodjanak, tessék csak iperedni. Januárban akkor már nagy pocival mész a Margit szigetre :D .

Anta drágám mi van veled, nem jössz kicsit beszámolni, hogy miújság? Bár jöttök ma hozzánk úgyhogy majd beszélünk, ja és kíváncsi vagyok az iwiwes sztoridra. Ha nekem nem is írsz, mivel sűrűn talizunk a többieknek mesélj, vagy most éppen várakozó állásponton vagy? pusza

Macika, majd akkor megpróbálunk egy olyan időpontot keresni októberben ami neked is jó lesz :D . Hajrá vasalás :roll: .

Judy, Chrissyy, Kata merre vagytok? Nagyon hétvége van?
Puszi mindenkinek, további kellemes hétvégét!

Kép
vikike_

Nati

privi ment :D
Vendég

Vicuska, privi visszament :wink:

Ani, friss táblicsku elküldve :wink:

Lányok, felteszem a már részemről tényleg utolsó táblicskut :wink:
Innentől Anié a feladat :P

Kép
Vendég

Sziasztok Csajszikák!

Itt vagyok ám! Csak nem nagyon érek rá. Tegnap meló után mükőrmös, utána meg édesanyáméknál voltunk este meg vendégünk volt. Ma délelött Pesten voltunk, tehát jelentkezem csak nem mindig tudok minden nap.

Vicuska, örülök hogy minden rendbe, tuti ikreitek lesznek. :wink:

Nati, jó lehetett a céges buli, üdv újra itthon. Várom a táblit ,még nem ért ide, de biztos uton van már. Apának meg mond meg hogy tessék a bogyeszokat szedni, ennyit ő is megtehet.

Crissyy, nem jöttél jelenteni :(

Vikikém itt vagyok, igyekszem többet jönni.

Az október tali nekem is jó, már várom, jó volna ha mindenki jönne.
Rakok fel egy görbuszt http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 04800_.png

iwiw-es sztorim nem különleges: olvastam üzenőfalon egy üzenetet (hoax) amit lemásoltam és felraktam én is, kiderült hogy átbaszás az egész (kicsit naiv vagyok na). Ezzel még nem is lenne gond de egy páran úgy lebasztak a lábamról hogy hogy lehetek ilyen hülye. Na mindegy, írtam nekik ha nem tetszik lehet törölni az ismerősök közül. Viszont volt olyan is aki nagyon kedvesen irt privit és elmondta hogy mi is ez. Na mindegy ezen kicsit felhuztam magam, de azóta már átgondoltam és nyugtatom magam hogy nem iwiw körül forog a világ. Voszont többet nem irok az üzifalra, ezt megfogadtam.

Na most ennyit pusz

madiani

Hello csajok.

Nekem az októberi tali is jó lesz, kivéve majd az uccsó péntek-szombat-vasárnap (talán 26-27-28). Akkor megyek Balcsifüredre tréningre. A többi biztosan jó lesz!

Vicuska, örülök, hogy optimista és jókedvű vagy!! :wink:

Nati, remélem az uccsó stimus hónap megteszi a hatását!! :wink: Apának vettél már ginzeng kapszulát? Rossmannban kb 700 ft 30 db. Nincs semmi rossz íze, hátha segít. Én apa is szedte :lol: Bejött....

Na, most sajna nincs kedvem írni, majd talán később.

Sziasztok. Puszi

Kép

Kép

hoppá

Ani, rossz helyre ment... de szerencsére nem ment el, harmadjára is elküldtem, remélem most már eléri a célját, mint ahogy mi is :wink:

Most én se tudok írni, fáj a fejem és a torkom.... nyunyuka vagyok, holnap jövök újra...

Babás álmokat és jó pihenést!!!!
Vendég

Sziasztok!

Azért nem írtam délelőtt, mert egyfolytában azt írta ki nekem a net, hogy a lap nem elérhető!
Most már készülünk aludni, mert apa korán kel reggel. De remélem, hogy holnap be tudok lépni és írni fogok!
Az októberi taliról csak annyit, hogy jó lenne, ha az elején lenne vmikor, de legkésőbb a közepén, mivel 29-re vagyok kiírva és nem tudom a kis drágánk mikor akar jönni. Szóval nem a taliról szeretnék szülni menni!
Holnap jövök!

Szép álmokat mindenkinek! És apácskákra fel!!!
Vendég

Jó reggelt!

Még mindig utálok korán kelni..... Főleg úgy, hogy apa ott volt mellettem... :?

Nati
Apának vitának helye nincs. Tessék rendesen szedni a bogyeszokat. :)
Jobban érzed magad?

Viki
Ha tudok pontos dátumot, hogy mikor lesz okítás, feltétlenül megírom.

Ani
Sűrű programod volt.
Az iwiw miatt ne emészd magad. Annyi vadbaromságot küldenek nekem is... Még úgy is, hogy előtt leírják, hogy hülyeség, és akkor is elküldi.

Chrissyy
Hűha, már nincs 1 hónapod hátra. Neveken gondolkodtatok már? Vagy már írtad, csak elfelejtettem?
:oops: :roll:
Vendég

Jó reggelt lányok!

Macika!
A nevek még nincsenek meg, majd apával megbeszéljük a szülőszobán! Ha kislány: Boglárka vagy Bíborka, ha kisfiú(elvileg uh szerint az, de majd elhiszem, ha megszületett): Martin, Patrik, Ármin. És még majdnem két hónap van vissza. Október 29-re vagyunk kiírva!

Védőnő: Étkezés utáni cukrom:6,0, azt mondta, hogy ez jó. A vérképem jobb lett, mint a múltkori, ellenanyag negatív. Megmértük a pocakomat:96cm. Többet már nem kell mennem vérvételre. És végre meghallgattuk a pici szívhangját! Olyan jó volt hallani, csak mire megszámoltuk volna a percenkéntit, addigra mindig elmászott onnan és a másik oldalon rugdosott. Így a köldökzsinór pulzálásából lett kiszámolva: 146-ot ver neki percenként. Egy hónap múlva ismét jön, akkor megint pocakmérés, és remélem, hogy akkor is lesz szívhang nézés.

Ani: táblába: szeptember 28:védőnő, október 1. 36. hetes uh, de ha még tudok vmit, írok!

Most ennyi, de ma még jövök és megpróbálok reagálni mindenre!!!
Vendég

Chrissyy
De béna vagyok, október 29-re gondoltam én is. Számolni meg elfelejtettem. :oops: :oops: :oops:
Szép neveket találtatok. Egyik munkatársam öccsét Árminnak hívják.
Tegnap vettem észre, hogy a melóhely bejáratánál ki van téve a karácsonyfa....
Vendég

Sziasztok,

húúúúúúú, olyan hideget érzek kintről így a nyitott ablakon keresztül, hogy gyorsan vissza is bújtam az ágyikóba :lol: . Itt azért nyakig betekarózva azért jobb, bár a kezeim lefagynak... :wink:

Szóval ma már őszies az időjárás nekem. Nektek nem????

Tegnap már nem volt kedvem írni, ilyen napom volt.

Chrissy, a sógornőm tesója is valamikor október végére van kiírva. Szegény teljesen vizesedik. Lilul (!) keze, lába... A dokija azt mondta, lehet, hogy be kéne feküdnie a kórházba, kapna vízhajtót, de attól meg lehet, hogy beindulna a szülés. Szép, mi???
Te nem vizesedsz? Derekad nem akar (még) leszakadni??
Nagyon jó lehetett hallani a baba szívhangját... mi még nem hallottuk. A dokimnak nincs dopplere. :?

Judy, neked nem dugul be mostanában az orrod?? Napok óta olyan, mintha náthás lennék. De jó, eddig csak nyavalyogtam... Úgy látszik, ez egy ilyen nap.

De a legjobb, hogy ma, holnap és holnapután hokimeccs!!!!! :lol: Egyből jobb kedvem lett! 8)

Nati, remélem a torok- és fejfájásod már elmúlt, vagy legalább enyhült. Tényleg, te most Mastodynon cseppet szedsz, vagy maradtál a Bromónál?

Vicuska, most akkor a D-hez fogsz járni?? Vagy maradsz a saját dokidnál?? Örülök, hogy ilyen pozitív lettél!! :wink: Csak így tovább!! :lol:

Ani, milyen lett a körmöd? Ugyanolyan, mint volt? Este a vendégnek főztél? Vagy nem ilyen vendég volt??

Maci, miért keltel korán?? Ma is dolgoznod kell?? :? Vagy csak takarítani keltélfel?? :lol: :D :)

Kép

Kép

hoppá

Kata
Melózok, 6-tól 6-ig. :( 7 óra után aludtam 1 kicsit. :lol: :D
A takarítás megvárja a jövő hét közepét. Szerda, csütörtökön nem melózok.
Az idójárás pedig hamisítatlanul őszies. Jövő hét közepén 15-18 fok lesz. Brrrrr..... De utána melegszik 20 fokra. :)
Vendég

Kata!

Hála istennek nem vizesedek! Remélem nem is fogok! A derekam most sokkal jobban fáj, mint tavaly. Most nyűgösebben viselem. Már nem jó sehogy, alig tudok elaludni.
Hát nem lenne jó, ha beindulna a szülés, mert pont most a legveszélyesebb a 8.hónapban. Próbáljon meg sokat pihenni és pólcolja fel a lábát! Hátha jobb lesz neki. Sajnálom szegényt, de ez a terhességgel jár! Erről nem tehetünk, ez szervezet függő!
Nagyon jó volt hallani a szívhangot, örültem neki. Oyan szép egyenletesen vert neki. Imádom a kis drágát!
Remélem összejön az októberi tali és el is tudok menni!
Október 1-én a 36 hetes uh-n biztos megnéz a doki és akkor majd tudom mondani, hogy el tudok-e menni! De nagyon szeretnék és szeretnélek benneteket megismerni személyesen is!

Most megyek főzni, apa nemsokára jön haza(kettőig dolgozik), délután meg vendégeink lesznek.

Majd azért még megpróbálok jelentkezni!
Vendég

Jó reggelt!

Hát én örülök ennek az őszi időnek,nem szeretem a nagy meleget,hacsak nem nyaralok közben! :D
És igen,már csak 1 hét és elrepülünk pihenni Törökbe!!! :lol:

Azért örömben az üröm,hogy ahogy itt most összekavarodott a mensim,hogy 25 napra jött meg,és ha minden igaz,12cn-en volt pém,akkor most meg 26-ra jön meg 28 helyett,a nyaralás közepén már mensi lesz :cry: tengerparton az nem tul jó :?
Na meg akkor vinnem kell magammal a tüszőnövelő szuriaimat :shock:
mert a 3.naptól kell inj-ni :roll:
Hogy csempészek át a repcsin tüt+fecsit+gyanús ampullákat?és még hideg helyen is kellene lenniük :evil: :D

Chrissy

jó lehetett hallani a kicsi szívecskéjét :P

Szilvi

a hó még csak nem fog hullani 8)

Kata

igen,asszem most a D-hez fogok járni. :roll: :shock: :) :wink:
Vendég

Vicuska
Hó még nem lesz. A pingvineket még nem látom. :D :D :D Törökben meg amúgy is meleg van. :)
Emlékeim szerint adnak ki igazolást, hogy szükséged van a gyogyikra és úgy kiviheted az országból.
Vendég

Sziasztok!

Jó sokáig szunyáltam ma, és még lustizok is kicsit, végülis vasárnap van. :)

Kata, nem ugyanolyan a körmöm, a francia alap megmaradt, de kis virágot is festet most rá. A vendégünk péntek este csak inni jött :D, ittunk is eleget. Főzni amugy nem szoktam, ez még a nagymama jelöltek reszortja. Ma is jönnek anyósomék de csak du. már én is érzem a hideget, jön az ösz (krizantint, vagy hogy kell írni, kell vennem :)) Jó szórakozást a mecshez.

Crissyy, sztem tehetjük a talit október elejére szertnénk veled is talizni. Persze utána is lesz lehetőségünk, de gondolom amig nagyon picuri lesz a babó nehezebben tudsz jönni. Viszont akkor is kell majd gyere hogy megcsodáljuk a kis drágaságod. :) A táblicseket igyekszem javítani, de még nem jött meg. Nagyon jó lehetett a pici szívverését hallani.

Nati, küldök privit egy másik emilcimmel mert valószínű szarakszik a webmail-es szolgáltatóm. Még nem kaptam meg a táblit. Kipróbáltuk Gáborommal ő küldött mindtkettőre és csak az egyikre érkezett meg.
És ami a legszarabb hogy rendeltem ovu teszteket és ott is ezt az emilcimet adtam meg, még semmi válasz. :twisted: :evil:

Szilvi, a takritás mindig megvár, várunk szerettel a talira. Köszike már nem izgatom magam az iwiw-en.

Vicuska, Judy merre vagytok?

madiani

Ani
Tudom, hogy megvár az átok takarítás. :twisted:
A zembör kérdezte reggel, hogy mit csináljon itthon. Mondtam, hogy semmit, erre ő: nem úgy van az. Jó, akkor takarítás, mosás, vasalás, mosogatás, rendrakás a szekrényben meg a kamrában... Aszongya, jajj, nem fogok ráérni, mert pihenek.
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Ani!

Először én is úgy szeretnék veletek talizni, hogy még egybe vagyok. Utána meg természetesen a picurunkkal is. Majd meglátjuk milyen idő lesz és lehet, hogy még idén összetudjuk majd hozni a másik talit, ahova vihetem a kismanót is. De ez még messze van, először legyen meg!!!:)

Tényleg nagyon jó volt hallani a szívecskéjét! Most meg szinte egész délelőtt kepeszt!!!

Jaj, a takarítást ne is mondjátok. Azt hiszem sosem érek a végére! A vasalásról nem is beszélve, az is csak gyűlik és gyűlik. De majd rászánom magam!
Elvileg a felújítással kész vagyunk, már csak apróbb feladatok vannak vissza!
Vendég

Hogy nekem mennyire rendes emböröm van, hozott melóhelyre meleg ebédet. :)
Vendég

Macika, akkor gyorsan essél teherbe, ilyen rendes embört nem szabad elengedni!!!! :lol: :lol: :wink:

Chrissy, szerintem szeptember végére is tehetjük a talit, nincs az pontosan meghatározva, mikor kell találkoznunk. Úgy csináljuk, hogy mindenkinek jó legyen!! :wink: De szeretnék már én is ott tartani, hogy a kiskrapek, vagy kiscsaj ott "randalírozik" a pocimban... De remélem már csak pár hét...

Csajok, itt az ősz (már szeptember van 2 napja :shock: ), jönnek a hűvös esték, amikor mi is lehetne jobb egy kis összebújásnál a meleg paplan alatt ......:lol:

Vicuska, és ha netán 12. nap körül volt a pé-d, tettetek érte, vagy örültél, hogy élsz?? Mármint a hsg után... Vagy most úgy gondolod, totál esélytelen a hónap? Néztek tüszőt??

Kép

Kép

hoppá

Kata!

Megbeszéljük a talit, de a lényeg, hogy mindenkinek jó legyen! Én úgy tudok menni, amikor apa dolgozik! Megpróbálom úgy nézni a naptárt, hogy amikor délutános akkor legyen a tali! Október 10-15-ig délutános apa, azokon a napokon nekem bármikor jó délután!
De majd még egyeztetünk úgyis!
Vendég

Ja és Kata!

Ahogy a vonalzódat elnézem, már nem hiszem,hogy sokat kell várnod, hogy megmozduljon!!! Másfél hét és figyelheted. A 16.héttől bármikor megmozdulhat. Nekünk tavaly is az elsőnél hamar megmozdult, a 17.héten, idén meg a 16.héten. Úgyhogy már nem kell sokat várnod és te is érezheted a kis pocaklakódat rugdosni! Először még nem olyan erősen rúgnak, de aztán ahogy nőnek, úgy nő az erejük is! De ez a legszebb az egészben! Ahogy a pocid is nő és baba is egyre nagyobbakat rúg. Imádni fogod, meglátod! Én is alig vártam, hogy mozogjon. Most meg azt várom, hogy menjünk szülni, pedig tudom, hogy hiányozni fog a pocak meg a rugdosás is!

Na jó, nem rizsálok, megyek tovább főzni!!!
Vendég

Október 10-15 közötti beosztásom:
okt. 10. szerda: szabadnapos (reggel jövök haza éccakásból), csütörtök, péntek délután, hétvége szabad, hétfő délelőtt
Persze, ha addig nem változik semmi. Mert ugye babásan nem lehet éccakázni. ;)
Vendég

Hali

Aninak görbe:én is kérek töled

Kép :lol:

Kata

amint látod,szerintem is 12.cn volt pé,és szerintem előtte pont jókor tettünk érte,sajnos fájt.. :oops: :? :shock: de lehet meglesz az eredménye :wink:
Vendég

Zúzok haza. Jön a zuram elém. :)
Holnap 2re jövök melózni.
Szép estét!
Vendég

Sziasztok lányok,

Chrissyy, jó, hogy újra írogatsz, olyan jó olvasni, hogy mozog, hallottad a szivét és örülsz, hogy már itt tartotok :wink:

Ani, már a cégesre elküldtem, este megnézem a benti e-maileket, ha beenged a szerver és akkor át is küldöm. Ha nem, akkor holnap reggel a ládádban lesz :wink: Ti hogy álltok görbe és peteérés terén???? Hőd szerint volt már, vagy most lesz???? Kicsit fura nekem ez a ciklus.hu. Te mit dolgozol, hogy ilyen sokat tudtok utazni és ilyen későn kelsz??? :P Nekem reggeltől megint beindul a hajnali 5-ös kelés, hatos indulás :cry: Esküvői képeket nem küldesz egyet-kettőt??? Olyan jó lenne látni!!!

Kata, Judy, már tényleg nektek is csak napok, 1-2 hét és érzitek a rugdosást :wink: Az lesz ám az igazi :wink:

Kata, Mastot szedtem, de véletlen az elején csak 20-at cseppentettem, majd kb egy hónapja vettem észre, hogy 30-at kellett volna... Elkezdtem a 30-at, de most meg elfogyott, holott még két hetem lenne a 3 hónapból... Nem tudom, hogy beállt-e a prolactinom, de bromot nem szeretnék szedni, nem szeretem a drasztikus beavatkozásokat.... Majd még veszek mastot, de holnap meginterjúvolom BB-t mi legyen :wink:

Macika, hogy állsz a terhestünetekkel???? :wink: Vannak még / már???

Vicuska, nem is mondtad, hogy mentek nyaralni!!!! Hát ez szuper!!!!! Piri miatt meg ne aggódj, lehet, hogy megijedet a szuritól és most nem jön vagy 9 hónapig :wink: Az lenne csak az igazán jó, igaz? Hát én drukkolok, hogy így legyen!!!!

Itt van az ősz itt van újra.... Hát igen, ebből már nem igen lesz nyár az idén :cry: :cry:
Vendég

Nati, cégesre? Ezt most nem értem :wink: bocsi. Küld lécci arra amit privibe írtam. Köszike
Még nem volt pé-m, holnaptól LH tesztelek késő délutánonként, 14 cn elött még soha nem volt. A hőm mindig jól mutatja a folyamatokat, csak nagyon változó a hossza, ez kicsit bosszant.

Adminisztrátor vagyok Bodajkon, 9-re járok melózni (kivéve amikor jön a főnököm, akkor 8-ra, ez általába szerdánként van). Mivel nagyon kevés a meló du. 1-re már otthon szoktam lenni. Rendesen 8 órába vagyok bejelentve, de nem kell ott lenem végig. Szerencsére, ugyanis annyira unom magam hogy csak na. És nehogy azt higyétek hogy ez álomeló, utálom a tétlenséget. Na a pénzről nem is beszélek, bár ahoz képest hogy mennyit kell érte dolgozni nem is rossz (bruttó 100).

Utazni meg csak azért utazunk sokat mert a szüleimmel megyünk ( nem nagyon kell érte fizetnünk :)) Szabim nekem sincs több mint másnak, de mivel én írom a jelenléti ívet és küldöm tovább a könyvelőnek, nem ellenörzi senki :), na de nem írom tovább sztem értitek. Idén talán csak a jövő heti Zalakarost fizetjük (3 nap) a többit édesapám finanszírozta. Ő (édesapám) meg végigdolgozta az életét hogy most itt tartson. Emlékszem gyerekkoromba reggel 8 körül elment és este 8 körül jött haza, a hét minden napján. Na ezt én nem akarom, hogy a gyerekem igy nőljön fel. Nagyon szeretem tisztelem édesapám, de gyerekként nagyon hiányzott. Erre figyeljetek, a pénz nem minden!!!

madiani

Jah a képek, párat már felraktam elöbbre, jövőhéten lesznek meg a profi képek majd akkor kaptok még. :)

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?