Nyáriorgona,Britta
nem dolizom,GYes-en vagyok.Volt egyszer hogy kivettema szabikat és beirattama ygereket bölibe,de két nap böli után kivettem,és nem mentem dolgozni.Azért nem mert irtó kevés pénzt kaptam volna.Igy maradtam itthon....Aztán talán addig babás leszek...És maradok még...Szoritsatok!!!!
Andrea
gratula!Nagyon hiányoltunk,de csak pihizzél,aztán ha jól vagy gyere mi várunk!
Kriszti
melyik topicban irt Márti?Én is olvasni akarom,kiváncsi vagyok nagyon.
De MÁRTI ha olvasol minket!Gyere irj nekünk!!!Ugye jól vagytok??
Zsebibaba
Clostilbegitet,és valami szurit(nem tom mi a neve bocsi,e azota asszem be is vonták
)kaptam megrepeszteni a tüszőt!
Aztán persze ez sok uh futkosásssal járt,és sok-sok pénzzel.
4 év sok idő.Én azt sajnálom,hogy ahhoz a dokihoz jártam akihez,mert teljesen szétszort volt állandoan,nem csinált normálisan meg minden vizsgálatot,de a gyógyszereket azt persze felirta!!!4.év végén annyi tüszőm lett a petefészkeimba,hogy nem birtak megrepedni,be kellett feküdnöm elhajtó infuziora.Ekkor azt mondtuk vége,nekem nem kell ez.VAn egy egészséges lányunk,akkor ennyi,és ne tovább.
És láss csodát elmentem másik dokihoz barátnőm ismerőséhez(én is ismertem,Réka nála született),és INGYEN kivizsgált minket.Laparoszkopos petevezetékátfúvásra voltam kiirva jun. 1-jére.Máj.28.-án megtudtam hogy állapotos vagyok.Még ma se hiszem el,hogy akkor sikerült.Abban a hónapban nem is foglalkoztunk azzal,hogy melyik nap legyünk együtt,meg ilyenek..és itt volt Petra a hasamban.
Megfogadtam szüléshez is,és nem fogadta el a pénzt!!!!