Sorstárs!
Próbálkozz azzal, hogy mindig egy picit többet adsz neki. Szerintem kb. havonta próbálkozhatsz egy újabb étkezés után is, ha szépen eszeget, nem kell eröltetni.
Én annak vagyok a híve, hogy sokszor keveset. Így nálunk van reggeli, 10órai, ebéd uzsi és vacsi. Általában az ebéd a legtöbb, a többi csak pár falat. Helena 10 hónapos koráig nem fogadta el a szilárdat, de utána hetek alatt belejött ebbe az ötszöri étekzésbe. Ha már 6 hónapos korától el kezdett volna enni, akkor én havonta próbáltam volna meg egy-egy újabb étkezést.
Nyugodtan adhatsz neki krumplit, rizst, almát, meggyet, husit.
Ágci! Megkérhetlek, hogy küldd el Sorstársnak azt jó kis táblázatot a bevezetési sorrendrõl, mert én nem találom! Köszi!
Gabi! Persze lehet különbség a tejtermelésben két nõ melle között, de ne erre koncentrálj! Ha végre elaludt, (ha keveset alszik napközben), akkor gyorsan feküdj mellé és aludj te is! Nagyon-nagyon sokat számít tejtermelés szempontjából!
Gabi én azt gondolom, hogy félre kellene raknod a mérleget, mert úgy látom, hogy ahelyett, hogy megnyugtatnának, csak stresszelnek téged a számok!
Tudom, hogy nagyon csalóka ez az egész, mert én is átestem rajta. Valóban többbnek tûnik a tejcsi, ha kivárod a 3 órát, meg feszül a melled, meg minden. De 1. A feszülés igazából az attól van, hogy a melled tárolókapacitása fullot jelez
és ezért vizesedik kicsit a mell. 2. Ha gyakrabban szoptatsz, akkor több lesz a tejcsid, hidd el, csak több szopiból jön össze. De hidd el, hogy több a többszöri kicsi, mint az egyszeri nagy. Tudom, hogy nehéz erre átállni, de megéri!!! Lásd az én példám: 15 hónapos a kislányom és még mindig sokszor szopizik és van is még mit.
Gabi! Igyál annyit, amennyi jól esik, egyél annyit, amennyi jóle sik! Pihizz, aludj, sétáljatok nagyokat és szoizzatok amennyit csak bírtok! Meglásd menni fog!!!
Pele! mI sem voltunk Ligás csoportban. Nem mertem nekiindulni a nagy meleg és a múltkori tömegnyomor miatt.
Mondjuk mi valószínûleg megyünk a jövõ héten Esztergomba.
Mi volt Hanussal a gasztrón?
Puszi!
Menta