Új privát üzeneted érkezett!

Kamilla,
jaj,de jó!!!! :lol: És milyen erős a két csíkocskád!!! :lol:
Hány babót is kaptál vissza?
katata

Köszi a gratulációkat.
Bevallom kicsit kétségbe is ejtett az igen erős csík, mert szerintem nem egyedül van az a valaki odabenn. 3-at kaptam vissza, de nem akarok 3-as ikreket! Kettőt viszont nagyon!

Kép

Kép
kamilla306

Zel!!!!!! Remélem te is ilyen jó hírekkel jössz majd nem sokára.
Sapé? Veled mi a helyzet? Holnap tesztelsz?

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, de válogatós tetszik lenni :wink: , tökéletesen megértem, szurkolok a kettőért :D
bbilona

Kamilla!

Tiszta szívemből gartúlálok neked!! Kép
m. reni

kamilla, hát igen a három baba így egyszerre az elég komoly megterhelés, kívánom, hogy kettő legyen ahogy szeretnéd, de gondolom a háromnak is örülsz majd :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

Kamilla!
Gratulálok és szurkolunk az ikrekért!

Boris!
Örülök, hogy jól vagytok és minden rendben!

Zel!
Te vagy a következő zebrás! :wink:

Andi!
Nagyon izgi..... A barátunk felesége 4 .-re van ki írva, de hétfön császározzák, mert már 4 kg felett van a baba és gerinc próblémája megint van és ezért műtik. Nállatok mekkora Gergő?

Mi jól vagyunk! Tegnap este nagyon nyügi volt Dávid, velem.... de aztán jött az apja és az elaltatta, pedig hasonló technikát alkalmaztam, de nállam csak a cicin akart lenni. Hiába pasi....

Kép

Kép
odry

odry, köszi :lol: :lol: a hasim eléggé húzódik, most nagyon megnőtt, biztosan azért...
hát a pasik összetartanak rendesen :lol:

andi, mi van veled???? gergő jól van?

Kép
kicsiboris

Kamilla,
nagyon megértelek, szorítok, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd. Mikor mész dokihoz?
Bocsi, de emlékszem, hogy most nektek miért is kellett a lombik? Volt baj valamelyikőtökkel?
katata

Kamilla, nagyon-nagyon gratulálok :lol: :lol: :lol: Legyenek akkor ikrek :lol:

Kép
domo

Sziasztok!

Boris!
Én már túl vagyok a 3. inszemen, és holnap reggel telik le a 2 hét. Tesztelek reggel!Úgy izgulok, és reménykedem mint mindig!

Kamilla!
Ez igazán szuper hír!Gratulálok!Mikor mész ultrahangra,és dokihoz?Vigyázz magadra, magatokra!Reggel én is tesztelek!
Szeretnék én is 2 erős csíkocskát!

Kép
sapé

sapé!

Én is izgulok érted :lol: Holnap tessék jönni a hírrel! :lol:
m. reni

Reni!
Köszi, aranyos vagy!Reménykedem! :lol:

Kép
sapé

Sapé,
juhéj, kétcsíkos tesztre fel!!! Izgulok és szorítok!!! :D
katata

sapé, na akkor egy kalappal, reggel, úramisten amikor én is ezekre a napokra vártem, annyira - iszonyatosan jó és izgalmas volt, ezeket nagyon irigylem :wink: és szép reggeli mintát kívánok,
azt a teremburáját, hogy beindultatok csajok!!!!

Kép
kicsiboris

Csak bekukk!!!De megérte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kamilla!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teljesűlt egy kívánság!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sapé!!!!Szurkolok neked én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MIre haza jövök a bmc-ből csupa jót írjál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
neked is mennek holnapra a drukkok!!!! :wink: Majd gyere a hírekkel, hogy mit mondtak, mikor lesz az inszem!!!
katata

Hát Boris,
ne irigyeld ezeket az izgalmas teszteket és az előtte lévő napokat! Legalábbis én már nagyon szívesen lemondanék róla, persze úgy, hogy már végre babás vagyok. Közel 4 év próbálkozás után ez nekem már nem édes izgalom. :roll:
Szóval én inkább téged irigyellek!!! :D
katata

Katata!!!

Köszike a drukkot!!!Igérem jövök majd ha haza értem!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kamilla,
Hatalmas gratula :lol: a 13.napon nekem is erős volt már a csík és egyedül van a drága :wink: kivi vagyok nálad hányan lesznek :lol: Mikor mész uh-ra?

Voltam me genetikai uh-on. Minden rendben egészséges gyönyörű kislány :lol: :lol:
Vendég

Pandácska!!!Gratulálok a kicsi lányhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kamilla!
Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Megjöttünk a dokitól. Egyenlőre jól állunk, még egy hetet kaptunk biztosan. Jó volt az áramlás, a CTG is és nőtt is Gergő baba. Most 2300g-ra saccolták. Jövő héten már kétszer kell mennem CTG-re és pénteken vizsgálatra, akkor viszont már nem biztos hogy haza engednek! :shock: Amikor ezt kimondta betolytam! :roll:

Boris!
Úgy tűnik Ilonkánk nem lehet hírhozó. Elküldenéd te a számodat?

Ilonka!
Azért, majd küldök neked is sms-t! :D

Andi
Kép
Kép
beke andrea

pandácska, gratulálok, bár ugye ez nem lehetett máshogy :wink:

andi, ugye nem érsz rá nekünk írni, pedig olyan kíváncsiak vagyunk :wink:
bbilona

Ilona, Nyunyi
Köszönöm :lol:

Reni,
Végül megtudtad hogy mennyibe kerülnek a Jane babakocsik?Érdekelne engem is...
Vendég

andi, akkor jól szurkoltunk, örülök, és köszönöm előre is az sms-t, nagyon kedves (meg sem érdemlem), igazán :oops: :D
bbilona

nyunyi, te is számon vagy tartva, holnap nem ám elsusmákolni minket, kíváncsian várjuk az uh eredményeket!
bbilona

Pandus,
de jó, hogy minden rendben!!! Csak így tovább! :wink:

Andi,
nem kell parázni! Nem sokára kétgyermekes anyuka leszel!!! :lol: Örülök, hogy nőtt a picur!
katata

Sziasztok!

Kamilla!!! Juhéjjjjjj! Gratulálok!

Domo! Nem emlékszem, írtam én, hogy két kis tökös, vagy csak úgy ráéreztél?!?! Mert mi is így hívjuk őket. Két stramm kis tökösnek.

Andi! Biztos nehéz lesz, ha kórházban kell maradnod, de az sem véletlen. A pici mindenek előtt. Tudom , a másik gyermeked miatt lesz nehéz, de tényleg a csöpp a fontos.

Párom nagyon aranyos volt amikor olvasta a topicot. Nem a folyás, barnázás ilyesmi vel volt gondja, hanem a saját nyelvezetünkkel. Mint: babaragacs, babatapi, tüszőcskék, petikék, ilyenek.

De már nem aranyos, mert ma egyedül jöttem és már nyitogatja az ajtót, hogy fekvés.....

megyek is. ne haragudjatok, a villámlátogatások miatt, ígérem, ha ide tudok ülni, (mert nem leszek letiltva), regényeket kaptok .. Ha akarjátok

Puszika mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Csak gyorsra jut időm. Kamilla, én úgy érzem te leszel a következő ikres! Nekem is ilyen erős volt a két csík és kettő lett. Én annó picit szomorkodtam, hogy nem három, de ma azt gondolom, hogy az nekem rettentő sok lett volna 154 cm vagyok, így a méhem a gyomromat, tüdőmet stb már a 28. hétre felnyomta teljesen, azóta csak egyre nehezebb. De bírom!!! É nem is akarok panaszkodni, de tény hogy nagyon nehéz a vége.

Egyébként tegnap voltam uh-n minden rendben, még mindig gyönyörüen fejlődnek, zárt méhszáj. Babett 2230 gr, Balázs 2270 gr. Ja és az utolsó fotó óta nem írtam, csak olvastalak titeket. KÖSZÖNÖM a pocakbókokat, olyan jól esik, hogy már zavarban vagyok.

puszi Tamara
tamaranna

Pandácska!

Sajna nem tudtam pontos árat nézni a babakocsira :oops:
Tudod milyen kis béna vagyok a keresésben.Gratula a kislányodhoz,nagyon örülök,hogy minden rendben van. :lol: :lol:

Tamaranna!

NAgyon szépen fejlödnek a babák,gratula hozzá!Tényleg nagyon csinos kismama vagy! :lol: :lol:

Sapé!

Tiszta kiváncsi vagyok gyere a hírekkel! :lol: Kép

Segíteni valaki nem müködik a vonalzóm!!! :roll:
m. reni

Ze,
Mai babaragacs indul+++

Reni,
Köszi :lol: Akkor majd megnézem és elmodom neked is mert tudom már legalább hogy hol lehet kapni. Holnap megyek bababörzére anyós szerint ott is vannak babakocsik(új) csak olcsóbb. Na azt is megnézem.

Kata,
köszi :lol:
Vendég

Sziasztok!

Teszteltem reggel, de sajna negatívat. :cry: :cry:
A párom azt mondta, hogy ismételjem meg, megfogom, de szerintem ez nem nagyon fog az eredményen változtatni.
Most talán ennyit írnék, azt hiszem külön komentár nem kell hozzá.

Kép
sapé

Pandácska!

Itt Debrecenbe nem lessz bababörze nem tudod?Hol tudom ezt megnézni?

Zel!

Babatapi :lol: :lol: :lol: :lol:
m. reni

Sapé!

Tényleg lehet igaza van a férjednek,ismételd meg újra.
Drukkolok.
m. reni

Sapé,
de csak holnap reggel ismételd meg! Továbbra is drukkolok! +++++++++++++++
Tudod, amig nincs mensi, addig bármi lehet!! :wink:
katata

Sapé,
Én is drukkolok csinálj még egy tesztet :wink: lehet csak egy szégyenlős babát fogtál ki :wink:

Reni,
Nem tudom talán a neten találsz infót.

Kata,
Már csak 8 nap :lol:
Vendég

KAMILLAAAAAAAAAAAAAAAA!
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
GRATULÁLOK TISZTA SZÍVEMBŐL!!!!!!!!!!!!!

most úgy megölelgetnélek ám :wink:
sonjus

sapé, az nem lehet :( Holnap ismétlést kérünk! Olyan jó lenne, nagyon sokat gondolok rád!

sonjus, de jó hogy benéztél! Jól vagy?

nyunyi,+++++++++++++?
bbilona

Sapé :(
de azért még van remény

Kabóca, veled mi van? Olyan rég jelentkeztél... Kettő babát kaptál vissza, vagy hármat? hogy vagy? mikor lesz eredmény?

Zel, nem ráérzés volt, te írtad így... Csak kapaszkodjanak jó erősen :lol: Jó, hogy legalább kétnaponta írsz nekünk pár sort, a regénnyel ráérsz, most pihenj sokat, és hallgass a férjedre :lol:

Ilona, jövőhéttől szabin vagy? Meddig nem leszel? Hiányozni fogsz

Nyunyi?

Kép
domo

Panda, gratulálok az egészségesen fejlődő pici lányhoz :lol:

Tamaranna, neked is gratulálok, nagyon jól bírod :lol: és Babett is utolérte súlyban a tesóját. Most hányadik héten jársz?

Kép
domo

Sziasztok!

Hétfőn 3 babócát kaptam vissza. A petefészkeim viszont nagyok, így még két infúzió is lejött. A dokim azt mondta, az a jó, ha fáj. Hát nekem jó! A két petefészkem nagyon érzékeny. Eddig csak feküdtem, mert másképp rossz.

Kamilla: nagyon örülök nektek!!!

Sapé: szorítok!

Töbieknek is minden jót!
kabócabobár

Kabócabogár!

Nagyon vigyázz magatokra ,és pihenj sokat!
Nekem is nagyon fájt a hasam.Ki a dokid?
Szorítok neked!!! :lol: :lol: :lol:
m. reni

Kabóca,
Nekem is nagyon fájt a túlstimu miatt. Mennek a babaragacsok++++ Mikor lesz vérvétel? Vagy tesztelsz?
Vendég

kabóca, zel csak pihengessetek, szerencsére a nők fájdalomküszöbe jó magas, kitartás!

domo, remélem hamarosan rendbe jössz, és előkerül az a két csíkos kép , tudod :wink:
Ti is hiányozni fogtok nekem, de azért már alig várom a szabit :wink:
bbilona

Sziasztok!
Bocsi, hogy teljesen OFF leszek, de állást keresek S.O.S!
Tud valaki segíteni?
Előre is köszi szépen, nem szeretném a topicot terhelni, ha van valami írjatok ide légyszi!

sonja.peter@mlabel.hu

Ilona!
mint láthatod nem vagyok valami túl jól :evil:
sonjus

sONJUS!

Milyen állást keresel?
m. reni

Sziajjasztok vagyok ám én is!!!!!!!!!!

hamar végeztem csak nem volt időm írni még!!!!!!!!!Semmi jó hírem nincs!!!Döffhetem magam még kedden megyek uh-ra és meglátjuk!!!!!!A nyálka hártya tuti,de a többi nem akar alakulni!!!!!!!!Olyan szomórú vagyok,mért van ez!!!!!!!!!!! :cry: Nagyon aranyosak vagytok ,hogy szoritottatok nekem!!!!!

Sapé!!!!További drukk neked,ismételd meg szerintem is!!!!!!!!!!!!!Ne keseredj el Drága!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Délután ,jövök!!!!!!!Most menem kell!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
Nem érnek a tüszők? Eddig mit és mennyi kaptál? Drukkolok keddig+++
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?