Sziasztok Lányok!!
Nem is tudom, hogy kezdjem, örömmel látom, hogy nagyon pörög a topik, nem győztem visszaolvasni...
And, Hajni!
Nagyon jók lettek a képek, és a kis mini-titkos talitok is biztos jól sikerült.
Tényleg tök jó, hogy itt a fórumon ilyen jó kis barátságok kötődnek, kötődtek!
Hajni!
Én is igazat adok azoknak, akik azt mondják, hogy inkább kezd el hamarabb Panni beszoktatását a bölcsibe, hogy mire élesben jártok majd, addigra hozzáedződjön a többi gyerek bacijához, nyavjájához.
Tudom, hogy ez most hülyén hangzik, de hát ez van, mostanra már én is elfogadtam, hogy nem fogjuk tudni kikerülni, és bizony az első egy-két hónap másról sem fog szólni, mint a betegségről.
Mondjuk én most elkezdtem Gergőnél egy három hónapos kúrát, remélem, ez azért valmelyest segít majd.
Barbi!
Olvasom, hogy Ti is jövő héten kezditek a beszoktatást, csak épp az oviba. Nagyon kíváncsi leszek, mi is ugye hétfőn kezdjük.
Viszont én hiába mondom Gergőnek, hogy megyünk a bölcsibe, stb. egyenlőre szerintem nem nagyon veszi, hogy mit mondok neki...
Viszont az tök jó, hogy Nolcsi már így várja.
Nálunk is 2 hét a beszoktatás, és valóban nagyon fokozatosnak, lassúnak tűnik nekem is (elmondták napról napra, hogy hogyan csináljuk majd), de hát gondolom, ők tudják, hogy hogyan kell...
Nagyon szuper ajándékokat találtál Leonnak, biztos nagyon örülni fog neki!!
Nálunk most Gergő legnagyobb kedvence Elmo, a Sesame Street-ből, úgyhogy a szülinapi tortája is Elmo-t fogja ábrázolni, és hát mit is kaphatna, mint egy plüss Elmo-t.
Természetesen itthon nem lehet kapni (miért is lehetne), úgyhogy hosszas utánjárás után végre sikerült találnom valakit, aki árul ilyet. Persze, az interneten.
Ezen kívül kap még egy valag ruhát , egy csomó meg lett már véve, és ma is ott hagytam egy kisebb vagyont a C&A-ban. De nagyon tuti kis cuccokat vettem.
Jaaa, és arról ne is beszéljünk, hogy ugye ott a gyerekágy, amit szintén most veszünk meg, végül azt kapja, amit Ancsiék és Megannék is vettek.
Úgyhogy most egy kisebb vagyont költünk...
Anikó!
Üdv újra itt, már kíváncsi voltam, hogy mikor jössz újra! Sajnálom Balázst a bárányhimlő miatt, Mat-et pedig a sulikezdés miatt...
A lényeg, hogy jól telt a nyár (leszámítva a tesóddal való parázs viszonyt), és hogy újra dolgozol!!
Na jó, ez csak vicc volt.
Köszönöm kérdésed, én baromi jól érzem magam a munkámban, szerencsére sikerült nagyon hamar visszaszoknom, és nem érzem (még) fárasztónak.
Valszeg jövő héttől nem lesz minden ilyen egyszerű, ugye kezdődik Gergő beszoktatása, valamint a napjaim sem azzal érnek véget, hogy leteszem a munkát, és nyugodtan irány haza, hanem mehetek Gergőért, sakkozhatjuk ki, hogy melyik buszt érjük el (vagy késsük le) hazafelé, stb.
Szóval jövő héttől bonyolódik a dolog, dehát majdcsak belejövünk abba is.
Gergő már nagyon hiányzik, pedig minden pénteken hazahoztuk, és csak vasárnap vittük vissza anyuékhoz. Gergő mindebből semmit sem érzékel, hogy nem itthon van velünk, egyszerűen fantasztikusan érzi magát anyuéknál. Egy kicsit úgy látom, hogy anyunak sokkal jobban szót fogad, nem tudom miért. És anyu agyon is dícséri, hogy nagyon jó kisfiú, szót fogad, nem hisztizik, stb.
De már nagyon jó lenne, ha végleg itthon lenne...
Szombaton tartjuk a szülinapját anyuéknál, aztán végre hazajön...
Duda!
Hát ez nagyon durva, ami itt leírsz nekünk!! Szegény Nati! Ráadásul én is simán pucolom a fülét Gergőnek, remélem, eddig nem okoztam problémát neki. De nem is értem, mert egész egyszerűen én nem tudom sima vízzel eltávolítani a füléből a cuccost.
Ki hogy csinálja???
Benianyu!
Ne haragudj, hogy csak most, de BENINEK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK MI IS, természetesen!!!
Remélem, már mindenki kigyógyult a nyavajából...
Tényleg, most, hogy a lányok felhívták rá a figyelmemet, Juciról tudsz valamit???
Beszéd témához:
Csajok, a Ti gyerkőceitek már nagyon ügyesen dumálnak!! Gergő még mindig nem halad, nagyjából ott tartunk, ahol Nemesek Kornélja.
Talán az elmúlt pár napban bővült a szókincse, és mostmár eljutottunk odáig, hogy ha mondok valamit, akkor azt megpróbálja visszamondani, de még egyáltalán nem azt mondja.
Mondok néhány példát:
kukorica = kukuci
cigi = gici
Panda (a kutyánk ) = Pátúúú
futás = csitás ???
Szóval, nem az igazi, általában fordítja próbálja meg mondani a szavakat...
Hát nagyjából ennyi, egyébként pedig nem voltam ma valami nagyon jó hangulatban, nagyon megviselt egy szomorú hír, amit tegnap kaptam.
Volt régen egy barátnőm, de pár éve nem tartjuk a kapcsolatot, max. az iwiw-en keresztül időnként üzengettünk egymásnak valamit. Az ő kisfia 2,5 éves múlt.
Tegnap hívott egy másik barátnőm, hogy ennek a lánynak a kisfia vasárnap belefulladt a kerti medencéjükbe.
Teljesen paff lettem, el sem hittem először.
Állítólag 50 percen keresztül próbálták újra éleszteni, dehát ha hozzávesszük még azt az időt, míg mondjuk kiértek a mentők, meg mire megtalálták a kisfiút, akkor csak elképzelni tudom, hogy milyen sok ideig volt oxigén nélkül a kisfiú ahhoz, hogy szegénykém agyhalott legyen.
Merthogy a kisfiú úgy ment ki a medencéhez, hogy az anyukája épp ebédelt, és kérte a kisfiú, hogy hadd menjen fürcsizni. Az anyja nem engedte, mondta neki, hogy menjen pihenni a szobájába, és utána majd együtt mennek ki.
Csak épp azt nem vették észre, hogy a kisfiú nem a szobájába ment, hanem ki a kertbe, a medencéhez.
És a szomszéd csengetett, hogy a kisfiú lebeg a vízen...
Komolyan mondom, ez borzasztó, most is ráz a hideg, és a gombóc a torkomban van.
És ma reggel hívott anyum, hogy lekapcsolták a kisfiút a gépekről...
Egyszerűen nem bírom felfogni, és tényleg annyira rányomta a bélyegét az egész napomra. Valahogy egyfolytában az lebeg a szemem előtt, hogy mi lehetett, amikor megtalálták, meg elképzelem, ahogy a kisfiú a kórházban fekszik, csövek lógnak ki belőle, és a családja ott van körülötte.
És egész egyszerűen nem bírom elhesegetni ezeket a gondolatokat magamtól...
Ne haragudjatok, hogy ezt most így leírtam, de úgy kikivánkozik belőlem.
Ráadásul Gergő mégjobban hiányzik, mint eddig...
Na, most megyek, felfrissítem magam egy jó kis zuhannyal...
Vasárnap jövök, hozok szülinapi képeket is nektek!!!
Addig is puszi mindenkinek: Évi