Sziasztok!
Megnéztem a vidámpark honlapját,és tényleg annyí!!
Mikor csúsztunk igy el fogalmam síncs.Folyton arrol beszéltünk,hogy kéne menni de mindig ugy voltunk vele,hogy egy nap vidámparkozás=hétvégi kiruccanás valahova.Igyhát mindig elvetettük az ötletet.
Köszi Évi az infot,sztem mi a közeljővőbe teszünk egy látogatást ott.
Sancsi!
Azért ez nem ilyen egyszerű mert néha keményen elöjönnek a sok idegeskedéstöl a depis idők.Az nagyon rossz és egyre sürübb.Olyan fáradt vagyok,nincs kedvem semmihez,nem kívánok semmit enni,csak feküdnék egésznap.Szóval ezen bizony nagyon nehéz két gyerek mellett felülkerekedni,mert ugye nem mondhatom nekik,hogy hagyjátok anyát most pár napig békén.A folyton ídegeskedés pedig csak rosszabitja a helyzetett.
Az a baj,hogy ugyanez volt Kíránál is a 3-dik évbe egyszerüen besokkalok a monoton hétköznapoktol,na meg persze leginkább a pénztelenség ami felemészt.
Mert ha ugye lenne pénz akkor lehetne menni kikapcsolodni amikor csak akarunk,meg nem kéne nap mint nap a gyereknek nemet mondani ha kér valamit.Pl.Miron tegnapelött olyan keservesen sírt egy Thomas a vonat miatt ami 6990 ft-ba került,majd megszakadt a szivem tőle.Dehát ez a két esküvő,ügyvédi díjak,megaztán ugye most a sulikezdés miatt most elégé padlon vagyunk.
És ugye még az ügyvédhez is mennünk kell néhányszor,mert még mindig nincs rendben a tul.lapunk,megaztán a suli is csak most kezdödik,gondolom holnap szülöin kapjuk a lista árnyasabb oldalát,uszásbefizetés.
Szóval most ezektöl totál kivagyok.Amit privibe irtam az csak hab volt a tortán!!
Egészségileg se vagyok a toppon.
Ugy görcsöl mostanába a hasam,hogy szinte belekékülök Gábor szerint!!Ez elöfordult régen is mensi elött,de most akkor és utána egy hétig semmi,és ezután következő napokba kezdödik.
Egyszerüen nem merek elmenni dokihoz,mert állandoan Anyosom lebeg a szemem elött,hogy neki is igy kezdödött minden!!
Egyszerüen képtelen vagyok elmenni,félek az igazságtol.Pedig a gyerekek miatt tudom muszáj lenne mennem!!
Kilátástalan a melom is,mármint,hogy hova megyek januártol.
Gábor mindennap reggel 6-tol este 6-ig dolgozik,a gyerekeket egyedül kéne megoldanom.Hozni-vinni-tanulni-különorák stb...
Na jól kipanaszkodtam magam,gondolom most örültök nekem!
Hajni!!
Gratula Aísa szobatisztaságához.Sajna nekünk azt elvitte a bárányhimlő.A seggén levő pöttyökre mindig azt mondta,hogy kaka van pelus,és azota nem hajlandó levenni a pelenkát!
De sebaj,van még időm januárig.
Kíra ís ovi elött két héttel lett teljesen szobatiszta!Most nincs ís kedvem ezzel foglalkozni!!
Na jó megyek nem rontom itt tovább a levegőt!!
Szép hétvégét!!