Sziasztok!
Bella! Én is irodai munkát végeztem, bár elég pörgőset, de két napot itthon maradtam az inszem után is. Azért is, hogy pihenjek, meg, hogy ne a munkahelyi hülyeséggekkel legyek elfoglalva. A szervezetednek azért ez minenképpen megterhelés, fizikai és lelki is, amit jobb ha kipihensz és kényezteted kicsit magad. Mondjuk 2 hetet én sem tudtam volna otthon maradni, lombik után sem, attól begolyóztam volna. Nekem kellett, hogy a figyelmem egy kicsit elterelődjön, de ez már nagyon egyéni.
Princess! Hát azt kell hogy mondjam, hogy aki 30 felett azt mondja egy nőre, hogy még fiatal a babához, annak valószínűleg fogalma sincs arról, hogy milyen gondok adódhatnak. Nekem több kollégám is van, aki 35 felett vágott a babaprojektbe. Olyan is van, akinek pik-pak összejött, de ez a ritkább eset.
Aztán onnan tudtam meg, hogy náluk is gond van, hogy hozzám fordultak tanácsért, mert persze pletykaszinten elterjedt, hogy nekünk lombikkal sikerült (a főnökeimnek csak ennyit mondtam, hogy kezelésre elengedjenek). De te annyival már előrébb vagy, hogy megtörténtek a kivizsgálások,tudod, mi a helyzet, ezzel már nem fog elmenni az időd. Tudom, hogy most nem könnyű pozitívan látni a világot, de Nyulasznak igaza van a hepe-hupa témában.
Én arra szoktam ilyenkor gondolni, hogy a rossz dolgok azért történnek velünk, hogy aztán sokkal jobb dolgok történhessenek. Ez azért be szokott jönni.
Imádom ezt az időt, a kisasszony szinte csak eszik és alszik kint a teraszon a babakocsiban, ha ébren van, akkor is csupa derű.