Szió lányok
na az elsö vakációs nap máris netezéssel kezdödik, szuper
)
Katica,
doki: Dr Kondér Béla, rendel Vácon Hétfön 17-19, Szerdán 8-10-ig, Beniczki Péter u. 6. nem kell bejelentkezni. 3000 Ft/vizsgálat. NST 1000 Ft, ide be kell jelentkezni.
Hihetetlen hogy csak akkor foglalkoznak veled ha már megfogadtad a dokit!! Az nlc.hu / Babázzunk fórumon van egy téma, az "ügyeletes orvosnál szülni?" címü, ajánlom figyelmedbe! És a "Te mennyit akarsz adni a dokinak" címüt is. Ott olyanok is megszólalnak akik konkrétan tudnak olyan dokit vagy szakrendelést javasolni ahol nem muszály választani, persze ezek Budapesti kórházak.
A szülés után valószínüleg fogok "hálapénzt" fizetni de ha ö mondaná elöre hogy mennyi a "tarifa" akkor az undorító lenne!!!!!!!! Magándoki, de nem magánkórház!
Linda, a védönövel kapcsolatban jött ki egy önérzetrohamom
)
Képzeld beülök a váróba, kismama egy sem, ajtó nyitva, dumcsi kihallatszik, gondoltam két védönö uncsizik, na nem baj még úgyis kellett üvegbe pisilnem. Aztán megyek be nagy büszkén, látom hogy telefonozik, intett hogy üljek le odakint. Várok várok, már 30 perce vártam!!!!!! Túlzás nélkül! Akkor jött egy másik kismama is (már csak 30 perc volt a tanácsadási idöböl), és akkor már nem bírtam tovább és bementem hogy mi lesz már:
-(Telefonba: jaj várjál már egy kicsit majd visszahívlak)Miért, siet?
-Hát igen!
-Hová?
-Hová? Mentem volna vissza dolgozni, de hát már nem tudok.
-Nahát a terhesek már nem szoktak dolgozni! Eddig nem volt itt senki, csak azért telefonáltam mert már régen beszéltünk! Ha lett volna itt más kismama akkor is kellett volna várni ennyit.
-De nem volt itt senki!
-Elnézést, tessék, jönni, stb stb
Ez nem az én védönöm volt, az enyém rendes, csak annyi a bajom hogy ö folyton olyan leleteket akar amikhez a dokik nem kértek vizsgálatot (pl. vas, vagy hüvelyváladék) és ez amiatt van hogy én nem a helyi kórház által megszokott vizsgálatokra járok hanem ahogy a dokijaim kérik.
Amúgy a szoptatással kapcslatban tele van a tanácsadó fala szoptatáspárti és tápszeres plakátokkal egyaránt.
Más téma (babaápolás, gondozás, szoptatás, babaholmik vásárlása, terhestorna, vajúdási légzés, félelemek, gyermekorvos-választás) soha sem került még szóba, csak súly, vérnyomás, vizelet, és fel-alá lapzgatja a kiskönyvemet, meg a saját jegyzeteit hogy minden leletet és eredményt felírt-e oda ahová kell. Jövö hétfön megyek, 37. héten, akkor talán szóba jön mert valszinüleg az lesz az utolsó.
Amúgy kedves, nem olyan harsogó és kiabálós mint a többi védönö akiket láttam ott. Körzetileg tartozom hozzá.
Ne haragudjatok hogy ilyen böbeszédü voltam!
puszika
Moncsi