Sziasztok!:)
Ismét itt,sajnos a párom pár perce ismét elindult a meszzi Lübeckbe.Majd szept 14-én jön haza,de akkor már végleg itthon is marad.... ismét rossz,de próbálom tartani magam.Asszonysors:(
Kincs!:)
remélem jól vagy,semmi idegeskedés csak lazítás.Lagziban én is voltam igaz a 19.héten,féltem mindentől hangos zene stb,pedig alaptalan minden flelem.Ha valami nem jó akkor azt úgysem csinálja az ember,a so álldogálást tanácsos kerül!A gyogyeszek valóban alaposan megterhelik a pénztárcát,de ahogy haladsz előre úgy lesz kevesebb ez is.Én ma már "csak" magne B6-t, maternát,és ferro folgammat szedek.
Ebba!:)
A magneB6-ot feltétlenül szedni kell, izomlazító hataása miatt,sőt az egész terhesség ideje alatt szedetni fogják a dokik,a haskeményedés és görcsök miatt.Csak jót tesz az emberrel,hízni meg ettől enm szoktak..majd apicurka gondoskodik arról!
A hormonokról pl. E2 stb. itt olvashatsz többet:
http://www.infertility.hu/hormontabla.htm , vagy a
www.hormon.lap.hu
Sok sikert!
Kabóca!:)
akkor tessék nagyon vigyázni azokra a kismanókra,pihenni enni inni sokat!!!!És valóban ne keress tüneteket,nekem pl. nem is nagyon voltak,kb a 8héttől hánytam kb 5x, azóta semmi, se cicifeszülés se semmi!Igaz mindenkinél más,de az igazi terhességi tünetek csak később jelentkeznek,most a kapott hormonok nagyon bekavarhatnak!Nagyon szorítok!:)
Ani!:)
a decapeptyl - Mesterséges megtermékenyítés meghatározott módszereinek alkalmazása (asszisztált reprodukció) esetén az LH-szint időelőtti nemkívánatos emelkedésének megelőzésére....
vagyis a saját ciklusodat lelassítja és így a hormonokkal amit kapunk több tüsző érlelése kezdődhet....
Hogy vagy?érzel valami különöset????
Giga!:)
mennek a drukkok!!!
Reni!:)
kismami
örülök hogy jól vagytok, csak így tovább!!!!