Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Kép Kép

Az utolsót picasaval csináltam mert olyan aranyosak rajta. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Ábizsani
olyan idilliek ezek a képek!
Ábi a gólyaemberekkel! :lol: :lol: :lol:
Az uccson meg olyan mintha puszit adna apának Léna!!Egyszerüen tökéletes! :wink: :shock:
Vendég

Viol!Igen gép szeli már a felvágottat,de legalább nyugiban lennék!Bár én szeretek jönni-menni nem szeretm ha bevagyok zárva egy helyre ezért nem szeretm a pénztárt sem annak ellenére,hogy marhára élvezem!

Katus!Elvileg itt sem mehetne az a gyerek akinek nem melózik a szükője!Csak sokan vannak olyanok mint ez a csaj is,hogy kiállít valaki ismerős egy munkáltatóit aztán közben meg otthon vakargatja a pináját!Ezért volt az,hogy már beiratkozás után kellett vinni az igazolást a melóheről, aláírással,pecséttel,hogy mikor megyek vissza!De úgy látszik nem tudnak mindent kiszűrni!
Csak ez elég dühítő!!! :x :x :x :x :x :x :x
8-órában megyek vissza,két műszakba!Igen szerettem itt lenni nagyon szeretm a lányokat igaz sok az új,de alkalmazkodó típus vagyok!Innen a hegyről messze van a háztól gyalog 20-perc,biciklivel pedig 10.Onnan már jó lesz.
Az Interből még mindíg nem szóltak már egy hónapja beadtam már nem is számítok rá!
Máté mellett mennyire tudsz pihenni?

Ábizsani!Olyan gyönyörűek!!! :) :) :) :) :)
Vendég

rik!Hát 160-körül megy egy ilyen tanfolyam!
Vendég

Itt olyan vihar van kilátásba,hogy már Digink sincs! :twisted: :twisted: :twisted:

Reni!Lara milyen nagy lány már!!Kész hölgy!
Akkor ezek szerint már ti is rajt vagytok a tesón?
Vendég

Viol! Azért képet már szereztem! :wink:

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Csak egy gyors szóra jöttem.....
most jöttünk meg az intersparból kicsit másképp néz ki a szamár/ló
az ára 2990ft.

katus78

Na nem is drága!!

Ja és az a csaj aki most szoktatja a gyereket a bölibe és nem megy melózni a Levi csoportjában van!szal ha ő miatta én nem tudom vinni a Husit akkor háború lesz a csaj ellen!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Ma úgy megsétáltattam Nyuszit :lol: , teljesen elalélt estére. Béke út-Vasvári utcai játszi-Csengeri- Deák tér, mindenhol séta és lépcsőzés az időjárásmutatónál a Deák téren :twisted: :twisted: .

Katus-jobban lettél a sétán?

Zsani-Léna baba :lol: :lol: :lol: , csupa harmónia vagytok! Látom, a kis fülecskéje kiigazodott :P .

Jövőre sok babánk lesz!!! :lol: :lol: :lol: De jó, hajrá csajok!!! Rik, aztán akkor "lazítsatok"! Tudod: gyertyaszentelés :D :D :D :D .

Gabó-nem tudom, milyen fogamzásgátlót kérjek-ha lehet egyáltalán...Eddig a Diane-t szedtem, de nem tudom, hogy az endometriózisom befolyásolja-e, mit szedhetek...
A fogyitabletta: sima BioKróm nevezetűvel fogytam le 5 éve, akkor nagy őrület volt, nekem bejött: nem kívántam a szénhidrátokat, így szép karcsú lettem, én úgyis attól hízok: a sok tiltott csokika, sütike, főleg a sajátok :twisted: :twisted: :twisted: , néha az egész tepsivel én falom be :oops: :oops: :oops:

Megyek, fürdés, aztán jövök még!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
:lol: :lol: :lol: :lol: Ámen!!
Az eredmény a lényeg.Aztán ha eszel egy kis csokikát,meg sütikét,akkor Kincsővel sétálsz ennyit mint ma,aztán a bevitt kalória le is megy :wink: :D

GAbó
hát reméljük a legjobbakat a bölivel kapcsolatban.
Én pőont ma hallottam,hogy a csoport ahova a Petrát vették fel az oviba a legszarabb csoport.Érdektelen,bunkó ovónőkkel.
Én bizom abban,hogy nem ilyen lesz....Azt mondják a lányokat szerik csak...nekem az van.De óvónő az ilyen??A saját unokája is odajár a csoportba az egyik óvónőnek.Hát persze hogy azzal foglalkozik :evil:
Én parázva fogom vinni bevallom :(
Vendég

De szépek Lénáék!!!! :) :)

Kriszti,
köszi a képet!!! :)

Katus,
köszi, hogy megnézted!! :) A másképp néz ki, az mit jelent?? Nektek is van, így közelről tudod? Rondább? :) Vagy anyagban, méretben más?

Anikó,
és a derekad hogy van a sok sétától és Kincső-kísérgetésből? :wink:
És anno 5 éve mennyit fogytál mennyi idő alatt? És hol lehet venni és mennyibe kerül?

KépKép
viol81

Andi!!!!!!!!!!

Perceken belül Harmadik műszak utolsóóóóó rész!!!

KépKép
viol81

Kedves Vince!
Nagyon Boldog 2-dik Szülinapot kívánunk!!!!

Kép

katus78

Tyűha akkor megyek gyorsan nézni a filmet!

rik!Ezen egy kicsit én is parázok mi lesz ha Levi nem fogja szeretni a dadust akkor,hogy fog majd megmaradni!!!
És nem lehet Petrát átiratni másik csoportba ha ennyire szenyaládák?

Anikó!Mikor mész dokihoz?Akartok Nyuszinak tesót?És ha akartok mikorra?Csak azért kérdem,mert mikor nekem szó volt róla a nődokimmal,hogy mikor szeretnék tesót nem javasolta a tablettát mivel akkor úgy volt,hogy kb.másfél év után jöhet a tesó!!!

Na megyek gyorsan nézem a filmet!!!

Jóccakát!!
Vendég

Á!Én is én is!Milyen figyelmes vagy Katus!!

Drága Vince boldog szülinapot!
Vendég

Vincének boldog szülinapot!!
Hogy vagytok Esztermami?

GAbó
nem tudom át lehet-e irtani.hisz mi januáriak vagyunk,és örülnöm kell hogy felvették elvileg,mert nem kötelező!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CSak azt Kell felvenniük aki szept.1-ig betölti a 3 életévét!!!
Gondolom itt volt csak hely.Majd csak lesz valahogy!!!MAjd lesz kis gyümi,meg virág az asztalra.... :roll: :oops: Muszáj lesz!!
Gabó!És neketk mikor jöhet akistaó?Most védekeztek?

Anikó
irtam privit!
Vendég

akistaó=kistesó(igy jár aki nem olvas vissza)BOCSI!!
Vendég

Vince, boldog születésnapot kívánunk mi is!! :)

Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!

Vincének nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rik-nem kaptam :( . Ja, újra sokat kell sétálni, de mostanában leragadunk a játszin..

Viol-a zárára nem emlékszem, de nem volt veszélyes. Nem tudom, hány kilót fogytam vele, mert nincs mérlegem, utálom őket, míg terhes voltam,muszáj volt a védőnőnél mérni, mióta megszültem, nem is álltam rá :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: . Sokat fogytam vele, mert február körül igazították rám a menyasszonyi ruhám és júliusban nagyon bő volt, kicsit gázul is néztem ki benne :x :x . Viszont, nem mindenkinek hat ez a tabletta, pl. anyunál nem segített...

Gabó-3-4 év múlva tervezzük a 2. babót (Kálmán már nyúz a kistesóért :twisted: :twisted: ). Lehet, hogy elítélendő, de nekem fontos az anyagi biztonság a következő babónál is, és ez most nincs meg :evil: . Meg, bevallom, Kincső miatt is állandó aggódófrászban vagyok, mi lesz, ha kettőre kell figyelnem??? És az öcsém véleménye: csak akkor vállaljak 2. babót, ha ugyanannyit tudok vele foglalkozni, mint Kincsővel. És az most nem menne. (Ráadásul, néha nagyon hiányzik a régi, "kinti" világ, a bulik, koncertek...Talán, ha lenne vigyázó segítségem néha esténként, de nincs... :( ) Na, hosszú lettem...

Anikó

Kép[/url]
quito

Kriszta,
küldtem neked babanet priviben címet.
Megérkezett?

Viol, lemaradtam az utolsó részről, csak azt láttam a végén mikor elmondták, hogy kivel mi lett...

Vincének mi is boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Hát, Andi,
én mást vártam az uccsó résztől, vagyis félreértettem múlt héten a beharangozót, mert úgy mondták - ha jól emlékszem - hogy az évad utolsó része. Emiatt meg is lepődtem, amikor totál vége lett, nem is lesz folytatás. Na de ma!!!!!!!! Szökés!!!!! :)
Amúgy sima rész volt, semmi különleges nem volt benne.
Én is elküdjem, amiket rólatok csináltam? Igaz nem olyan profi, mint Krisztié :roll: :P de ti vagytok rajt! :wink:

[quote="Anikó"]L írta:Anikóehet, hogy elítélendő, de nekem fontos az anyagi biztonság a következő babónál is

Szerintem ez abszolút nem elítélendő, ez tök fontos. Szerintem.

KépKép
viol81

Viol
amiket leirtál védőoltások,abba valami bibi lehet.Mert a 15-18 hos oltás most helyettesiti a 3 évest.Azaz csak 6 évesen kapnak legközelebb.

Anikó
irok ujból!!
Vendég

Anikó
nekem az elküldöttek listájában bent van hogy elment neked.HOVA LETTTTTTTTTT???????????????????????????? :evil: :evil:
Nem baj irtam ujra!!
Vendég

Viol,
köszönöm, jöhetnek a képek :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT VINCE!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Andi! Tegnap délután elküldtem férjed címére a képeket. Kicsinyítve, mert rengeteg van. Írtam, hogy vagy ráírom cd-re, vagy válaszd ki, hogy melyikeket és elküldöm nagyban. Mert egy mailbe csak két kép fér bele, olyan nagy a kép. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Megjöttünk az én akaratos, tegyéllemenniakarok!!! rosszcsontommal a dokinénitől. Kincső 9 kiló, 75 cm :lol: . Felírattam a bárányhimlő elleni oltóanyagot és kértem beutalót a szemészetre.

Elolvasom mingyárt, Rik!!! Télleg, nem találtam :evil: .

Kriszti, köszi a képeket!!!

Lesem az esőt, el kéne menni Nyuszival, ma nagyon nem bír magával :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Erika,
upps. :) Ezt egy nemrég létrehozott oldalról másoltam ide, azt gondoltam ők talán friss forrásból veszik... :roll:

Andi,
elkezdtem küldeni őket! :) Hármasával.

KépKép
viol81

Anikó,
szemészet?? :shock: Lemaradtam valamiről...
Dorka még mindig nincs 9 kg... :roll: :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol!

Lovacskának nincs ilyen lába, hanem csak picik, és az egész hasa leér a földre, ducibb az egész, szóval nem a lábain áll, hanem a hasán.....na elég értelmetlenül sikerült leírnom :? :? :?

Anikó!

Hogyhogy kell menetek szemészetre?

Mi ma voltunk a 2 éves mázsáláson 11520g és 88cm

katus78

Katus,
köszi!! Jól írtad le, elképzeltem! :) Ha ott vagyok és megnézem, úgyis meglátom majd, hogy jó e vagy sem. A lényeg, hogy Dodókám jól tudjon ugrálni rajt! :D

Máté meg már igazi nagylegény!! :wink:

KépKép
viol81

Tényleg, gondolkodtatok már rajt, hogy kislányt vagy kisfiút szeretnétek? :P

KépKép
viol81

Viol!

Nekem régi vágyam egy kislány, de el sem tudnám már képzelni, hogy lányom legyen.....én most 100%-ig úgy érzem, hogy fiam lesz. :D
Kínai kalkulátoron megnéztem fiút ír :wink:

Majd harmadiknak lesz kislányunk :wink:

Tulajdonképpen teljesen mindegy, az a lényeg, hogy egészséges legyen......... meg aludjon, egyen, ne fájjon a hasa, foga :lol: :lol: :lol:

Arra gondoltam, hogy mi kölcsönadjuk nektek szívesen a lovat, Máté épp unja, aztán majd ha Dorka is megunta visszahozod....

katus78

Anikó
irtam!
Miért akarod szemészetre vinni?Mennyi időt kell várni rá?

Katus
hogy vagy?Nem irtál arra vissza,hogy kell menned Pécsre?
Apud hogy van?
Tesómnak az MR-je jó lett,gyulladás jelei nem láthatóak.Holnap megy dokihoz! :shock:
Vendég

Katus,
ó, egy kislány.... :) De olyan jó ám!!! :) Persze a lényeg az, hogy egészséges legyen! :) Meg tényleg, aludjon!! :)
Máténál is megnézted a kínai kalkulátort? Ha igen, ott mi volt?
Háromban gondolkodtok? Mert látod, könnyen összejött a második is. :wink:
Köszönöm a lólehetőséget, még átrágom. :roll: :P Az az igazság, nem tudom mi lenne, amikor majd viszavinnénk. :) Vagy sírás, vagy pedig tök nem érdekli, mert pl csak pár hónapot játszik vele ő is és megunja. De ha időt számolok, még jó 8 hónapig vagy pocakos :wink: , és csak jó pár hónaposan kezdi a gyerkőcöket - jelen esetben Kistesót - érdekelni egy ilyen gumiállat. :D Szóval Dorkának lenne ideje megunni. Na de Máté???? lehet, hogy most épp nem játszik vele, de később nem keresné? Vagy amikor látja, hoyg elviszik, nem lesz neki baj?? Hűű, bonyolult vagyok, mi? :oops: :D

KépKép
viol81

Katus
nekem a kinai mindkétszer bejött!Azért reménykedjünk egy kislányban!Hátha!! :lol: Amugy 3 gyereket terveztek?
Lassan érik mégiscsak az a családi ház!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rik-akkor ez most jó hír? A szemészetre én szeretném elvinni, mert van ott egy új gép, ami korán kiszűri a rendellenességeket. Én mindenben ilyen "szűrővizsgálatos" vagyok :oops: :oops: , kis baj-kis betegség-kis pénz-kis aggodalom....ki tudja...?

Katus-akkor elkerültük egymást? Egy kislány :lol: :lol: :lol: , én a fiúval vagyok így: el se tudom képzelni, én mondjuk nagyon lányos anyuka vagyok...Talán a fényévi távolságban újra kislányt szeretnék...

Végülis sétáltunk, egy kis hisztivel megspékelve: mert hogy merészelem ééén?, hogy egy játszótér mellett, ahol hinta van ,csak úgy el lehet sétálni?! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Úgyhogy a kisasszony feneke alatt textilpelussal hintáztunk :lol: :lol: :lol: , pici megrökönyödéssel, mikor beleültem én a mellette lévő hintába, Nyuszinak hatalmas tágranyílt szemei lettek, mikor anyát látta hintázni. Nagyon vicces volt :P :P :P :P :P .

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
erről az uj műszerről nem hallottam.Hogy tudják mgvizsgálni ezeket az izgőmozgókat? :shock:
Remélem jó hir(ami a bátyámat illeti)holnap kiderül.
Hintázás :D
LAssan Ti is CSAK játszira fogtok járni!!! :wink:
Vendég

Anikó!
Elküldtem a képeket, de visszajött egy hibaüzenet, úgyhogy valószínűleg nem kaptad meg. Vagy mégis? Ha nem, akkor küldöm ám újra! :wink: :)

Katus!
Nagyon-nagyon gratulálunk Nektek!
A kínai módszerről annyit, hogy nekünk fiút írt. :wink: Aztán meg hát... :D

Viol!
Nem, nem fényképész, inkább csak úgy hobbiszinten kezeli a gépeket. Videózgat is, azt már egy kicsit komolyabban. Szerintem tök jól csinálja! :)

Rik!
Megsúgod melyik oviba megy Petra? Na nem mintha túl sok fogalmam lenne az itteni helyzetekről, csak a Trefort téri oviról tudok mesélni. :roll:
Kérdezted hogy a Lillu hogy jön ki az Adéllal. Korábban féltünk tőle hogy lesznek dacreakciói, de szerencsére eddig minden olyan simán ment. Imádják egymást a csajok. Lilla anyáskodik az Adél felett, olyan sokat segít így nekem.

Kép
wirág&

Kriszta köszönöm!
Majd meg álmodom milyen variációt kérek, nem szeretnék sok gondot okozni neked.

Viol, ideértek :D

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Aniko!

Nem tudom, hogy milyen müszerük lehet, de annak idejen mi ugy tanultuk, hogy gyerekek szemet csak ugy lehet megvizsgalni ha pupilla tagitot kapnak. Ha jol tudom több napig kell csepegtetni a szemükbe. Az a gond a gyerekeknel, hogy hihetetlenül tud alkalmazkodni a szemük es ezert nem lehet tagitas nelkül pontos eredmenyt adni. Meg aztan nem tudom, hogy egy 1 eves gyerek hogy ül barmilyen gep elött nyugodtan.
Na majd ird meg mi volt. ( nem akarok am okoskodni csak a velemenyem! ) Ki csinalja a vizsgalatot?

Rik!

Igen nekem is a mensi alatt jön ki, de ilyen fajdalamaim meg soha nem voltak mint most. De most mar szerencsere gyogyul es nem is faj! Baba ügyben HAJRA!!! :)

Viol!

A mütet az utolso megoldas, en kupot meg kenöcsöt meg homeopatias tablettat kaptam. Sajnalom en is, hogy nem talalkoztunk, de remelem jövöre sikerül összehozni a talit.
Agiek sem voltak ott? Nem lattam egy kepen se? Meddig maradnak Mo.-on meg?

Katus!

Mi julius eleje ota probalkozunk, de remelem a 2-ra se kell többet varni, mint Larara. :wink:
En epp a heten mertem Larat. 90 cm es 11750g. Egy orias BABA! :lol:

VINCE BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Es meg egy kep rola! Kép

Kép
Kép
reni76

Viol!

Nekünk is van ilyen lovunk, de erdekes Lara nincs tulzottan oda erte, de van egy masik lova, amin hintazni lehet , na azt viszont imadja. Meg nyerit is a lo, ha megnyomsz egy gombot a fülenel.
Ma pl. elvitte egy rongyomat es azzal mosta le a lo fejet. Eteti meg itatja minden nap.
:wink:

Kép (bocsi meg egy)

Kép
Kép
reni76

Viol!

Ha küldenek Neked egy kepet, le tudnad nekem kicsinyiteni a vonalzomba?

Kép
Kép
reni76

Jó reggelt!

Idő :evil: :evil: :evil:

Rik!

Bocsi, elfelejtettem válaszolni :oops:
Hát a 12 héten kell majd Pécsre mennem, akkor csinálnak AFP-t meg a 16 héten....
Nem tudom mi legyen nagyon gondolkodóba estem, hogy itt kéne szülnöm....ki kit tud ajánlani, kihez menjek??????

Az jó hír ha a tesódnak nincs gyulladás a szervezetében, szerintem...szorítok ma neki!

Apukám jól van köszönöm!

Viol!

Hát nyugodtam vidd el a lovat, majd úgy kell csinálni, hogy Máté ne lássa, mert akkor kellene neki, de egyébként rá sem hederít.
Szerintem Dorka is egy idő után megunja, nem lesz gond visszaadni...

Máténál is bejött a kínai :D
A harmadik baba nagyon sok mindentől függ, annyi, hogy egyenlőre azt mondom lehet, de hát az majd még úgyis alakul, lehet kettővel sem birok majd :roll:

Gyöngyi!

Neked is köszi.
Akkor reménykedem, hátha téved a kínai :)
Lilla milyen gyakran van nálatok? Lehet már írtad, de bocsi nem emlékszem :oops:

Anikó!

Mi a védő nőnél voltunk reggel 8kor, mert 2 éveseknek hallás, látás vizsgálat van amit ő csinál, persze nem nagy sikerrel...
Ő is mondta nekem ezt a gépet, meg hogy vigyem el a Mátét, mivel Jocónak 6 dioptriás szemüvege van, de azt mondta nem kell beutaló, csak a tel.számon kell időpontot kérni....
Hajnihoz jövő héten megyünk...nem voltak sokan?
hiszi :twisted: ismerős :twisted:

Reni!

Laránál hány hónap próbálkozás volt?
De jó, szorítok!

Dolgozol? Lara nagymamájával van olyankor?
Nem semmi milyen nagy baba Lara, és gyönyörű!

katus78

jó reggelt!! :)

Lara nagyon aranyos!! :)
Dorkának hintatehene van, néha ráül, ,megtehenegeli :D , oszt rendben! De takarítgatni ő is szeret! :)
Jöhet a kép!

[quote]H írta:át nyugodtam vidd el a lovat, majd úgy kell csinálni, hogy Máté ne lássa, mert akkor kellene neki, de egyébként rá sem hederít.
Szerintem Dorka is egy idő után megunja, nem lesz gond visszaadni...

Katus, köszönöm, nagyon aranyosak vagytok, akkor asszem élnénk a lehetőséggel, majd kitaláljuk hogy legyen. Majd fellopódzok egyszer, amikor Máté alszik. :lol: Vagy nemtom. :roll:
AFP a 12. és 16. héten? Kétszer? :shock:
Ja, én persze Berkest ajánlanám :wink: , amúgy meg biztosan mindenki a sajátját. :D

KépKép
viol81

Mi meg asszem ma megpróbálkozunk az egyszeri alvással. Ma reggel fél 8-kor kelt fel. Ha erre rászámolom az átlag 3 órás ébrenlétet, akkor elvileg fél 11-kor tenném le, 11 mire elalszik, alszik 1-1,5 órát, délben kelne, délután meg már minek letenni, ha megint alszik egy jó órát, akkor nagyon késő délután kelne. Inkább az egészet elkezdem húzni apránként. Szóval meglátjuk!

KépKép
viol81

Jah, lehet, hogy szombaton kihasználjuk a moziünnepet, megnézünk egymás után 2 filmet. Majd még kitaláljuk melyiket. :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Majd beszámolok a vizsgálatról 8) , bevallom, én az izgő-mozgásra nem is gondoltam :oops: :oops: :oops: . A beutalót automatikusan kértem, nem tudom kell-e vagy se... Mindkettőnknek van szemüvege, csak én túl hiú vagyok hordani, csak olvasáskor van rajtam és este, lámpafénynél. Vicces is volt az egyetemen a koleszban, meg se ismertek a barátaim, mikor véletlenül úgy mentem ki a folyosóra :wink:

Katus-qrva sokan voltak....De legalább haladtunk, behívásos rendszer volt, így vita sem volt az anyukák között :P :P :P .

Wirág-mindjárt megnézem a freemailt! Köszi!!!

Reni-micsoda szemei vannak a lányodnak! Dieterre hasonlít?

Viol-azt hiszem, a múltkor nem válaszoltam neked: múlt hét csütörtök óta nincs szopi, már abszolút nem kellett neki, elfordult...Viszont itthon sokszor az ölembe mászik és ha olyan nyakánál nyitott póló van rajtam, belekapaszkodik és benéz :shock: , aztán slattyog tovább :shock: :shock:
Tegnap a doktor néni azt mondta, ha meg tudom oldani, 1,5-2 éves koráig tápszert adjak tej helyett...Inkább megoldom, elég allergiás a család: öcsém, Kálmán, anyum, apum is az volt. A tejtermékekkel eddig nem volt, galibát pedig nem ooz, mert én is csak a kávémba teszek tejet.

Anikó

Kép[/url]
quito

Jó reggelt!!

Micsoda pocsék időnk van ma!!!!!11 fokkal!! :twisted: :twisted:

Reni
mennyi időt probálkoztatok Lara előtt?
Irtó nagy már LAra hallod-e!!! :wink: Az milyen kalap a fején??
Szerintem akkor Neked ugyanolyan állapotban van a "hátsód" mint nekem.CSak mensi alatt,de akkor jajj!

Anikó
oks,beszélj vele!!Aztán találj ki valamit!
Nekem Réka volt szemüveges,már nem kell neki,olyan" kinövős"látásromlása volt.NAgyon helyes volt vele!Neki is cseppentettek vizsgálat előtt tágitot a szemébe,és ugy vizsgálták.HAzafele meg napszemüvegbe jött(télen is),mert nagyon bántja a fény olyankor a szemüket!

KAtus
ha Gyöngyinek se jött be,hátha neked se!!Bejön a kóla azota is??
12.héten mit néznek AFP-n?
Dokid mit szólt a babához?Lesett mi??
Én is Berkest ajánlanám!!! :)
Máté hogy alszik éjjel?

Hajni
mizujs Bencével?Melyik dokit értétek el????
Jobban van?

CSajok!
Tegnap beszélgettem itt lent a játszin az anyukákkal a könyvárakról!!!Ugy el vannak szállva akiadók mint a fene!!
Egy 6-as könyvcsomagja:15ezer ,a 7-esé 18ezer.Egy elsős Fáy-sé pedig 30000ft!!!!
És aki nem tudja megvenni,azzal mi van???Képzeljétek ha a család két gyereke ennyi idős.Egész évben erre sporolnak??

:shock:
Vendég

Viol!

Oké, ha erre jártok gyertek fel a lóért.
Dorka azért jó sokéig aludt kétszer, na már letetted?

Anikó!

Ezért nem vittem tegnap Mátét gondoltam, hogy ezren lesznek.
Most akkor szerinted kérjek beutalót? Ha nem kéne gondolom a doki nem írt volna :roll:

Rik!

Pécsett csinálnak mindkétszer Afp-t, nem tudom miért, már Máténál is így volt.
Változóak az éjszakáink, tegnapelőtt sokszor ébredt, tegnap is, de csak nyöszörgött, egyszer kellett csak bemenni hozzá, ivott, viszont már negyed 7kor fent volt :evil:
Hát szinte egyfolytában hányingerem van :evil: kola akkor iszom egy kicsit mikor már nem bírom nagyon elkap, akkor szokott segíteni...

Hát elég durva amit a könyvekről írtál....nem is lehet támogatást kérni??? És akkor hol van még a füzet, ceruza, táska stb :twisted:

Hogy bírjátok a szoba fogságot? Mi nagyon nehezen!

Gabóóóóóóóó???????
Hajnusssssss???????

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?