Sziasztok!
Tegnap tényleg dögmeleg volt, öszinte együttérzésem a panelosoknak
Nálunk a ház olyan jól szigetelt, hogyha éjjel kiszellõztetek, másnap max 25 fok van bent. Szóval nem nagyon merészkedtünk ki napközben.
Kiscsaj éjjel megint jót durmolt, igaz, 1 órával korábban kelt, mint tegnap, de így is meg vagyok vele elégedve
Viszont a nagy melegtõl meg a fáradtságtól tegnap estére elég határeset volt a tejmennyiség, így most kicsit el vagyok kenõdve, mi lesz itt még a nyáron.
Timinek elkezdtünk egy gyereksarkot lekeríteni a kertbõl (mivel a többi része nem épp gyerekbiztos
), ahol lesz homokozó, pancsoló és ugrálóház, hogy legyen mivel elfoglalnia magát szegény elhanyagolt gyermekemnek
Remélem, nem hiába strapáljuk magunkat apájával.
Jelentem, a jótanácsokra hallgatva félredobtam a spéci zacsit és így marha gyorsan sikerült is a pisigyûjtés
A végterméket aztán elégedetten beletöltöttem a zacsiba
Már csak az lenne szuper, ha mindent rendben találnának.
Pildi, én is csak pár csepp tejben keverem el a K-vitamint, ahhoz tényleg nem kell fejõgép
A vitamin ízén (mivel én marha, mindent kipróbálok szegény gyerekeim védelmében
) pedig tényleg nem segít a több tejcsi sem
Docika, szerintem pasija válogatja a segítség mértékét. Nekem nem volt szükségem holmi nevelési praktikákra, mert a páromat úgy nevelte az anyósom (és az élet a válása után), hogy mindent meg tudjon a háztartásban csinálni és igénye is legyen rá
Aztán most nem lenyúlni a pasimat
Szóval nálunk általában õ takarít, mióta megvan a 2. poronty is, esténként elmosogat, a mosás és teregetés az enyém, a vasalást szívesen átvállalja. Vásárolni õ szokott munkából hazafelé jövet. Kaját hétközben rendelünk, hétvégén együtt fõzõcskézünk. Leginkáb úgy mûködik nálunk a háztartás és a gyerekekkel foglalkozás is, hogy az csinálja, aki éppen ráér
És persze a páromé a nagy kert, ahol nevelgeti a zöldségeket, ápolja a gyümölcsfákat és katonásra nyírja a fûvet
. Szóval nem túl nyugis nálunk az élet, de egyikünk se az a leülõs típus, sõt a férjem kétségbe is esik, ha 5 percnél tovább egyhelyben kell csücsülnie
Ha úgy érzed, nem bírod egyedül a háztartást és a gyereket, szerintem beszéld meg a pároddal a jobb elosztást. Persze én el vagyok kényeztetve, de egy pasi, ha tényleg szereti a feleségét, képes a házimunkával a megbírkózni
Norka, mi is tervezzük tavaly nyár óta a légkondit, mert a tetõtérben 1 hónapig 35 fok alá nem vánszorgott az a fránya higanyszál
Csak sajna, elõbb még a házikóhoz is hozzá kell építeni, mert a konyha és ebédlõrész csak 3 embernek elég, ezért még várat magára a dolog.
Zulu, az én lányom pont az ellenkezõje Annának, ha valaki torkaszakadtából bömböl, õ kerekre tágult szemmel és kukkcsöndben hallgatja a fejleményeket. Megvárja, míg a konkurencia elhallgat, aztán rákezdi
A talin te a két gyerek mellett beszélgetni is tudsz? Mert szerintem én állandóan Timi után rohangásznék Zsebivel a kezemben
Kangi, tegnap végre én is megszemléltem Julcsit és nagggyon tetszik...õ is, meg a szerelése is
Timinél még én is rengeteg cuccot vettem (mivel nem voltak elfekvõ rokoni babaruhakészletek
) és mindíg örömködtem, hogy milyen jól néz ki a kiscsaj
Most szegény Zsebi a nõvére levetett cuccaiban jár, még az a szerencséje, hogy õ tavaszi baba, Timi meg õszi volt, így legalább két évszakban kénytelen az anyja új ruhákra fanyalodni
Persze anya ezt nem bánja, csak apája morgolódik a gyerekruhák kihasználatlanságán. Ilyenkor szoktam mondani, hogy nosza, jöhet a következõ porontyinvázió, és ekkor a férjem rémülten visszavonulót fúj
Na eldugulok mert vár a reggelim
üdv
Momo és még alvó csemetéi