Új privát üzeneted érkezett!

Kata,

Fogalmam sincs, de szerintem egy helyen, mert a Deák Csaba neve is ki volt írva.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,Kata

nekem holnap mind2 dokihoz lesz szerencsém :shock: :wink:
Deák fogja tölteni belém a kontrasztot, és a Bácskai fogja nézegetni az UH-on :lol: 8) :P :oops: :roll:
Vendég

Én is abban bizakodok,hogy most a kontrasztanyag felnyomása megtisztitja és kitágitja egy picit a petevezetőmet -nekem elég,ha 1 db klassz kiscsávó feljut és a megtermékenyült baba lejut a méhembe :oops:
és szeptemberben zebrásat tesztelek!!!!!!!! :D
Vendég

Vicuska,

2 pasival egyszerre, ezt a luxust...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben menjen. Azért jössz utána a talira??????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

A talit még nem tudom, hogy megyek-e, de ha igen, akkor 5-kor ott leszek a hídon!

Kata!
Nem lesz babaszoba, velünk lesz. A kiságy össze van rakva, be van rendezve. Ruhák rendben vannak, már csak rá kell adni. A szülőszobás csomaggal még várok, meg még nem mindent hoztunk el az uncsitesómtól. A doki azt mondta, hogy 5 hetet még bírjunk ki egybe, utána mehetünk szülni, mivel a 36.héttől érett a baba!
Majd azért még átnézem itthon a dolgokat, hogy mi kell még!
Vendég

Judy

a talira megpróbálok elmenni :lol: de 100 %-ra azért nem ígérem :roll:

Chrissy

5 hét az simán eltelik!nem lesz semmi probléma!!!!!
milyen jó,hogy vannak kisgyerekes rokonok 8)
nekem 2 hete állítottak ide a tesómék 2 zsák bébiruhával.azt mondták hátha ezen múlt :shock: :evil: :?

Többiek??????
Soroljam a listát?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!

SZILVI?
ANI?
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, de csak bekukk, gyors átolvastam, de még holnap jól elolvasom amit írtatok. Most nagyon fáradt vagyok, holnap Vikivel és Levivel érkezem 5-kor a talira. Pussz neketek addig is, aki nem jön a talira ne aggodjon ide is leirom mien volt.

Hamarosan jelentkezem....
madiani

Jó reggelt!

Vége a szabadságnak, és még jobban utálok korán kelni.
:evil:

Tegnap voltam endokrinológián, minden szép és jó. Nem kell gyogyit szednem, se pajzsmirigyre, se a kicsi szívemre. 2-3 évente javasolt az ellenőrzés, illetve a terhesség 3. hónapjában.

Remélem, megbocsátható, ha nem tudok mindenkinek szívhez szólóan írni, igyekszem visszarázódni a régi kerékvágásba.

Talira valszeg nem tudok elmenni, szalad az egész lakás. :( :( :(
Vendég

Jó reggelt,

Vicuskának elfogadható érve van, hogy ne jöjjön a talira. Nagyon szorítok neked ma. :lol: :lol: :lol: :lol: Minden ok lesz, ne izgulj. :lol: :lol:

Na de Chrissy és Szilvi, nektek ott kell lennetek. Takarítás nem kifogás. :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi,

Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. Most gondolom egy kicsit megnyugodtál, és látom, hogy már a pé-ed is megvolt. Remélem mindent megtettetek a babaóért. :wink: :wink:

Ani,

Üdv ujra itthon, hozzál képeket délután, persze ha tudsz. :lol: :lol:

Kata,

Nemsokára indulok és talizunk félkor a Nővédelmi előtt. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!

Kismamák, gratulálok mindenkinek az uh.-hoz! A 4d-s képeket is mikor néztem eszembe jutatta mikor Levi is pocaklakó volt még, imádtam terhesnek lenni. Olyan hamar megnőtt a kis drágám, lassan már menni fog. Jövőre nekiugrunk mi is a kistesónak. :D
Olyan jó fiús anyukának lenni, lehet, hogy mégegy kisfiút szeretnék inkább, azért a kislánynak is örülnék, végülis mindegy csak makk egézséges legyen, nem szeretném megint átélni azt amit Levikémnél! :(

Jegesmaci örülök, hogy minden rendben, drukkolok, hogy hamarosan beköltözzön a pocidba egy kis gyönyörűség! Gyere el te is a talira, majd megcsinálod holnap a lakást.

Akkor lányok 17órakor talizunk, megyünk Anitával meg a kis lurkómmal, a lenti rész nemdohányzó ugye? Mert akkor máshova kéne menni.

Kép
vikike_

Szia Vikike,

Várunk benneteket délután, és igen jól tudod fent nem lehet dohányozni. Az jó is lesz.

Én s szeretek fius anyuka lenni, és éppen ezért nagyon nem fogom bánni, ha kinő a kicsikém kukaca. Már nagyon hozzászoktam a srácokhoz.

Látod Szilvi, nem ér otthon maradni. :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Naggggyon szeretnék elmenni!!!!! A takarítás is ráérne, igaz, 2 és fél heti szennyes mosolyog a fürdőszobában, a cuccokról nem is beszélve. A nagyobb gond, hogy a párom valószínűleg délután indul melózni és kellek összepakolni a ruháit, kaját stb. :(
Vendég

Judy
Dolgoztunk az ügyön, remélem, lesz eredménye is. ;) :)
Vendég

Vicuska, sokat gondolunk rád, mindjárt túl leszel rajta!!!! :D És akkor megállíthatatlanul jön az ordító, nyafogó, bepisilő, bekakiló kisporonty!! :lol:

Most írt Nati, hogy ő sem tud elszabadulni a balcsis fejtágításról, úgyhogy ő sem jön a talira :cry: !!

Szilvi, takarítás nem kifogás!! :wink: Én is tudnék mit csinálni, a ruháim a szekrényből már szeretnének kiesni, olyan rendetlenül vannak benne. Akár ma 5-től megcsinálhatnám.............
Neeeeeem, én megyek a talira! 5-kor találkozunk!

Ani, ma már jelentkezz!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata
Felénk is háborús helyzetre emlékeztető a helyzet, némi mosodás hangulattal megtűzdelve. :D A párom épp kenyeret süt otthon. :)
Nemrég telefonált, hogy 4-5 között hozzák vissza a szerelvényt, pakolhat befelé és mehet is tovább. :( :( :(
Vendég

Maci, akkor te is jössz a talira????????????? :roll: Ugggyyyyyeee??

Kép

Kép

hoppá

Szilvi,

Légyszi-légysziiiiiiiiiiiiiii...........

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok, van itt valaki?

Judy, én úgy tudom, hogy a fenti rész is dohányzó, mikor férjemnek volt osztálytalálkozója akkor dohányoztak fent. Majd megbeszéljük ott, hogy mi legyen ha mindenhol lehet dohányozni, akkor át kéne menni Isolabellába.

Most akkor hányan is leszünk a talin? Macika gyere el lééééégyszi!

Vicuska mi volt, rendben van minden ugye?

Kép
vikike_

Ne haragudjatok, nem merem megígérni! :(
A szemüvegem is megnyekkent, valami átmeneti megoldást kell találnom arra is. :?
További szép napot!
Vendég

Vikike,

Tuti van nem dohányzó is, de ha nincs akkor mehetünk máshova is.

Isolabella is szupi hely.

Kata, Te, Ani, Én, Szilvi,Vica és Chrissy kérdéses,Nati nem jön.

Chrissy, légyszi jelentkezz, hogy jössz-e. Amugy is mostanában keveset jössz. Valami baj van?????

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hello,

már itthon vagyok!
Jó volt talizni, bánhatjátok, hogy nem jöttetek!!!! :wink: Ettünk fincsit, ittunk fincsit!! 8)

Vicuska, jelentkezzél, mi újság! Remélem jól vagy!!! :roll:

Chrissy?

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Tényleg jó volt a tali, de jó lenne ha legközelebb már mindenki tudna jönni.

Vicuska, Chrissyy mi van veletek?

Jegesmacika sikerült a lakást kisuvickolni? Nekem most rengeteg vasalnivalóm van, mindig felhalmozom pedig megfogadtam már, hogy ahogy leszáradnak a ruhák vasalok.

Kata, na hogy vagy nem volt rossz a kajci ugye?

Anita köszi a teát meg mindent, akkor hétvégén.

Puszi mindenkinek, jóccakát!

Kép
vikike_

Itt vagyok csajok, csak bevagyok úszva itthon!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, de remélem lesz még rá alkalom (főleg, amíg egybe vagyok).

Judy! Nincs semmi baj, tényleg! Minden oké!

Azért meséljetek légyszi! Ki volt ott, mit ettetek, hol voltatok?

Igyekszem jönni, ahogy tudok!
Vendég

Mire elovastam, hulla ledtem, holnap írok majd, most megyek fürcsizni, na meg megpróbálok lehiggadni mert felhúztak iwiw-en. Pussz jó éjt

madiani

Jó reggelt!

Kipihentebb vagyok, de még tudtam volna aludni. De majd holnap! :D

Vikike
A mosoda állapot még maradt. Mire tudtam volna egy picit aludni, akkor szóltak a páromnak, hogy 6 fele visszakapja a szerelvényét. Úgyhogy szalad még a lakás. :(
Holnap nem melózok, majd rendbevágom. Mosnivalóm is van még, vasalnivaló hegyekben. :(
Annyira sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. :( :( :(

Meséljetek, milyen volt a tali!!!!!!! :)
Vendég

Jó reggelt,

Szilvi,

Szerintem jó volt a tali, és annyira édi Viki babája. Sajnálhatod, hogy nem láttad.

Amugy én egy fincsi francia hagymalevest ettem cipóban, meg egy adag idénysalit + egy jó nagy teát ittam. A leves kihagyhatatlan ha az ember odamegy. :lol:

Tényleg remélem, hogy legközelebb már mindenki el tud jönni.

Ani,

Hát nekem ez bonyesz, csak a ferty jött be, szerintem az a legérthetőbb hőgörbevezető oldal. :lol: :lol:

Chrissy,

Örülök, hogy jól vagy, azt hittem már valami baj van, vagy valamiért megharagudtál ránk. :lol: :lol:
Kegközelebb feltétlenül jönnöd kell neked is.

Vicuska,

Hol vagy már????? Kiváncsiak vagyunk az eredményre. Bár gondolom még pihened a dolgot, bizti nem volt kellemes.
Gyere mihamarabb.

Kata,

Én ugy döntöttem, hogy 10-én megyek AFP-re, akkor leszek 16+5, szerintem az jó időpont.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt!!

Vicuska??????????????? :roll: :shock:

Kép

Kép

hoppá

Judy
Igyekszem a következőn tényleg ott lenni.
Hagymaleves.... éhes lettem! :D

Vicuska merre jársz?
Vendég

Sziasztok!

Nagyon sajnálhatjátok hogy nem jöttetek a talira, jó volt.

Vicuska, remcsi jól vagy!

Elolvastam amit írtatok, de nem hiszem hogy mindenre reagállok. Bocsika.

Judy, nagyon szép a kis pocaklakód (de már tegnap is mondtam).

Nati, ne keseredj, szeptemberbe mind babásak leszünk :) Várom a táblit.

Szilvi, remélem megtetetek mindent a gyerköc ügyébe, megy a drukk.

Kata, Judy, nagyon szép pocakotok van, én is szeretnék már ilyet.

Chrissyy, remélem jól vagytok.

Bocsi ha nem mindenre reagáltam

madiani

Ani
Megtettünk mindent. Remélem, lesz eredménye is. ;) :)
Apa ma elment, majd a jövő héten jön haza.

Chrissyy
Olvastam az írásaid, csak még nem tudtam írni. (Lusta disznó vagyok :twisted: )
Nagyon szép pocid van. Mikorra is jön a gólya?
Vendég

Jányok, tudja valaki Vicuska számát?? Fel kéne hívni, hogy mi van vele!!??? Sehová sem írt a hsg óta!!!!! :roll: Talán Ani, neked megvan a száma, nem?? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Nekem sajna nincs, de jó ötlet lenne tényleg felhívni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kicsit furán érzem magam.... Tegnap fájdogált a jobb oldalam estefele, feszül a cicim, érzékeny, némi hányinger is kerülgetett. Fájdogálás már nincs, cicifeszülés van még.
Vendég

Vége a mesének mára. :D
Hétvégén ismét jövök!
Csupa jó hírrel várjatok! :)
Vendég

A fenébe... komolyan kezdk aggódni Vicuskáért. Még mindig sehová nem írt. Remélem azért jól van!!!!!!!! :roll: Ani, ha megvan a száma, légyszi hívd fel, vagy küldd el nekem, én is szívesen felhívom!!

Kép

Kép

hoppá

Halihó!!!!

Kép

Bocsika,hogy nem jelentkeztem :oops: jólesett hogy aggódtatok értem :lol:

Tegnap nem voltam túl jól.Egy barátnőm jött értem és ő hozott haza,nem tudtam volna vezetni... :shock:
Szóval én nem vagyok egy nyafogós típus,bírom a fájdalmakat,de..... :? Nem is a vizsgálat volt rossz,hanem utána.
Szóval ha valakit érdekel,leírom címszavakkal:
bemegyek,ott a 2 doki,mind2 civilben,farmer+polo,aszisztens sehol-nuku női támogatás-levetkőzöl,fel a szokásos pózban az asztalra:
ott matat a Deák kb.10 percet,mondta az előbb kidolgoztak egy módszert,amivel kevésbé fájdalmas,aztán 2 perc mulva mondja,hogy ez nálam nem jött be.Azzal baszakodott 1 percet,hogy feltegye a katétert a méhembe.eccer túl vastagot akart,aztán a méhszájamon nem tudott bejutni,akkor mondta most egy tűszúrást fogok érezni, :shock: ezzel egy tűvel megragadta a méhszájamat,és végre feltolta azt a kib...tt katétert.Na akkor át a -z uh-os ágyra,kat.kilog belőlem.lábak szét,Bácskai nézi uh-t,Deák nyomja föl a cuccost.látom a képen én is ahogy megy az anyag,balo.átmegy,okés,jobbo.elakad.Bácskai mondja,nyomjad még,lásuk ujra,erre a másik,már elfogyott :roll: az egész uh-s rész kb.2 perc volt.Akko jobbo.éreztem hogy feszít.
Oké,kész vagyunk,felöltözhet.Felállok,alattam kisebb vértócsa+lötyi,sehol egy papirtörlő :shock: Bácskai ki,Deák iroasztalhoz,mondja üljek le vele szemben.oké.Elkezd dumálni hozzám.....folyt.köv
Vendég

folyt:

én meg érzem,hogy szédülök,patakokban folyik a viz rólam,hányingerem van,a hasam meg majd szétszakad.Nagy nehezen észreveszi hogy nem vagyok tul jol,mondja akkor feküdjek le az ágyra,rámkapcsolja a légkondit.Majdnem elájultam :( kérdezi zavar-e,ha addig ő átöltözik :lol: mondtam nem.....ugyis csak csilllagokat látok :wink:
aztán 5 perc fekvés után jobban lettem,mármint bmár nem akartam összeesni.felirt antibiotikumot+hüvelykupot,és péntek-holnap vissza kell mennem kontrollra,nem lett-e vmi fertőzésem a beavatk.miatt :shock: +megbeszélni mi legyen
Ki a váróba,ott egy nő rámnéz,kérdi átjárh.volt?én igen,ő:készüljek fel,hogy 2-3 órát nagyon fog fájni.Én röhögök magamban,biztos pár perc és elmulik,mosdoban a csapnál beveszek egy nospa-t + 1 diclac-ot,mert egy pohár vizet se kaptam ugye... 8)
Na és akkortól 4 órán át mintha kést forgattak volna bennem,gőleg jobboldalt.biztos az elzáródás miatt és hányingerem volt nagyon.

Na de túléltem!!! :lol:

remélem ez elég mentség hogy lecsúsztam a taliról :oops:
remélem ti jol érzetétek magatokat :P
Vendég

Sziasztok!

Csak most olvasom a fenébe..... meg van Vicuska száma, de látom már írt. Ha tudtam volna elöbb jövök.

Vicuska drága, ez nagyon durva. Amikor olvastam amit irtál könnybe lábadt a szemem és úgy vert a szívem mintha kiugrani készülne. Remélem most már jobban vagy és hidd el a sok szenvedés meghozza gyümölcsét. Nagyon ügyi voltál és természetesen a mentségedet elfogadjuk.

madiani

Ani

köszi :lol:
most olvastam,miket irtam,nem akartam ilyen vulgáris és hosszu és panaszkodó lenni. :( de olyan jo volt kirni magamból :?

Szilvi

ez nagyon szupi hogy rendben volt minden dokinál,remélem a zebrát is meghozza!!!!

Ettöl függetlenül,be kell vallanom,hogy érthetetlen okokból,de mégis szimpi ez a Deák nekem :oops: úgyhogy most hogy tul vagyok a tegnapi sokkon,kiváncsian várom,mit mond holnap,hogyan a csudában lesz nekem babócám :lol:
Vendég

Vicuska, hát.....nem lehetett könnyű, sem kellemes. De fogd fel úgy: a nehezén túlvagy. Akkor most a jobb petevezetőt nem is "tisztították ki"??? Azért mert elfogyott az anyag??????????????? Vagy én értettem félre???

Kíváncsi vagyok, mit mond holnap a Deák. Ezek szerint a hsg után nem is mondták, hogy: hölgyem, Önnek ez oké, a másik nem, vagy valami???

Megmondom őszintén, a leírásod alapján semmi szimpit nem látok a dokikban, inkább csak "szalagmunka" effektust.. de ez az én véleményem, hozzáteszem, sosem találkoztam egyik dokival sem!

De a lényeg, túl vagy rajta, irány a babaproject!!
Örülök, hogy jelentkeztél!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok Lányok,
mott jutottam géphez és nethez, gyorsan írok is, 8-kor megyünk vacsizni... nagyon húzós a program és tényleg rettenetesen sajnálom, hogy nem találkoztam veletek, de képtelenség volt elszabadulni innen...

úgy-ahogy visszaolvastam, de bocsi, ha nem tudok mindenkinek válaszolni. szerencsére nagyon sokat írtatok :lol:

Chrissyy, nem ér eltűnni, tessék rendszeresen jönni és írj minden nap, mi újság az édi-bédi pici pocaklakótokkal :P

Judy, nagyon örülök,h ogy minden rendben, a gyerkőcöknek biztos szokatlan volt a helyzet, ezért voltak rakoncátlanok :wink:

Kata, köszönöm az sms-t, már Nálad is nagyon rohan az idő, kár, hogy a Te pocidat nem láttam. Nem raknál fel képet???

Ani, üdv újra itt!!! Hétfőn küldöm a táblát, otthon nem jó a levelező rendszer, majd bentről elküldöm.

Szilvi, neked is üdv újra itt, szupi, hogy minden ok, húzzatok bele, bár most két hét nyugi következik, aztán jöhet a kétcsíkos :P

Vicuska, bevallom, rád gondoltam a legtöbbet... Nagyon drukkoltam, de ha jól értelmezem, ez egy nagyon jóóóóó diagnózis, nem??? Van egy átjárható vezetéked, bevallom, ezt a vándorlást nem nagyon értem.... :roll:
egyetértek Katával, semmi pozitívat nem találtam a dokikon, B-val kapcsolatban amúgy is előítéletes vagyok, D-ot nem ismerem. De az gáz, hogy magánzóba, egy valag pénzért így viselkednek.... Én ezek után maradok a fehérvári kórházban, BB legalább emberséges. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz holnap, este már otthon leszek, de írj légyszi, ne kínozz bennünket napokig!!! Nagyon drukkolunk neked!!!

Mennem kell, még össze kell szednem magam!
Hiányoztok, és teljesen függő lettem, nem hittem, hogy ilyen létezik :roll:
Vendég

Igen,az szomorú,hogy ennyi pénzért az ember lánya ilyet kap... :?
szerintem a férfiak nem is tudják,hogy ez tényleg fájhat.
Jó lenne,ha mind menstruálna legalább egyszer,és utána elgondolkodna... :roll:

majd holnap kiderül,mit mond. :shock:

Lehet én vártam túl sokat,hogy kinyalják a se.....t? :shock:

Nem tisztitották ki,állitolag ezzel nem lehet,csak kimutatni hol van a stop.nem azon mult hogy elfogyott az anyag :oops:
Nem értem,nem tudom,totál meg vagyok kavarodva,ahány dokinál voltam az utobbi 2 évben,mind-mind mást mond :(
egyik szerint hátrahajló a méhem,másik szerint előre.egyik szerint van cisztám,másiuk mszerint nincs.Lehet én vagyok a hülye,hogy többhöz is elmentem,elmegyek,ha csak egynél maradtam volna,nem lennének kételyeim-

Asszem nem vagyok túl jó passzban,csak rontom itt a topic hangulatát :evil: Ti mind olyan jókedvűek,optimisták vagytok....lehet le kéne lépnem egy időre a babanetről
Vendég

Vicuska, ezt felejtsd el gyorsan, mármint, hogy lelépsz!!!!!!!!!!!!

Azért vagyunk, hogy egymás búját-baját, örömét meghallgassuk, és ezzel segítsük a másikat. Mindenkinek vannak rossz időszakai.

Pont nemrég jutott eszembe: egy éve ilyenkor már bent feküdtem a kórházban, a "kellemes" laminária (tágító) felhelyezve, és vártam, hogy másnap véget vetnek a kínkeservesen összejött terhességemnek... :cry:

Szóval gyere, és sírd ki magad!! És eszedbe ne jusson eltűnni!!! :)

Gondolod, hogy aggódnánk érted ennyit, ha nem érdekelnél minket?? Tegnap a talin is beszéltünk róla, hogy vajon mi lehet veled. Igaz lányok??

Na, szóval nyugi, és nemsokára babás leszel te is!!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Vicuska!

Meg ne próbálj még csak gondolni se ilyesmire, azért vagyunk hogy meghallgasuk egymás baját bánatát amikor rossz paszban van. És szeptemberbe amikor pozitív tesztel jösz majd, együtt fogunk örülni a babócádnak. :)

Nati, én is függő vagyok, alig vártam hogy haza érjünk Erdélyből. Várom a táblit.

madiani

Köszi csajszikák!!!!

megrázom magam,és holnaptól egy uj,és optimista énemmel jövök vissza hozzátok!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Na azérrrrrrrrr!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Vicuska, nagyon sajnálom, hogy ilyen fájdalmakon kell végig menned, de mindig legyél optimista! Gondolj arra, hogy most szép tiszta minden belül és már alig várja a kis babuci, hogy beköltözhessen :D ! Sikerülni fog, SIKERÜLNIE KELL!!!
Már nem fáj, rendbe jöttél? Az pedig, hogy azon gondolkodtál, hogy elmenj a b.netről egy kis időre, felejtsd el! Mi mindenkiben szeretnénk tartani a lelket igaz lányok? Úgyhogy gyere minél gyakrabban és mesélj ha szomorú vagy, vagy ha éppen valami jó dolog törpént veled(mondjuk egy POZITÍV teszt) :D .

Judy, hogy van a lurkód, meggyógyult? Azt hiszem még nem vagy nekem bejelölve iwiwen, elküldöd priviben a teljes neved, persze ha nem gond? Köszi

Anita, írtad, hogy felbosszantottak iwiwen, majd mesélj. Hőd hogy áll?

Lyányok mikor lesz a köv. topic tali? Most már úgy lenne jó ha mindenki ott lenne, nekem mondjuk október jó lenne(na ez még rímel is :D ). Levit most nem vinném, elég nyügi volt, majd megpróbálom anyumra vagy anyósra rásózni, bár szívesen vigyáznak rá úgyhogy nem lenne gond, a férjem meg sokáig szokott dolgozni du..

Ne haragudjatok, hogy nem írtam most mindenkinek, de remélem jól vagytok. Ezt most elküldöm és írok még egy kis vidámságot.

Puszi: Viki

Kép
vikike_

Amit addig nem tudsz amíg nincs gyermeked....

Az első 6 hónap:

-az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad
-a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor
-úgy tűnik az egész nap egy végtelen szoptatás, napi 4-5 óra alvással is lehet élni
-ha választhatsz a szex és az alvás közt , az utóbbira fogsz szavazni
-sírsz ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled
-sárkány leszel, mindenért b...gatod a férjed
-ha elindulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed
-akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na, azok mostantól nem fognak
-a nagyszülők azt hiszik , nekik szülted a gyereket
-a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs
-a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod
-zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd
-a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz
-a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád

6-12 hónap között:
-ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget, de 2x!!
-az is befér a szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be
-mindenen a bevarró címke a legérdekesebb
-minden fájdalom és baj emelés hatására elmúlik
-ha eddig nem volt kutyád, most van, 2méternél nem távolodik el jobban és még a wc-re is követ négykézláb
-amíg a agyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzetvisszatartva nézve rá kel döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel mint te
-térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban
-1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered
-ha valamit egy órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, tumixgép úszik, na akkor nem fogja megenni
-a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielött veled szemben ülve eltüsszenti magát
-a baba nem ismeri a türelem szót!(sem)
-amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó
-az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás, ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel
-elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal...na ez innentől csak ábránd marad
-ha egy szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi
-ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum egy labdán átesel a 7-ből, akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból
-többé nem kell mosnod a papucsod talpát, van aki tisztára nyalja, nem csak a saját lábujját tudja és fogja szájába venni
-lehet égnek álló seggel aludni
-nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is
-igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4-5 perc alatt
vetkőzni öröm, öltözni kín
-csak addig néz a fényképezőbe , amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz, 32képből, 1 sikeres
-ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját
-a spejz úgy néz ki mint egy bébiétel depó
már nem zavar a kupi a lakásban , képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon és leszórt a földre, oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a kukából és odavitt neked a nappaliba, a konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált, esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre

Egyenlőre ennyi, talán még holnap írok hozzá egy kicsit, de nem biztos, hogy lesz rá időm. Remélem tetszett és sikerült megnevettetnem benneteket :D .

Jóccakát mindenkinek!

Kép
vikike_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?