Új privát üzeneted érkezett!

Czinkeb., Csipi!

Köszönöm szépen a tanácsot. Minden ötletet szívesen meghallgatok.
Na szóval... nálunk szerintem elég bonyolult az ügy, sokféle aspektus van amit figyelembe kell vennem.
Az egyik az hogy nekünk most semmiképpen nem menne hogy valami hosszú távú és igen költséges dologba belevágjak, mint pl a főiskola vagy az egyetem. Képben van, majd. Minket most egy egyszerűbb és rövidebb távon megtérülő dolog ránthat ki a „bajból”. Sajnos az anyagi keretek nagyon nullán vannak, ahogy látom az itteniek közül talán nekünk a legjobban. Nem panaszkodni szeretnék, csak tényleg így van, alig van valamennyivel több bevételünk, mint amennyi kiadásunk. És valóban Czinkeb, én sem várom el a Férjemtől hogy erején felül teljesítve eltartson engem, hogy ő legyen a fő kereső a családban. Én szívesen teszek érte hogy ne így legyünk és hogy nekünk könnyebb legyen, erre lenne most indításnak jó ez a suli.
A másik hogy én ilyen szempontból, megmondom őszintén, nagyravágyó vagyok. Nem gazdag szeretnék lenni, hanem jól szeretnék élni. Szeretnék valamilyen szinten Valaki lenni. Talán az egyik hibát ott követtem el hogy a középiskola után nem mentem tovább, bár ebben nem vagyok biztos. Ha úgy lett volna, akkor most végeztem volna, lenne egy diplomám, az anyukámnál laknék, valószínű ismernénk egymást a Férjemmel, de nem laknánk még együtt sem. Szó sem lenne egy majdnem kész házról, a babáról és ilyenek. Ezek után nem vagyok biztos abban hogy akkor nem jól döntöttem. Most jött el az én időm. :D Úgy érzem hogy az egészséges szinten meg van bennem az erő és az akarat hogy elkezdjem valahol és eljussak valahova, és nekem erre szükségem is van. Nekem, mint embernek, mint nőnek. Az hogy ettől jobb lesz a családunknak is, egy plusz ráadás. :)
A diákhitel meg azért KELL, mert azt az összesen 300 ezer forintot amibe a suli kerül, most még a föld alól sem tudnánk előkeríteni. Ez effektíve nem sok pénz, de nekünk most az. Be kell fektetni anyagilag is, hogy később legyen lehetőségünk több pénzt kivenni belőle. Legalábbis szerintem.
Az egyetlen érdekes csak az hogy a GYES-GYEDből is vonnak-e, mert tényleg, akkor egyáltalán nem lenne jó, hogyha a munka hiánya miatt kiesett kevéske pénzt még kevesebbé tenné még egy hitel. De mintha úgy emlékeznék hogy az nem fizetésnek számít és nem is vonnak le belőle semmit. :)

(Jaj megint analitikus kisregényt sikerült írni magamról. :D)

Monácska!

Nagyon sajnálom! Hasonlókat gondolok én is mint Csipi, ha kell beszélned valakivel, szólj, írj!
A testvéredre az otthonban „csak” vigyáznak, gondozzák vagy fejleszteni is tudják?
Csodák vannak néha, én személyesen is tapasztaltam. Talán neki is tudnak segíteni.

Léni!

Dr. Borsay Péterhez járok a magánrendelésére. Olyan szempontból egyáltalán nem ajánlom, hogy a PCO-hoz szerintem nem ért. Illetve Ő sztem nem adna metet nekünk. Viszont egy hihetetlenül emberséges orvos. Én sokat „kipróbáltam” már. Maszekot, drágát, olcsót, normális rendelést, de végül nála kötöttem ki, mert egyszerűen egy annyira úriember hogy el is felejtem hogy nőgyógyászhoz mentem. Bírom a pasi fejét. :D

Üdv!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee, Csipi!
Én már nem hiszem a csodát. Csak a kemény munkát, a kitartást, az odafigyelést. Magyarul hiszek magamban, és abban, amit meg tudok fogni. Az otthonban nem fejlesztik, vigyáznak rá, és gondozzák. Remélem, mert sűrűn fogok járni, sosem fogom elhanyagolni, és figyelni fogom, hogy tényleg rendben lesznek-e a dolgok. El tudom viselni a zsúfoltságot, a pénztelelnséget, de az embertelenséget semmiképpen, akkor megyünk majd másfelé. Jajjjjj a francba. :cry:
Köszönöm a szavaitokat, jól esnek. Túlleszek rajta. És tényleg jó beszélni róla, de annyira nem tartozik ide, és annyira érzem, hogy nem itt van a helye ennek a témának......
Vendég

Sziasztok!

Ki vagyok akadva!Úgy érzem magam mintha tarkónvágtak volna!Erre nem számítottam azért!

éhgyomorra 3,7
terhelésre 13,8
És mind ez 3X850 mg merckformin mellett

Holnap megyek majd a diabetológiára!
Ki vagyok ütve mára

Kép

Kép
lecso

:shock: :shock: Atyaisten......

Meghiszem azt, hogy elkenődtél! Várjuk a beszámolót a holnapi napról! Azta..... Még jó, hogy nem hagytad abba!
Vendég

Monee: én is a középsuli után kihagytam , elkezdtem dolgozni és csak utána 2 évvel később kezdtem a sulit nappalin, majd estin fejeztem be. mindennek meg van a maga ideje, és miértje. én úgy gondolom. nem hiszek a véletlenben, de a sorsban annál inkább.
most teljesen mindegy, h fősuliról v más felsőfokú suliról beszélünk , én csak az én pl-mat írtam le, h én hogy jártam. (egyébként a 4 éves sulit, kihagyásokkal 7 évig csináltam :oops: ) (igaz a fősuli ,,kicsit ,, tovább tart és így több pénzbe is kerül) én nem a fősulira akarlak rábeszélni, hanem a sulit magát ajánlom. :wink:
de mint írtad a párod nem örül a sulinak a pénz miatt. de a pénz a későbbiekben megtérűl, hiszen lehet, h a papír miatt egy jobban fizető álláshoz jutsz majd! persze az építkezés + a babaprojekt nem 2 fillér, az biztos.
de az a suli amit kinéztél, elég drágának tűnik ! 1éves és 300e! :shock: elég durva! szóval nehéz dió! de érdemes belevágni!
de ha jól emlékszem régen az volt, h kb 2 éven belül el kell kezdeni törleszteni a diákhitelt, tehát nem autómatikusan vonják a fizuból. de szerintem a neten biztos fennvan . most néztem meg : www.diakhitel.hu is van, de van tel:
Telefonos ügyfélszolgálat

Belföldi telefonszám: 06-40-24-00-24 (helyi tarifával hívható)
Külföldről hívható telefonszámunk: 00-36-1-224-96-98
Telefonos ügyfélszolgálatunkat minden hétköznap 8-tól este 6-ig áll rendelkezésére.

Személyes ügyfélszolgálat

Cím: Budapest, II. kerület Csalogány u. 9-11.
Nyitva tartás: hétfő-csütörtök 8.00-16.30, péntek 8.00-13.30 között.

ha úgy érzed, h jó lenne a suli, akkor jókor jól időzítve add elő a párodnak. én is így csináltam ! :lol: sok sikert!!! :lol:
bocsi, h hosszú lettem! :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Most olvastam vissza!

Monácska én is szívből sajnálom ami az öcséddel történik!Kitartást kívánok mindenkinek!

Kép

Kép
lecso

Monácska!

Már csak 1-et szedek a merckforminból hétfő óta!És csak hétfőid van gyogyim is.Igaz pénteken megyek Tűűhöz.Nagyon kíváncsi vagyok mit mond!!!

Kép

Kép
lecso

Lecsó!
Hát, nagyon kíváncsi leszek na.
Vendég

Én is Monácska!Én is!
Majd holnap okosabb leszek talán.3/4 10-re megyek.
De szerintem csak nagyon szigorú diéta először és ha nem jön be ,akkor tudjuk mi lesz :cry:

Kép

Kép
lecso

Azon gondolkodom, hogy nekem is intézni kellene egy terhelésest hamarra a védőnőnél...... Félek, hogy bajság lesz.....
Vendég

Basszus Lecsó, ez rengeteg... :cry:
nekem a met mellett is 8.9 lett.........hú bakker.....azért átgondolnám a metet.....ártani nem fog,lentebb viszi majd egy kicsit, de nem szólok bele, csak véleményt alkottam.Ez az érték kritikus, már nem babásnak is.
Vendég

Lecso nem semmi.

tehát ha jól értettem, akkor mikor nézték a terheléses cukrodat, akkor még 3X850 metet szedtél?

akkor tényleg igaza van Tűnek, a met nem biztos hogy meg tudja akadályozni a terhességi diabéteszt.. meg ez látszik, akinek terhességi diabétesze akar lenni, annak met mellett is lesz. sajna.

engem még egy dolog foglakoztat. Nézd meg az éhomid pedig kimondottan jó lett, sőt túl jó!!

Két topiktársunk is van, akik régóta szedik a metet, az éhomi cukruk és inzulinjuk lejjebb ment a metszedés óta, viszont a terheléses cukruk már durván a diabéteszes kategóriában van. egyikük sem terhes. és még valaki van, akinek a terheléses inzulinja met előtt majdnem jó volt, met után száz fölé ment...

érdekes. erre rá fogok kérdezni tűnél meg a háziorvosomnál. az diabetológus.

Kép

Kép
rejo

Pont rád gondoltam Rejóka!

Az nlc-n is van 3x850 met mellett és szigorú diéta mellett 8-9 körüli terheléses cukros kismama.......

Még a végén igazad leszen.......
Vendég

REjo, ígérem, nem vitatkozok.Csak elmondom, amit tapasztalok magamon.

Amikor volt a terheléses, nem vettem be a gyógyit....nem is szabad, hogy reális képet adjon, ekkor lett 8,9.

Azóta minden egyes vérvételnél kaja után beveszem a 850-es adagot, és 1 óra múlva nézzük, ekkor 4,2 felé nem megy, mostmár azt veszem észre, ahogy hül a levegő, hogy 4 alá megy, inkább 3.6 a terheléses....egyszer volt, hogy magas lett, 4,9 amikor DIREKT nem ettem metet.......

summasummarum:
a met csökkenti a vc és inzulinértéket, könnyebb a diéta a terhesség alatt, nem kell olyan keményen csinálni a dolgokat....

Mégegyszer
ez az én tapasztalatom, mindenki úgy dönt ahogy akar.....
Vendég

és egyet ne felejtsünk, a szigorú diéta, amit követni kell 150 grammos, a lötty 75 gramm, a fele a napi mennyiségnek...persze, hogy nehezebb megemészteni ennyi cukrot...........met nélkül.
a reggeli adag kb 20-25 gramm, ezt mettel marha könnyű megemészteni....

na ennyi
Vendég

jaj csajok!

Holnap megkérdezem a diabetológust a merckforminról,de szerintem szívinfarktust fog kapni tőle!!!

Nem hiszem ,hogy hozzájárulna a dologhoz!

Kép

Kép
lecso

Lafi imádok vitatkozni! :lol: :lol: csak vitatkozz nyugodtan! :wink:

csak annyi, 4.9 terhelésesnek nem magas, hanem nagyon is jó!!

7,2 - 7,8 -ig jó terhelésesnek a cukor. nem szabad nagyon elmenni, 3 akármennyi terhelésesre nagyon alacsony, ha akarod azt mondom nagyon jó.

Lecsonak majd kitalálja Tű mi legyen, lehet azt fogja mondani szedje.

csak az a furi, hogy ilyen brutál adag met, neki hogy-hogy nem vitte lejjebb a vc -jét?

te kitapasztaltál magadnak egy jó szisztémát, valszeg lecsonak is ki kell majd, ami megy az ő életmódjához, alkatához.

Lafi én inkább ezen parázom mondom, vannak emberek, akik metszedés óta diabéteszesek lettek (terheléses cukruk 13) ami előtte jó volt, 6 alatt. én ettől parázok nagyon. tudjuk mit csinál a met? lehet valaki így reagál rá, valaki meg úgy. basszus. nagyon ingoványos terület ez.

Kép

Kép
rejo

Rejo, igen, ingoványos terület, de sztem, aki hajlamos rá, diabos lesz, nem a met miatt van....sztem.
Lecsó hajlamos volt rá, hiszen korábban is diabos volt!Én meg hát ugye....na szóval aki nem hajlamos, nem is lesz diabos!Akiről kiderül a 12. héten, hogy nincs gond, nem is lesz, DE akinél kiderülnek a gondok...ot el kell gondolkodni. Én ezt tettem, és nem bántam meg.
Igen, a 4.9 nagyon jó, az, hogy azt írtam, hogy magas, az azért volt, mert a 4 alatti értékhez képest, de asszem jobbak a cukraim, mint egy egészségesnek. Azta 3.5-3.6 a terheléses, bocsánat kaja utáni, ami alacsony, persze, de terhesen normális, ezt mondják mindenhol, sőőőőt, megdícsér az összes orvos!
Mindenkinek rá kell jönni, mi a jó!
Nekem bejött.
Én nem bírnék, nem is akarnék kemény diétát tartani, nekem már ez is elég, amit csinálok, így rásegítek mettel.
Amúgy híztam :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: eddig bírta a diéta, plusz 2 kiló van rajtam.....ami persze mínusz 8 az eredetihez képest, de akkor is, kár, hogy eddig bírtam csak.
Vendég

Sziasztok!

Lecso!

Sajnálom a cukrot! :(
Remélem azért tud valami jó hírrel is szolgálni majd Tűű! Nagyon várom hogy mit mondott!

A cukorral kapcsolatos értekezésetek továbbra is lila köd a számomra. :oops:

Czinkeb!

Akkor biztos én olvastam kicsit félre amit írtál. Azt hittem inkább a fősulit ajánlod a felsőfokú helyett. Hát igen, húzós, de ez is mérlegelés kérdése.
Nem mennék virágkötő tanfolyamra, mert bár imádom a virágokat, és megfelelő kreativitással is el vagyok látva, de ez nem az a dolog amit szeretnék csinálni. Az biztosan olcsóbb lenne.
Nagyon sokat gondolkodtam már korábban hogy merre kéne tovább lépni, de ehhez a logisztikához mindig visszatérek. :) Akartam én már orvos, nagykövet, közgazdász, katonai ügyész és tavi tündér is lenni :lol:, de úgy látom ez lesz a jó. Meg aztán ez Pécsen van és ez is nagyon fontos. Nem kell eljárnom a világ végére, az is egy valag pénz, idő, energia.
Meg aztán én úgy gondolom CSAK olyat érdemes tanulni ami valamilyen szakmát ad az ember kezébe. Tehát az én véleményem szerint az ilyen most divatos "szoftver üzemeltető", vagy "európai szakasszisztens" meg még mittomén mi nem, tök hülyeség. Csak idő kidobás, utána ezzel nem tud elhelyezkedni az ember.
A logisztika jó, mert sok lehetőség van benne. Lehetne pörögni, angolozni, jó kedvvel dolgozni, új célokat, ötleteket találni. A mostani munkám a jövőben a hátam közepére sem kell, semmi kihívás nincs benne.

Üdv!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee:
a tavi tündér tanfolyásra hol lehet jelentkezni? :lol:
feladnám a mostani állásom egy tavi tündér pozícióért a hévízi tónál!!!! :wink: odavagyok attól a tótól ! én annyira imádom!!
lehet, h én fogalmaztam rosszul vhol. :shock: ha Te úgy érzed, h szükséged van a tanulásra a további papír miatt, de add fel! bár tuti nem lesz sétagalopp! de optimistán kell hozzáállni! :wink:
szerintem nekem a suli miatti sok stress és nulla mozgás biztos nem tett túl jót, sőt csak rontotta a pcos helyzetemet :evil: . de az én sulim nem egy éves volt sajna.
nekem a diákhitel viszont tényleg nem jött be. de majd a neten v tel-on nézz utána alaposan.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

A minap nekem is a házidoki írta fel a gyogyit (bár, nem az enyém). És nekem is E1690-es kódra.

babszika

És mikor jutsz el a 3*850-re?Sejted már kb????Kontollra mikor kell menned????
Vendég

Október 30-án egyek Tűű dokihoz.
Mától akarok 2x850-et szedni és 1x500-at....

babszika

Hát akkor innod kell löttyöt meg csomó hormont nézetni......Szépen haladsz az emeléssel, ügyes vagy!
Vendég

Mondjuk, azt mondta a Tűű doki, h terheléses cukrot és inzulint ne csináltassak, mert annyira agas az inzulinom, h szerinte októberben még látvnyos változás nem ezeken lesz, hanem a hormonokon. Így csak azt kért.

Az emelésben én is büszke vagyok magamra, mert ő csak 3x500mg-ot akart elérni októberig..... :lol:

babszika

ja értem akkor!!!!hát ja,én is kb így emeltem....
Vendég

mondjuk, elég jól bírom a gyogyit. sőt, mondhatni már észre sem veszem az emeléseket. inkább csak azt érzem, h nagoyn nem bírok enni.
egyszerűen attól vagyok rosszul, ha bármit is eszem. :?
persze, tudom, h muszáj, de elég nehezen megy. ezért nem is erőltetem az ötszörit. és így jól is érzem magam.
akkor meg pláne jó volt, mikor megláttam, h 3,5kg-val már kevesebb vagyok. :roll:

babszika

a diétás tanácsadáson Andi azt mondta, h fontos az 5*-i étkezés, az inzulin, a cukor ingadozása miatt és a ch is így tart ki. v vmi ilyesmi.
sőt. én mondtam, h nem szoktam már 18 után enni, de van h utána 19,30-ra megyek spiningre és utána már nem eszek, max 1dl joghurtitalt iszom. elkerekedtek a szemei, h azt így nem lehet. edzés után mindig kell a ch! és különben meg akkor 18tól reggel 7ig semmit nem enni, az nem jó! ezen mondjuk azért nagyon elcsodálkoztam, h ennyire szigorúan kell venni ezt az egészet, de hát ő a szakember. :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Kép
krumplis pogácsa

nektek is felteszem legújabb szerelmem. őszi kert, Zsizsik látta mikor kezdtem. és ez még csak a bemelegítés.

Kép

Kép Kép

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Ma voltam az MM-be hormonos,cukros vv-én! Szerencsémre Zsizsik is ott volt, így jól eltöltöttük beszélgetéssel az időt!
4-én lesz eredményhirdetés, kiváncsi vagyok már nagyon! :-)

KépKép
charlott

Monee, amikor a tickeremet csináltam volt vagy 38 fok… ;)

Lecso, ne mondj már ilyen butaságokat! A pocid gömbölyű, és babából van, nem hájból!
Ez a cukor??? Jaj, ne!

Lafi!!! Azt ne felejtsd el, hogy a baba hízik a pocidban!

Rejo, nem semmi! És ezt mind minta nélkül?

Kép
mamint

monee85: Én is felvettem a diákhitelt, mert nem tudtam volna kifizetni. Igaz 2001 óta még én sem fejeztem be (ez már a második suli önhibámon kívül) és a hitelem kb 1 milla. Gyes és Gyed alatt fel lehet függesztetni, én is ezt fogom tenni. Az első 2 évben csak a minimálbér 6%-át kell fizetni, ami most 3750 Ft. Ez még abból is kibírható. A muszáj nagy úr! :?

babóca03: Tudtam, hogy nekem szól. A doki azt hiszem nős, de azért aranyos. :) A terheléses inzulin vizsgálat elég drága és szerinte nincs szükséged rá. Hát ő tudja.
vicky79
Budapest III. kerület

Monee,
direkt nincs ciklusos vonalzóm. A lakóhely szerinti topicban, ahol évek óta levelezek hatan lettünk egyszerre babások, aztán ugye az enyém nem maradt meg. Olyan helyzetben derült ki a baba, hogy rögtön mindenki tudomást szerzett róla. Család, mindenki, mert Lilivel épp kórházban voltunk, és intézni kellett, hogy én hogy jutok el a nőgyógyászomhoz. Persze azonnal akartam menni, mert Lilinél is kaptam plusz progit, gondoltam most sem fog ártani. Na e mellett sem maradt meg, ezért bízom benne, hogy biztos valami osztódási problémája volt. Na a lényeg az, hogy a családom (főleg anyukám) kérése az volt, hogy ha újra babám lesz, azt ne tudja senki addig, még nem biztos, ő semmiképpen, de máshonnan se tudhassa meg. Szóval próbálom tiszteletben tartani a kérését, őt sokkal jobban megviselte a dolog, mint engem. Csak azt nem tudom, hogy fogom kibírni, hogy pl. itt, vagy a másik fórumon a lányoknak ne mondjam el, szerintem sehogy :D

Tényleg, terheléses cukor/inzulin vizsgálatot a háziorvos is kérhet? Mert nekem az endokrinológus is csak a pajzsmirigyemre szállt rá, ugyan felírta a metet, de a PCOS val nem foglalkozott. Komolyan, még mindig nem tudom 100%-ig biztosan, hogy az vagyok-e??????
Lehet, ha elkezdek tényleg dolgozni, Pesten leszek, és még pénzem is lesz rá, elmegyek az MM-be, meg viszem a párom is, mert nagyon gyanús nekem, ő is folyamatosan hízik, magas a vérnyomása, mindig fáradt... Néha kicsit lehangoló, hogy én intézek itthon mindent, gyereket, háztartást..., ő meg még a szabadság alatt is állandóan azt hajtogatta, hogy milyen fáradt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Rejo!!!!
Ez marha jól néz ki! Ügyes vagy! Alig várom, hogy végre nekem is legyen majd ilyesmire időm! Gyerekkabátot kötni, sapit horgolni...... Szeretek kézimunkázni.
Vendég

Szia Linácska!

Nekem a háziorvosom nem írta meg a beutalót cukor/inzulin vizsgálathoz.Azt mondta az nem az ő hatásköre.De viszont a nőgyógyászom minden további nélkül megtette!

Ha esetleg nem megy neked se a háziorvosnál,próbálkozhatsz még a nődokinál!

Kép

Kép
lecso

Hi-hi mamint miből gondolod hogy minta nélkül?? :lol: Akkor milliomos lennék, mert ezeket a mintákat híres tervezők hetekig tervezik, sztem nekem évek alatt sem menne....de megcsinálni meg tudom!

Köszi Mona! Hááát előtted a pálya :wink: , én Johannával terhesen hímeztem a legtöbbet, tudod feküdnöm kellett, ez volt a legjobb elfoglaltság az ágyban. majd ha táppénzen leszel csinálhatod napszámra! :D

Lecso mit mondott Tűű????

Kép

Kép
rejo

Kép

Rejoka, megkaptad az emilemet?
krumplis pogácsa

Sziasztok!

Másik fórumról vagyok, de nálatok olvastam, hogy méhpempő jó méhnyálkahártya vastagításra. A kérdésem, hogy ezt hogy kell szedni, PÉ-ig csak, vagy lehet utána is???

Köszi a választ!

menyus
menyus81

Menyus, én állandóan szedtem napi 1 db-ot!
Vendég

Sziasztok!

Voltam ma a diabétesz ambulancián.
Hétfőig mérni kell főétkezések előtt és után a vc.Diétázni!180gr ch diétán.A merckformint nem szedni.
Az eredményekből kisilabizálja a prof,hogy kell -e inzulin.

Ma ebéd előtt 3,7
után 8,0

Nem valami biztató.Reggel biztos szörnyű lesz.

Kép

Kép
lecso

Lecso, nem fényes, sajnos. De próbáld meg a diétát úgy megcsinálni, hogy mivel reggel jóval magasabb a cukor, akkor csökkenteni a ch mennyiséget, majd a 10órait megnövelni, továbbá a délutánit megnövelni!!!!
Vendég

Lafi

Akkor reggelire egyem a 20-at és tízóraira a 30-at?
Én a 40-et vacsira negyed 7-kor eszem és 15-öt negyed 10-kor.

Kép

Kép
lecso

Rejo!

Csak holnap megyek Tűűhöz 13 h-ra.Utánna elmesélem.

Kép

Kép
lecso

Sziasztok,
hol vagytok? senki nincs net közelében? alig van forgalom. :cry:

lenne egy kérdésem:
mikor érdemes elmenni nőgyógyászhoz, h megnézzessem , h hogy hat rám a met? még csak nemrég szedem a metet tudom, de júni elején voltam nőgyógyászomnál utoljára és ő nem is tudja, h szedem a metet. most szedem a duphastont, mert ápr-ban volt meg utoljára és gondolkodom, h el kellene mennem hozzá uh-ra meg talán vérvételre is. legalább megmondanám neki , h szedem a met-et. kiváncsi lennék arra is , h mit mond rá.
szerintetek??
köszi

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!

tényleg gyér a forgalom,hol vagytok lánykák??

Lecsó, sajnálom a cukrod, remélem kiokoskodnak vmit a dokik és nem kell inzulin! Buksisimi!

Menyus én csak pé-ig szedtem, nem tudom miért de arra emlékszem,hogy pé után nem ajánlott :roll:

Pogi a pihenés alatt semmi érdekes nem történik?
Írhatnál vmit! Fogad rendben van már?

Czinkeb vérvételre ha megjön a mensid(norcolutot doki írta fel? hőmérsz? ) 3cn-on elmehetsz, uh-ra meg ciklus közepén bekukkanthatsz, de ne keseredj el ha nincs változás! Nekem pco-sak maradtak a fészkeim,sőt a dokik szerint tankönyvi.. Most nézem augusztusban kezdted a metet? :shock: akkor még várhatsz is akár..

Szép napot!
Vendég

Lecsó, a negyed tízest növeld meg és a reggelit csökkentsd le helyette! vacsira mehet a 40!
Vendég

Köszi Lafi nagyon!Megpróbálom,remélem jobb lesz az eredmény.

Kincs!Sajnos számítottam rá,hogy nem lesz jó a vc,de hogy ennyire azért nem!De nincs mit tenni.Diéta keményen ha nem elég akkor inzulin,mert ez így árt a babának.

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Lecsó, sajnálom, kitartás!

Rejó nagyon ügyi vagy! Szép kis hobbi.

Czinkeb. szerintem 3 hónap után érdemes vérvételre menni.

Zsizsik, Tűű dokinál voltál? Milyen lett az eredményed?

Igencsak gyér a forgalom, nem csodálom ilyen lehangoló időben :(

Mostanában ritkán jövök, olvasgatlak benneteket, csak nincs nagyon mit írnom. Egyelőre azért szurkolok, h legyen 30-32. napos ciklusom.

Kép
apple

Na meg van a vacsi értékek!
előtti 3,6
utáni 4,7

Pedig megettem a 40gr ch-t.Olyan rejtély számomra ez a vc és ch + stb,hogy az hihetetlen.

Mindenkinek nagyon jó éjt és szép álmokat!

Kép

Kép

Kép
lecso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?