Chesti,
Lencsilány és Mumu nagyon édes kis páros!
Tudod mi a hihetetlen még számomra is (hát akkor gondolom nektek)? Hogy hamarosan 1 éves lesz...
Nyunyika,
megy a drukk neked ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lippa,
csajok tüneményesek, mint mindig!
Estrella,
tök jó, hogy neked már mindjárt lesz eredményed az AFP-ről. Nekem még jövő hét csütörtökig várnom kell... Amúgy aznap megyek genetikai uh-ra is, remélem minden okés lesz.
Bibar,
gratula a jó eredményhez, de ez nem is volt kérdéses, igaz?
Ja, és persze hatalmas gratula a keresztanyusághoz is!!! Hogy van a baba? Láttad már?
Benszi,
szuper a verda! Amikor ikres babakocsit látok, mindig az a barátnőm jut eszembe, ahol hármasikrek születtek... Brutál a babakocsijuk...
Fiona,
gratula a spontán babóhoz, annyira jó az ilyen sikersztorikat hallani!
Zsókuci,
sajnálom ezt a pénz ügyet, elhiszem hogy bosszant a dolog...
Amúgy jobban vagy? Meggyógyultál?
(Két javítást szeretnék majd kérni a táblában, az egyik, hogy már 27 vagyok, a másik pedig, hogy valószínűleg a II-es nőin fogok szülni. Köszönöm!)
Csajok, én elég rosszul érzem magam.... Bár úgy tűnik, hogy csak egy sima megfázás, de elég rosszul viselem. A torokfájásból fejfájás, és elég durva nátha lett, tüsszögéssel-prüszköléssel... Borzasztó... Tegnap este még egy kis hőemelkedésem is volt... Remélem nem tart már sokáig, mert leginkább a Törpit sajnálom. Ha én alig alszom éjszaka, meg tüsszögök egyfolytában, gondolom ő sem tud nyugodtan pihikézni odabent...
Bocsi, akinek nem írtam külön, de nem bírok tovább a gép előtt maradni, muszáj lefeküdnöm kicsit...
Hogy hogy lesz ebből meló jövő héten, azt nem tudom. Szerintem sehogy...