Hahóóó!!!
Vagyok én is, csak így a vége felé kicsit el vagyok havazva, na meg fáradt is vagyok mindig. Ábel is hisztis, szóval .....
Rita, gyönyörüek a gyerköceid, szépek a képek a nyaralásról!!!
Projekt???
Mira, micsoda emberek vannak! Erre szoktam mondani, hogy nagy az Isten állatkertje!!
De azért kitartás, majd csak készen lesz a ház, remélem az új mester nem ilyen kis mimóza!
Fogyit csinálod?
Ildi, örülök, hogy jobban vagy az allergia miatt, hála Istennek mi nem vagyunk azok, legalábbis eddig még nem jött ki senkin a családban. De nagyon szar lehet, az biztos.
Darázs: Ábelt a múlt héten csípte meg két helyen, beszállta a pólójába és a hátán megcsípte a rohadék, de bele is pusztult, mert otthagyta a fullánkját potrohostul
Nem lett belöle semmi baj, mert nem ment bele a méreg a sebbe, azonnal kiszedtem a fullánkot.
Márti, jó , hogy jöttél kicsit, azért most már jöhetnél sürübben ( bagoly mondja verébnek
) Kaálival mi van???
Én ma voltam ctg-n, minden okés, Áron mocorgott, meg aludt is, szép szabályos idöközönként voltak elég jó méhösszehúzódások, dokibá mondta, hogy ez már nagon jó. Vizes is vagyok, mint egy elefánt, a bokámtól már elbúcsúztam két hete, most meg már az ujjaimat sem érzem a kezemen, tök jó így megfogni bármit is, nem igazán érzem.
Pár napja jó kis kontrakcióim vannak, néha meg kell állnom és görnyednem, hogy jobb legyen. Mondjuk ezt biztos a takarítási mániámnak is köszönhetem, de nem tehetek róla, teljesen lázban vagyok, hogy mindennek ragyognia kell és a helyén lennie, mire beindul a szülés. Aztán ha van újabb mosnivaló, vagy bármi más, akkor azonnal ugrok.
Ez van. Ez már a vég.
Ja, voltam kórházban pénteken, csak felvilágosítottak az altatásról és a fájdalomcsillapításról, mához két hétre kiveszik Áront, ha addig nem indul be magától a dolog.
Dátum: szeptember 11
De abban maradtunk, hogy programozott császár, ha beindul elöbb, akkor is császár, de ha meggondolom magam, akkor csak szólnom kell és mehet a sima próba is. Majd meglátjuk. Ez csak akkor áll fenn, ha elöbb beindul, akkor a vizsgálat után megbeszéljük mégegyszer, hogy érdemes-e simán megpróbálni. Szóval most megnyugodtam egy kicsit.
Egyébként már nagyon várom Áront, egyik pillanatban már rohannék is szülni, máskor meg még azért növeszteném kicsit a pociban, de majd úgyis ö dönt.
Na nem fosom tovább a szót, megyek iszom egy kávét, mert reggel elmaradt.
pussz mindenkinek!