Sziasztok!
Beuska! Örülök, hogy felvettek a munkahelyre! Gratula!
Annyira irígyellek, hogy már ilyen szép fotód van a picurkáról! Én jövőhét csütörtökön megyek uh-ra, de komolyan mondom, sosem fog eljönni az az idő!
Még szívhangot sem láttam/hallottam eddig és már nagyon-nagyon aggódom, hogy rendben van-e minden a Kistesóval!
Viszont ami a lakásotokkal történik az nagyon gáz! Hihetetlen, hogy mit meg nem lehet tenni az emberekkel ebben az országban következmények nélkül! Mi a bánatnak a közös képviselő?!
Lexi! A pizzával a 2. baba várása idején voltam hasonló helyzetben, mint most Te. Semmi mástól nem kaptam hányingert, csak a pizzától. Nem kellett, hogy meglássam, elég volt, ha beszéltek róla. Így aztán 9 hónapig tabu volt nálunk.
Norco! Engem is egyre jobban izgat a baba neme! Természetesen az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, de mégis kíváncsi vagyok!
Melinda! Olyan jó érzés volt az első kismama nacit megvenni, nem?!
Pepike! Ma küldök mailt Neked, hogy vissza tudj írni a szopipárnával kapcsolatban. (Legalábbis remélem nem felejtem el.)
Eszter! Én meg úgy vagyok a "hordósodással", hogy eddig olyan szépen nőtt a pocim, most meg úgy gondolom, hogy megállt, vagy még csökkent is! Asszem előhalászom a centit és mérni fogom, mert ez így nem lesz jó, hogy saját magamat sokkolom ilyen hülyeségekkel.
Bár csütörtök lenne már...
Monácska! Szerintem attól, hogy ez egy "boldog topik", még nyugodtan lehet írni arról, ami bánt minket - persze ez csak az én véleményem. Sajna nem csupa happy az élet, és tisztában kell lenni azzal, hogy bárkivel, bármikor, bármi megtörténhet. Akkor is, ha úgy gondoljuk, minden rossz csak másokat érhet...
Nagyon sajnálom, ami Veletek történt! Majd' megszakadt a szívem, amikor olvastam.