Jó reggelt!!
Hogy van mindenki? Judy, nálatok biztos nagy készülődés van a sulikezdés miatt. Niki: lakásprojekt hogy áll?
Heni: Igen, még mindig émelygek, de már beletörődtem, hogy ez így lesz végig. Viszont minden relatív, a korábbiakhoz képest ez már semmi.
Hétvégén mi is festünk, lakkozunk, csinosítunk, illetve inkább Apak, én rászánom magam a téli-nyári ruhatár cseréjére a gardróbban. Itt az ősz!
Ahogy telnek a hetek, egyre inkább érzem az ösztönt, hogy készülni kellene. Persze még mire, hiszen van bő 3,5 hónap, de valahogy már nem tehénkedem otthon a kanapén, hanem folyton azt sasolom, mit kellene elpakolni, elrendezni, rendszerezni, kipucolni, lecserélni, beszerezni, megjavítani, hogy minden kész legyen, mire jön a baba. Olyan, mintha valami fontos vendég jönne. Bennetek is van ilyesmi? Apa azt mondja, építeném a vackomat.
Lassan már én sem tudok ellenállni a rugdalózóknak és ruhácskáknak, kíváncsi leszek, mikor "török meg" és veszem meg az első darabot.
Nagyjából összeállítottam a babakelengye listáját, nem mertem melléjük összeget, árat is írni....jobb így. Ami kell, úgyis kell.
A vonalzó marad így, mert még az Emese sem 100%, még mindig ott figyel az Enikő is...Nem egyszerű.
A pocakom elérte azt a méretet, hogy kezd kifordulni a köldököm.
Tegnap este fel voltam fújódva, hatalmasra nőtt a hasam. Reggelre leengedett.
Heni, már 3 éves házasok vagytok? Aszta....Gratulálok hozzá!