Új privát üzeneted érkezett!

Pandus,
köszi! :)

Zel,
nagyon örülök nektek!!! Vigyázzatok Kicsizelekre, hogy ügyesen megtapadjanak!!
Irigykedem itt ám, mert szuper klassz férjed van!!! :lol: Az enyém tuti nem olvasgatná fel a fórumot, bár leszívás után azért ápolgatott és ágyba hozta a kaját. Szóval azért nem panaszkodom igazán. De a tiéd viszi a pálmát!!! 8)
Szorítok nektek ezerrel!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihizz sokat!!!
katata

boriskám:
A terhességem alatt végig volt folyásom, és folyton a magzatvíz miatt rettegtem . Barátnőm szerint, ha az szivárog, észrevehetetlen. olyás viszont előfordul. Én betét nélkül létezni sem tudtam terhesség alatt. De ha megnyugtat, lehet kapni olyan betétet, ami a magzatvíz érzékelésére elszíneződik, így ki tudja mutatni, hogy szivárog-e. De mondom, ennek kicsi az edélye! Nyugi!!!(Ha zárt a méhszáj, akkor nem is szivároghat. Nem? Vagy hülyeséget beszélek?)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Boris!
Na, mi van?Voltál a dokidnál???????Beszéltél vele?

Lányok!
Borisról tudtok valamit? Jó lenne tudni mi is van vele!

Zel!
Szorítok nektek!Pihennjél amennyit csak tudsz! :lol: :lol: :lol:

Kép
sapé

Boris,
jelentkezz!!! Nagyon izgulunk!!! :roll:
katata

Zel!
Ez igazán nagy hír, szorítok nektek!

Boris!
Mi van veled?

Odry!
Holnap megyunk CTG-re ill. a dokihoz, akkor majd többet tudok. Egyenlőre fogalmam sincs, hogy hogy is állunk,mert vannak olyan napjaim amikor azt érzem mindjárt szülni fogok, aztán meg vannak olyanok amikor meg semmi különöset nem érzek, a mocorgáson kívül. :D
Most már jó lenne túl lenni rajta, és újra itthon lenni. Petyka iszonyúan fog hiányozni a kórházban. :cry:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Zel!

Nagyon jó helyen vannak a babócák!!!
Nagyon jó anyukájuk leszel!Pihenj sokat!!

ILyen szép babáid lesznek Kép

Boris?????
m. reni

Kicsiboris, hát neked nem izgalommentes a terhességed! Én nem értek hozzá, de a lányok véleményét olvasva remélem voltál orvosnál! De úgyis minden rendben lesz, csak írd ezt meg minél hamarabb :lol:

Zel, de jó, hogy egy picit benéztél! Nagyon jó szülei lesztek a két kis tökösnek :lol: Sok-sok babatapit :lol:

Sapé, te hogy vagy? Nincs semmi megérzés? Pénteken tesztelsz?

Kép
domo

Kamilla, egy kis barnázás még semmi rosszat nem jelent. Sőt jelentheti a legjobbat is :lol: Veled mi lesz pénteken: teszt vagy vérvétel?

Kép
domo

zel, de jó hogy benézhettél, a férjed jó fej, az enyém túlzásnak tartja, hogy ennyit foglalkozom a témával, így ezt a netezést is, de azért ha nagy ritkán otthon megnyitom, mindig azt keresi mit írtatok nekem, szóval szerintem ez csak álca :wink:
Állat milyen sokat tudnak az orvosok, és milyen klassz belegondolni és reménykedni, hogy megtapadnak és 2 gyönyörűszép gyermeket lesz. Mikor kell menni kukucskára, vérvételre?
Azért milyen jó hogy olyan rámenős voltál és nem kellett novemberig várni! És mekkora disznóság ez azzal szemben aki vidéken lakik :x

kamilla, kicsiboris +++++++++ :?

andi, mi is az a CTG? Biztosan szép gyerek lesz a Gergő, mert nagyon kíváncsiak rá az orvosok, hogy ilyen sűrűn megkuksizzák. :D (tudom muszáj), Petykát viszed magaddal mikor uh van? Vagy ez nem nagy ötlet?
bbilona

bbilona!

Hogy vagy?Várod az utat?Én tegnap összevesztem a párommal,a babkocsin azt mondta,hogy ne is álmodjak drága babakocsiról :cry:
Nem fogja megvenni
Úgye milyen gonossz?

Kamilla!
Én is barnáztam a terhesség elején,de elmúlt.
m. reni

Kamilla!
Nekem is volt barnázás az első két hónapban, és mindig akkor amikor éppen aktuális lett volna a mensi.

Ilona!
A CTG minden kismamának van a 36. héttől hetente egyszer, túlhordásnál pedig kétnaponta. Ezzel a géppel figyelik a baby szívverését, és hogy mennyit mocorog ill. a pulzusa hogy reagál a mocorgásra. Valamint mérik a méhösszehúzódásokat, bár ezt nem mindenhol csinálják.
Az Uh-ra néha vittem a Petykát, attól függöt hogy jött ki a lépés. Az első nem tetszett neki. Mondta, hogy keljek fel, de aztán megértette, hogy nem bántanak és onnantól nem volt semmi baj. Egyébként nem állítanám, hogy túlságosan érdekelte volna. :D

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Szijjasztok!!!!!!!!!!!!!!!

Csak gyors bekukk!!!

Andi!!!Te mindjárt szülsz,de jóóó!!!Hajrá!!!! :wink: Gratulálok már most!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Reni,
mi van veled? Gyere a hírekkel!!!!
katata

Nyunyi,
az avatarodban a kisfiú a tiéd?
katata

köszi csajok, nem mentem dokihoz, mert ma már nincs ilyen folyás, csak a normális (sűrű), és reggel voltam védőnőnél aki megnyugtatott, meghallgattuk a baba szívhangját ami teljesen okés :lol: :lol: bocsi, de folyton parázok....

zel, jajj de jóóóóóóóóóóóóóóó én is nagyon-nagyon szorítok, a párod meg egy tündér :P azért meghallgattam volna hogy olvasta fel a folyási élményeimet :wink: :wink: :wink: jujjjj!!!
akkor most pihizel ugye???!!!

reni, az én párom is ilyen, csak olcsót akar, hiába mondom neki, hogy ha tönkremegy úgyis a drágát vesszük és ezek plussz költségek...

Kép
kicsiboris

Boris! :lol:

Már annyira agódtam,de hála minden renben van!Nagyon örülök!!!!
A férjek már csak ilyenek,azt hittem,hogy csak az enyém ilyen zsugóri :lol:
m. reni

reni, és a használt álombabakocsi szóba sem jöhet? Vagy ilyesmit nem vesz az ember használtan :? ?
Nem hinném, hogy a jó babakocsi mindenképpen méreg drága. Egyébként sokan mennek Ukrajnába menyasszonyi ruháért mert ott jóval olcsóbb, nem érdemes a babakocsit ott is megsasolni?

(Nálunk ilyen gond nincs az unokatestvéreméktől öröklünk mindent 3 gyerek után, de ők mindenből a legjobbat vették, így semmi sincs lepukkantva).

kicsiboris, na hurrá, jól megijesztettél. Hát néha nem pasifülnek való amiket írunk, reméljük nem lesz tőlünk rosszul zel apuka.

kamilla, ugye minden ok?
bbilona

Boris!
:lol: :lol: Na, megkönynebültem! Pihenj sokat és ne idegeskedj!!!
katata

Boris!
Örülök, hogy minden rendben! :lol: Azért pihenj sokat, mert az amniosoknak vigyázniuk kell magukra jobban!Amit már írtam tegnap szerencsés lenne, ha olyan betétet szereznél be ami a magzatvizet kimutatja!Nekem is volt ilyen betétem, a terhesség vége felé használtam. Bevallom jó találmány, mert megnyugtatja az anyukát és nem idegeskedik feleslegesen!
És nyugi, de szerintem minden anyuka parázik akinek nehezebben jön össze a baba.Félted magadat, és első sorban a babát, ez így természetes. Ez nem csak az első terhességre érvényes, hanem a következőkre is. Akkor leszel kicsit nyugodtabb ha majd a kezedben fogod tartani, de utánna majd más jellegű dolgokért fog sz aggódni. Egy szóval ez az anyukák sorsa!

Kép
sapé

sapé, igen elolvastalak, és a párommal még az amnió után meg is nézettem itt pécsen, mindent végigtelcsiztek de itt nem lehet kapni :cry: van tipped, hogy hol nézhetném meg? interneten? vagy pesten? pénteken megyünk fel akkor meg is venném. köszi az infókat!!!!

kata, olyan cuki ahogy értem izgulsz, nagyon köszönöm neked!!!!
és jól nézem egy hét kb. és beülti, nagyon mennek a napok...izgulsz? mit érzel??

reni, kösssssz :lol: ja-ja ez a kocsitáma nálunk is a toppon van...amyós már lecseszett előre, hogy drágán akarjuk megvenni...elvégre ő fogja két évig tologatni mi????? na erről ennyit. a használt jó ötlet, amit ilonka mond.

ilonka, ha a drágábbat venném, akkor tuti használtan, mert szerintem az nem gáz

Kép
kicsiboris

csajok, babások, nektek si feszül a pockótok? nekem olyan kezd most lenni mint a dob. és ebéd után aztán mint a kő olyan kemény :shock:

Kép
kicsiboris

andi, akkor szurkolok, hogy az e heti CTG is ok legyen. Sokszor látszik hogy mi felnőttek mennyire máshogy gondolkodunk mint a gyerekek. Én azt gondoltam volna érdekli az uh, de nem lehet mindig igazam.
Jelentést kérünk a kis hercegről!
bbilona

Katata!!!

Igen ő az én kicsi Kincsem!!!!5 éves lesz december 6 án!!!Ö természetes uton fogant nem is kellet próbálkoznunk,hamar jött!!!! Kép Kincsem!!! Keresztapukája kifestette!!

Kicsiboris!!

Örülök,hogy minden rendben!!!! :wink:

Van egy eladó tuti babakocsim,ólcson!!!Ha valakit érdekel küldjön pű-t!!!És küldök képet!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

nyunyi, érdekes szakállal ez a fiatalember. Milyen jó hogy van nektek :roll: :D
Írtad, kérdeztük? Mióta nem sikerül?
bbilona

Boris,
még 1 hét 4 nap, de ez csak az én számításom, pontosat persze majd később lehet tudni. Kicsit izgulok, d emég nem éltem bele magam, hiszen még elég "messze" van. Majd a vérvételknél már biztos nagyon fogom várni. Persze most is várom már, de még a hormonjaim nem dolgoznak eléggé, majd 1 hét és a toppon lesznek! :D

Nyunyi,
drága a kisfiad! Nagyon helyes, biztos futnak utána a csajok! :wink: Neki is csinálhatsz ám vonalzót! :D
Ja és most látom, hogy a Mikulás hozta! Biztos nagy boldogság volt, mikor megszületett!! Persze azóta is nyilván. :lol:
katata

sapé, találtam neked egy kisfiút! (Rögtön te jutottál eszembe, így ismeretlenül is, remélem jók a megérzéseim :wink: ) Mit szólsz, jó lesz? Kép
bbilona

BBilona!!!

Imádom, a kistesóra lassan 3 éve várunk!!!!!Szerintem még nem írtam!!! :wink: Hamarosan ott lesz veletek a ti babátok is!!!Milyen határózatot vártok??Nem baj hogy megkérdem ugyi!!! :roll:

Katata!!!Szeretik a lányok!!Hogy tudok neki vonalzót csinálni???????????????????????????? :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
Pl a www.babafalva. hu oldalon.
Vendég

Pandácska!!

És a mostani mellé kell bemásolni????????????????? 8)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

nyunyi, 3 éve már? ohhh. Ugye mekkora nagy disznóság az egész, hogy a 2. ilyen nehezen ......?
Határozat, hogy megfelelőek vagyunk szülőnek, ezzel kell kopogtatnunk az alapítványok ajtaján és beállnunk a sorba (mondjuk a sor vége az nem jó hely nagyon szeles, én az elejére vágyom). :wink: Nagyon könyöklök, és törtetek remélem sikerül. :?
bbilona

Nyunyi,
Amit kapsz kódot az másoljad be a profilodban az aláíráshoz és alá szoktam.
Vendég

Boris!
Ha Pestre készültök akkor érdemes megnézni, ott biztosan kapható. Esetleg, ha van ismerősöd akkor megkérdezhetné pár patikában , sajna én nem vagyok ismerős arra. Debrecenben is 2 helyen lehet ilyet kapni. Az az igazság nem volt olcsó mulatság, de én úgy gondolom megéri, mert az árát butaságokra is könnyen el lehet költeni. :lol: :roll: Vigyázz magatokra!

Ilonkám!
De édi vagy! :lol: :lol: :lol:
Hát ez valami tünemény! :lol: :lol: Jöhet, küldjed, várom!És kék a szeme, mindkettőnknek kék! :lol:

Kép
sapé

Bbilona!!!

Nem akarlak elkeseríteni,de sajna hosszú a várólista!!!! :roll: Remélem nem bántottalak meg!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Rakok egy táblát. Remélem jók a dolgok benne!

Kép
katata

Nyunyi,
ha szeretnél bekerülni a tbálába,akkor add meg a megfelelő adatokat és beleteszlek téged is! :wink:
katata

Katata!!!

berakhatsz!!!Zsuzsa vagyok 25 éves,gödön lakom bmc-be járok február óta!2 inszemem lesz,még nem tom mikor,lehet jövö hét 1 gyermekem van 5 lesz decemberben!!!

Elköszönök mára!!Jóccakát!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
csak február óta szeretnétek a második babót? Nem 3 éve? Lehet, hogy félreérettem valamit?
katata

Boris!
Te jó ég már félidőnél tartasz! Szuper!

Lányok, holnap drukkoljatok, hogy minden oké legyen és még bent maradhasson Gergő baba. Az egészben amit a legkevésbé várok és a legnehezebb lesz, hogy Petykától távol leszek. Emlékszem amikor a terhesség elején három nepot a kórházbam kellett töltenem az szörnyű volt. :cry:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Jó reggelt Lányok!!!!

Katata!!!

3 éve akarunk!!!!Én értettem félre!!!!!!!!! :wink:

Andi!!

Megy a drukk!!!ctg-mutatott valamit???????????? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi,
ezeken az oldalakon csinálhatsz vonalzót ennek a nagylegénynek is. :wink:

http://lilypie.com/
http://lafemmebonita.com/cgi-bin/index.cgi
http://babafalva.hu/portal/
http://www.tickerfactory.com
katata

Ja, és ahogy Pandus is mondta, a másik vonalzó alá, a profile-odba be tutod ennek a kódját is másolni. :wink:
katata

nyunyi, engem érdekel az a kocsi, hogy milyen:o) mennyibe kerül:o)
küldök privit!
és ti is ilyen régóta próbálkoztok, mi épp a negyedik évben jártunk amikor összejött :shock: úgyhogy neked is dukál :lol: :lol:

sapé, megpróbáljuk pesten, köszi!!! ari vagy!!neked is már a 3. inszemed lesz...hogy repül az idő!! nekünk a 3. lett a tuti, neked is az lesz!!!! kívánom!!!

kata kösszi a javítást a táblában, tökéletes!!!!! nagyon várom, hogy már azzal jelentkezz, a pockódban a babuk, mint ahogy zelnél is olyan gyorsan történik minden:lol:

tényleg zel :!: jó pihengetést!!

húúú andi, gyere gyors a jóhírekkel!!! Gergődnek még jó helye van odabennt :!: szorítok!!!!
jaja, én is meglepődtem, hogy elment a fele babásodásomnak....tök furi és az is érdekes, hogy már a szüléssel kapcsolatos dolgok meg a babával való törődés érdekel, hogy hogyan lesz..

pandi rakjál egy pocakfotót :wink: :wink: :wink: kíváncsi vagyok mennyit 'nőttél!! én is rakok..

Kép
kicsiboris

Andi,
mi újság? Minden rendben?
katata

Na akkor , hol vannak a pocakfotók????? :lol:
katata

Boris!!!

Válaszoltam!!!!!!!!!!!!!!!

Próbáltam a berakni a másik vonalzót is ,de nem megy!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

nyunyi, elküldöd a képet? köszi, mert ez a mélcím a melóhelyemé...most itten ülök :wink:

Kép
kicsiboris

Hahó lányok! Nem bírtam várni. Teszteltem.
Ime az eredmény:
15 DPO, ET+13
Kép

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, hurráááááááá, jaj de örülök!
bbilona

Kamilla!

Gratulalok! :D :D :D Kép

Kép
Kép