Kangi,
nálunk is ez megy fürdés után. Már arra is gondoltunk, hogy vissza akar menni fürdeni
, Apája a múltkor megfogta, és visszavitte a fürdõszobába, hátha megnyugszik! De nem segített túl sokat.
Éjszakai ruha:
nálunk is rövid ujjú body, hálózsák a menõ, de én sapit se adok rá, pedig nálunk is nyitva az ablak, kéne? Huzat nincs... És a fürdõlepedõvel takarom. Ja és zoknit is kap, mióta egyik reggel így ébredt:
Zulu,
elõételrendszert mi is kipróbáljuk, hátha beválik!
Beu,
édes kis krapek ez a Lõrinc!!!
Myssnia, Zsuzsi, Timici, Orsoly
ezek a fiúk egyre helyesebbek!
Gombóc,
fogorvos
, nekem is kéne mennem, de legalább az én fogam nem fáj... Részvétem.
Heni,
Dodó is milyen nagylány már, és milyen helyes!
Myssnia,
DM-es kuponfüzeten én is kiakadtam. Meg azon, amit "ajándékcsomag" alatt értettek, egy kis Dove testápoló-minta, ha-ha...
Anyakati,
üdv itt! Édesek a gyerekeid! Küldd majd az adataidat, és beraklak a táblába!
(Apropó, tábla... mindjárt jön...)
Zsuzsi,
köszi a dicséretet! Én pedig úúúúúúúúúúgy drukkoltam neked kislány-ügyben! De a Miki viszont egy csuda édes kis pasi, úgyhogy nem ám szomorkodni!!!
Jaj, már egy kész regény, de a nap sztoriját nem hagyhatom ki!
Mostanában a meleg miatt reggelente sétálunk, 8 körül, és a közértbe is bemegyünk néha, hogy levegyem Apa válláról a vásárlás terhét
. Ma reggel egy néni kedvesen megszólított a boltban, megcsodálta Annát, utána megkérdezte, hogy adok-e neki szenes vizet. Néztem rá nagy szemekkel. Erre azt mondja, hogy ahol sok ember van, ott bármikor érheti szemmelverés a gyereket, úgyhogy ha beviszem boltba, piacra, bárhova, akkor utána otthon le kell oldani a rontást. Miszerint: egy seprõbõl tépjek ki 9 szálat (közben valamit mondani is kell, már nem emlékszem, mit
), ezt beállítani egy pohár vízbe, és hagyni leégni, ha elmerül, akkor volt rontás a gyereken, ha fennmarad az elszenesedett seprûdarab, akkor nem (vagy fordítva, csak a lényeget nem jegyeztem meg
). Õ mindig megcsinálta a gyereknél. Higgyem el, hogy hasznos.
Háááát... nem igazán tudtam neki mit mondani, csak néztem rá nagy szemekkel.
No megyek
Pussz nektek, jön a tábla még
Franyó