Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon kevés időm van mostanába nem tudom ki kérdezte a tubust! Hát még nem tudom mi lesz meg kell várni beforr a tubus helye utána egy vizsgálat van-e folyadék a dobhártya mögött ha nincs az szupi, de ha van akkor újra műtét vissza kell arkni a tubust. Nagyon bízok benne hogy nem kell.

Balim

Gyönyörű helyeken jártatok, zek aképek még képeslapnak is elmennének!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Balim, ezek gyönyörű képek, hihetetlen szép helyeken voltatok!
És hányan voltatok? Kényelmes volt a hajó?

Lina, oviról püben mindjárt,nem akarom untatni a többieket :wink: .

Kép
seriff

roz-igen,voltunk.Hat miert nem gyutte oda hezzank? :roll: :?: Akkor legalab eloben is megismerhettuk volna egymast.Jaj jaj...

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok,

Csak egy pillanatra vagyok, mert szalad a ház, délután meg tanítok és húzunk Szentesre gasztrós dokihoz, mert éppen 4szeres áron kapom a tápszert, mert bénáztak. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Voltam uh-n tegnap. A legfontosabb, hogy Lusti jól van, hatalmas baba, mármint Gergőhöz és az unokahúgához képest, mert a Gergő becs. súlya: 332g, a Gerdáé, 343g volt. Lustié most 377g. BPD: Gergő:45, Gerda:48, Lusti:48mm. Tudom ezek még csak tájékoztató jellegű, de mindhárom adat 19+6-os. Mekkora lesz ez a CSAJSZI, mire megszületik. :shock: :lol:
Bejött a Jónás-módszer vagy ki tudja mi???

Adrienn,

Nem voltál tegnap Kovács dokinál tanácsadáson. Szerintem én meg téged láttalak, csak mostanában nem írtál így nem voltam benne biztos.

Estére megpróbálok olvasni.

geli08

Balim,

képek fantasztikusak. Nagyon szép helyen jártatok.

geli08

sziasztok :)

Timcike
áhh.. nem akartam volna csak így ismertlenül zavarni :)

hajny
pü ment remélem át is ment a mert irt ki valmi hibát ... ha nem akkor újra elküldöm a számom :)

lili dóra bea
de jó már nektek ez az időjárás :) gondolom pocakkal a meleg még elviselhetetlenebb volt :) beával vajon milehet ?!

seriff
ha lesz időd bemásolnád nekem a kenyérlángos reciit ? meg ha van valmi amit kitapsztaltál pl . több tejföl nagyobb tepis..... bármi :) köszönöm
syg jól van ?

nem tudom mi van velem de rettentően fáj a fejem folyik a könnyem is zavvar a hang ( a 3 rosszaság meg nem tud halkan beszélni .. :roll: :lol: )
a fény minden ...

Kép

Kép

Kép
roz23

balim-csodasak a kepek.A gyerkocot nem vitetek?

roz-pedig szivesen megisemrtelek volna.Maskor gyere oda,nem harapunk. :wink: Ok? Szo sincs itt zavarasrol. :wink:

Geli-latom kerekedsz. :wink: Lassan ujra anya leszel.Nem tudod meg a nemet,gondolom nem is akarod tudni,ugye?En se szeretnem tudni a kov.babamet.Persze,ha megkerdeznenek,kislanyt szeretnek.Remelem majd idovel bejon. :lol: 8) Min.3 ev mulva. :roll:

Thymi-hol bujkalsz?Minden ok veletek?Reg nem olvastam rollatok.

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Geli
csajszi ???? Huuu de jó gratula :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Geli,
óriási gratula a csajszihoz! (én megjósoltam, emlékszel?)

Ser,
ez a hajó 49 lábas (kb. 15 m), elméletileg 10 személyes, bár csak 4 db kétszemélyes kabin van benne meg szalon konyhával és 3 fürdőszoba. Mi heten voltunk, kényelmes volt.

Timci,
hát szerintem nem igazán valók a kicsik a hajóra. Nem biztos, hogy bírják a hullámzást meg aztán egész nap a hajón nekik igazán uncsi. Majd 4-5 év múlva már biztos élvezik a fiaim is. Neked utólag boldog szülinapot és gratula a házhoz!

Hajni,
igazából ez már egy összeszokott társaság, már többször voltak hajózni, idén hívtak minket is, mi meg gondoltuk kipróbáljuk, és bejött. Jó lenne jövőre is menni.
balim

Sziasztok!

Roz
megkaptam a pü-t,oké a hétfö.

Geli
ha jól vettem ki az írásodból akkor kislány?De jó!Gergö örülni fog.Gerda?Vagy az a rokon?

Endrus valamelyik este kérdezte hogy Annának nem tenne -e jót egy kistesó.Hááát,de biztos,beparáztam.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Balim, nagyon szep helyeken jartatok! :D Izgalmas utatok lehetett! :wink: Jovore is mentek?

Geli, gratula a csajszihoz!!! :D Te mar a legelejen is megmondtad, hogy lanyod lesz! :D En is hasonlitgattam Katit es Tejot, nalunk egesz egyformak az adatok. Nem bannam, ha nem lenne sokkal nagyobb Katesznal (3100g/53cm)! :wink:

Borsika, drukkolok, hogy rendben legyen Krisztike fule!
Mit szolnak a lanyok, hogy nemsoka suli? Van kedvuk menni?

Erszenyes, Thymi, tobbiek merre vagytok?

Bearol tud valaki valamit? Neki mar nem sok lehet hatra!

Roz, en tenyleg nem banom, hogy nincs meleg, az esonek viszont kevesbe orulok. :? Ugy latom Dettusekra sincs jo ido. :(
www.idokep.hu

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora

Most még lázba vannak aúj cuccok, meg az új könyvek, most hívtak éppen hogy becsomagolhatják-e, most olyan mintha várnák aztán majd meglátjuk!
Jól vagy rég láttalak arra felénk!

Kép
Kép
Kép
borsika33

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MIK VANNAK
Elképesztő!!!
A Pesti úti Tescoban a múlt héten egy anyuka a kisgyerekével elment vásárolni. A gyerek a kocsiban ült, egyedül nem tudott kijönni. Az anyuka egy pillanatra arréb ment, levett valamit a polcról, mire viszajött, a gyerek sehol nem volt. Azonnal szólt a biztonsági őröknek, hogy nincs meg a kicsi, Erre az összes ajtót bezárták, se ki, se be nem mehetett senki. A gyereket a mosdóban találták meg, átöltöztetve, lenyírt hajjal! És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valamelyik gazdag embernek vagy a gyerek kelett, vagy a szervei! Manapság ezek szerint már mindent megtehet, akinek pénze van? A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a gyerekhez, és mintha az orrát akarta volna megtörölni, elkábította. MINÉL TÖBBEN ÍRJÁTOK EZT KI, HOGY AZ ÖSSZES KISGYERMEKES SZÜLŐ TUDJON RÓLA!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Nem olvastam vissza és most írni sem tudok, csak BORSIKAT szeretném megnyugtatni! :)

SZERENCSÉRE Borsika ezek a történetek nem igazak (én legalábbis úgy tudom) már kb. 1 éve terjeng ez a történet a neten, sok helyen

Én is sok helyről hallottam már, de NEM igaz.

Sőt állítólag amikor ez felkerült a netre a Fókusz is foglalkozott vele, de SZERENCSÉRE úgy tűnik csak alaptalan rémisztgetés. :)
Bozonyítékot, tanukat nem találtak.

KépKép
KépKép
nana09

Nana

De ki az aki ilyennel szórakozik, én mé nem halottam most olvastam az iwiw-en.Bennem meghült a vér!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Borsika

Sajna rengeteg idióta, perverz, ... (nem is folytatom) van a neten. :( :evil:

Amikor először olvastam, én is elhittem (eszembe sem jutott megkérdőjelezni) és borzasztóan megijedtem. :(

Pár napig frászban voltam, aztán több ismerősöm mondta hogy nem igaz, olvastam cikkeket, fórumokat...

KépKép
KépKép
nana09

Kösz az infót én rendesen kiakadtam!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Csajok van egy iwiw meghívom ha kell valkinek csak szóljon :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok

Borsi! tényleg elég beteg ha valaki ilyenneél szórakozik...de nem tartom teljkesen kizártnak hogy nem volt ilyen már

Balim!
szuper jók a képek...sok helye sikerült eljutnotok:)
Munkával mi a helyzetmégy vissza ??

Geli!!! Gratula ha lányotok lesz...ha jól értem:)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!
Nagyon eltűntünk,de rengeteg dolgunk volt.Viszont mostmár kész vagyunk,az új házban lakunk,a baba holmijai is összepakolva.Én már eléggé a finisben vagyok.Szerdán voltam Nst-n,minden oké,majd a jövő héten kell újra mennem.A jövő hét utáni keddre vagyok kiírva.Remélem nem a jövő héten szülök,mert az orvosom megy valami konferenciára. :shock:
Lilla várja nagyon a kistesót.Olyan nagylány már.Elképesztő milyen szövegei vannak.
Én jól vagyok,bár már nagyon fáradok.Ezek az utóbbi hetek kikészítettek.Mégegyszer nem csinálnám végig.
Ne haragudjatok,de meg sem próbáltam visszaolvasni.
Ja még azt akartam írni,hogy képzeljétek Kinga súlyát 100 grammal többre becsülték a 38 hetes UH-on,mint annak idején a Lilláét,és Lilla így is 3950 gr-al született. :shock: :shock: :shock: Mekkora lesz ez a gyerek??Te jó ég. :D

KépKép
KépKép
sbea

Roz,
elkérhetném a meghívódat? Majd priviben írok e-mail címet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

bea :)
atya ég :) elhiszem hogy fáradt vagy de legalább már készen vagytok probálj meg pihenni már ha tudsz Lillácska mellett, megy bölibe? Nagyon drukkolunk neked (holnap akrtam sms.-t irni hogy mi van veletek :)

Lina
persze küldj cimet :)

Kép

Kép

Kép
roz23

elszállt.... :twisted: újra...

Geli:
gratula a kislányhoz! :)

Bali:
Képek nagyon szépek!Azthiszem ezt a nyarat nemigen felejtitek el...csuda klassz helyeken jártatok idén!Amúgy is nagy utazók vagytok?

Bea:
Jó felőletek hallani! :) Micsoda méretek!Pocak is hatalmas?Nincs kép róllatok?Kiváncsi vagyok!pihenj,csak ,ha tudsz,bizti rád fér ,ilyen nagy felfordulás után!

Hajni:
szombaton reggel indulunk!Ilyen időt :evil:

Nekem is van 1 meghívóm!!!Valaki :?:
kazi

Geli,
gratula a kiscsajszihoz. Hú most tűnt fel, hogy lassan én is félidős lennék. Hogy szalad az idő. Viszont most már újra próbálkozhatunk :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Kazi nekem kéne a meghívó,küldöm a címet.Köszike szépen.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Borsika
még én sem hallottam ezt a sztorit.De Anna olyan elöszeretettel el szokott futkosni tölem vásárlás közben....Most még jobban féltem,soha nem lehet tudni,majd figyelem jobban.

Bea
hát gratula az átköltözéshez,ez igen.Remélem kipihened magad mire jön a tesó.

Roz
tetszik az iwiwes fotód,olyan kis helyes kislányos.
Küldök pü-t.

Miért ilyen a vonalzóm?Semmi sem látszódik rajta.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi,nem jót küldtem,
csokinyuszi7575@freemail.hu

Köszi!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
meghívó ment :)

hajny
ugyan már... :oops: :) cimes pü.ment.

kazi
hova mentek ?

Ma Nikinek nagy napja lesz :) mindig nyúzott minket fülbe valójé és most megkapja névnapjár ma megyünk lövetni :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
remélem simán zajlik a belövés,nagy ordítás volt Annának,de szerintem nem a fájdalom miatt,hanem mert nagyot kattant.Igazi kislányos lesz már Niki a fülbevalóval. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny
Kicsit Énis tartok tőle, de Nikinek nagy a fájdalom küszöbe, de most komolyan Őt már annyiszor szurták bögték hogy fel sem veszi már mindne vizsgálaton nyugodtan ül ... most is modtam neki hogy ez egy kicsit fájni fog ám azt modta nem baj nem fogok ám sirni :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Geli! Gratulálok a kislányhoz! :) Nagy az öröm? Apa mit szólt?

Balim, gyönyörű, gyönyörű!!!!!!!!!!! Csak néztem a képeket, meseszép! :) Szuper lehetett! Apa rá is mozdult. "Mi is kipróbáljuk majd?"

Bea, gratulálok az új házhoz! Sok szép évet Nektek! Ügyesek vagytok, h. pont Kinga születése előtt befejeztétek! :) Nem félsz most a szüléstől? Vagy már jobb lenne túl lenni rajta, ugye? EZ a 2.bébi nekem is "nehezebbnek" tűnik. :)

Lina, hogy hogy félidős vagy? Ezt nem értem..... :roll:

Roz, még csak most kap Niki fülbevalót? Milyen lett neki? Biztosan csini benne, Zsófi is olyan édei volt vele, meg most is. MIndenki azt dícséri először neki. :)

Dóra, ti hogy álltok babacuccokkal?
Mi már csak a kiságyat és a komódot várjuk, szoba színe kész, a függöny is kész lesz a jövő hét elejére, nagyon szép lesz sztem. :) ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy készülök. :) De egy kicsit tartok tőle, az elejétől.......

Kazi, hova mentek pihizni? Én mondjuk ennek az időnek nagyon, de nagyon örülök. :) Már nem vizesedem, nem duzzadt a bokám, nem fáj, és ez olyan jó érzés. :)

Hajni, tesó projekt? :wink: Bele kell vágni! :) :wink: Aztán jön minden. (érzés, gondolat) :) Sztem olyan jót tesz a gyerkőcöknek a tesó. Én nagyon örülök, h. így alakult. Tuti nem lesz könnyű az eleje, bár ki tudja, de olyan jó lesz majd látni őket. Várom. :)

Készült tegnap kép, mert tegnap volt 4éves házasok. Apától akkora csokor virágot kaptam, mint Zsófi maga. :) Hát, Zsófi nem is értette most mi van. Adta át Gabi a virágot, és Zsófika csak nézett fel ránk, "Apa mit csinálsz"? ÉS kuncogott a cukor.
birolili

Akkor teszek is képek rólunk. :) Már olyan régóta ígérgetem csak.....

Kép

Kép
birolili

Sziasztok csajok!

van tiszta vadi Új Varázsitatóm az Aventtől 2x 2oo ml-is,6 hónapos kortól használható-lila és kék,ára: 15oo Ft, meg 3x 26o ml-is sárga,zöld és kék,ára 18oo Ft.

Meg van külön itatófej is.Azok is vadi ujjak,még az eredeti csomagolásban vannak.Egy dobozban 2 db itatófej van,ára 9oo Ft.

Tiszta új mellbimbóvédő az is az Aventtől vadi új,eredeti csomagolásban normál méretben 15oo Ft.

Ha valakit érdekelne irjon privibe,vagy a timcike81@yagoo.com-ra.
Előre is köszi.

KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

lili-ez már döfi.Mégcsak most tudtam meg,h.pocaklakód lesz,és már tessék mindjárt a finisben vagy.Szép a pocakod. :wink:

Sziasztok csajok!

van tiszta vadi Új Varázsitatóm az Aventtől 2x 2oo ml-is,6 hónapos kortól használható-lila és kék,ára: 15oo Ft, meg 3x 26o ml-is sárga,zöld és kék,ára 18oo Ft.

Meg van külön itatófej is.Azok is vadi ujjak,még az eredeti csomagolásban vannak.Egy dobozban 2 db itatófej van,ára 9oo Ft.

Tiszta új mellbimbóvédő az is az Aventtől vadi új,eredeti csomagolásban normál méretben 15oo Ft.

Ha valakit érdekelne irjon privibe,vagy a timcike81@yagoo.com-ra.
Előre is köszi.

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

na,még egyszer elment sebaj,jobb 2x,mint 1x sem.... :lol:

KépKép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Balim
Fantasztikus nyaralásotok lehetett! :) Teljesen átéltem szavaid...kiülni csendben a hajóra és olvasni.... :) álom-álom :)
A képek is gyönyörűek! :)
Tegnap már meg is említettem a barátainknak hogy jövőre mi is elmehetnénk. :D
A minap a TV-ben is hallottam erről egy riportot, hogy a kisebb vitorlásokat már 1000 euro körül lehet egy hétre kibérelni.
Fogalmam sincs mit jelent az hogy "kisebb". :roll: :oops:
Ti béreltétek vagy valamelyik baráté?

Roz
Nikiről kérünk képet! :D

Lili
HÚÚÚ ez a csokor tényleg akkora mint Zsófi! :D Aki hihetetlen nagy lány már és továbbra is gyönyörű! :)
Nekünk holnap lesz a 6 éves h.évfordulónk, de biztos vagyok benne hogy én fele ekkora csokrot sem fogok kapni :(

Bepa
sajnos semmi okosat nem tudok mondani a "nagyágybanalvás" tekintetében. Még nem találtam rá receptet (igaz nem is kerestem) :oops:
Nem mondom hogy nem örülnénk neki ha végre nem jönne át, de azért Nálunk ez nem vész.
Ha az iskoláskor eléréséig sem változik a helyzet, már biztos elkezdek ezen aggódni és keresni a megoldást, de most éppen elég a "kistesó" projektet megemésztenie. A másik hogy valahogy úgy érzem ez hamarosan magától rendeződni fog :)

Tegnap megint szerveztem egy jó kis csajos estét :D (a végén 2 férj csatlakozott :roll: ....na igen ahol még nincsenek gyerekek :D )
Moziban voltunk, majd a borutcában. A film igazi "csajos" volt, nagyon jókat röhögtünk rajta :D

KépKép
KépKép
nana09

Ja LILI
Csudahelyes, kerek kis pocid van! :D

KépKép
KépKép
nana09

Hajny
Mikor feded fel a titkod? :D Mikor mennétek?

KépKép
KépKép
nana09

Nana, az " férjhez mész mert azt mondtam-ot néztétek? Milyen? Én úgy csípem "Lorely"-t :D

Lili, te jó ég,mekkora csokor! csini a pocid!Na meg Zsófi nacija is :wink: !És a házatok-kertetek is gyönyörű!

Kazi, azért mostmár jobb időt mondanak! Jó pihenést!

Roz, na hogy viselte Niki a fülbelövést?
Recept: 50 dkg liszt, 2.5 dkg élesztő, 1 jó csipet só, 0.75 dl olaj. Az élesztőt 1 dl langyos picit cukros tejben felfuttatod, fél óráig kel, aztán bele a liszt, só, olaj és annyi meleg víz,h jól dagasztható legyen, ha már nem ragad a kezedre, akkor tepsibe nyújtjuk, rá a tejföl, szalonna,hagyma, be a sütőbe. Kazi után szabadon zúzott fokhagymát keverek a tejfölbe, volt már, h nem csak szalonna, hanem épp párizsi, vagy tarja került rá, ja és a végén mindig megszórom sajttal is- a parmezán lenne a legjobb, abból kevés kell, és ízes, de jó ideje már nincs itthon :oops: . Ja, én először a feltétek nélkül sütöm 10 percig, utána kenem a tejfölt, szórom a szalonnát, és tolom vissza, így nekem jobban bevált, jobban átsül-ez lehet,h sütőfügő,mert Kazinak meg pont nem jött ez be.

Bea, de jó, h már az új lakásban vagytok! Majd ha lesz időd és képetek, tegyél fel! Pusszantjuk Lillakirálylányt is,meg PocakKingát is!

Kép
seriff

Nana, tetszett Botunak a vonatozás? :wink:

Bepa, sztem nem rontasz el semmit, majd 3-4-5-x év múlva nem akar még csak odabújni se, használjátok ki! :wink: :D

Kép
seriff

Ser
Láttál minket??? :shock: :) :?:
és nem jöttél oda? :cry: :(

Botu a második körben elkezdett "ajázni" :wink: :D

KépKép
KépKép
nana09

Ser
Igen. "mert azt mondtam" :D Én is nagy "Szívek szállodája" fun vagyok, bár rengeteg részről lemaradtam Botu kicsit rázósabb korszaka alatt :D :( :)
"Lorely".. furcsa volt, mert teljesen más karaktert alakít és nincs túl sok szerepe. :(
Én Nagy Diane Keaton rajongó vagyok és Ő (ebben is) nagyszerű volt! :D

KépKép
KépKép
nana09

Nana, még nálam a 3. 4. évad :wink: ...

Kép
seriff

Sziasztok!

Lili:
Aranyos pocid van!Nem is nagy szerintem!Virág tényleg hatalmas!
Szép a házatok,meg a kert is! :)
Balatonlellére megyünk ,de csak hétvégére!Elhiszem,hogy a kismamáknak jobb ez az idő(nekem is,de nem a balatonon :? )!

Ser:
köszi! :) Remélem holnap sem lesz a mainál rosszabb!

Hajni:
Ment a meghívó! :wink:

Bepa:
Csatlakozom a többiekhez!Türelem,nemsokára magától is menni fog neki!
kazi

Lili!

Nagyon szápek vagytok...és szerintem ne félj az elejétől. Én most ekzdek elhavazódni mert Levi már igényli a foglakozást
Elején csak aludt és evett ha sírt az csak a hasfájás miatt volt.

Bea! Elhiszem hogy elfáradtál..és most pihenj amennyit tudsz
És én is szép éveket kívánokj új otthonotokban
Nagyon soakt gondolok ám Rátok: Remélem könnyű szülésed lesz
Lili biztos soakt fog segíteni:Benedek állandóan hozza a pelusokat ha pelenkázom Leventét

És köszi a hogy írtatok a az alvásról:amúgy iműdom hogy ott szuszog és amikor felkel és psuszit ad és mosolyog az pótolhatatlan, csak félek attól nehogy nagyon kötődjön....(majd kialakul)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Köszönjük szépen a dícséreteket. :) A pocakom nekem nagyobbnak tűnik, Zsófival fele ekkora sem volt még ilyenkor. :)

Mindenkinek jó hétvégét, mad jövök!
birolili

Sziasztok!

Lili
hü,mekkorát nött a hajad is!Na meg az a csokor!Ki vagy virulva,szép vagy!Vagytok!
Tesó? :roll: Hát lehet majd jövöre.Két hónap és itt a növérem babája.Kiságy minden nála.Jó ez most így.

Nana
ma megyünk fixálni hová is megyünk nyaralni.Amint tutti már írom is.

Roz
kíváncsi vaok én is arra a fülbevalóra,biztos tutti jó.
Sok pasi el is felejti az év fordulókat,bár eddig még mindig volt legalább egy vacsi.

Kazi
jó idötök lesz,phizzél sokat!
Köszi a meghívót!

Ser
hétfön én is megyek moziba az egyik szomszéd anyukával,szívesen elkísérem öt is.Még nem tom mit nézünk,de felcsigáztatok ezzel a filmmel.

Na szép napot mindenkinek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Először is boldog szülinapot kívánunk utólag a kis szülinaposoknak!!!
:lol: :lol: :lol:

Balim: csodásak a képeid, nagyon jó lehetett nektek! Kedvet csináltál h arra felé is utazzak egyszer... :wink: :lol: :lol:

Lili: nagyon szép csokrot kaptál a férjedtől, a pocakod meg tényleg már jól ki van gömbölyödve! Mondjuk a fiúk kicsit nagyobbak is, mega második ált. hamarabb-jobban is látszik szal nem is csoda h most nagyobba pocak... :lol:
Látom a kert azóta elől is kész lett, csodás, gyönyörű!:lol:

hajny: találtál valamit?? Nagyon kíváncsi vagyok!! Hétfő áll még?
:wink: :lol:

Timci: honnan van neked ennyi Aventes üveged?? :shock: , nekünk már nem aktuális, Janika tanulja a poharat, meg a szívószál most a menő... :wink:

Bea: te aztán tényleg nagyon finisben vagy. Drukkolok h babóca még maradjom amíg dokibácsi visszajön. Örülök, h a költözés is lezajlott, hát nem lehetett egyszerű, főleg így pocakkal, mostmár pihenj!!! Képet lehetne majd látnia házról?? :wink:

Geli: neked gratulálok a kislányhoz, márha jól értettem... :lol: Hú akkor most nagy az öröm nálatok! Apa mit szólt hozzá?

Borsika: nem semmi amit írtál. Igazából én akármit kinézek már sajnos az emberekből az emberi jóság de a gonoszság is végtelen... :roll:

Nana: esküvős képek szuperek voltak, Boti nagyon édi rajtuk. Kis úriember... :wink: :lol:

thymiéket kérdezte valaki, jól vannak, kerekedik a pocakja, voltak nálunk valamelyik nap Janika és Gyopi nagyon jól elvoltak. Teszek is egy képet róluk... :wink: Kép

Mennem is kell Jana ennyit hagyott...

KépKép
erszényes

Sziasztok :)

Lili
Húúú tényleg jó nagy a pocid :) nagyon szépek vagytok/vagy Zsófi s mekkorát nőtt :)

erszényes
De édes Janika meg Gyopi :)

seriff
köszi a recit meg a tanácsokat is :)

Niki egy mukk nélkül ülte végig a fülbelövést egy kicsi átlátszó köves ezüst pötty belött fülbevalója lett még végleges fülije nincs azt majd ezután veszünk neki. Képet majd csinálok ha felébredt ( olyan 10-11 között esély is van rá :lol: :roll: :oops: )

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Erszényes
oké,hétfön leadom Annát és mek is hozzátok!Viszem amit kell.Nagy zabát rendezünk.

Roz
hála égnek jól viselte.Kíváncsi vaok naon.

Szerdán felmegyek apával Pestre,Budaörsön lesz képzése,én addig elcsavizok Annával ,van ott Ikea,ott már egy fél napot el lehet boklászni,sport üzlet meg minden.Kevés is lesz mindent végig csavizni.ÚÚÚÚÚ,de jó lesz egy kicsit szétnézni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?