Új privát üzeneted érkezett!

Bíborlány:jaaaa... :lol: :lol: :lol: Ez jó!!!
A fene tudja már ezeket a teákat, mindneki mást mond, valószínű kihajítom ami otthon van és inkább iszok egy pohár bort! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bambika! Nagyon nagy gratula babához! Problémamentes pocakosodást! :lol: :lol:

Babszi! Sok-sok gyógypuszi!!!!

Hanna! Nagyon klassz lehetett, mi 3 éve voltunk Egyiptomban és fantasztikus volt! Ezerrel mennek a drukkok a sikerhez!!!!!

Gabi! Remélem jól ledolgoztátok este a vacsit! :roll: :lol:

Pusszantó
Vendég

Nóri, a bor szuper ötlet, s illik a klub mai filozófiájához! :lol: :lol:
Vendég

Kezd egy kicsit ellazulni a fórum, lehet, hogy megbotránkoznak rajtunk!De a bort akkoris imádom...és a drágámat is, így ez a "duó" nekem tuti nyerő lesz! :wink:
Bár mióta leraktam a cigit, nem nagyon iszok... :shock:
Bíbi:amúgy jelöltelek az iwiw-en, ha nem bánod.
Vendég

A bor nálunk is nagy kedvenc, duoban meg csúcsszuper! Iwiwen nézlek mindjárt! Addig is éljen a szex, bor és a rock! :twisted:
Vendég

Ja csajok van egy OFF témám, ha tudtok segítsetek lécci!
Nincs valami tuti módszeretek hajhullás ellen, mert én lassan kopasz leszek!

Nóri! Hogy van a bibi a lábadon??? Gyógyulgat már?
JA egyébként én a sört jobban szeretem, mint a bort, jaj de az édespezsgőt meg egyszerűen imádom! Persze csak szülinapkor, meg házassági évfordulókor pezsgőzünk, de nagyon fincsi tud lenni.
Egyébként néha kell egy kis lazulás!
Vendég

Bíbi: :lol: A rock is jó... a drágám nagy rock-őrült és még dobol-gitározik is...az utóbbinak a szomszédok nagyon örülnek! :lol:

Krisz:nekem segített a biovanne kapszula, mit 3 hónapig kell szedni minimum.Az én séróm is tavaly nagyon megritkult, mostanra megállt és van egy csomó babahajam.Nem olcsó, de megfizethető, remélem beválik neked is!
Nekem az a véleményem, hogy ez nem OFF-olás, nem lehet mindig csak a bébigyártásról dumálni. :wink:
Vendég

Krisztinka! Pezsgő, imádom! Nálunk elő szokott fordulni sima hétköznap is, bár rólunk azt mondják a barátaink: Ezeknél minden nap valentin nap.!:lol:

Hajhullás témára megoldás engem is érdekelne!

Nóri, nevettem, hogy nem csak én vagyok lábmániás!
Vendég

Krisz:köszi a kérdésed, levettük már a nagy kötést, jó ronda...még be van dagadva és hülye nagy kék damillal van öszevarrva.Hát, a cisztákat jól kitakarította, de a vágás helye ottmarad végleg.(bár ez engem csöppet sem zavar-túl sokan úgysem járnak a lábam közt... :lol: )
Vendég

Én azt a pezsgő-bor keveréket imádom.Voila-áfonyás vagy a meggyes.Hűűű, azt benyakalom egyedül.Aztán meg vigyorgok, mint akit... :lol:
Vendég

Na,látom renitensé váltunk a babanet filozófiájához képest.

Sör,bor,pálinka,de borban az igazság. :lol: :lol: :lol:
A pezsi nálunk is megy....

Krisz:paróka :lol: :lol: bocsi,szóval vitaminok.vannak komplex,mindenre jó vitaminok.Nekem már írtam, a sunrider termékek jöttek be,de lehet máshol is találni jót.Van még a revalid,ez ősrégi,nekem anno bejött,de most nincs rá szükségem.
vedresandi

Köszi Lányok!
A biovannet szedem már egy ideje!

Pezsgővel kapcsolatban van még egy nagyon fincsi a VERDI, tuti finom!

Nóri! Az nekem is csúszik. ABB Arany cuvié-t meg Bombával szoktuk hígítani, na az is irtó jó!
Vendég

Krisz:én a bombát "fénykoromban" vodkával hígítottam, na attól táncoltam az asztalon :roll: ...rég volt, de igaz volt! :wink:
Vendég

Pezsgő nálam is nyerő.. Az a legjobban. Imádom.
Vendég

Sziasztok!

Látom, jó kis hangulat kerekedett itt :wink: :lol:
Én csak pislogok, mint hal a szatyorban, mert egy évvel ezelőtt én is imádtam a pezsgőt, a bort... manapság viszont nem bírom az alkoholt... :roll:

A házunk jól áll, vagyis sztem ma is olgoznak, ha hozták az anyagot. Egy képet tudok rakni. Itt láthatjátok, h milyen szép már az emelet. :lol:
Kép

És, ha megengeditek, megmutatom a kutyánkat, milyen kis drága. Elaludt és vmi hihetetlenül édes amikor alszik:

Kép
(csak kicsit vagyok elfogult :lol: )

babszika

Babszi:tündér mackó!!!!!!!!!!imádom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszi, a jókívánságokat!

Hanna neked külön köszi a képeket!!!

Babszi

Édes ez a kutyus és a házatok is jól halad :D

Ha már az italoknál tartunk én a koktélokat szeretem nagyon,de csak azokat ami nem nagyon erős.

Kép

Persze van annak már hat éve is hogy utoljára ittam :wink:

KépKépKép
bambika

Babszi:az enyimé meg így alszik...

Kép
Vendég

Meg így:

Kép
Vendég

Nóri :D :) :) :)

KépKépKép
bambika

Én meg ezeknek a tündér mackóknak kerestem gazdit!
:)

http://allatok.info/animal.php?a=10363276
Vendég

Bambika,
én is koktélpráti vagyok! De én sem iszom túl sűrűn.

Szeretem még a pezsgőt, azon belül is a cinzano-t. Az a kedvencem. :D

Mostanában csak pé előtt merek lazulni....... :oops:
Utána nem.(Bár azt sem tudom van e egyáltalán....)

Babszika,
tényleg ari a kutyusod. Meg a ház is tök tuti!

Nóri,
ez aztán a kényelmes alvás!!! :D

Kép
Kép
gabi82

Jajj, ezek is cukipofik...csak nem vihetem fel a 4.-re őket.Sajnos. :cry:
Vendég

Na csajok, a táblába csinálok egy új oszlopot, aminek az lesz a neve:ki mit szeret inni... :wink: :lol:
Vendég

Pöttye,
ezek tényleg tündér mackók!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
gabi82

Csajok!
Az állatok engem is levesznek a lábamról!!!!
Nóri! Hihetetlen figurák az állataink. Ilyen kis vicces pózban Skiny még kisebb korában aludt... mindjárt megkeresem....

babszika

Kép
ez 3 hóaposan készült.
Kép
ez meg 4 hónaposan. :lol: :lol:

most itt nevetgélek, mert nézem a képeit (írtó sok készült róla)
olyan hihetetlen, h ilyen nagy lett és tökre megváltozott. :)

babszika

Pöttye!
végül találtál gazdit nekik?????

babszika

Jaaaaaaaaaajjjjjjjjjjj, meg akarom gyűrni-gyúrni!!!! :lol: :lol: :lol:
Hát nagy állatimádó vagyok én is Babszikám.
Ez a kutymó egy zabálnivaló lusta dög!
Na egy ucsó kép, hogy milyen lehetetlenül hülye helyeken érzik magukat jól.(bár tudta, hogy ott nem érem el)

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 775.68.jpg[/img]
Vendég

Kép
Vendég

Látom csajok most a tetejére hágott a hangulat :lol:
Én is szeretem a pezsgőt e csak alkalmakkor. Isteni a Garrone és az Asti pezsgő.
Pusz
csucsu05

Hát, naggyon édes a cicád. :lol: :lol:

Egyébként majd egyszer, mikor megyünk haza, talizunk vhol, mert mindig jön velünk a bébi-kutty :lol: és akkor majd jól meggyűrkészheted... ha engedi (mert kis félénk fiú)
amúgy, ha vele vagyunk, alig akar lustizni. jobb szereti, ha rajtunk lóghat :roll:
amúgy, csak hogy tudd, már egy nagy lókötő lett belőle:
Kép
na, de ez volt az utolsó :lol:

babszika

rossz képet raktam be..... :oops: Kép

babszika

csucsu!
tudod, nekünk már kevés is elég Kép

babszika

Babszika, hála Istennek, ma jött a hír, hogy az uccsó kettő kislánynak is lett gazdija... :)

Az egyik gazda a netről jelentkezett.. veresegyházról, állítólag nagyon jómódúak, úgyhogy csúcs helyre került a blöki...

Édesek, mi?:)
Kép

Kép

Kép
Vendég

Halálik!

Az első kép verhetetlen.... A legfontosabb dolgok az életben: telefon, Harry P. könyv és sok móka :lol: :lol:

Tök jó, h nem maradnak gazdi nélkül. Kár lett volna értük, hisz olyan édik.

babszika

Jajj Pöttye, ezek is zabálnivalóak!Az jó érzés, ha tudod, hogy jó helyre kerültek és szeretik őket.Én nagyon keményen büntetném az állatkínzókat.
Ez te vagy a képen?
Vendég

Igen, én vagyok..
És igen, éppen Anyunak vittük a Harry Pottert. Nem hagyjuk túlságosan befordulni. Haladni kell a korral:)

Mélységesen elítélem az állítkínzókat..főleg azért, mert fogalmuk sincs mit okoznak az álaltoknak. Én mindog cask anynit adnék nekik vissza, aemnnyire ők bántják az állatkoat. Kíváncsi lennék ki bírná tovább... :((

na de félretéve... Nagyon megnyugodtunk, hogy megvannak a gazdik. Már-már menhely féle gondolat volt bennünk, de az se életbiztosítás nekik:(
Anyuék meg extra módon állítszeretők..Úgyhogy csütörtökig még kutyáznak..aztán visszatér minden a régi kerék vágásba... Marad az Anya kutya, meg 4 macska:D :shock:
Vendég

Pöttye:a menhelyről a kiskutyákat viszik ki leghamarabb, legalábbis itt nálunk.Nemrég rá tudtam venni magam és kimentünk a drágámmal elhozni egy nagytestű kutyát a műhelyébe.Alig bírtam ki sírás nélkül...de legalább védve vannak és kapnk enni-inni...
Nade a lényeg, hogy aki az állatokat szereti, rosz ember nem lehet! :lol:
Vendég

Uccsó képek, nem akarlak untatni titeket:)
:lol: :oops: 8)
Kép

Kép

Kép
Vendég

Jaj, dehogy untatsz... legalábbis engem :wink:
nyúzni valóak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

[quote="csnóri"]P írta:csnóriöttye:a menhelyről a kiskutyákat viszik ki leghamarabb, legalábbis itt nálunk.Nemrég rá tudtam venni magam és kimentünk a drágámmal elhozni egy nagytestű kutyát a műhelyébe.Alig bírtam ki sírás nélkül...de legalább védve vannak és kapnk enni-inni...
Nade a lényeg, hogy aki az állatokat szereti, rosz ember nem lehet! :lol:

Elhiszem , hogy szívszorító volt... Én még sose jártam menhelyen... de nem biztos hogy kibírnám könnyek nélkül...
Azért írtam, hogy az se életbiztosítás..mert mi van akkor ha nem viszik el őket.. meddig maradhatnak ott...

De szerencsére ilyenről ebben az esetben már szó sincs... :))
Vendég

Az ucsó képen csőröznek a kis malacok...ejnye-bejnye! :lol:
Engem nem lehet untatni állatkás képekkel.De tudom, nem vagyok itt egyedül. :oops:
Vendég

Babszika... akkor csukd be a szemed.. és képzeld el a kis vinnyogásukat, kutyaszagukat, bársony tappancsokat, 2x nagyobb bundát... a kis hideg nózijukat.. a még érdekes járásukat..és a nagyon naiv kis fejüket... :D

Kép
Vendég

a 2x nagyobb bundát egy Shar-Pei mellett könnyű feladat elképzelni.... a többiről meg ne is beszéljünk :lol: 8)

babszika

babszi: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ezeknek is van még rendesen.. Ahogy mondani szoktuk, még nem nőttek bele a bőrükbe... :))) :lol:
Nah, befejeztem, hagyok mást is szóhoz jutni:D 8)
Vendég

nálunk a Bálintom már ott tart, h mivel Skiny már "nagy", ezért kell egy újabb bébi.... én meg hiába is akarom lebeszélni róla. Pedig ha végre elköltözünk, a mamának már alapból 2 van. Így 3 kutya fog rohangálni a kertben.... na, oda már nagyon nem hiányzik egy újabb bébi.... főleg, ha lesz egy ember-bébink is :wink:

pechemre, a házunk mellett 4 ázzal van egy Skinyvel egyidős lányka.... szép baleset lesz :lol: :lol:

babszika

Babszi:akár nyithattok majd egy ovit is!Te leszel a fődadus. :lol:
Kíváncsi leszek Bálintra, ha majd felnő az ember-bébitek, akkor is azt fogja mondani, hogy "kérem a következőt?"
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hát, ha már felnő, sztem hiába is kérné :lol: :lol:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?